Belek – retket ja lisäpalvelut

Belek 1
Belek 2
Belek 3
Belek 4
Belek 5
Belek 6
Belek 7
Belek 8
Belek 9
Belek 10
Belek 11
Belek 12
Belek 13
Belek 14
Belek 15
Belek 16
Belek 17
Belek 18
Belek 19
Belek 20
Belek 21
Belek 22
Belek 23
Belek 24
Belek 1
Belek 2
Belek 3
Belek 4
Belek 5
Belek 6
Belek 7
Belek 8
Belek 9
Belek 10
Belek 11
Belek 12
Belek 13
Belek 14
Belek 15
Belek 16
Belek 17
Belek 18
Belek 19
Belek 20
Belek 21
Belek 22
Belek 23
Belek 24

Belekin retket ja aktiviteetit

Hamam – turkkilainen sauna

Hamam – turkkilainen sauna

Lomalla on lupa hemmotteluun! Turkkilaisen saunan jälkeen olosi on taivaallisen puhdas ja rentoutunut.

Kolotukset katoavat saunan napakivellä pötkötellessäsi ja kostea löyly rentouttaa lihakset. Pesijät kuorivat ihosi karhealla kintaalla. Samalla irtoaa työstressi ja kiireet unohtuvat. Kuorinnan jälkeen sinut peitetään pehmeään saippuavaahtoon ja pestään päästä varpaisiin. Saunareissun kruunaa ihana öljyhieronta.

Aukioloajat
Talvella 2018–2019 hamam on avoinna päivittäin ajalla 28.10.2018–29.3.2019. Hoidon kesto n. 2–3 tuntia.
Kesällä 2019 hamam on avoinna päivittäin. Hoidon kesto n. 2–3 tuntia.
Hinta
n. 25 €/aikuinen, 12,50 € / 6–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, vartalon kuorinnan, vaahtopesun ja hieronnan (n. 20 min).
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita.
Huomioitavaa
Varaa retkelle mukaan uima-asu, pyyhkeen saat paikan päällä. Pukuhuoneissa on lukolliset säilytyslokerot. Naisille ja miehille on erilliset Hamam-huoneet. Ilmoita toivomasi Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa tai Aurinkolinjaan (aamu- tai iltapäivälähtö).
Varaa lippu
matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta. Talvella 2018–2019 matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta, sovelluksen chatista tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Pamukkale

Pamukkale

Näe ja koe yksi maailman luonnonihmeistä! Pamukkalen kuuluisat kalkkikiviterassit ovat hohtaneet valkeina kilometrien päähän jo vuosituhansien ajan. Täällä on kylpenyt itse Kleopatra. Pulahda sinäkin lämmintä vettä pulppuavaan Kleopatran altaaseen ja sukella ajassa taaksepäin!

Matkan varrella ohitetaan pieniä perinteisiä kyliä. Asumaton ylänkö jatkuu silmänkantamattomiin. Pamukkalen kalkkikivirinteiden päällä sijaitsi aikoinaan roomalainen kaupunki. Paikan lähteiden uskotaan nuorentavan ja edistävän terveyttä. Hierapoliksen kaupungin raunioilla voit kuvitella itsesi käyskentelemässä toogaan pukeutuneena antiikin kreikkalaisten joukossa.

Kesto
koko päivä (n. klo 5.30–19.15)
Hinta
n. 80 €/aikuinen, 40 € / 4–14-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, aamiaisen, buffetlounaan, kevyen illallisen ja sisäänpääsyn Pamukkaleen.
Lisämaksusta
Ruokajuomat, pääsymaksu Kleopatran altaaseen (n. 50 TL/hlö) ja pieneen museoon (n. 10 TL/hlö) maksetaan paikan päällä.
Opastus
suomeksi
Retkipäivä
Kesän 2019 retkipäivät ovat to 11.4., to 25.4., ke 8.5. ja ke 22.5.2019.
Huomioitavaa
Varaa retkelle mukaan passi, auringolta suojaava päähine, aurinkolasit ja uima-asu. Keväällä ja syksyllä sää voi olla viileä, varaa mukaan myös pitkähihaista vaatetta. Belekin asiakkaat liittyvät mukaan Alanyasta tulevaan retkibussiin tapaamispaikalta, jonne kuljetus hotelleilta. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 8 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Manavgatin markkinat ja jokiristeily

Manavgatin markkinat ja jokiristeily

Tee loman parhaat ostokset Manavgatin kaupungin värikkäillä markkinoilla! Anna markkinoiden tunnelman ja huokeiden hintojen viedä sinut mennessään. Iltapäivällä rentoudut jokiristeilyllä. Päivän aikana näet myös Manavgatin kuuluisia vesiputouksia.

