Aurinkomatkat turvana matkallasi

Lomaunelmiesi toteutuminen suunnitellulla tavalla on meille sydämen asia. Varaamalla Aurinkomatka-paketin nautit matkapakettilain turvasta ja lomailun helppoudesta. Tämänhetkisen poikkeuksellisen tilanteen vuoksi haluamme tarjota sinulle entistä enemmän joustavuutta matkasi suunnitteluun.

JOUSTOA JA TURVAA AURINKOMATKA-PAKETTEIHIN

Rajaton muutosoikeus
Pidennetty maksuaika
Aurinkomatka-paketin peruuttaminen
Aurinkomatkat Karanteeniturva
Muutos- ja peruutusehdot varauksille, jotka varattu 5.1.–26.8.2021
Katso myös lomakohteiden matkustusrajoitukset ja maahantulo-ohjeet (aukeaa uuteen ikkunaan)


RAJATON MUUTOSOIKEUS
Voit muuttaa kuluitta Aurinkomatka-paketin matkakohdetta, lähtöpäivää, matkan kestoaikaa tai majoitusjärjestelyjä johonkin muuhun normaalihintaiseen Aurinkomatka-pakettiin, jos muutos tehdään aikaisemmin kuin 21 vrk ennen alkuperäisen matkan alkua. Muutosten määrää ei ole rajoitettu.

Huomioi, että varausmuutosoikeus ei koske perushintaisen matkan vaihtamista Äkkilähdöksi tai kampanjahinnoitelluksi matkaksi. Varausmuutosoikeus ei koske myöskään yksittäisinä lähtöinä tuotettuja erikoismatkoja, Aurinkomatkojen Kaupunkilomia eikä ryhmämatkoja. Alkuperäisellä matkavarauksella olevat kampanja-alennukset eivät siirry uudelle matkavaraukselle. Mikäli varauksella on alennus- tai kampanja-koodeilla myönnettyjä alennuksia, niissä noudatetaan ko. alennuskoodin ehtoja.


PIDENNETTY MAKSUAIKA
Aurinkomatka-paketin viimeinen erä tulee maksaa vasta 21 vrk ennen matkan alkua. Pidennetty maksuaika koskee kaikkia varaushetkellä myynnissä olevia sekä jo varattuja Aurinkomatka-paketteja.


AURINKOMATKA-PAKETIN PERUUTTAMINEN
Aurinkomatka-paketin avoin kauppa
Voit peruuttaa varaamasi Aurinkomatka-paketin kuluitta 7 vuorokauden kuluessa varauksesta, kun lähtöpäivään on peruutushetkellä aikaa vähintään 60 vuorokautta.

  • kun lähtöön on aikaa 21 vrk, voit perua varaamasi matkan toimistokuluilla 100 €/hlö (alle 2-vuotiaat kuluitta)
  • kun lähtöön on 20–7 vrk, menee peruutuskuluina 50 % matkan hinnasta
  • kun lähtöön on 6–3 vrk, menee peruutuskuluina 75 % matkan hinnasta
  • kun lähtöön on alle 3 vrk, menee peruutuskuluina 95 % matkan hinnasta


AURINKOMATKAT KARANTEENITURVA
Mikäli varauksella oleva henkilö saa altistumisen johdosta Suomen viranomaiselta karanteenimääräyksen matkansa ajankohdalle, hän voi muuttaa varauksensa ilman muutoskuluja uuteen Aurinkomatka-pakettiin (ei Kaupunkilomiin eikä pelkkiin lentoihin). Oikeus koskee kaikkia samalla varauksella olevia henkilöitä. Karanteeniturva ei koske koronaan sairastuneita, he voivat hakea korvauksia peruutuskuluista omasta vakuutusyhtiöstään. Muutosoikeus on voimassa matkoilla, joiden lähtöpäivä on viimeistään 30.6.2022. Alkuperäisellä matkavarauksella olevat kampanja-alennukset eivät siirry uudelle matkavaraukselle. Mikäli varauksella on alennus- tai kampanja-koodeilla myönnettyjä alennuksia, niissä noudatetaan ko. alennuskoodin ehtoja.

Karanteeni tulee olla Suomen viranomaisen määräämä. Jos kotikunnassasi koronavirukselle altistuneita ei pääsääntöisesti aseteta tartuntalain mukaiseen karanteeniin, ole yhteydessä kuntasi terveysviranomaisiin tai terveysviranomaisten valtuuttamaan tahoon virallisen karanteenipäätöksen saamiseksi. Ilmoitus määrätystä karanteenista tulee tehdä välittömästi asiakaspalveluumme puhelimitse tai chatillä tai niiden ollessa suljettuna Omaloman kautta muutoslomakkeella (huomioimme sen ajankohdan, kun lomake on saapunut meille).
Alkuperäinen varaus perutaan ensin normaalikuluin. Alkuperäisellä varauksella olevat maksusuoritukset siirretään uudelle varaukselle sen jälkeen, kun karanteenimääräys on vastaanotettu Aurinkomatkoilla.
Mikäli uuden matkavarauksen lähtöpäivä on alle 21 päivän päässä muutoksentekohetkestä, asiakkaan tulee maksaa uusi varaus. Alkuperäisen varauksen maksut palautetaan asiakkaalle, kun karanteenimääräys on vastaanotettu Aurinkomatkoilla.
Virallinen, tartuntaviranomaisen lähettämä ja tartuntalain mukainen karanteenimääräys toimitetaan osoitteeseen myynti@aurinkomatkat.fi. Tämä muutosoikeus ei koske omaehtoista karanteenia, Aurinkomatkojen Kaupunkilomia eikä pelkkiä lentoja. Aurinkomatkoille toimitetut karanteenimääräykset hävitetään varausmuutoksen käsittelyn jälkeen.

