Al Wadin aavikon retket ja aktiviteetit

Al Wadin aavikolla retkeilet omatoimisesti

Al Wadin aavikolla retkeilet omatoimisesti

Al Wadin aavikolla ei ole tarjolla Aurinkomatkojen järjestämiä retkiä ja aktiviteetteja. Lue lisää kohteen harrastusmahdollisuuksista.

Sulje

Al Wadin aavikolla retkeilet omatoimisesti

Al Wadin aavikolla ei ole tarjolla Aurinkomatkojen järjestämiä retkiä ja aktiviteetteja.

Lentokenttäkuljetukset

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Matkusta vaivattomasti lentoasemalta hotelliisi Aurinkomatkojen maksullisella bussikuljetuksella. Yhdistelmämatkoilla lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan.

Hinta
Lomakohteesta riippuen 12–30 €/aikuinen, 6–15 € / lapsi 2–17-v. Alle 2-vuotiaat lapset matkustavat lentokenttäkuljetuksessa veloituksetta. Tarkan hinnan näet varausta tehdessäsi.

Bussikuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Omalomasta tai Aurinkomatkat-sovelluksesta viimeistään lähtöä edeltävänä iltana.

Jos sinulla on erikoismatkatavaroita esim. golfbagi (poislukien lastenrattaat), ota yhteys asiakaspalveluumme varmistaaksesi erikoismatkatavaralle paikan kuljetuksessa.

Sulje

Lentokenttäkuljetukset

Tässä kohteessa voit ostaa bussikuljetuksen lentoasemalta hotelliisi. Yhdistelmämatkoilla lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan.

Dubain retket ja aktiviteetit

Dubain kaupunkikierros

Dubain kaupunkikierros

Koe ihmeellinen Dubai monipuolisesti puolessa päivässä! Ihastele vanhan ajan eksotiikkaa ja auringossa kimaltavia pilvenpiirtäjiä. Retkellä liikutaan bussilla, veneellä ja jalkaisin. Retken aikana näet sekä perinteisen, että modernin Dubain.

Bussin ajellessa pitkin kaupungin katuja näet ikkunoista muun muassa maailman korkeimman rakennuksen, Burj Khalifan sekä Mall of Emiratesin jättimäisen ostoskeskuksen, Al Fahidin historiallisen linnoituksen ja Dubai Framen suurenmoisen arkkitehtonisen rakennelman. Palmusaarella vieraillessasi ihastelet The Pointea sekä ikonista, ja maailmanennätyksiä rikkovaa Atlantis the Palm -hotellia. Valokuvauspysähdyksien aikana voit ikuistaa kamerallesi paikallisen moskeijan, 7 tähden luksushotelliksi kutsutun purjeenmallisen Burj Al Arab -hotellin, sekä vanhassa Dubaissa sijaitsevan Al Bastakiyan alueen.

Retkellä ylität Dubainlahden perinteisellä puisella vesitaksilla ja vierailet tunnelmallisilla basaarialueilla mausteiden sekä kultakorujen maailmassa. Retken päätteeksi bussi kuljettaa sinut monta kokemusta rikkaampana takaisin hotellille.

Kesto
puoli päivää (n. klo 8.30–12.30). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 44 €/aikuinen, 28 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja abra-vesitaksimatkan.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Talvella 2023–2024 retki toteutetaan päivittäin. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 24.12., 25.12, 31.12.2023, 1.1., ja 14.2.2024.
Huomioitavaa
Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 13 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 4 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkibussin ja vesitaksin kyytiin. Retkellä kuljetaan kapeita kävelyteitä ja reitillä on katukivetyksien ylityksiä sekä mahdollisesti portaita, reitistä riippuen. Pisin yhtäjaksoinen kävelymatka basaarialueella n. 500 metriä. Retken aikana ei ole käytettävissä esteettömiä wc-tiloja.

Apuvälineet: Retkeä ei suositella pyörätuolilla tai rollaattorilla liikkuvalle asiakkaalle.

Lastenrattaat: Kokoontaitettavat rattaat voi ottaa mukaan retkelle. Mikäli otat rattaat mukaan, ilmoita siitä hyvissä ajoin ennen retkeä Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa tai Aurinkolinjaan. 
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Abu Dhabin kaupunkikierros

Abu Dhabin kaupunkikierros

Matkusta päiväksi maan moderniin ja värikkääseen pääkaupunkiin. Retkellä näet Abu Dhabin tärkeimmät nähtävyydet ja kuulet alueen historiasta, sekä nykypäivästä.

Päivän aikana vierailet Arabiemiraattien suurimmassa moskeijassa, Sheikh Zayed Grand Mosque Centressä, jonka kauniit valkoiset kupolit kohoavat korkeuksiin sinistä taivasta vasten. Miljoonakaupungin keskustassa vastaasi tulee lukuisia auringossa kimaltelevia pilvenpiirtäjiä. Näiden vastapainoksi vierailet perinnekylä Heritage Villagessa, joka vie sinut hetkeksi sivuun kaupungin hulinasta. Täällä tutustut ikivanhoihin perinteisiin ja paikalliseen käsityötaitoon. Kylästä avautuu upea maisema kohti Abu Dhabin kaupungin silhuettia.

Vierailet paikallisessa taatelikaupassa, jossa on tarjolla laaja valikoima erilaisia herkullisia taateleita. Täällä teet hyviä tuliaisostoksia, osta kotiinviemisiksi vaikkapa herkullisia suklaakuorrutteisia taateleita! Valokuvaustauoilla ihastelet etäältä viiden tähden Emirates Palace -hotellia ja Louvre Abu Dhabi -taidemuseota. Yas-saarella pääset halutessasi piipahtamaan punaisenhohtoisessa Ferrari World -huvipuiston tuliaiskaupassa.