Antalyan rannikon suurimmat markkinat kokoavat yhteen maaseudulta tulleet kauppiaat. Pääset kiertämään markkinoilla vapaasti noin puolentoista tunnin ajan. Täytä laukkusi mausteilla, vaatteilla, kengillä ja käsitöillä.

Iltapäivällä matkaat jokilaivalla pitkin kirkkaanvihreänä virtaavaa jokea. Laivalla nautitun lounaan jälkeen rantaudut kauniille hiekkasärkille. Täällä voit lekotella auringossa, pulahtaa mereen tai kastautua joen viileässä vedessä.

Kesto
koko päivä (n. klo 9–17.30)
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, kevyen lounaan ja Manavgatin vesiputousten sisäänpääsymaksun.
Lisämaksusta
Ruokajuomat maksetaan paikan päällä.
Opastus
suomeksi
Retkipäivä
Kesän 2019 retkipäivä on torstai. Retki toteutetaan 1.5.–27.10.2019.
Huomioitavaa
Tapaat oppaamme Manavgatissa. Markkinaostokset voit jättää bussiin jokiristeilyn ajaksi. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 12 henkilöä, Belekistä 4 aikuista.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Belekin retket – varaa lomallesi elämyksiä

Näe lomakohteesi helmet ja koe uusia elämyksiä! Valitse suomeksi tai englanniksi opastettuja retkiä ja ainutlaatuisia aktiviteetteja.

Osan retkistä voit varata jo pari kuukautta ennen matkustuskauden alkua. Varmista paikkasi retkillämme ja varaa ne ennen matkaa matkavarauksen yhteydessä, OmalomastaAurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelustamme. Ennen matkaa varatut retket tulee maksaa ennen matkalle lähtöä. Loman aikana voit ostaa retkiä Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta. Aurinkolinjasta varatut retket voit maksaa Debit tai Credit -kortilla (maksu tapahtuu maksulinkin kautta, vaatii älypuhelimen ja internetyhteyden).

Retkien hinnat ovat ohjehintoja, hinnat vahvistuvat varauksen yhteydessä. Maksutta retkeileville sylilapsille ei varata omaa paikkaa retkibussista. Retken ilmoitettu noin-kesto on arvio retken tavanomaisesta kestosta. Tarkka lähtöaika ja -paikka retkelle on retkilipussa tai saat sen oppaalta kohteessa. Muutokset retkien hinnoissa, retkipäivissä, ohjelmassa ja aikataulussa ovat mahdollisia, lue lisää retkiehdoista.

Talvikaudella 23.10.2019–27.3.2020 kohteessa ei ole tarjolla Aurinkomatkojen järjestämiä retkiä ja aktiviteetteja. Voit halutessasi kääntyä paikallisten retkijärjestäjien puoleen ja ostaa heidän palvelujaan.

Lentokenttäkuljetukset

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Matkusta vaivattomasti lentoasemalta hotelliisi Aurinkomatkojen maksullisella bussikuljetuksella.

Hinta
Kohteesta riippuen 12–32 €/aikuinen, 6–16 € / lapsi 2–17-v. Alle 2-vuotiaiden sylilasten lentokenttäkuljetuksesta ei veloiteta. Tarkan hinnan näet tehdessäsi varausta.

Bussikuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Oma lomasta tai Aurinkomatkat-sovelluksesta viimeistään lähtöä edeltävänä iltana.

Jos sinulla on erikoismatkatavaroita esim. golfbagi (poislukien lastenrattaat), ota yhteys asiakaspalveluumme varmistaaksesi erikoismatkatavaralle paikan kuljetuksessa.

Sulje

Yksityinen lentokenttäkuljetus

Yksityinen lentokenttäkuljetus

Tässä kohteessa voit matkustaa lentoasemalta hotelliisi nopeasti ja mukavasti myös yksityiskuljetuksella, jonka tarkemmat hintatiedot löydät tehdessäsi varausta. Yksityiskuljetukset ovat varattavissa ma, ti, ke, to, pe ja su lennoille. Autoon mahtuu 1 matkalaukku/hlö.

Yksityiset lentokenttäkuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelusta viimeistään 5 päivää ennen matkaa.

Sulje

Lentokenttäkuljetukset

Tässä kohteessa voit ostaa joko bussikuljetuksen tai yksityiskuljetuksen lentoasemalta hotelliisi.