Ajman – retket ja lisäpalvelut

Ajman 1
Ajman 2
Ajman 3
Ajman 4
Ajman 5
Ajman 6
Ajman 7
Ajman 8
Ajman 9
Ajman 10
Ajman 11
Ajman 12
Ajman 13
Ajman 14
Ajman 15
Ajman 16
Ajman 17
Ajman 18
Ajman 19
Ajman 20
Ajman 21
Ajman 22
Ajman 23
Ajman 24
Ajman 25
Ajman 26
Ajman 27
Ajman 1
Ajman 2
Ajman 3
Ajman 4
Ajman 5
Ajman 6
Ajman 7
Ajman 8
Ajman 9
Ajman 10
Ajman 11
Ajman 12
Ajman 13
Ajman 14
Ajman 15
Ajman 16
Ajman 17
Ajman 18
Ajman 19
Ajman 20
Ajman 21
Ajman 22
Ajman 23
Ajman 24
Ajman 25
Ajman 26
Ajman 27

Ajmanin retket ja aktiviteetit

Dubain kaupunkikierros

Dubain kaupunkikierros

Koe ihmeellinen Dubai monipuolisesti puolessa päivässä! Ihastele vanhan ajan eksotiikkaa ja auringossa kimaltavia pilvenpiirtäjiä. Retkellä liikutaan bussilla, veneellä ja jalkaisin. Retken aikana näet sekä perinteisen, että modernin Dubain.

Bussin ajellessa pitkin kaupungin katuja näet ikkunoista muun muassa maailman korkeimman rakennuksen, Burj Khalifan sekä Mall of Emiratesin jättimäisen ostoskeskuksen, Al Fahidin historiallisen linnoituksen ja Dubai Framen suurenmoisen arkkitehtonisen rakennelman. Palmusaarella vieraillessasi ihastelet The Pointea sekä ikonista, ja maailmanennätyksiä rikkovaa Atlantis the Palm -hotellia. Valokuvauspysähdyksien aikana voit ikuistaa kamerallesi paikallisen moskeijan, 7 tähden luksushotelliksi kutsutun purjeenmallisen Burj Al Arab -hotellin, sekä vanhassa Dubaissa sijaitsevan Al Bastakiyan alueen.

Retkellä ylität Dubainlahden perinteisellä puisella vesitaksilla ja vierailet tunnelmallisilla basaarialueilla mausteiden sekä kultakorujen maailmassa. Retken päätteeksi bussi kuljettaa sinut monta kokemusta rikkaampana takaisin hotellille.

Kesto
puoli päivää (n. klo 7–13). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 49 €/aikuinen, 26 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja abra-vesitaksimatkan.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Talvella 2023–2024 retki toteutetaan päivittäin. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 24.12., 25.12, 31.12.2023, 1.1., ja 14.2.2024.
Huomioitavaa
Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 13 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 4 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkibussin ja vesitaksin kyytiin. Retkellä kuljetaan kapeita kävelyteitä ja reitillä on katukivetyksien ylityksiä sekä mahdollisesti portaita, reitistä riippuen. Pisin yhtäjaksoinen kävelymatka basaarialueella n. 500 metriä. Retken aikana ei ole käytettävissä esteettömiä wc-tiloja.

Apuvälineet: Retkeä ei suositella pyörätuolilla tai rollaattorilla liikkuvalle asiakkaalle.

Lastenrattaat: Kokoontaitettavat rattaat voi ottaa mukaan retkelle. Mikäli otat rattaat mukaan, ilmoita siitä hyvissä ajoin ennen retkeä Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa tai Aurinkolinjaan. 
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Abu Dhabin kaupunkikierros

Abu Dhabin kaupunkikierros

Matkusta päiväksi maan moderniin ja värikkääseen pääkaupunkiin. Retkellä näet Abu Dhabin tärkeimmät nähtävyydet ja kuulet alueen historiasta, sekä nykypäivästä.

Päivän aikana vierailet Arabiemiraattien suurimmassa moskeijassa, Sheikh Zayed Grand Mosque Centressä, jonka kauniit valkoiset kupolit kohoavat korkeuksiin sinistä taivasta vasten. Miljoonakaupungin keskustassa vastaasi tulee lukuisia auringossa kimaltelevia pilvenpiirtäjiä. Näiden vastapainoksi vierailet perinnekylä Heritage Villagessa, joka vie sinut hetkeksi sivuun kaupungin hulinasta. Täällä tutustut ikivanhoihin perinteisiin ja paikalliseen käsityötaitoon. Kylästä avautuu upea maisema kohti Abu Dhabin kaupungin silhuettia.

