Turunç – retket ja lisäpalvelut

Turunç 1
Turunç 2
Turunç 3
Turunç 4
Turunç 5
Turunç 6
Turunç 7
Turunç 8
Turunç 9
Turunç 10
Turunç 11
Turunç 12
Turunç 13
Turunç 14
Turunç 15
Turunç 16
Turunç 17
Turunç 18
Turunç 19
Turunç 20
Turunç 1
Turunç 2
Turunç 3
Turunç 4
Turunç 5
Turunç 6
Turunç 7
Turunç 8
Turunç 9
Turunç 10
Turunç 11
Turunç 12
Turunç 13
Turunç 14
Turunç 15
Turunç 16
Turunç 17
Turunç 18
Turunç 19
Turunç 20

Marmariksen, Içmelerin ja Turunçin retket ja aktiviteetit

Jeeppiretki mäntymaisemissa

Jeeppiretki mäntymaisemissa

Vietä ihana päivä pikkukylien, metsäisen luonnon ja merimaisemien parissa! Päivän aikana nautit lempeästä tuulenvireestä jeepin kyydissä, vienon männyntuoksun täyttämässä ilmassa.

Jeeppiretki vie sinut paikallisiin maisemiin. Matkan varrella näet pikkukylien verkkaista elämää ja paikallisten viljelijöiden peltopuuhia. Päivän aikana näet, kuinka ihanan rauhallista paikallisten elämänrytmi maaseudulla onkaan. Retkellä pidetään uimatauko, jolloin voit pulahtaa lämpimään ja kirkkaaseen veteen vuorten välissä sijaitsevaan lahdenpoukamaan.

Kesto
puoli päivää (n. klo 9–13)
Hinta
n. 27 €/aikuinen, 13,50 € / 4–14-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen.
Opastus
suomeksi
Retkipäivä
Kesän 2019 retkipäivä on keskiviikko.
Huomioitavaa
Uimarannan ravintolasta on mahdollista ostaa pientä syötävää ja juotavaa. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 4 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Turunçista retki on ostettavissa vain oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Kilpikonnarannan kautta kotiin

Kilpikonnarannan kautta kotiin

Vietä lomasi viimeinen päivä Kilpikonnarannalla ja Dalyanin kauniissa maisemissa! Pakkaa matkatavarat retkelle mukaan ja lähde kohti alueen upeinta, ja kuuluisaa hiekkarantaa!

Monipuolisen päivän aikana näet komeaa luontoa ja ajat Dalyanjoen suistoalueella kaislikon keskellä olevia uomia pitkin Iztuzun rannalle. Noin tunnin kestoisen venematkan aikana näet vuosituhansia sitten pystysuoriin kallioseinämiin hakatutut kaarialaiset temppelihaudat. Rannalle saavuttuasi voit nauttia auringosta loikoillen sametinpehmeällä rantahiekalla ja uiden vilvoittavissa vesissä. Rannan valtti on sen upea ja pitkä hienohiekkainen ranta, jolla pesii harvinaisia valekarettikilpikonnia. Ranta-alue on osittain rauhoitettu kilpikonnien vuoksi.

Illansuussa siirryt hotellille lepäämään ja nauttimaan illallisen ennen siirtymistä lentokentälle. Puolenyön aikaan aloitat kotimatkan suuntaamalla levänneenä kohti läheistä lentokenttää.

Kesto
koko päivä (retki Kilpikonnarannalle n. klo 10.30–17.30, siirtyminen hotellilta lentokentälle n. klo 24)
Hinta
Asiakkaat, joilla ostettuna lentokenttäkuljetukset:
n. 67 €/aikuinen, 33 € / 4–14-v. lapsi.
Asiakkaat, joilla ei ole ostettuna lentokenttäkuljetuksia:
n. 77 €/aikuinen, 38 € / 4–14-v. lapsi, ostettavissa ainoastaan oppaaltamme kohteessa.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, venematkan, pääsylipun rannalle, majoituksen kahden hengen huoneessa (Dalyanin keskustassa tai lentokentän läheisyydessä, hotelli vahvistuu viimeistään retkipäivänä) ja illallisen hotellilla.
Lisämaksusta
Ruokajuomat maksetaan paikan päällä.
Opastus
suomeksi
Retkipäivä
Kesän 2019 retkipäivä on perjantai. Retki toteutetaan 7.5.–18.10.2019. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 7.6., 9.8. ja 16.8.2019.
Huomioitavaa
Uimarannan kioskista on mahdollista ostaa pientä syötävää ja juotavaa. Rannalla on suihku ja wc. Tämä retki on ostettavissa vähintään kahdelle henkilölle, kolmas henkilö majoittuu samassa huoneessa lisävuoteella. Yhden hengen retki on ostettavissa oppaaltamme kohteessa. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 8 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta tai oppaaltamme kohteessa. Turunçista retki on ostettavissa vain oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Pamukkalen luonnonihme