Kesto
koko päivä (n. klo 7–17). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 58 €/aikuinen, 44 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Talven 2023–2024 retkipäivät ovat keskiviikko ja lauantai. Retki toteutetaan 23.3.2024 asti. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 14.2.2024.
Huomioitavaa
Moskeijavierailua varten tulee kiinnittää huomiota vaatetukseen, sillä moskeijaan pääsy saatetaan evätä epäsopivan vaatetuksen vuoksi. Miesten pukeutuminen: pitkät housut ja hihallinen paita, sekä umpinaiset kengät. Naisten pukeutuminen: väljät pitkät housut, hame tai mekko, pitkähihainen paita, sekä umpinaiset kengät. Hiukset tulee suojata huivilla. Naisten nilkkojen, ranteiden sekä dekolteen tulee olla peitettynä. Vaatteet eivät saa olla läpikuultavia. 

Retkellä on vapaata aikaa omatoimiseen ruokailuun. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 13 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 4 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkikuljetuksen kyytiin (voi olla henkilöauto, minibussi tai bussi). Moskeijassa liikutaan rauhalliseen tahtiin n. 1 km, parkkipaikalta moskeijan sisäänkäynnille n. 300 m/suunta. Moskeijan lattiat ovat marmoria tai muovimattoa. Sisätiloissa on hissejä sekä liukuhissejä. Muissa pysähdyskohteissa kuljettavalla reitillä on kivetystä, laattoja tai asfalttia sekä joitakin portaita. Retken aikana on käytettävissä esteettömiä wc-tiloja.

Apuvälineet ja lastenrattaat: Pysähdyskohteissa on mahdollista liikkua ja vierailla pyörätuolilla, rollaattorilla ja rattailla. Kokoontaitettavat apuvälineet tai rattaat voi ottaa mukaan. Ilmoita apuvälineistä ja rattaista hyvissä ajoin ennen retkipäivää Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa tai Aurinkolinjaan.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Helikopterilento Dubain yllä, 12 minuuttia

Helikopterilento Dubain yllä, 12 minuuttia

Kohtaa upea Dubai lumoavasta lintuperspektiivistä! Nauti helikopterin kyydissä ainutlaatuisesta kokemuksesta ja näe lukuisia nähtävyyksiä yhdellä kertaa – ilman liikenneruuhkia.

Helikopterin liidellessä taivaalla voit vain istua ja ihastella kaupungin tunnetuimpia maamerkkejä sekä upeaa taivaanrantaa yläilmoista käsin. Matkan varrella näet muun muassa maailman korkeimman rakennuksen, mielenkiintoisen palmusaaren ja muita Dubain upeita futuristisia rakennuksia, sekä rakennelmia. Nämä huikeat maisemat ja koettu elämys säilyvät muistissasi pitkään!

Kesto
n. 2 tuntia. Helikopterilennon kesto n. 12 minuuttia.
Hinta
n. 179 €/hlö, ei lapsialennusta. Osallistujien alaikäraja on 2 vuotta.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja helikopterilennon.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Talven 2023–2024 retki järjestetään päivittäin. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 24.12., 25.12., 31.12.2023, 1.1. ja 14.2.2024.
Huomioitavaa
Osallistujan enimmäispaino on 110 kg. Retkelle tarvitaan mukaan passi. Helikopterilento lähtee Palmusaarelta, Atlantis The Palm -hotellin läheisyydestä. Helikopteriin ei saa ottaa mukaan ammattilaiskameroita, selfiekeppejä, Samsung Notebookia, huiveja tai päähineitä. Varaa retki jo ennen matkan alkua, viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 13 mennessä. Retkellä on säävaraus. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 2 henkilöä.
Esteettömyys
Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkikuljetuksen kyytiin. Helikopteriin tulee nousta omatoimisesti, nouseminen vaatii jalan noston n. 80 cm korkeudelle. Helikopterin jalkatilat ovat pienet. Pisin kävelymatka n. 200 metriä/suunta. Retkellä ei ole käytössä esteettömiä wc-tiloja.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä tai Omalomasta.
Sulje

Burj Khalifa At the Top 124+125 (klo 13)

Burj Khalifa At the Top 124+125 (klo 13)

Nouse maailman korkeimman rakennuksen Burj Khalifan näköalatasanteelle ja ihaile Dubain maisemia yläilmoista!

Burj Khalifa, tämä yksi modernin maailman ihmeistä kohoaa Dubain kaupunkikuvassa ylhäisessä yksinäisyydessään aina 828 metriin korkeuteen asti. Rakennuksen 125. kerroksen näköalatasanne sijaitsee 456 metrin korkeudessa ja tarjoaa huikaisevat 360 asteen näköalat Dubain ylle. 124. kerroksen maksuttomilla kiikareilla voit tarkastella maisemia hieman lähemmin tai vaihtoehtoisesti ihastella maisemia ulkoilmatasanteelta. Tätä näkyä ja kokemusta ei helposti unohda! Käynti näköalatasanteella kestää noin kaksi tuntia. 

