Calabrian joogamatka

Calabrian joogamatka 1
Calabrian joogamatka 2
Calabrian joogamatka 3
Calabrian joogamatka 4
Calabrian joogamatka 5
Calabrian joogamatka 6
Calabrian joogamatka 7
Calabrian joogamatka 8
Calabrian joogamatka 9
Calabrian joogamatka 10
Calabrian joogamatka 1
Calabrian joogamatka 2
Calabrian joogamatka 3
Calabrian joogamatka 4
Calabrian joogamatka 5
Calabrian joogamatka 6
Calabrian joogamatka 7
Calabrian joogamatka 8
Calabrian joogamatka 9
Calabrian joogamatka 10

Opi joogan alkeet ja saa energiaa, iloa ja hyvää oloa Calabrian joogamatkalla

Lähde ainutlaatuiselle Calabrian joogamatkalle Capo Vaticanoon. Yhdistä Calabrian aito italialaisuus sekä Capo Vaticanon kaunis luonto ja kirkkaat vedet päivittäisten rentouttavien ja vahvistavien joogaharjoitusten tuomaan hyvään oloon. Joogamatka sopii niin joogaan vasta tutustuville kuin kokeneemmillekin harrastajille, jotka haluavat panostaa sekä sisäiseen että ulkoiseen hyvinvointiinsa. Tältä lomalta palaat takaisin energisempänä kuin koskaan.

Lähde ainutlaatuiselle Calabrian joogamatkalle Capo Vaticanoon. Yhdistä Calabrian aito italialaisuus sekä Capo Vaticanon kaunis luonto ja kirkkaat vedet päivittäisten rentouttavien ja vahvistavien joogaharjoitusten tuomaan hyvään oloon. Joogamatka sopii niin joogaan vasta tutustuville kuin kokeneemmillekin harrastajille, jotka haluavat panostaa sekä sisäiseen että ulkoiseen hyvinvointiinsa. Tältä lomalta palaat takaisin energisempänä kuin koskaan.

Viikon mittaisella Calabrian joogamatkalla voit osallistua suomalaisten joogaopettajien järjestämiin päivittäisiin joogaharjoituksiin aamuin illoin. Suomalaisen joogastudio Studio Yinin opettajien pitämät joogatunnit, asanaklinikka-harjoitukset, joogan alkeet -ohjaukset sekä Terve Selkä -kehonhuolto ovat kaikki ulottuvillasi ja päätät itse, kuinka usein osallistut eri jooga-aktiviteetteihin lomasi aikana.

Joogamatkalla aloitat aamusi herättelevällä ja energisoivalla hatha- tai vinyasa-joogalla ja illalla ennen auringonlaskua voit osallistua rauhoittavaan yin-joogaharjoitukseen. Viikon aikana pidämme lisäksi yhdestä kahteen teematuntia päivällä ryhmän kiinnostuksen ja tarpeiden mukaan. Teemaharjoitusten sisältö tarkentuu paikan päällä ja näin jokaiselle löytyy omaan osaamistasoon sopiva harjoitus.

Calabrian joogamatka Capo Vaticanossa avaa joogan myönteiset vaikutukset niin kokeneille joogan ystäville kuin vasta-alkajillekin. Joogamatka onkin loistava tapa tutustua joogaan tai kehittää omaa joogaharjoitusta yhä syvemmäksi.

Joogan hyödyt
Joogan myönteiset vaikutukset tulevat esiin nopeasti ja jatkuvat vielä pitkään loman jälkeenkin. Unen laatu paranee, stressi lievittyy ja mieli rauhoittuu. Säännöllinen joogaharjoittelu parantaa liikkuvuutta, lievittää selkävaivoja ja lihasjäykkyyttä, ehkäisee fyysisiä jännitystiloja sekä vilkastuttaa verenkiertoa ja tehostaa elimistön hapensaantia, mikä puolestaan lisää vireyttä ja jaksamista.

Lähde Calabrian joogamatkalle yksin, ystävän kanssa tai kaveriporukalla – tältä lomalta palaat takaisin kotiin rentoutuneempana ja energisempänä kuin koskaan.

Lue lisää Calabrian joogamatkan matkaohjelmasta.

Calabrian joogamatkan lähtöpäivät: 16.5. ja 26.9.2023

Lue lisää +

Oppaan terveiset

Annukka Studio Yin

Joogaohjaaja Annukan terveiset


Anna aikaa itsellesi ja panosta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Joogamatkan positiiviset vaikutukset jatkuvat vielä pitkälle loman jälkeen.

Lue lisää +

  Panosta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin
  Joogaharjoittelu sopii kaikille, jotka haluavat tulla mukaan lataamaan akkuja ja ovat kiinnostuneita omasta hyvinvoinnistaan ja terveydestään. Jooga sopii erityisesti sinulle, jonka elämä on kiireistä työn ja arjen tasapainottelua, ja itselle jää vähän aikaa. Jooga auttaa usein myös selän ongelmiin ja kipuihin.