Pamukkalen luonnonihme

Näe ja koe yksi maailman luonnon ihmeistä! Pamukkalen kuuluisat kalkkikiviterassit ovat hohtaneet valkeina kilometrien päähän jo vuosituhansien ajan. Täällä on kylpenyt itse Kleopatra. Pulahda sinäkin lämmintä vettä pulppuavaan Kleopatran altaaseen ja sukella ajassa taaksepäin.

Pamukkalen harvinaislaatuisista kuumista lähteistä virtaava kalkkipitoinen vesi muodostaa valkoisia tippukivialtaita ja -putouksia. Paikalla sijaitsi aikoinaan Hierapoliksen roomalainen kaupunki. Antiikin kaupungin rakennuksista on parhaiten säilynyt uhkea teatteri ja aikansa suurin hautausmaa.

Matkan varrella näet paikoitellen jylhää vuoristoa ja välillä taas horisonttiin katoavia tupakka- ja puuvillapeltoja. Keväällä korkeimmat huiput ovat vielä lumen peitossa.

Kesto
koko päivä (n. klo 6–19)
Hinta
n. 67 €/aikuinen, 33 € / 7–14-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, lounaan ja pääsymaksun Pamukkalen alueelle.
Lisämaksusta
Ruokajuomat ja pääsymaksu Kleopatran altaaseen maksetaan paikan päällä.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2019 retkipäivä on tiistai.
Huomioitavaa
Marmariksen alueelta Pamukkaleen on matkaa noin 220 km. Menomatkalla pysähdytään noin tunnin ajomatkan jälkeen taukopaikalle, jossa on mahdollisuus ostaa aamiaista. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 8 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Retki on ostettavissa ennakkoon ja Aurinkomatkat-sovelluksesta ajalle 7.5.–8.10.2019, muina aikoina oppaaltamme kohteessa. Turunçista retki on ostettavissa vain oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Antiikin kaupunki Efesos

Antiikin kaupunki Efesos

Tutustu upeaan Efesokseen, joka on yksi Turkin matkailun jalokivistä! Hienosti säilynyt ja restauroitu kaupunki on verraton vierailukohde ja jokaisen historiasta kiinnostuneen unelmien täyttymys.

Matkalla Efesokseen näet monipuolista luontoa ja kauniita maisemia. Leveä, hyväkuntoinen tie kiemurtelee erikoisenmuotoisten kivipaasien maisemissa, laajojen viljavien peltoaukeiden välissä ja asutusten lomitse.

Perillä Efesoksessa menneen ajan tunnelma on käsin kosketeltava, sillä historia herää eloon 2000 vuotta vanhan Efesoksen suurkaupungin marmorikujilla. Tuhansien nahkatossujen vuosisatojen kuluessa lähes kiiltäväksi hankaama marmorikatu viertää alas kauniin ja koristeellisen kirjaston eteen. Kun suljet silmäsi, voit kuvitelmissasi nähdä toogaan ja tunikaan pukeutuneiden antiikin aristokraattien kokoontuneen kirjastolle lukemaan kivihyllyille asetetuista papyruskääröistä vanhoja tekstejä. Lounaan nautit viehättävässä, vuoden rinteeseen rakennetussa Sirincen kylässä, joka on turkkilaisen kulttuuriväen suosiossa. Kylässä on myös paljon pieniä käsityöläiskojuja.

