Aurinkomatkat turvana matkallasi

Lomaunelmiesi toteutuminen suunnitellulla tavalla on meille sydämen asia. Varaamalla meiltä loman nautit matkapakettilain turvasta ja lomailun helppoudesta. Haluamme tarjota sinulle entistä enemmän joustavuutta matkasi suunnitteluun.

JOUSTOA JA TURVAA KAUPUNKILOMIIN

JOUSTOA JA TURVAA AURINKOMATKA-PAKETTEIHIN

Aurinkomatka-paketin rajaton muutosoikeus
Aurinkomatka-paketin pidennetty maksuaika
Aurinkomatka-paketin peruuttaminen
Katso myös lomakohteiden mahdolliset matkustusrajoitukset ja maahantulo-ohjeet (aukeaa uuteen ikkunaan)


AURINKOMATKA-PAKETIN RAJATON MUUTOSOIKEUS
Voit muuttaa kuluitta Aurinkomatka-paketin matkakohdetta, lähtöpäivää, matkan kestoaikaa tai majoitusjärjestelyjä johonkin muuhun normaalihintaiseen Aurinkomatka-pakettiin, jos muutos tehdään aikaisemmin kuin 21 vrk ennen alkuperäisen matkan alkua. Muutosten määrää ei ole rajoitettu.

Huomioi, että varausmuutosoikeus ei koske perushintaisen matkan vaihtamista Äkkilähdöksi tai kampanjahinnoitelluksi matkaksi. Varausmuutosoikeus ei koske myöskään yksittäisinä lähtöinä tuotettuja erikoismatkoja, Aurinkomatkojen Kaupunkilomia eikä ryhmämatkoja. Alkuperäisellä matkavarauksella olevat kampanja-alennukset eivät siirry uudelle matkavaraukselle. Mikäli varauksella on alennus- tai kampanja-koodeilla myönnettyjä alennuksia, niissä noudatetaan ko. alennuskoodin ehtoja.


AURINKOMATKA-PAKETIN PIDENNETTY MAKSUAIKA
Aurinkomatka-paketin viimeinen erä tulee maksaa vasta 21 vrk ennen matkan alkua. Pidennetty maksuaika koskee kaikkia varaushetkellä myynnissä olevia sekä jo varattuja Aurinkomatka-paketteja.


AURINKOMATKA-PAKETIN PERUUTTAMINEN
Aurinkomatka-paketin avoin kauppa
Voit peruuttaa varaamasi Aurinkomatka-paketin kuluitta 7 vuorokauden kuluessa varauksesta, kun lähtöpäivään on peruutushetkellä aikaa vähintään 60 vuorokautta.

  • kun lähtöön on aikaa 21 vrk, voit perua varaamasi matkan toimistokuluilla 100 €/hlö (alle 2-vuotiaat kuluitta)
  • kun lähtöön on 20–7 vrk, menee peruutuskuluina 50 % matkan hinnasta
  • kun lähtöön on 6–3 vrk, menee peruutuskuluina 75 % matkan hinnasta
  • kun lähtöön on alle 3 vrk, menee peruutuskuluina 95 % matkan hinnasta

 

***

JOUSTOA JA TURVAA KAUPUNKILOMIIN

(koskee 7.11.2022 alkaen varattuja Kaupunkilomia)

KAUPUNKILOMAN MUUTOSOIKEUS
  • kun lähtöön on 21 vrk tai enemmän, sallitaan *vähäinen muutos ilman erillistä palvelumaksua. Mahdollinen hinnanerotus peritään.
  • kun lähtöön on 20–7 vrk, sallitaan *vähäinen muutos. Muutoksesta peritään palvelumaksu ja mahdollinen hinnanerotus.
*Vähäisiä muutoksia ovat lennon lähtöajan muuttaminen ilman, että matkustuspäivät muuttuvat sekä hotellin tai huonetyypin muuttaminen ilman, että matkustuspäivät muuttuvat.

KAUPUNKILOMAN PERUUTUSOIKEUS
  • kun lähtöön on aikaa 21 vrk, voit perua varaamasi matkan toimistokuluilla 100 €/hlö
  • kun lähtöön on 20–7 vrk, menee peruutuskuluina 50 % matkan hinnasta
  • kun lähtöön on 6–3 vrk, menee peruutuskuluina 75 % matkan hinnasta
  • kun lähtöön on alle 3 vrk, menee peruutuskuluina 95 % matkan hinnasta

 

Voit tarvittaessasi muuttaa matkavaraustasi

 

 

Miksi valita Aurinkomatka-paketti?


100-prosenttisesti suomalainen matkanjärjestäjä

Olemme suomalainen, Suomen suurin ja luotetuin matkanjärjestäjä, jonka uskollinen asiakaskunta puhuu puolestaan. Ostaessasi Aurinkomatka-paketin sinulla on aina suomenkielinen palvelu takaamassa lomasi onnistumisen, lähdit sitten lomamatkallemme yksin tai porukalla. Kehitämme lomakokoelmiamme suomalaisia lomailijoita kuunnellen. Meille on myös myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu Suomalaisen Työn Liitto ry:n toimesta.


Lennämme Finnairilla

Aurinkomatka-paketit lennetään pääsääntöisesti suomalaisella Finnairilla, ilman välilaskuja. Jos olet Finnair Plus -jäsen, saat Avioksia Aurinkomatka-pakettisi hinnasta sekä Finnairin lennoista ja voit lisätä kaikkien matkalla olevien Finnair Plus -jäsennumerot varaukseen Omalomassa.

Aurinkomatka-pakettien, Kaupunkilomien ja pelkkien lentojen hintoihin sisältyvät aina matkatavarat lennolla: yksi käsimatkatavara enintään 8 kg ja yksi kirjattava matkatavara enintään 23 kg.

Finnair tarjoaa myös mahdollisuuden korottaa lentosi ylelliseen businessluokkaan, varata lennolle aterian sekä valita lentosi istuinpaikan ennen matkaa.


Turvanasi 24/7

Saat Aurinkomatkoilta palvelua aina suomeksi. Autamme mielellämme jo lomasi suunnittelussa, ja loman aikana saat meihin yhteyden ympäri vuorokauden. Varaamalla matkapaketin lomaasi turvaa myös matkapakettilaki.

Lomakohteessa saat palvelua puhelimitse Aurinkolinjassa sekä Aurinkomatkatkat-sovelluksen chatissa, jonka kautta voit olla meihin yhteydessä jo kolme viikkoa ennen lomasi alkua.


Vastuullisuus kuuluu pakettiin

Tiedämme, että loma jättää jäljen sekä sydämeen että ympäristöön. Siksi olemme sitoutuneet tekemään pitkäjänteistä työtä vastuullisen matkailun puolesta. Suomen vastuullisimmaksi matkailubrändiksi valittuna haluamme huolehtia siitä, että myös tulevat sukupolvet voivat nauttia maailman monimuotoisuudesta, matkustaa ja saada rikastuttavia kohtaamisia. Emme ole valmiita, mutta olemme sitoutuneet yhteiselle matkalle kestävämmän tulevaisuuden puolesta.