  Joogaharjoittelulla huollat kehoa ja mieltä. Joogaamalla parannat fyysistä kuntoasi, liikkuvuutta, ryhtiä, ja kasvatat voimaa. Jooga myös vahvistaa sidekudoksia, parantaa niveltesi liikkuvuutta, notkistaa lihaksia ja kehittää koordinaatio- ja keskittymiskykyäsi. Harjoittamallamme joogahengityksellä parannat myös keuhkojesi tilavuutta ja hapenottokykysi kasvaa saaden mielen rauhoittumaan ja stressinsietokykysi paranee.

  Säännöllisellä joogaamisella ja meditaatiolla lihasjännitys lieventyy, ja vahvistat sydäntäsi. Jooga energisoi kehoasi ja edistää rentoutumista, jolloin kehon ja mielen luontainen voima kasvaa ja aistit terävöityvät. Joogamatkalla lisäät elinvoimaasi.

  Ammattitaitoiset joogaohjaajat ja Aurinkomatkojen palvelut matkallasi
  Studio Yinin suomalaiset joogaopettajat huomioivat jokaisen tarpeet ja panostavat laadukkaaseen henkilökohtaiseen opastukseen. Meillä on jo yli viiden vuoden kokemus joogamatkojen järjestämisestä tarkkaan valituissa kohteissa. Nyt yhteistyössä Aurinkomatkojen kanssa yhdistämme tasokkaan joogaopetuksen Aurinkomatkojen kattaviin palveluihin. Koe joogamatkallasi enemmän, voi hyvin ja rentoudu. Yhdistele vapaasti Aurinkomatkojen retkiä ja muita aktiviteetteja päivittäisten joogaharjoitusten kanssa.

  Kaikki mukaan
  Joogaharjoituksemme sopivat kaikille. Räätälöimme jokaisen joogatunnin ryhmän tarpeiden mukaan. Aloittelijana tutustut joogan alkeisiin ja osallistut asana-pajoihin. Kokeneempana joogaajana koet haastavampia teematunteja. Nauti aamuisin energisoivista joogaharjoituksista aamuauringossa, kokeile päivän mittaan erikois- ja teematunteja ja rentoudu iltaisin rentouttavalla ja meditatiivisella Yinjoogalla. Osallistu niin usein kuin haluat ja löydä itsellesi parhaiten sopivat harjoitukset eri joogatyyleistä.

  Lomaelämyksiä kaikille aisteille
  Yhdistä lomamatka, aurinko ja lämpö kiireettömään yhdessäoloon. Kaunis ympäröivä luonto ja herkullinen paikallinen ruoka täyttävät kokonaisvaltaisen hyvän olon joogamatkan. Jo viikon mittaisella joogamatkalla perheen kanssa tai kaveriporukassa huomaat joogaharjoittelun positiiviset vaikutukset kehossa ja mielessä. Intensiiviset ja kevyemmät harjoitukset lisäävät elinvoimaasi ja jaksamista, ja huomaat palaavasi joogamatkalta rentoutuneena ja täynnä energiaa! Lähde mukaan ja löydä kehon ja mielen tasapaino, joka jatkuu pitkälle loman jälkeen.

Sulje -

Syitä matkustaa

 • Sopii kaikille vasta-alkajista kokeneempiin joogan harrastajiin
 • Palaat arkeen rentoutuneena ja energisenä ja stressinsietokykysi kasvaa
 • Hoidat kehoasi ja mieltäsi lisäämällä elinvoimaasi

Tietoa Aurinkomatka-paketista

 • Matkustuskausi: 16.5.2023–3.10.2023
 • Lennot: Lentoyhtiö Finnair, lentoaika n. 3 t 30 min.
 • Lentokenttäkuljetukset: Tämän Aurinkomatka-paketin lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan.
  Lamezia Termen lentoasema–Capovaticano Resort Thalasso Spa -hotelli, n. 75 km. Matka-aika 1–1,5 t.

Lisää tietoa kohteesta

Aurinkomatkat mukana lomallasi

Palvelua suomeksi 24/7

 • Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa
 • Aurinkolinjalla puhelimitse

Lomavinkit ja yhteystiedot

 • Aurinkomatkat-sovelluksessa
 • Sähköpostiin lähetetyssä Lomakansiossa
 • Tervetuloa-lehtisessä

Oppaat

 • Vastassa lentoasemalla
 • Tavattavissa palvelupisteillä

Varaa matka

Anna matkustajat

Varaa huoleton Aurinkomatka-paketti verkosta ilman palvelumaksua!