Ajankohta
Talvella 2023–2024 näköalatasanne on avoinna päivittäin. Vierailun kesto n. 2 tuntia. Lippuja ei poikkeuksellisesti myynnissä 24.12., 25.12., 31.12.2023, 1.1. ja 14.2.2024.
Hinta
n. 45 €/aikuinen, 35 € / 4–11-v. lapsi
Sisältää
pääsylipun 124. ja 125. kerrosten näköalatasanteille klo 13.
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita.
Huomioitavaa
Kuljetukset omatoimisesti. Sisäänkäynti Dubai Mall -ostoskeskuksen LG-kerroksen kautta, On The Top -kylttejä seuraten. Ole paikalla viimeistään 20 minuuttia ennen sisäänpääsyn ajankohtaa. Varaa liput jo ennen matkan alkua, viimeistään 3 vrk ennen vierailua, paikallista aikaa klo 13 mennessä. Sisäänpääsyyn oikeuttavat liput saat oppaaltamme lentokentällä. Lipulla ei ole peruutusoikeutta.
Esteettömyys
Vierailu sopii liikuntarajoitteisille asiakkaille. Dubai Mall -ostoskeskuksen sisäänkäynniltä Burj Khalifan sisäänkäynnille on matkaa n. 500 metriä ja sisäänkäynniltä hisseille n. 300 metriä. Näköalatasanteilla on käytössä esteettömät wc-tilat.

Apuvälineet: Pyörätuolilla ja rollaattorilla on mahdollista liikkua näköalatasanteilla.

Lastenrattaat: Rattaita ei ole mahdollista ottaa näköalatasanteille. Rattaat jätetään sisäänkäynnille.
Varaa lippu
matkavarauksen yhteydessä tai Omalomasta.
Sulje

Burj Khalifa At the Top 124+125 (klo 16.30)

Burj Khalifa At the Top 124+125 (klo 16.30)

Nouse maailman korkeimman rakennuksen Burj Khalifan näköalatasanteelle ja ihaile Dubain maisemia yläilmoista!

Burj Khalifa, tämä yksi modernin maailman ihmeistä kohoaa Dubain kaupunkikuvassa ylhäisessä yksinäisyydessään aina 828 metriin korkeuteen asti. Rakennuksen 125. kerroksen näköalatasanne sijaitsee 456 metrin korkeudessa ja tarjoaa huikaisevat 360 asteen näköalat Dubain ylle. 124. kerroksen maksuttomilla kiikareilla voit tarkastella maisemia hieman lähemmin tai vaihtoehtoisesti ihastella maisemia ulkoilmatasanteelta. Tätä näkyä ja kokemusta ei helposti unohda! Käynti näköalatasanteella kestää noin kaksi tuntia, jonka aikana aurinko alkaa laskea.

Ajankohta
Talvella 2023–2024 näköalatasanne on avoinna päivittäin. Vierailun kesto n. 2 tuntia. Lippuja ei poikkeuksellisesti myynnissä 24.12., 25.12., 31.12.2023, 1.1. ja 14.2.2024.
Hinta
n. 64 €/aikuinen, 51 € / 4–11-v. lapsi
Sisältää
pääsylipun 124. ja 125. kerrosten näköalatasanteille klo 16.30.
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita.
Huomioitavaa
Kuljetukset omatoimisesti. Sisäänkäynti Dubai Mall -ostoskeskuksen LG-kerroksen kautta, On The Top -kylttejä seuraten. Ole paikalla viimeistään 20 minuuttia ennen sisäänpääsyn ajankohtaa. Varaa liput jo ennen matkan alkua, viimeistään 3 vrk ennen vierailua, paikallista aikaa klo 13 mennessä. Sisäänpääsyyn oikeuttavat liput saat oppaaltamme lentokentällä. Lipulla ei ole peruutusoikeutta.
Esteettömyys
Vierailu sopii liikuntarajoitteisille asiakkaille. Dubai Mall -ostoskeskuksen sisäänkäynniltä Burj Khalifan sisäänkäynnille on matkaa n. 500 metriä ja sisäänkäynniltä hisseille n. 300 metriä. Näköalatasanteilla on käytössä esteettömät wc-tilat.

Apuvälineet: Pyörätuolilla ja rollaattorilla on mahdollista liikkua näköalatasanteilla.

Lastenrattaat: Rattaita ei ole mahdollista ottaa näköalatasanteille. Rattaat jätetään sisäänkäynnille.
Varaa lippu
matkavarauksen yhteydessä tai Omalomasta.
Sulje

Aavikkosafari luonnonsuojelualueella

Aavikkosafari luonnonsuojelualueella

Ota askel ajassa taaksepäin ja koe Dubai niin kuin se oli 1950-luvun Dubain autiomaassa. Tämä seikkailu vie sinut kiehtovaan villieläinympäristöön The Dubai Desert Conservation Reserve -luonnonsuojelualueelle. Kulkuvälineenä toimivat 1950-luvun katottomat Land Roverit.

Retkellä ajetaan rauhalliseen tahtiin ja alueen suojelun vuoksi tarkoin merkittyä reittiä, josta näet paikallisten villieläinten, Valkobeisojen liikkeitä. Dyynien keskellä pysähdyt Ghaf-puiden alle valokuvaustauolle. Luonnonsuojelualueen oppailta kuulet aavikon ainutlaatuisesta ekosysteemistä, eläimistä, kasvillisuudesta ja miten beduiinit alueella aikoinaan elivät.

Retken aikana tutustut Dubain rikkaaseen kulttuuriin ja perinteisiin, kuten Unescon aineettomaan kulttuuriperintöön kuuluvaan haukkakasvatukseen sekä arabialaisen kahvin ja leivän valmistukseen, tanssi- ja musiikkiesityksiin, sekä tervehdit aavikolla asustavia kameleita. Neljän ruokalajin herkullinen illallinen tarjoillaan keskellä aavikkoa idyllisessä pienessä beduiinileirissä. Täällä sinulla on oiva mahdollisuus maistaa kamelinmaitoa ja huolella valmistettua murean maittavaa kamelinlihaa.