Kesto
koko päivä (n. klo 6–19)
Hinta
n. 67 €/aikuinen, 33 € / 7–14-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, lounaan ja pääsymaksun Efesokseen.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2019 retkipäivä on keskiviikko.
Huomioitavaa
Menomatkalla pysähdytään taukopaikalle noin tunnin ajomatkan jälkeen, jossa on mahdollisuus ostaa aamiaista. Keskikesällä Efesoksen raunioilla on todella kuuma, joten varaa retkelle mukaan hattu tai muu päähine. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 8 aikuista.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Retki on ostettavissa ennakkoon tai Aurinkomatkat-sovelluksesta ajalle 8.5.–9.10.2019, muina aikoina oppaaltamme kohteessa. Turunçista retki on ostettavissa vain oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Rodos – ruusujen saari

Rodos – ruusujen saari

Vietä mielenkiintoinen päivä suositulla Rodoksen saarella aivan kivenheiton päässä Turkin rannikosta. Merimatka taittuu katamaraanilla ja tunnin päästä olet jo Kreikan neljänneksi suurimman saaren kamaralla.

Shoppailtuasi uuden kaupungin monipuolisissa ja upeissa liikkeissä, voit siirtyä historiaa humiseville ja ajan patinoimille muurin sisällä oleville mukulakivisille pikkukujille. Täällä jos missä kohtaat sen nostalgisen Kreikan, jossa siniseksi maalatun oven edessä istuu porraskivellä mustiin pukeutunut hymyilevä harmaahapsinen vanhus. Vehreiden viiniköynnösten alla, punaruutuisen liinan peittämän pöydän ääressä voit maistella mustekalarenkaita tai pikkukaloja ja kulautella herkut alas tuhdilla ouzolla.

Noin viiden tunnin ajan ehdit omatoimisesti vierailla Vanhankaupungin pittoreskeilla kujilla historiallisiin nähtävyyksiin tutustuen tai tehdä löytöjä uuden kaupungin tyylikkäissä muotiliikkeissä.

Kesto
koko päivä (n. klo 8–19)
Hinta
n. 65 €/aikuinen, 55 € / 7–11-v. lapsi, 6 € / 0–6-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen Marmariksen satamaan, laivamatkan ja satamaveron.
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita.
Retkipäivä
Kesän 2019 retkipäivät ovat ma, ti ja ke.
Huomioitavaa
Varaa retkelle mukaan passi. Ilmoita osallistujien passitiedot kohteessa oppaalle viimeistään retkeä edeltävänä päivänä klo 12 mennessä. Retkellä on säävaraus.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Turunçista retki on ostettavissa vain oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Turkkilainen ilta

Turkkilainen ilta

Hyppää mukaan turkkilaisen illan pyörteisiin! Anatolian kulttuuriin tutustuttava ilta alkaa auringon laskeuduttua, ulkoilmaravintolan sypressien katveessa. Kansantanssiryhmä kertoo turkkilaisen arjen askareista tanssin keinoin. Tunnelmaa luovat notkeat napatanssijat, joiden kiehtova tanssi kuljettaa ajatuksesi sulttaanien ja haaremien aikaan.
Kesto
iltaretki (n. klo 20–24)
Hinta
n. 38 €/aikuinen, 19 € / lapsi 7–14-v.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, illallisen ja juomat retken ajan (vesi, virvoitusjuomat, viini, olut).
Lisämaksusta
Muut juomat maksetaan paikan päällä.
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita.
Retkipäivä
Kesän 2019 retkipäivä on sunnuntai. Retki toteutetaan 5.5.–20.10.2019.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Turunçista retki on ostettavissa vain oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Hamam – turkkilainen sauna

Hamam – turkkilainen sauna

Lomalla on lupa hemmotteluun! Turkkilaisen saunan jälkeen olosi on taivaallisen puhdas ja rentoutunut.

Kolotukset katoavat saunan napakivellä pötkötellessäsi ja kostea löyly rentouttaa lihakset. Pesijät kuorivat ihosi karhealla kintaalla. Samalla irtoaa työstressi ja kiireet unohtuvat. Kuorinnan jälkeen sinut peitetään pehmeään saippuavaahtoon ja pestään päästä varpaisiin. Saunareissun kruunaa ihana öljyhieronta.