Vierailet paikallisessa taatelikaupassa, jossa on tarjolla laaja valikoima erilaisia herkullisia taateleita. Täällä teet hyviä tuliaisostoksia, osta kotiinviemisiksi vaikkapa herkullisia suklaakuorrutteisia taateleita! Valokuvaustauoilla ihastelet etäältä viiden tähden Emirates Palace -hotellia ja Louvre Abu Dhabi -taidemuseota. Yas-saarella pääset halutessasi piipahtamaan punaisenhohtoisessa Ferrari World -huvipuiston tuliaiskaupassa.

Kesto
koko päivä (n. klo 7–17). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 63 €/aikuinen, 45 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Talven 2023–2024 retkipäivät ovat keskiviikko ja lauantai. Retki toteutetaan 23.3.2024 asti. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 14.2.2024.
Huomioitavaa
Moskeijavierailua varten tulee kiinnittää huomiota vaatetukseen, sillä moskeijaan pääsy saatetaan evätä epäsopivan vaatetuksen vuoksi. Miesten pukeutuminen: pitkät housut ja hihallinen paita, sekä umpinaiset kengät. Naisten pukeutuminen: väljät pitkät housut, hame tai mekko, pitkähihainen paita, sekä umpinaiset kengät. Hiukset tulee suojata huivilla. Naisten nilkkojen, ranteiden sekä dekolteen tulee olla peitettynä. Vaatteet eivät saa olla läpikuultavia. 

Retkellä on vapaata aikaa omatoimiseen ruokailuun. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 13 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 4 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkikuljetuksen kyytiin (voi olla henkilöauto, minibussi tai bussi). Moskeijassa liikutaan rauhalliseen tahtiin n. 1 km, parkkipaikalta moskeijan sisäänkäynnille n. 300 m/suunta. Moskeijan lattiat ovat marmoria tai muovimattoa. Sisätiloissa on hissejä sekä liukuhissejä. Muissa pysähdyskohteissa kuljettavalla reitillä on kivetystä, laattoja tai asfalttia sekä joitakin portaita. Retken aikana on käytettävissä esteettömiä wc-tiloja.

Apuvälineet ja lastenrattaat: Pysähdyskohteissa on mahdollista liikkua ja vierailla pyörätuolilla, rollaattorilla ja rattailla. Kokoontaitettavat apuvälineet tai rattaat voi ottaa mukaan. Ilmoita apuvälineistä ja rattaista hyvissä ajoin ennen retkipäivää Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa tai Aurinkolinjaan.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Auringonlaskun aavikkosafari

Auringonlaskun aavikkosafari

Vietä upea ilta Rub al-Khalin aavikolla silmänkantamattomiin ulottuvan hiekkameren keskellä. Tämä klassikkoretki on ainutlaatuinen tapa kokea dyynien kauneus ja satumainen aavikko auringonlaskun aikaan.

Retkellä näet vilkkaan kaupungin toisen puolen ja huristelet nelivetoauton kyydissä salaperäisten dyynien hiekkahuipulta toiselle. Kookkaita dyynejä valloittaessasi hiekka taatusti pöllyää ja vatsanpohjaa kutkuttaa! Dyyniajelun jälkeen halukkaat voivat laittaa jalkaansa hiekkalaudan ja kokeilla miltä tuntuu liukua alas dyynin rinnettä.

Aavikkoajelu päätetään arabityyliin rakennetulle leiripaikalle, jossa herkuttelet grilli-illallisella. Pehmeän pimeyden laskeuduttua illan täydentää värikäs Tanoura-show ja itämainen tanssiesitys.

