• Uutuus

Kaprun – retket ja lisäpalvelut

Kaprun 1
Kaprun 2
Kaprun 3
Kaprun 4
Kaprun 5
Kaprun 6
Kaprun 7
Kaprun 8
Kaprun 9
Kaprun 10
Kaprun 11
Kaprun 12
Kaprun 13
Kaprun 14
Kaprun 15
Kaprun 16
Kaprun 17
Kaprun 18
Kaprun 19
Kaprun 20
Kaprun 21
Kaprun 1
Kaprun 2
Kaprun 3
Kaprun 4
Kaprun 5
Kaprun 6
Kaprun 7
Kaprun 8
Kaprun 9
Kaprun 10
Kaprun 11
Kaprun 12
Kaprun 13
Kaprun 14
Kaprun 15
Kaprun 16
Kaprun 17
Kaprun 18
Kaprun 19
Kaprun 20
Kaprun 21

Kaprunin retket ja aktiviteetit

Patikkaretki

Patikkaretki

Lähde mukaan pienelle tutustumispatikalle Kaprunin linnan maisemiin! Retken aikana saat oppaalta vinkkejä Kaprunin ja Zell am Seen moniin mahdollisuuksiin.

Patikka alkaa Das Alpenhaus -hotellin edestä, josta lähdetään kylän taakse metsäpolulle. Patikalla kuljet raikkaassa alppi-ilmassa halki vehreiden maisemien, samalla ihaillen ympäröivää luontoa ja kauempana siintäviä vuortenhuippuja. Noin 4,5 kilometrin pituisella patikalla on korkeuseroja noin 185 metriä, ja maasto vaihtelee asvalttitiestä kapeaan, jyrkkään metsäpolkuun. Patikoinnin aikana pidetään juoma- ja valokuvaustaukoja.

Patikan päätteeksi suunnataan Kaprunin keskustassa sijaitsevaan kahvila-bistroon, jonne halukkaat voivat istahtaa yhdessä juoman äärelle. Retken jälkeen voit jäädä ihailemaan Kaprunin linnaa, jossa on mahdollisuus osallistua lisämaksusta opastetulle kierrokselle.

Kesto
n. 2 tuntia (n. klo 14–16)
Hinta
n. 10 €/aikuinen, 5 € / 8–14-v. lapsi. Osallistujan alaikäraja on 8 vuotta.
Sisältää
opastetun patikoinnin.
Lisämaksusta
vapaaehtoinen Kaprunin linnan opastettu kierros (n. 8 €/aikuinen, 4 € / 4–14-v. lapsi) ja juomat kahvila-bistrossa, maksetaan retkellä. 
Opastus
suomeksi. Kaprunin linnan opastettu kierros englanniksi tai saksaksi.
Retkipäivä
Kesän 2022 retkipäivä on sunnuntai. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 24.7.2022 ja 28.8.2022.
Huomioitavaa
Saapuminen retken lähtöpaikalle Kapruniin Das Alpenhaus -hotellin eteen omatoimisesti. Varaa retkelle mukaan tukevat, umpinaiset kengät ja säänmukaiset vaatteet sekä juotavaa ja pientä purtavaa. Varaudu myös nopeisiin säämuutoksiin. Patikkareitin varrella on korkeuseroja. Retkelle tarvitaan hyvä peruskunto. Vuoristossa oleva ohut ilmanala voi aiheuttaa ongelmia hengityselin- ja sydänsairauksista kärsiville sekä epileptikoille. Retkellä on säävaraus. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 3 henkilöä ja enimmäisosallistujamäärä 12 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Kaprunin retket – varaa lomallesi uusia elämyksiä

Näe lomakohteesi helmet ja koe uusia elämyksiä! 

Osan retkistä voit varata jo pari kuukautta ennen matkustuskauden alkua. Varmista paikkasi retkillämme ja varaa ne ennen matkaa matkavarauksen yhteydessä, OmalomastaAurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelustamme. Ennen matkaa varatut retket tulee maksaa ennen matkalle lähtöä. Loman aikana voit ostaa retkiä Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Kaikki retket voit maksaa lomakohteessasi käteisellä, euroilla. Retket tulee varata viimeistään retkeä edeltävänä päivänä klo 12 paikallista aikaa. Osa retkistä tulee varata jo hyvissä ajoin ennen retken alkua, poikkeava aika on mainittu retkikuvauksessa. Mikäli varattu retki joudutaan perumaan esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän tai sääolosuhteiden takia, maksamasi retkimaksu palautetaan.

Retkien hinnat ovat ohjehintoja, hinnat vahvistuvat varauksen yhteydessä. Maksutta retkeileville lapsille ei varata omaa paikkaa retkibussista, eivätkä mahdolliset ateriat sisälly maksuttoman retken ja/tai aktiviteetin hintaan. Retken ilmoitettu noin-kesto on arvio retken tavanomaisesta kestosta. Tarkka lähtöaika ja -paikka retkelle on retkilipussa tai saat sen oppaalta kohteessa. Muutokset retkien hinnoissa, retkipäivissä, ohjelmassa ja aikataulussa ovat mahdollisia, lue lisää retkiehdoista.

Lentokenttäkuljetukset

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Matkusta vaivattomasti lentoasemalta hotelliisi Aurinkomatkojen maksullisella bussikuljetuksella. Yhdistelmämatkoilla lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan.

Hinta
Kohteesta riippuen 25–32 €/aikuinen, 12,50–16 € / lapsi 2–17-v. Alle 2-vuotiaat lapset matkustavat lentokenttäkuljetuksessa veloituksetta. Tarkan hinnan näet varausta tehdessäsi.

Bussikuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Omalomasta tai Aurinkomatkat-sovelluksesta viimeistään lähtöä edeltävänä iltana.

Jos sinulla on erikoismatkatavaroita esim. golfbagi (poislukien lastenrattaat), ota yhteys asiakaspalveluumme varmistaaksesi erikoismatkatavaralle paikan kuljetuksessa.

Sulje

Lentokenttäkuljetukset

Tässä kohteessa voit ostaa bussikuljetuksen lentoasemalta hotelliisi.