Helsinki
  • Puerto de la Cruz
Kaikki kestot
2 aikuista
Matkapaketti
Pelkkä lento
Ladataan tuloksia...

Äkkilähtö Puerto de la Cruziin on edullinen loma aikuiseen makuun! Laavahiekkaiset rannat kutsuvat Puerto de la Cruzin äkkilähdöillä nauttimaan auringosta, merivesialtaista sekä kaupungin tunnetuimmasta nähtävyydestä, Loro Parque -eläinpuistosta. Äkkilähtö Puerto de la Cruziin sopii mainiosti myös aktiivisille lomailijoille, sillä saarelta löytyy teemapuistoja, golfkenttiä sekä vaelluspolkuja jylhissä maisemissa. Ihastu paikalliseen teneriffalaiskaupunkiin äkkilähdöllä, edullisesti!Rajaa hakua helposti

Tältä sivulta voit etsiä juuri sinulle sopivaa Puerto de la Cruzin äkkilähtöä helposti joko päivän, kohteen, lähtökaupungin, hinnan tai matkan keston mukaan. Lajittele esimerkiksi hinnan mukaan silloin, kun etsit edullista vaihtoehtoa tai…

  • Mitä äkkilähtöjen hintaan sisältyy?

    Aurinkomatkapaketin äkkilähtöhintaan sisältyy Finnairin suorat edestakaiset lennot Helsingistä, matkatavara 23 kg ja käsimatkatavara 8 kg, valitsemasi hotelli ja suomenkielinen palvelu ennen matkaa ja matkan aikana. Voit myös varata äkkilähdön etelään verkosta liittymälennolla kotikentältäsi Kuopiosta, Oulusta, Rovaniemeltä tai Vaasasta.
  • Miten löydän halvimmat äkkilähdöt?

    Löydät äkkilähdön helpoimmin Aurinkomatkojen Äkkilähdöt-sivulta. Olemme koonneet kaikki Aurinkomatka-pakettien ja lentojen äkkilähdöt yhteen, jotta löydät halvimman äkkilähdön nopeasti ja vaivattomasti. Äkkilähdöt myydään kuitenkin nopeasti loppuun, sillä paikkoja on rajoitetusti. Varaa edullinen äkkilähtö siis heti, kun löydät mieleisesi matkan!
  • Mitkä ovat äkkilähtöjen matkakohteet?

    Kesän äkkilähdöt suuntautuvat eri matkakohteisiin kuin talven äkkilähdöt, mutta jos matkoja on myytävänä, on sinulla mahdollisuus lähteä Aurinkomatkojen äkkilähdöllä lähes kaikkiin Aurinkomatkapaketti-kohteisiimme. Tarkista äkkilähtöjemme saatavuus verkkosivuiltamme, ja varaa nopea irtiottosi arjesta!