Kesto
puoli päivää (n. klo 15.30–21.30). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 174 €/aikuinen, 149 € / 5–11-v. lapsi. Osallistujien alaikäraja on 5 vuotta.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, illallisen ja ruokajuomat (vesi, mehu, kamenlinmaito), vesipullon ja huivin pään suojaksi.
Lisämaksusta
Retkellä on mukana kuvaaja, jolta voi ostaa retken jälkeen valokuvia (n. 100 AED/maks. 10 kuvaa) tai videon (n. 300 AED). Isompi kuvapaketti ja video (n. 600 AED) tai isompi kuvapaketti sähköpostilla (n. 300 AED).
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Talven 2023–2024 retki toteutetaan päivittäin. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 24.12., 25.12., 31.12.2023, 1.1. ja 14.2.2024.
Huomioitavaa
Varaa retkelle mukaan lämmintä vaatetta. Retkeä ei suositella raskauden viimeisellä kolmanneksella oleville. Retkellä on mahdollisuus erityisruokavalioon (kasvis, gluteeniton). Ilmoita erityisruokavalion tarpeesta ennen retkipäivää Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa tai Aurinkolinjaan. Erityisruokavalion saatavuutta ja aterian sisältöä ei voida taata. Retkellä on säävaraus. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 13 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 2 henkilöä.
Esteettömyys
Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille asiakkaille.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Aamupäivän aavikkosafari

Aamupäivän aavikkosafari

Vietä unohtumaton aamupäivä Rub al-Khalin aavikolla. Tämä klassikkoretki on epäilemättä hauskin tapa kokea satumaiset aavikot ja hiekkadyynien kauneus.

Retkellä näet vilkkaan kaupungin toisen puolen ja huristelet nelivetoauton kyydissä dyynien hiekkahuipulta toiselle. Kookkaita dyynejä valloittaessasi hiekka taatusti pöllyää ja vatsanpohjaa kutkuttaa!  Upeat aavikkomaisemat ja silmänkantamattomiin jatkuvan punaisen hiekkameren voit ikuistaa kamerallesi valokuvaustauon aikana.

Kesto
puoli päivää (n. klo 9–12.30). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 58 €/aikuinen, 44 € / 3–11-v. lapsi.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja juoman (vesi).
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Talven 2023–2024 retki toteutetaan päivittäin. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 24.12., 25.12., 31.12.2023, 1.1. ja 14.2.2024.
Huomioitavaa
Retkeä ei suositella raskaana oleville, matkapahoinvoinnista tai selkävaivoista kärsiville. Autoon tulee nousta omatoimisesti, nouseminen vaatii jalan noston n. 80 cm korkeudelle. Auton jalkatilat ovat pienet. Retkellä on säävaraus. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 13 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 4 henkilöä.
Esteettömyys
Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille asiakkaille. 
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Auringonlaskun aavikkosafari

Auringonlaskun aavikkosafari

Vietä upea ilta Rub al-Khalin aavikolla silmänkantamattomiin ulottuvan hiekkameren keskellä. Tämä klassikkoretki on ainutlaatuinen tapa kokea dyynien kauneus ja satumainen aavikko auringonlaskun aikaan.

Retkellä näet vilkkaan kaupungin toisen puolen ja huristelet nelivetoauton kyydissä salaperäisten dyynien hiekkahuipulta toiselle. Kookkaita dyynejä valloittaessasi hiekka taatusti pöllyää ja vatsanpohjaa kutkuttaa! Dyyniajelun jälkeen halukkaat voivat laittaa jalkaansa hiekkalaudan ja kokeilla miltä tuntuu liukua alas dyynin rinnettä.

Aavikkoajelu päätetään arabityyliin rakennetulle leiripaikalle, jossa herkuttelet grilli-illallisella. Pehmeän pimeyden laskeuduttua illan täydentää värikäs Tanoura-show ja itämainen tanssiesitys.

Kesto
puoli päivää (n. klo 15–21.30). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 71 €/aikuinen, 51 € / 3–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, illallisen ja ruokajuomat (vesi, virvoitusjuomat).
Lisämaksusta
Muut juomat illallisella maksetaan retkellä. Saatavilla myös alkoholijuomia.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Talven 2023–2024 retki toteutetaan päivittäin. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 24.12., 25.12., 31.12.2023, 1.1. ja 14.2.2024.
Huomioitavaa
Varaa retkelle mukaan lämmintä vaatetta. Retkeä ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille, raskaana oleville, matkapahoinvoinnista tai selkävaivoista kärsiville. Autoon tulee nousta omatoimisesti, nouseminen vaatii jalan noston n. 80 cm korkeudelle. Auton jalkatilat ovat pienet. Retkellä on mahdollisuus erityisruokavalioon (kasvis, laktoositon, gluteeniton). Ilmoita erityisruokavalion tarpeesta ennen retkipäivää Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa tai Aurinkolinjaan. Erityisruokavalion saatavuutta ja aterian sisältöä ei voida taata. Retkellä on säävaraus. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 13 mennessä.
Esteettömyys
Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille asiakkaille.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Auto ja kuljettaja päiväksi, 1–3 hlöä

Auto ja kuljettaja päiväksi, 1–3 hlöä

Vuokraa auto ja kuljettaja 10 tunniksi ja vietä päivä Dubain kaupungin ulkopuolella omien suunnitelmien ja toiveiden mukaisesti.