Ajankohta
Kesällä 2019 hamam on avoinna päivittäin. Hoidon kesto n. 3 tuntia kuljetuksineen, lähtöajat klo 10, 13 ja 18.
Hinta
n. 27 €/aikuinen, 13,50 € / 7–10-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, kuorinnan, vaahtopesun ja hieronnan (n. 20 min).
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita.
Huomioitavaa
Varaa mukaan uima-asu, pyyhkeen saat paikan päältä. Lähtöaika on valittavissa klo 10, 13 tai 18, ilmoita toivomasi aika oppaalle kohteessa.
Varaa lippu
matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Turunçista retki on ostettavissa vain oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Mönkijä- ja buggysafarit yhdelle

Mönkijä- ja buggysafarit yhdelle

Lähde huristelemaan mönkijällä tai buggylla Marmariksen maaseudulle. Voit myös ottaa ystävän kyytiin nauttimaan vehreistä maisemista ja kiehtovasta ajelusta.

Safarin reitti kulkee metsäisissä maisemissa, peltojen pientareilla ja kuoppaisilla hiekkateillä. Kapua jyrkkiä mäkiä ja nauti ajamisen riemusta. Varikolta lähdettäessä ajotaitoja lämmitellään ensin ajoradalla ja aloittelijat saavat koulutuksen ajamisen saloihin.

Tällä retkellä kannattaa varautua siihen, että hiukset hulmuaa ja hiekkatie pöllyää!

Kesto
puoli päivää (n. klo 10–13.30)
Hinta
mönkijä tai buggy yhdelle n. 40 €/hlö, ei lapsialennusta. Kuljettajan alaikäraja on 16 vuotta.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, n. 1 tunnin ajelun, mönkijän tai baggyn yhdelle hengelle ja kypärän.
Lisämaksusta
Varikolta voi ostaa huivin kasvojen suojaksi sekä ostaa tai vuokrata suojalasit ja kumiset ajotossut, vuokrattavissa myös lukolliset säilytyslokerot.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2019 retki toteutetaan päivittäin ajalla 1.5.–1.10.2019.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Turunçista retki on ostettavissa vain oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Mönkijä- ja buggysafarit kahdelle

Mönkijä- ja buggysafarit kahdelle

Lähde huristelemaan mönkijällä tai buggylla Marmariksen maaseudulle. Voit myös ottaa ystävän kyytiin nauttimaan vehreistä maisemista ja kiehtovasta ajelusta.

Safarin reitti kulkee metsäisissä maisemissa, peltojen pientareilla ja kuoppaisilla hiekkateillä. Kapua jyrkkiä mäkiä ja nauti ajamisen riemusta. Varikolta lähdettäessä ajotaitoja lämmitellään ensin ajoradalla ja aloittelijat saavat koulutuksen ajamisen saloihin.

Tällä retkellä kannattaa varautua siihen, että hiukset hulmuaa ja hiekkatie pöllyää!

Kesto
puoli päivää (n. klo 10–13.30)
Hinta
mönkijä tai buggy kahdelle n. 26 €/hlö, yhteensä n. 52 €, ei lapsialennusta. Kuljettajan alaikäraja on 16 vuotta, kyydissä matkustavan 7 vuotta.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, n. 1 tunnin ajelun, mönkijän tai baggyn kahdelle hengelle ja kypärän.
Lisämaksusta
Varikolta voi ostaa huivin kasvojen suojaksi sekä ostaa tai vuokrata suojalasit ja kumiset ajotossut, vuokrattavissa myös lukolliset säilytyslokerot.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2019 retki toteutetaan päivittäin ajalla 1.5.–1.10.2019.
Huomioitavaa
Retken vähimmäis- ja enimmäisosallistujamäärä on 2 henkilöä/mönkijä tai buggy.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Turunçista retki on ostettavissa vain oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Rennosti jeepillä auringonlaskuun

Rennosti jeepillä auringonlaskuun

Näe upea purppuran punaisena hohkava auringonlasku alueen parhailta paikoilta. Tätä ainutlaatuista ja rentoa kokemusta ei kannata jättää väliin!