Nämä joustavammat muutos-, peruutusehdot ovat voimassa toistaiseksi, kunnes Aurinkomatkat luopuu niiden soveltamisesta uusiin matkavarauksiin. Nämä edellä mainitut joustavammat ehdot eivät koske yksittäisinä lähtöinä tuotettuja erikoismatkoja, Aurinkomatkojen Kaupunkilomia eikä ryhmämatkoja.

***

Muutos- ja peruutusehdot varauksille, jotka varattu 5.1.–26.8.2021
Voit peruuttaa matkasi kuluitta, kun lähtöpäivään on aikaa vähintään 60 vrk. Maksusuoritukset palautetaan lukuun ottamatta palvelumaksuja, mikäli niitä on varaukselle lisätty, katso palveluhinnasto. Avoin kauppa koskee uusia matkavarauksia, jotka on tehty 5.1.–26.8.2021. Avoin kauppa ei koske matkan yhteyteen ostettuja erillispalveluita, kuten suoraan Finnairilta ostettuja lennon lisäpalveluita.

 

Voit tarvittaessasi muuttaa matkavaraustasi

 

Miksi valita Aurinkomatka-paketti?

100-prosenttisesti suomalainen matkanjärjestäjä

Olemme suomalainen, Suomen suurin ja luotetuin matkanjärjestäjä, jonka uskollinen asiakaskunta puhuu puolestaan. Ostaessasi Aurinkomatka-paketin sinulla on aina suomenkielinen palvelu takaamassa lomasi onnistumisen, lähdit sitten lomamatkallemme yksin tai porukalla. Kehitämme lomakokoelmiamme suomalaisia lomailijoita kuunnellen. Meille on myös myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu Suomalaisen Työn Liitto ry:n toimesta.


Lennämme Finnairilla

Aurinkomatka-paketit lennetään pääsääntöisesti suomalaisella Finnairilla, ilman välilaskuja. Jos olet Finnair Plus -jäsen, saat Finnair Plus -pisteitä Aurinkomatka-pakettisi hinnasta sekä Finnairin lennoista ja voit lisätä kaikkien matkalla olevien Finnair Plus -jäsennumerot varaukseen lähtöselvityksen yhteydessä lentoasemalla.

Aurinkomatka-pakettien, Kaupunkilomien ja pelkkien lentojen hintoihin sisältyvät aina matkatavarat lennolla: yksi käsimatkatavara enintään 8 kg ja yksi kirjattava matkatavara enintään 23 kg.

Finnair tarjoaa myös mahdollisuuden korottaa lentosi ylelliseen businessluokkaan, varata lennolle aterian sekä valita lentosi istuinpaikan ennen matkaa.


Turvanasi 24/7

Saat Aurinkomatkoilta palvelua aina suomeksi. Autamme mielellämme jo lomasi suunnittelussa, ja loman aikana saat meihin yhteyden ympäri vuorokauden. Varaamalla matkapaketin lomaasi turvaa myös matkapakettilaki.

Lomakohteessa saat palvelua puhelimitse Aurinkolinjassa sekä Aurinkomatkatkat-sovelluksen chatissa, jonka kautta voit olla meihin yhteydessä jo kolme viikkoa ennen lomasi alkua.

Seuraamme kohteiden turvallisuustilannetta tarkasti paikan päällä olevan kohdehenkilökuntamme ja paikallisten yhteistyökumppaniemme avulla. Jos lomakohteiden turvallisuustilanteessa ilmenee jotain poikkeavaa, ilmoitamme siitä matkan varanneille asiakkaillemme ja kerromme tilanteesta Ajankohtaista-sivustolla.


Vastuullisuus kuuluu pakettiin

Tiedämme, että loma jättää jäljen sekä sydämeen että ympäristöön. Siksi olemme sitoutuneet tekemään pitkäjänteistä työtä vastuullisen matkailun puolesta. Suomen vastuullisimmaksi matkailubrändiksi valittuna haluamme huolehtia siitä, että myös tulevat sukupolvet voivat nauttia maailman monimuotoisuudesta, matkustaa ja saada rikastuttavia kohtaamisia. Emme ole valmiita, mutta olemme sitoutuneet yhteiselle matkalle kestävämmän tulevaisuuden puolesta.