Suuntaa esimerkiksi Ras al Khaimahiin ihastelemaan Jebel Jais -vuoren jylhiä maisemia tai Dubain emiraatin Hajar-vuoristoon, Hattan kylän aktiviteettipuistoon patikoimaan, maastopyöräilemään tai kevyelle patikalle padon maisemiin. Halutessasi voit myös suunnata Abu Dhabiin omatoimiselle ostos- ja kaupunkikierrokselle ja valita juuri sinulle sopivat vierailupaikat ja nähtävyydet.

Kesto
koko päivä (auto käytössä 10 tuntia)
Hinta
n. 213 €/auto (1–3 hlöä)
Sisältää
auton ja kuljettajan 10 tunnin ajaksi, lähtö ja paluu omalta hotellilta.
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita.
Retkipäivä
Talvella 2023–2024 retki toteutetaan päivittäin. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 24.12., 25.12., 31.12.2023, 1.1. ja 14.2.2024.
Huomioitavaa
Ilmoita toivomasi lähtöaika (klo 7–13 välillä) ja emiraatti, johon haluat vierailemaan Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa tai Aurinkolinjaan viimeistään retkeä edeltävänä päivänä klo 13 mennessä. Varaa retki viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 13 mennessä.
Esteettömyys
Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla henkilöauton kyytiin. Varmista jo ennen retkeä valitsemiesi vierailu- ja pysähdyskohteiden soveltuvuus liikuntarajoitteisille. 

Apuvälineet ja lastenrattaat: Kokoontaitettavat apuvälineet ja rattaat on mahdollista ottaa mukaan retkelle. Mikäli otat apuvälineen tai rattaat mukaan retkelle, ilmoita siitä ennen retkeä Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa tai Aurinkolinjaan. 
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Auto ja kuljettaja päiväksi, 4–6 hlöä

Auto ja kuljettaja päiväksi, 4–6 hlöä

Vuokraa auto ja kuljettaja 10 tunniksi ja vietä päivä Dubain kaupungin ulkopuolella omien suunnitelmien ja toiveiden mukaisesti.

Suuntaa esimerkiksi Ras al Khaimahiin ihastelemaan Jebel Jais -vuoren jylhiä maisemia tai Dubain emiraatin Hajar-vuoristoon, Hattan kylän aktiviteettipuistoon patikoimaan, maastopyöräilemään tai kevyelle patikalle padon maisemiin. Halutessasi voit myös suunnata Abu Dhabiin omatoimiselle ostos- ja kaupunkikierrokselle ja valita juuri sinulle sopivat vierailupaikat ja nähtävyydet.

Kesto
koko päivä (auto käytössä 10 tuntia)
Hinta
n. 238 €/auto (4–6 hlöä)
Sisältää
auton ja kuljettajan 10 tunnin ajaksi, lähtö ja paluu omalta hotellilta.
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita.
Retkipäivä
Talvella 2023–2024 retki toteutetaan päivittäin. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 24.12., 25.12., 31.12.2023, 1.1. ja 14.2.2024.
Huomioitavaa
Ilmoita toivomasi lähtöaika (klo 7–13 välillä) ja emiraatti, johon haluat vierailemaan Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa tai Aurinkolinjaan viimeistään retkeä edeltävänä päivänä klo 13 mennessä. Varaa retki viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 13 mennessä.
Esteettömyys
Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla henkilöauton kyytiin. Varmista jo ennen retkeä valitsemiesi vierailu- ja pysähdyskohteiden soveltuvuus liikuntarajoitteisille. 

Apuvälineet ja lastenrattaat: Kokoontaitettavat apuvälineet ja rattaat on mahdollista ottaa mukaan retkelle. Mikäli otat apuvälineen tai rattaat mukaan retkelle, ilmoita siitä ennen retkeä Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa tai Aurinkolinjaan. 
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

La Perle by Dragone -näytös (Kultalippu)

La Perle by Dragone -näytös (Kultalippu)

Teatteria, huippuunsa hiottua akrobatiaa ja huikeita lavasteita! Franko Dragonen palkittu näytös La Perle kertoo kahden nuoren riipaisevan rakkaustarinan.

Jännittävät juonenkäänteet, massiiviset vesielementit ja uskomattomat akrobatiakohtaukset pitävät otteessaan, ja johdattavat tarinaa kohti loppuhuipennusta. La Perle tarjoaa maailmanluokan näytösillan sekä unohtumattoman teatterikokemuksen upeissa puitteissa. Istahda katsomoon ja heittäydy mielikuvitusmaailman pyörteisiin!

Kesto
Talvella 2023–2024 lippuja varattavissa kauttamme ke, to, pe ja la esityksiin. Esityksen alkamisaika n. klo 18.30. Kuljetuksineen kesto n. klo 17–21.30. Kauttamme ei ole varattavissa lippuja 24.12., 25.12., 31.12.2023, 1.1., 22.1.–31.1. ja 14.2.2024 esityksiin.

Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 131 €/aikuinen, 106 € / 3–11-v. lapsi. Osallistujien alaikäraja on 3 vuotta.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja pääsylipun klo 18.30 alkavaan näytökseen.
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita
Huomioitavaa
Kultalipun istumapaikka on etuviistossa etukatsomossa tai näyttämön sivujen keskiosassa. Lipulla ei ole peruutusoikeutta. Varaa lippu viimeistään esitystä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 13 mennessä. Vähimmäisosallistujamäärä on 2 henkilöä.
Esteettömyys
Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkikuljetuksen (joko henkilöauto tai minibussi) kyytiin. Teatterin sisäänkäynti on katutasossa ja kuljetus voi tarvittaessa jättää oven eteen. Katsomotasolle johtaa liukuportaat, hissi käytettävissä tarvittaessa. Istumapaikan sijaintiin ei ole mahdollista vaikuttaa. Teatterissa on esteettömiä wc-tiloja.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

La Perle by Dragone -näytös (Hopealippu)

La Perle by Dragone -näytös (Hopealippu)

Teatteria, huippuunsa hiottua akrobatiaa ja huikeita lavasteita! Franko Dragonen palkittu näytös La Perle kertoo kahden nuoren riipaisevan rakkaustarinan.

Jännittävät juonenkäänteet, massiiviset vesielementit ja uskomattomat akrobatiakohtaukset pitävät otteessaan, ja johdattavat tarinaa kohti loppuhuipennusta. La Perle tarjoaa maailmanluokan näytösillan sekä unohtumattoman teatterikokemuksen upeissa puitteissa. Istahda katsomoon ja heittäydy mielikuvitusmaailman pyörteisiin!

Kesto
Talvella 2023–2024 lippuja varattavissa ennakkoon kauttamme ke, to, pe ja la esityksiin. Esityksen alkamisaika n. klo 18.30. Kuljetuksineen kesto n. 17–21.30. Kauttamme ei ole varattavissa lippuja  24.12., 25.12.,  31.12.2023, 1.1., 22.1.–31.1. ja 14.2.2024 esityksiin.

Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 119 €/aikuinen, 100 € / 3–11-v. lapsi. Osallistujien alaikäraja on 3 vuotta.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja pääsylipun klo 18.30 alkavaan näytökseen.
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita
Huomioitavaa
Hopealipun istumapaikka on etuviistossa takakatsomossa tai näyttämön sivulla. Lipulla ei ole peruutusoikeutta. Varaa lippu viimeistään esitystä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 13 mennessä. Vähimmäisosallistujamäärä on 2 henkilöä.
Esteettömyys
Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkikuljetuksen (joko henkilöauto tai minibussi) kyytiin. Teatterin sisäänkäynti on katutasossa ja kuljetus voi tarvittaessa jättää oven eteen. Katsomotasolle johtaa liukuportaat, hissi käytettävissä tarvittaessa. Istumapaikan sijaintiin ei ole mahdollista vaikuttaa. Teatterissa on esteettömiä wc-tiloja.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Yellow Boats -pikaveneajelu, 99 minuuttia

Yellow Boats -pikaveneajelu, 99 minuuttia

Tutustu Dubaihin pikaveneen kyydistä! Retken aikana koet vauhdin hurmaa merellä, ja näet kaupungin upeita sekä ikonisia maisemia.

Retki alkaa rauhalliseen tahtiin korkeiden pilvenpiirtäjien ympäröimänä Dubai Marinasta, Blue Waters -saarta ja Ain Dubain maailmanpyörää ihastellen. Marinan vesiltä vene lipuu kohti avomerta ja vauhdikkaampaa seikkailua! Veneen huristellessa kohti Palmusaarella sijaitsevaa kuuluisaa Atlantis the Palm -hotellia taakse jäävät Jumeirah Beach Residencen asuin- ja ranta-alue, sekä Sky Dive Dubain laskuvarjohyppypaikka. Palmusaarta kierrettäessä näet siellä sijaitsevan uuden Atlantis The Royal -hotellin ja rannikkoa lähestyttäessä ihailet mereltä käsin Jumeirahin rannalla sijaitsevaa maailman ainoaksi seitsemän tähden hotelliksi kutsuttua Burj Al Arab -hotellia. Retken aikana pidetään valokuvaustaukoja, jolloin saat ikuistettua kamerallesi nämä kauniit maisemat ja tunnetut maamerkit.

Taidokas veneenkuljettaja saattaa matkan varrella viihdyttää kyydissä olevia vauhdikkailla ja vatsanpohjaa kutkuttavilla käännöksillä. Veneen takaosassa matka taittuu vähemmillä pompuilla, joten kovemmasta vauhdin hurmasta ja pompuista nauttivien kannattaa istahtaa veneen etuosaan. Paluumatka Dubai Marinaan taittuu osin samaa reittiä, ohittaen muun muassa hallitsijaperheen palatsialueen. Reitin varrella kuulet oppaan kertomuksia ohitettavista alueista ja niiden upeista rakennuksista.

Kesto
puoli päivää (n. klo 9–12). PIkaveneajelun kesto n. 99 minuuttia. Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 110 €/aikuinen, 68 € / 5–12-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, veneajelun ja vesipullon.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Talven 2023–2024 retki järjestetään päivittäin. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 14.2.2024.
Huomioitavaa
Pikaveneajelu ei sovellu alle 15 kg painoisille lapsille, raskaana oleville tai selkävaivoista kärsiville. Varaa retki viiimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 13 mennessä. Retkellä on säävaraus. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 2 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkikuljetuksen ja pikaveneen kyytiin. Veneeseen kuljetaan ja noustaan ponttoonilaiturilta. Veneeseen nouseminen vaatii jalan noston veneen laidan yli. Pisin kävelymatka n. 150 metriä/suunta. Retkellä ei ole käytettävissä esteettömiä wc-tiloja.

