Aurinkomatkat turvana matkallasi

Suomen suurimpana ja luotetuimpana matkanjärjestäjäna olemme jo vuosikymmeniä toteuttaneet onnistuneesti suomalaisten lomaunelmia sekä hyvinä että haastavina aikoina. Meille lomaunelmiesi toteutuminen suunnitellulla tavalla on sydämen asia. Voit suunnitella lomamatkaasi ja matkustaa mukanamme turvallisin mielin. Aurinkomatka-pakettiin sisältyy aina yksi kuluton muutosoikeus. Tämänhetkisen poikkeuksellisen tilanteen vuoksi me Aurinkomatkoilla haluamme tarjota sinulle entistä enemmän joustavuutta matkasi suunnitteluun.


Tarjoamme lisää joustoa talvikauden 2020–2021 varauksiin – matkojen maksueräpäiviä siirretään

Haluamme tarjota lisää joustoa matkavarauksiin myös siirtämällä loppumaksun maksueräpäivää lähemmäs matkan alkamista. Siirrämme kaikkien talvikauden 2020–2021 matkojen maksueräpäivää siten, että matkan viimeinen erä tulee maksaa vasta 21 päivää ennen matkan alkua. Muutos koskee sekä jo tehtyjä, että uusia varauksia, joiden lähtöpäivä on ajalla 10.10.2020–30.4.2021. Lue lisää


Voit muuttaa varauksesi toiseen normaalihintaiseen Aurinkomatka-pakettiin kerran kuluitta, kun

  • matkasi alkuun on vähintään 21 vuorokautta

Lisämuutoksista peritään hinnaston mukainen palvelumaksu. Varausmuutosoikeus ei koske erikoismatkoja, Kaupunkilomia, normaalihintaisen matkan vaihtamista äkkilähdöksi tai kampanjahinnoitelluksi matkaksi eikä pelkkiä lentoja.


Voit peruuttaa Aurinkomatka-pakettivarauksesi toimistokuluin, kun

  • matkasi alkuun on vähintään 21 vuorokautta

Nämä joustavammat muutos- ja peruutusehdot ovat voimassa toistaiseksi, kunnes Aurinkomatkat luopuu niiden soveltamisesta uusiin matkavarauksiin.


Voit tarvittaessasi muuttaa matkavaraustasi


Miksi valita Aurinkomatka-paketti?

100-prosenttisesti suomalainen matkanjärjestäjä

Olemme suomalainen, Suomen suurin ja luotetuin matkanjärjestäjä, jonka uskollinen asiakaskunta puhuu puolestaan. Ostaessasi Aurinkomatka-paketin sinulla on aina suomenkielinen palvelu takaamassa lomasi onnistumisen, lähdit sitten lomamatkallemme yksin tai porukalla. Kehitämme lomakokoelmiamme suomalaisia lomailijoita kuunnellen.


Lennämme Finnairilla

Aurinkomatka-paketit lennetään pääsääntöisesti suomalaisella Finnairilla, ilman välilaskuja. Jos olet Finnair Plus -jäsen, saat Finnair Plus -pisteitä Aurinkomatka-pakettisi hinnasta sekä Finnairin lennoista ja voit lisätä kaikkien matkalla olevien Finnair Plus -jäsennumerot varaukseen lähtöselvityksen yhteydessä lentoasemalla.

Aurinkomatka-pakettien, Kaupunkilomien ja pelkkien lentojen hintoihin sisältyvät aina matkatavarat lennolla: yksi käsimatkatavara enintään 8 kg ja yksi kirjattava matkatavara enintään 23 kg.

Finnair tarjoaa myös mahdollisuuden korottaa lentosi ylelliseen businessluokkaan, varata lennolle aterian sekä valita lentosi istuinpaikan ennen matkaa.


Turvanasi 24/7

Saat Aurinkomatkoilta palvelua aina suomeksi. Autamme mielellämme jo lomasi suunnittelussa, ja loman aikana saat meihin yhteyden ympäri vuorokauden. Varaamalla matkapaketin lomaasi turvaa myös matkapakettilaki.

Lomakohteessa saat palvelua puhelimitse Aurinkolinjassa sekä Aurinkomatkatkat-sovelluksen chatissa, jonka kautta voit olla meihin yhteydessä jo kolme viikkoa ennen lomasi alkua.

Seuraamme kohteiden turvallisuustilannetta tarkasti paikan päällä olevan kohdehenkilökuntamme ja paikallisten yhteistyökumppaniemme avulla. Jos lomakohteiden turvallisuustilanteessa ilmenee jotain poikkeavaa, ilmoitamme siitä matkan varanneille asiakkaillemme ja kerromme tilanteesta Ajankohtaista-sivustolla.


Vastuullisuus kuuluu pakettiin

Tiedämme, että loma jättää jäljen sekä sydämeen että ympäristöön. Siksi olemme sitoutuneet tekemään pitkäjänteistä työtä vastuullisen matkailun puolesta. Suomen vastuullisimmaksi matkanjärjestäjäksi valittuna haluamme huolehtia siitä, että myös tulevat sukupolvet voivat nauttia maailman monimuotoisuudesta, matkustaa ja saada rikastuttavia kohtaamisia. Emme ole valmiita, mutta olemme sitoutuneet yhteiselle matkalle kestävämmän tulevaisuuden puolesta.