Istahda jeepin kyytin ja huristele ulos kaupungista kohti luonnonhelmaa. Jeepin ajaessa pitkin teitä voit ihailla ympärillä vaihtuvia kauniita maisemia. Jeeppiajelun päätteeksi suuntaat viettämään rentoa iltaa grillailun merkeissä tunnelmalliselle rannalle. Suuntaa kohti aaltoja, pulahda virkistävässä vedessä ja anna lempeän kesätuulen vilvoittaa.

Rannalla vallitsee letkeä tunnelma, grillituli hehkuu tummuvassa illassa ja kitara säestää iloista laulua. Illalliseksi nautit grillissä valmistettuja herkkuja, joiden tuoksu saa veden herahtamaan kielelle! Illan vaihtuessa yöksi suuntaat takaisin hotellillesi akut ladattuina ja mielessä soivien letkeiden sävelien siivittämänä.

Kesto
iltaretki (n. klo 17.30–00)
Hinta
n. 29 €/aikuinen, 14,50 € / 4–14-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja illallisen.
Lisämaksusta
Ruokajuomat maksetaan paikan päällä.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2019 retkipäivä on keskiviikko. Retki toteutetaan ajalla 22.5.–2.10.2019.
Huomioitavaa
Retken vähimmäisosallistujamäärä on 8 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Turunçista retki on ostettavissa vain oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Ratsastusretki

Ratsastusretki

Lähde nauttimaan ratsastuksen hurmasta upeissa maisemissa! Vehreä maaseutu, upeat vuoristomaisemat ja ystävällinen palvelu luovat hienot puitteet onnistuneelle ratsastusretkelle.

Ratsastustalli Pinar safari sijaitsee Camlin kylässä, 20 minuutin ajomatkan päässä Marmariksesta. Tallilla on neljäkymmentä hyvin hoidettua hevosta. Ratsastusreitti suuntaa metsän siimekseen, pellon pientareille, kukkakedoille ja jokien virtaaviin uomiin. Noin 1,5 tunnin lenkin aikana näet paikallista kyläelämää ja kaunista luontoa. Mukaan voi lähteä myös ensikertalainen, vauhti ja reitti määräytyvät aina ryhmän kokemuksen mukaan.

Retken alussa käydään läpi ratsastusohjeistus ja tallin säännöt. Ratsastusopas on ryhmän mukana koko retken ajan.

Kesto
puoli päivää (n. klo 10–13.30). Ratsastuksen kesto n. 1,5 tuntia.
Hinta
n. 25 €/hlö, ei lapsialennusta. Osallistujien alaikäraja on 16 vuotta.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, n. 1,5 tunnin maastolenkin ja kypärän.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2019 retki toteutetaan päivittäin ajalla 1.5.–1.10.2019.
Huomioitavaa
Samalle retkelle voi lähteä mukaan myös ei-ratsastava seuralainen hintaan n. 20 €/hlö, varataan ja maksetaan kohteessa.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Turunçista retki on ostettavissa vain oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Melontaa ja ratsastusta kauniissa luonnossa

Melontaa ja ratsastusta kauniissa luonnossa

Yhdistä upea luonto ja kuntoa kohottava verkkainen melonta. Nauti ulkoilmasta, auringosta ja upeista vaihtuvista maisemista.

Nauti ratsastuksen hurmasta upeissa maisemissa. Leppoisa 1,5 tunnin ratsastus vie sinut kukkakedoille, metsän siimekseen ja pellon pientareille. Lenkin aikana näet paikallista kyläelämää ja kaunista luontoa.

Noin 45 minuutin mittaisen melontaosuuden aikana melot maaseudun halki virtaavassa joessa kohti merenrantaa. Rannalla pidetään virkistävä uimatauko, jonka jälkeen melotaan takaisin lähtöpaikalle. Kanootteja melotaan pareittain leppoisaan tahtiin. Retken päätteeksi nautit lounaan ennen paluuta hotellille.

Kesto
puoli päivää (n. klo 8.30–14.30)
Hinta
n. 35 €/hlö, ei lapsialennusta. Osallistujien alaikäraja on 16 vuotta.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, kevyen lounaan, kajakin, kypärän ja pelastusliivit.
Lisämaksusta
Ruoka- ja virvoitusjuomat juomat maksetaan paikan päällä.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesällä 2019 retki toteutetaan päivittäin ajalla 1.5.–1.10.2019.
Huomioitavaa
Retkellä on säävaraus.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Turunçista retki on ostettavissa vain oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Kleopatran saarelle jeepillä ja veneellä

Kleopatran saarelle jeepillä ja veneellä

Vietä mielenkiintoinen päivä Kleopatran saarella! Koe vauhdin hurmaa ja upeita maisemia.