Kesto
puoli päivää (n. klo 15–21). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 71 €/aikuinen, 51 € / 3–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, illallisen ja ruokajuomat (vesi, virvoitusjuomat).
Lisämaksusta
Muut juomat illallisella maksetaan retkellä. Saatavilla myös alkoholijuomia.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Talven 2023–2024 retki toteutetaan päivittäin. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 24.12., 25.12., 31.12.2023, 1.1. ja 14.2.2024.
Huomioitavaa
Varaa retkelle mukaan lämmintä vaatetta. Retkeä ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille, raskaana oleville, matkapahoinvoinnista tai selkävaivoista kärsiville. Autoon tulee nousta omatoimisesti, nouseminen vaatii jalan noston n. 80 cm korkeudelle. Auton jalkatilat ovat pienet. Retkellä on mahdollisuus erityisruokavalioon (kasvis, laktoositon, gluteeniton). Ilmoita erityisruokavalion tarpeesta ennen retkipäivää Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa tai Aurinkolinjaan. Erityisruokavalion saatavuutta ja aterian sisältöä ei voida taata. Retkellä on säävaraus. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 13 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 2 henkilöä.
Esteettömyys
Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille asiakkaille.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

La Perle by Dragone -näytös (Hopealippu)

La Perle by Dragone -näytös (Hopealippu)

Teatteria, huippuunsa hiottua akrobatiaa ja huikeita lavasteita! Franko Dragonen palkittu näytös La Perle kertoo kahden nuoren riipaisevan rakkaustarinan.

Jännittävät juonenkäänteet, massiiviset vesielementit ja uskomattomat akrobatiakohtaukset pitävät otteessaan, ja johdattavat tarinaa kohti loppuhuipennusta. La Perle tarjoaa maailmanluokan näytösillan sekä unohtumattoman teatterikokemuksen upeissa puitteissa. Istahda katsomoon ja heittäydy mielikuvitusmaailman pyörteisiin!

Ajankohta
Talvella 2023–2024 lippuja varattavissa ennakkoon kauttamme ke, to, pe ja la esityksiin. Esityksen alkamisaika n. klo 18.30. Kuljetuksineen kesto n. 17–21.30. Kauttamme ei ole varattavissa lippuja  24.12., 25.12.,  31.12.2023, 1.1., 22.1.–31.1. ja 14.2.2024 esityksiin.
Hinta
n. 138 €/hlö, ei lapsialennusta. Osallistujien alaikäraja on 3 vuotta.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja pääsylipun klo 18.30 alkavaan näytökseen.
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita
Huomioitavaa
Hopealipun istumapaikka on etuviistossa takakatsomossa tai näyttämön sivulla. Lipulla ei ole peruutusoikeutta. Varaa lippu viimeistään esitystä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 13 mennessä. Vähimmäisosallistujamäärä on 2 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkikuljetuksen (joko henkilöauto tai minibussi) kyytiin. Teatterin sisäänkäynti on katutasossa ja kuljetus voi tarvittaessa jättää oven eteen. Katsomotasolle johtaa liukuportaat, hissi käytettävissä tarvittaessa. Istumapaikan sijaintiin ei ole mahdollista vaikuttaa. Teatterissa on esteettömiä wc-tiloja.
Varaa lippu
matkavarauksen yhteydessä tai Omalomasta ennen matkaa.
Sulje

Illallisristeily Dubai Creek Dhow

Illallisristeily Dubai Creek Dhow

Vietä ihastuttava ilta Creekinlahdella kaupungin valojen kimaltaessa tummaa yötaivasta vasten. Lämmintunnelmainen illallisristeily vie sinut ihailemaan iltavalaistuksessa kylpeviä Deiran ja Bur Dubain perinteisiä kaupunginosia, sekä hiljalleen ohilipuvia puulaivoja. Perinteisen kaksikerroksisen dhow-veneen lipuessa upeissa maisemissa nautit kansainvälisen buffetpöydän herkuista musiikkia kuunnellen.

Kesto
iltaretki (n. klo 18.30–22.30). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 75 €/aikuinen, 49 € / 5–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, illallisen ja ruokajuomat (vesi, virvoitusjuoma, kahvi tai tee).
Lisämaksusta
Muut juomat illallisella maksetaan retkellä. Saatavilla myös alkoholijuomia.
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita
Retkipäivä
Talven 2023–2024 retki toteutetaan päivittäin. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 24.12., 25.12., 31.12.2023, 1.1. ja 14.2.2024.
Huomioitavaa
Retkellä on mahdollisuus erityisruokavalioon (kasvis, laktoositon, gluteeniton). Ilmoita erityisruokavalion tarpeesta ennen retkipäivää Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa tai Aurinkolinjaan. Erityisruokavalion saatavuutta ja aterian sisältöä ei voida taata. Retkellä on säävaraus. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 2 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Osallistujan on kyettävä omatoimisesti tai oman avustajan avulla nousemaan retkibussin ja laivan kyytiin. Laivaan noustessa on n. 5–10 kaiteilla varustettua porrasta. Laivalla tulee varautua liikkumaan muutamia kaiteilla varustettuja portaita. Laivalla ei ole esteettömiä wc-tiloja. Parkkipaikalta laivaan on matkaa n. 100–200 metriä/suunta, maasto on tasaista asfalttia.

