Matkat Puola Itä- ja Keski-Euroopan välissä sijaitsevan Puolan häkellyttävän kauniit kaupunkimaisemat, keskiaikaiset linnat ja ihastuttavat luontoalueet tarjoavat erinomaiset puitteet lomamatkalle. Kesän 2024 uutuuskohteemme, yliopistokaupunki Wroclaw viehättää kauniilla katukuvallaan ja vilkkaalla elämänmenollaan, Gdanskin värikkäässä Vanhassakaupungissa hurmaannut keskiaikaisen hansakaupungin merellisestä tunnelmasta. Varsovan ja Krakovan historialliset nähtävyydet ja eläväinen kaupunkikulttuuri, Auschwitzin keskitysleiri sekä Unescon maailmanperintökohteena tunnettu Bialowiezan kansallispuisto ovat vain murto-osa…

Matkat Puola

Itä- ja Keski-Euroopan välissä sijaitsevan Puolan häkellyttävän kauniit kaupunkimaisemat, keskiaikaiset linnat ja ihastuttavat luontoalueet tarjoavat erinomaiset puitteet lomamatkalle. Kesän 2024 uutuuskohteemme, yliopistokaupunki Wroclaw viehättää kauniilla katukuvallaan ja vilkkaalla elämänmenollaan, Gdanskin värikkäässä Vanhassakaupungissa hurmaannut keskiaikaisen hansakaupungin merellisestä tunnelmasta. Varsovan ja Krakovan historialliset nähtävyydet ja eläväinen kaupunkikulttuuri, Auschwitzin keskitysleiri sekä Unescon maailmanperintökohteena tunnettu Bialowiezan kansallispuisto ovat vain murto-osa siitä, mitä maalla on tarjota. Puolassa riittää nähtävää ja koettavaa pitkäksi aikaa niin kaupunki- kuin aktiivilomasta kiinnostuneille.

Kaupunkilomalle Puolaan voi hyvin suunnata mihin vuodenaikaan tahansa. Jouluna ja uutenavuotena kaupungit ihastuttavat jouluvalaistuksillaan, keväällä ja kesällä taas puistoillaan ja ulkoterasseillaan.

Puola on yksi Euroopan kiinnostavimpia ja monipuolisimpia lomakohteita, ja sen lämminhenkinen tunnelma tempaa matkailijan helposti mukaansa.

Lue lisää +

Matkakohteet Puola – hae ja varaa

Tekemilläsi rajauksilla ei löytynyt tuloksia.

Kokeile poistaa vähemmän tärkeitä rajauskriteereitä, tai tyhjennä kaikki valinnat.