Matkat Calabria

Etelä-Italian saappaankärjessä, Tyrrhenanmeren ja Ionianmeren välisellä niemellä sinua odottaa luonnoltaan, historialtaan ja ruokakulttuuriltaan rikas Calabria.

Matkat Calabria

Etelä-Italian saappaankärjessä, Tyrrhenanmeren ja Ionianmeren välisellä niemellä sinua odottaa luonnoltaan, historialtaan ja ruokakulttuuriltaan rikas Calabria.

Calabriaa ovat hallineet aikoinaan niin kreikkalaiset, arabialaiset, turkkilaiset kuin aragonialaisetkin, jotka kaikki ovat jättäneet jälkensä alueen kulttuuriin, tapoihin ja ruokien makuihin. Calabrian kumpuilevaa maaseutua koristavat lukuisat hedelmä- oliivi- ja viiniviljelmät. Mansikat kypsyvät jo huhtikuussa, ja sitruunat ja kiivit ovat parhaimmillaan lähes puusta poimittuna. Calabriassa kohtaat aidon, rehellisen Italian rustiikkisine kylineen, häikäisevän kirkkaine merineen ja sydämellisine ihmisineen.

Calabrian Tyrrhenanmeren puoleinen Costa degli Dei, eli Jumalten rannikko, on niin kaunis, että nimensä perun mukaisesti jopa Jumalat ovat kiistelleet alueesta. Costa degli Dein kauneimpien vaaleiden rantojen ja kirkkaiden, turkoosien vesien äärellä ovat myös kohteemme Tropea ja Capo Vaticano.

Calabrian lomakohteet

Tropean historiallinen Vanhakaupunki nousee ylväänä kimmeltävästä merestä kohoavan kalliojyrkänteen päällä ja saa sinut puolelleen upeiden maisemiensa lisäksi perinteisillä, oman maan raaka-aineista valmistuneilla kulinaarisilla elämyksillään, huikaisevilla maisemillaan ja sokkeloisten kujiensa aidolla tunnelmalla. Tropean lämmin aurinko laskee iltaisin merelle Strombolin tulivuorisaaren taakse ja maalaa eteesi satumaisen kauniin näkymän.

Capo Vaticanossa vietetään rentoa lomaa Calabrian kauniilla maaseudulla, karibialaiset postikorttimaisemat mieleen tuovien kirkkaanturkoosien vesien äärellä.

Calabrian joogamatka yhdistää Calabrian kauniin luonnon sekä kehon ja mielen hyvinvoinnin.

Lue lisää +

Matkakohteet Calabria – hae ja varaa