Apuvälineet ja lastenrattaat: Kokoontaitettavan apuvälineen tai rattaat voi ottaa mukaan kuljetukseen. Tavarat jätetään veneajelun ajaksi rantaan. Mikäli otat apuvälineen tai rattaat mukaan, ilmoita siitä hyvissä ajoin ennen retkeä Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa tai Aurinkolinjaan.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta tai Aurinkomatkat-sovelluksesta.
Sulje

Yellow Boats -veneajelu, Dubai Marina 60 minuuttia

Yellow Boats -veneajelu, Dubai Marina 60 minuuttia

Tutustu eloisaan Dubai Marinaan veneen kyydistä! Retkellä näet veneestä käsin upeaa modernia arkkitehtuuria sekä viehättävää jokivartta.

Retki etenee rauhalliseen tahtiin korkeiden pilvenpiirtäjien ympäröimänä Dubai Marinasta, Blue Waters -saarta ja Ain Dubain maailmanpyörää ihastellen. Näet Jumeirah Beach Residencen asuin- ja ranta-alueen korkeine rakennuksineen, sekä Sky Dive Dubain laskuvarjohyppypaikan. Retken aikana pidetään valokuvaustaukoja, jolloin saat ikuistettua kamerallesi nämä kauniit maisemat. Reitin varrella kuulet oppaan kertomuksia ohitettavista alueista ja niiden upeista rakennuksista.

Retki tehdään pikaveneellä, mutta ajelu toteutetaan rauhalliseen tahtiin edeten. Marinan jokivarressa matkan teko on tasaista, mutta Jumeirah Beach Residencen edustalla voi paikoitellen olla merenkäynnistä tai muusta liikenteestä johtuvaa aallokkoa.

Kesto
puoli päivää (n. klo 9–12). PIkaveneajelun kesto n. 60 minuuttia. Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 73 €/aikuinen, 44 € / 5–12-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, veneajelun ja vesipullon.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Talven 2023–2024 retki järjestetään päivittäin. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 14.2.2024.
Huomioitavaa
Veneajelu ei sovellu alle 15 kg painoisille lapsille, raskaana oleville tai selkävaivoista kärsiville. Varaa retki viiimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 13 mennessä. Retkellä on säävaraus. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 2 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkikuljetuksen ja pikaveneen kyytiin. Veneeseen kuljetaan ja noustaan ponttoonilaiturilta. Veneeseen nouseminen vaatii jalan noston veneen laidan yli. Pisin kävelymatka n. 150 metriä/suunta. Retkellä ei ole käytettävissä esteettömiä wc-tiloja.

Apuvälineet ja lastenrattaat: Kokoontaitettavan apuvälineen tai rattaat voi ottaa mukaan kuljetukseen. Tavarat jätetään veneajelun ajaksi rantaan. Mikäli otat apuvälineen tai rattaat mukaan, ilmoita siitä hyvissä ajoin ennen retkeä Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa tai Aurinkolinjaan.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta tai Aurinkomatkat-sovelluksesta.
Sulje

Illallisristeily Dubai Creek Dhow

Illallisristeily Dubai Creek Dhow

Vietä ihastuttava ilta Creekinlahdella kaupungin valojen kimaltaessa tummaa yötaivasta vasten. Lämmintunnelmainen illallisristeily vie sinut ihailemaan iltavalaistuksessa kylpeviä Deiran ja Bur Dubain perinteisiä kaupunginosia, sekä hiljalleen ohilipuvia puulaivoja. Perinteisen kaksikerroksisen dhow-veneen lipuessa upeissa maisemissa nautit kansainvälisen buffetpöydän herkuista musiikkia kuunnellen.

Kesto
iltaretki (n. klo 19–23). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 66 €/aikuinen, 40 € / 5–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, illallisen ja ruokajuomat (vesi, virvoitusjuoma, kahvi tai tee).
Lisämaksusta
saatavilla alkoholijuomia, maksetaan retkellä.
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita
Retkipäivä
Talven 2023–2024 retki toteutetaan päivittäin. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 24.12., 25.12., 31.12.2023, 1.1. ja 14.2.2024.
Huomioitavaa
Retkellä on mahdollisuus erityisruokavalioon (kasvis, laktoositon, gluteeniton). Ilmoita erityisruokavalion tarpeesta ennen retkipäivää Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa tai Aurinkolinjaan. Erityisruokavalion saatavuutta ja aterian sisältöä ei voida taata. Retkellä on säävaraus. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 13 mennessä.
Esteettömyys
Osallistujan on kyettävä omatoimisesti tai oman avustajan avulla nousemaan retkibussin ja laivan kyytiin. Laivaan noustessa on n. 5–10 kaiteilla varustettua porrasta. Laivalla tulee varautua liikkumaan muutamia kaiteilla varustettuja portaita. Laivalla ei ole esteettömiä wc-tiloja. Parkkipaikalta laivaan on matkaa n. 100–200 metriä/suunta, maasto on tasaista asfalttia.

Apuvälineet ja lastenrattaat: Pyörätuolin, rollaattorin ja rattaat voi ottaa mukaan retkelle, mutta laivalla liikkuminen niillä on hankalaa. Mikäli otat apuvälineen tai rattaat mukaan, ilmoita siitä ennen retkipäivää Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa tai Aurinkolinjaan.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Illallisristeily Dubai Marina Dhow

Illallisristeily Dubai Marina Dhow

Vietä unohtumaton ilta illallisristeilyllä Marinan sataman sykkeessä. Perinteisen dhow-veneen lipuessa kanavan vesillä kaupunkimaisemaa koristavat illaksi syttyneet tuhannet valot. Risteilyllä ihailet veneestä käsin kanavaa reunustavia moderneja pilvenpiirtäjiä ja huvipursisatamaa hulppeine aluksineen. Risteilyn aikana nautit menevästä musiikista ja kansainvälisen buffetpöydän herkuista.