Jeepillä matka taittuu yli Marmariksen pohjoispuolisten vuorten paikkoihin, joiden olemassaolosta harva edes tietää. Maisemat ovat komeat ja ohitettavat pikkukylät koskettavia. Camlin kylän rannasta nouset veneeseen, joka lipuu turkoosinkirkkaassa vedessä kohti Kleopatran saarta. Päivän aikana nautit laivalla maukkaan lounaan.

Kleopatran saarelle saavuttuasi voit tutustua omaan tahtiin saaren antiikin ajalta oleviin raunioihin. Saarelle on rakennettu puinen kävelytie, jota pitkin raunioaluetta on helppo kiertää. Kävele mäntymetsän keskelle ja näe komean amfiteatterin rauniot. Raunioihin tutustumisen sijaan voit loikoilla rantatuolilla auringosta ja maisemista nauttien. Upota varpaasi valkoiseen hiekkaan ja pulahda kirkkaan meriveden syleilyyn virkistäytymään.

Kesto
koko päivä (n. klo 9–18)
Hinta
n. 40 €/aikuinen, 20 € / 4–14-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, venematkan, lounaan ja pääsymaksun Kleopatran saarelle.
Lisämaksusta
Ruoka- ja virvoitusjuomat juomat maksetaan paikan päällä.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta).
Retkipäivä
Kesän 2019 retkipäivä on torstai. Retki toteutetaan 9.5.–26.9.2019.
Huomioitavaa
Retkellä on säävaraus. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 15 aikuista.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, viimeistään 7 vrk ennen retkipäivää Oma lomasta tai kysy paikkoja oppaalta kohteessa. Turunçista retki on ostettavissa vain oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Rento päivä merellä

Rento päivä merellä

Raikkaan meripäivän aikana näet komeita kalliomuodostelmia, ikivihreitä mäntymetsiä ja turkoosinkirkasta vettä. Kaskas- sirkat konsertoivat tuuheissa metsissä, kyyhkyset kujertavat poukamissa ja kesyt kalaparvet uivat veneen kyljessä.

Veneen yläkannella voit loikoilla auringosta nauttien ja antaa lämpimän tuulen hyväillä ihoasi. Viileämmästä tunnelmasta nauttivat viihtyvät laivan alakannen varjossa. Meripäivän aikana pulahdetaan useita kertoja sinisen meriveden syleilyyn virkistäytymään.

Retki tehdään Yükselin Alin veneellä, joka tunnetaan loistavasta ruoasta ja hyvästä palvelusta.

Kesto
koko päivä (n. klo 9.30–16.30)
Hinta
n. 35 €/aikuinen, 17 € / 6–12-v. lapsi
Sisältää
runsaan lounaan ja juomat retken ajan (vesi, virvoitusjuomat, oluet ja paikalliset alkoholijuomat).
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita. Veneen henkilökunta puhuu suomea.
Retkipäivä
Kesän 2019 retkipäivät ovat ti, to ja su.
Huomioitavaa
Kuljetukset laivan lähtöpaikalle Marmariksen satamaan omatoimisesti. Retkellä on säävaraus. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 8 aikuista.
Varaa retki
oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Sukellusretki

Sukellusretki

Marmariksen kirkkaat vedet tarjoavat hyvät puitteet sukellusharrastuksen jo aloittaneille tai uudesta lajista kiinnostuneille. PADI-sukelluskeskus Marmaris Diving Center järjestää kahden sukelluksen retkiä Marmariksen rannikolla.

Retki sopii sekä aloittelijoille, että kokeneille sukeltajille. Ensikertalaiset tekevät ensin harjoitussukelluksen rantavedessä, ja sen jälkeen toisen sukelluksen noin 6 metriin ohjaajan kanssa. Luokitetut sukeltajat tekevät kaksi avovesisukellusta korkeintaan 30 metriin. Ei-sukeltava seuralainen voi lähteä mukaan viettämään meripäivää vaikka snorklaten.