Apuvälineet ja lastenrattaat: Pyörätuolin, rollaattorin ja rattaat voi ottaa mukaan retkelle, mutta laivalla liikkuminen niillä on hankalaa. Mikäli otat apuvälineen tai rattaat mukaan, ilmoita siitä ennen retkipäivää Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa tai Aurinkolinjaan.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Retket talvi 2024–2025

Retket talvi 2024–2025

Retkiohjelma vahvistuu myöhemmin ja voi poiketa aiemmasta.

Sulje

Ajmanin retket – varaa lomallesi uusia elämyksiä

Näe lomakohteesi helmet ja koe uusia elämyksiä! Valitse suomeksi tai englanniksi opastettuja retkiä ja ainutlaatuisia aktiviteetteja ja osta lippuja hauskoihin teemapuistoihin.

Osan retkistä voit varata jo pari kuukautta ennen matkustuskauden alkua. Varmista paikkasi retkillämme ja varaa ne ennen matkaa matkavarauksen yhteydessä, OmalomastaAurinkomatka-sovelluksesta tai asiakaspalvelustamme. Ennen matkaa varatut retket tulee maksaa ennen matkalle lähtöä. Loman aikana voit ostaa retkiä Aurinkomatkat-sovelluksesta, sovelluksen chatista tai Aurinkolinjasta. Chatista ja Aurinkolinjasta varatut retket voi maksaa Credit- tai Debit-kortilla (maksu tapahtuu maksulinkin kautta, vaatii älypuhelimen ja internetyhteyden). Retket tulee varata viimeistään retkeä edeltävänä päivänä klo 13 paikallista aikaa. Osa retkistä tulee varata jo hyvissä ajoin ennen retken alkua, poikkeava aika on mainittu retkikuvauksessa. Mikäli varattu retki joudutaan perumaan esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän tai sääolosuhteiden takia, maksamasi retkimaksu palautetaan.

Retkien hinnat ovat ohjehintoja, hinnat vahvistuvat varauksen yhteydessä. Maksutta retkeileville lapsille ei varata omaa paikkaa retkibussista, eivätkä mahdolliset ateriat sisälly maksuttoman retken ja/tai aktiviteetin hintaan. Retken ilmoitettu noin-kesto on arvio retken tavanomaisesta kestosta. Tarkka lähtöaika ja -paikka retkelle on retkilipussa tai saat sen oppaalta kohteessa. Muutokset retkien hinnoissa, retkipäivissä, ohjelmassa ja aikataulussa ovat mahdollisia, lue lisää retkiehdoista.

Lentokenttäkuljetukset

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Matkusta vaivattomasti lentoasemalta hotelliisi Aurinkomatkojen maksullisella bussikuljetuksella. Yhdistelmämatkoilla lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan.

Hinta
Lomakohteesta riippuen 12–30 €/aikuinen, 6–15 € / lapsi 2–17-v. Alle 2-vuotiaat lapset matkustavat lentokenttäkuljetuksessa veloituksetta. Tarkan hinnan näet varausta tehdessäsi.

Bussikuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Omalomasta tai Aurinkomatkat-sovelluksesta viimeistään lähtöä edeltävänä iltana.

Jos sinulla on erikoismatkatavaroita esim. golfbagi (poislukien lastenrattaat), ota yhteys asiakaspalveluumme varmistaaksesi erikoismatkatavaralle paikan kuljetuksessa.

Sulje

Yksityinen lentokenttäkuljetus

Yksityinen lentokenttäkuljetus

Tässä kohteessa voit matkustaa lentoasemalta hotelliisi nopeasti ja mukavasti myös yksityiskuljetuksella, jonka tarkemmat hintatiedot näet tehdessäsi varausta.

Autoon mahtuu 1 matkalaukku / hlö. Yksityiskuljetukseen voivat osallistua vain samalla matkavarauksella olevat henkilöt.

Yksityiskuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelusta viimeistään 5 päivää ennen matkaa.

Sulje

Lentokenttäkuljetukset

Tässä kohteessa voit ostaa joko bussikuljetuksen tai yksityiskuljetuksen lentoasemalta hotelliisi.