Kesto
iltaretki (n. klo 19–23). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 74 €/aikuinen, 56 € / 5–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, illallisen ja ruokajuomat (vesi, virvoitusjuoma, kahvi tai tee).
Lisämaksusta
saatavilla alkoholijuomia, maksetaan retkellä.
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita.
Retkipäivä
Talven 2023–2024 retki toteutetaan päivittäin. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 24.12., 25.12., 31.12.2023, 1.1. ja 14.2.2024.
Huomioitavaa
Retkellä on mahdollisuus erityisruokavalioon (kasvis, laktoositon, gluteeniton). Ilmoita erityisruokavalion tarpeesta ennen retkipäivää Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa tai Aurinkolinjaan. Erityisruokavalion saatavuutta ja aterian sisältöä ei voida taata. Retkellä on säävaraus. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 13 mennessä.
Esteettömyys
Osallistujan on on kyettävä omatoimisesti tai oman avustajan avulla nousemaan retkibussin ja laivan kyytiin. Laivaan noustessa on n. 5–10 kaiteilla varustettua porrasta. Laivalla tulee varautua liikkumaan muutamia kaiteilla varustettuja portaita. Laivalla ei ole esteettömiä wc-tiloja. Parkkipaikalta laivaan on matkaa n. 100–200 metriä/suunta, maasto on tasaista asfalttia.

Apuvälineet ja lastenrattaat: Pyörätuolin, rollaattorin ja rattaat voi ottaa mukaan retkelle, mutta laivalla liikkuminen niillä on hankalaa. Mikäli otat apuvälineen tai rattaat mukaan, ilmoita siitä ennen retkipäivää Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa tai Aurinkolinjaan.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Retket talvi 2024–2025

Retket talvi 2024–2025

Retkiohjelma vahvistuu myöhemmin ja voi poiketa aiemmasta.

Sulje

Dubain retket – varaa lomallesi uusia elämyksiä

Näe lomakohteesi helmet ja koe uusia elämyksiä! Valitse suomeksi tai englanniksi opastettuja retkiä ja ainutlaatuisia aktiviteetteja ja osta lippuja hauskoihin teemapuistoihin.

Osan retkistä voit varata jo pari kuukautta ennen matkustuskauden alkua. Varmista paikkasi retkillämme ja varaa ne ennen matkaa matkavarauksen yhteydessä, OmalomastaAurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelustamme. Ennen matkaa varatut retket tulee maksaa ennen matkalle lähtöä. Loman aikana voit ostaa retkiä Aurinkomatkat-sovelluksesta, sovelluksen chatista tai Aurinkolinjasta. Chatista ja Aurinkolinjasta varatut retket voi maksaa Credit- tai Debit-kortilla (maksu tapahtuu maksulinkin kautta, vaatii älypuhelimen ja internetyhteyden). Retket tulee varata viimeistään retkeä edeltävänä päivänä klo 13 paikallista aikaa. Osa retkistä tulee varata jo hyvissä ajoin ennen retken alkua, poikkeava aika on mainittu retkikuvauksessa. Mikäli varattu retki joudutaan perumaan esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän tai sääolosuhteiden takia, maksamasi retkimaksu palautetaan.

Retkien hinnat ovat ohjehintoja, hinnat vahvistuvat varauksen yhteydessä. Maksutta retkeileville lapsille ei varata omaa paikkaa retkibussista, eivätkä mahdolliset ateriat sisälly maksuttoman retken ja/tai aktiviteetin hintaan. Retken ilmoitettu noin-kesto on arvio retken tavanomaisesta kestosta. Tarkka lähtöaika ja -paikka retkelle on retkilipussa tai saat sen Aurinkolinjasta. Muutokset retkien hinnoissa, retkipäivissä, ohjelmassa ja aikataulussa ovat mahdollisia, lue lisää retkiehdoista.

Lentokenttäkuljetukset

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Matkusta vaivattomasti lentoasemalta hotelliisi Aurinkomatkojen maksullisella bussikuljetuksella. Yhdistelmämatkoilla lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan.

Hinta
Lomakohteesta riippuen 12–30 €/aikuinen, 6–15 € / lapsi 2–17-v. Alle 2-vuotiaat lapset matkustavat lentokenttäkuljetuksessa veloituksetta. Tarkan hinnan näet varausta tehdessäsi.

Bussikuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Omalomasta tai Aurinkomatkat-sovelluksesta viimeistään lähtöä edeltävänä iltana.

Jos sinulla on erikoismatkatavaroita esim. golfbagi (poislukien lastenrattaat), ota yhteys asiakaspalveluumme varmistaaksesi erikoismatkatavaralle paikan kuljetuksessa.

Sulje

Yksityinen lentokenttäkuljetus

Yksityinen lentokenttäkuljetus

Tässä kohteessa voit matkustaa lentoasemalta hotelliisi nopeasti ja mukavasti myös yksityiskuljetuksella, jonka tarkemmat hintatiedot näet tehdessäsi varausta.

Autoon mahtuu 1 matkalaukku / hlö. Yksityiskuljetukseen voivat osallistua vain samalla matkavarauksella olevat henkilöt.

Yksityiskuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelusta viimeistään 5 päivää ennen matkaa.

Sulje

Lentokenttäkuljetukset

Tässä kohteessa voit ostaa joko bussikuljetuksen tai yksityiskuljetuksen lentoasemalta hotelliisi.