Kesto
koko päivä (n. klo 9–18)
Hinta
n. 50 €/hlö, ei lapsialennusta. Osallistujien alaikäraja on 14 vuotta.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, 2 sukellusta, välipalan ja sukellusvarusteet.
Lisämaksusta
juomat laivalla, maksetaan paikan päällä.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2019 retki toteutetaan päivittäin ajalla 1.5.–10.10.2019.
Huomioitavaa
Tutustu ennen retkeä sukeltamisen terveyskyselyyn (lomake täytetään retkellä). Mikäli vastaat johonkin kohtaan "kyllä", tulee sinun konsultoida lääkäriä ennen retkeä. Laivalle ei saa tuoda syötävää tai juotavaa ulkopuolelta, laivalla myydään pientä purtavaa. Samalle retkelle voi lähteä mukaan myös ei-sukeltava seuralainen hintaan n. 25 €/hlö, varataan ja maksetaan kohteessa. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 8 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Turunçista retki on ostettavissa vain oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Marmariksen, Içmelerin ja Turunçin retket – varaa lomallesi uusia elämyksiä

Näe lomakohteesi helmet ja koe uusia elämyksiä! Valitse suomeksi tai englanniksi opastettuja retkiä ja ainutlaatuisia aktiviteetteja.

Osan retkistä voit varata jo pari kuukautta ennen matkustuskauden alkua. Varmista paikkasi retkillämme ja varaa ne ennen matkaa matkavarauksen yhteydessä, OmalomastaAurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelustamme. Ennen matkaa varatut retket tulee maksaa ennen matkalle lähtöä. Loman aikana voit ostaa retkiä Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Kaikki retket voit varata ja maksaa myös lomakohteessasi euroilla, paikallisella valuutalla, Visa Electronilla, Visalla tai Mastercardilla.

Retkien hinnat ovat ohjehintoja, hinnat vahvistuvat varauksen yhteydessä. Maksutta retkeileville sylilapsille ei varata omaa paikkaa retkibussista. Retken ilmoitettu noin-kesto on arvio retken tavanomaisesta kestosta. Tarkka lähtöaika ja -paikka retkelle on retkilipussa tai saat sen oppaalta kohteessa. Muutokset retkien hinnoissa, retkipäivissä, ohjelmassa ja aikataulussa ovat mahdollisia, lue lisää retkiehdoista.

Kesällä 2019 Turunçista retket ovat ostettavissa vain oppaaltamme kohteessa. Turunçista edestakainen kuljetus retkille lisämaksusta n. 5–10 €/hlö.

Kesällä 2020 Turunçissa ei ole tarjolla Aurinkomatkojen järjestämiä retkiä ja aktiviteetteja.

Lentokenttäkuljetukset

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Matkusta vaivattomasti lentoasemalta hotelliisi Aurinkomatkojen maksullisella bussikuljetuksella.

Hinta
Kohteesta riippuen 12–32 €/aikuinen, 6–16 € / 2–17-v. lapsi. Alle 2-vuotiaiden sylilasten lentokenttäkuljetuksesta ei veloiteta. Tarkan hinnan näet tehdessäsi varausta.

Bussikuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Oma lomasta tai Aurinkomatkat-sovelluksesta viimeistään lähtöä edeltävänä iltana.

Jos sinulla on erikoismatkatavaroita esim. golfbagi (poislukien lastenrattaat), ota yhteys asiakaspalveluumme varmistaaksesi erikoismatkatavaralle paikan kuljetuksessa.

Sulje

Yksityinen lentokenttäkuljetus

Yksityinen lentokenttäkuljetus

Tässä kohteessa voit matkustaa lentoasemalta hotelliisi nopeasti ja mukavasti myös yksityiskuljetuksella, jonka tarkemmat hintatiedot löydät tehdessäsi varausta. Autoon mahtuu 1 matkalaukku/hlö.

Yksityiset lentokenttäkuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelusta viimeistään 5 päivää ennen matkaa.

Sulje

Lentokenttäkuljetukset

Tässä kohteessa voit ostaa joko bussikuljetuksen tai yksityiskuljetuksen lentoasemalta hotelliisi.