Helsinki
  • Kanariansaaret
Kaikki kestot
2 aikuista
Matkapaketti
Pelkkä lento
Ladataan tuloksia...

Varaa äkkilähtö Kanarialle

Varaa edullinen äkkilähtö Kanariansaarille! Löydä unelmien lomamatka Kanarialle edulliseen hintaan, ja varaa äkkilähtö Aurinkomatkoilta. Etsi sinulle sopivaa äkkilähtöä Kanriansaarille joko päivän, matkakohteen, hinnan tai matkan keston mukaan.

  • Mitä Kanarian äkkilähtöjen hintaan sisältyy?

    Aurinkomatkapaketin äkkilähtöhintaan Kanariansaarille sisältyy Finnairin suorat lennot Helsingistä, matkatavara 23 kg ja käsimatkatavara 8 kg, valitsemasi hotelli ja suomenkielinen palvelu ennen matkaa ja matkan aikana. Voit myös varata äkkilähdön Kanariansaarille verkosta liittymälennolla kotikentältäsi Kuopiosta, Oulusta, Rovaniemeltä tai Vaasasta.
  • Miten löydän halvimmat äkkilähdöt Kanarialle?

    Löydät äkkilähdön Kanariansaarille helpoimmin Aurinkomatkojen Äkkilähdöt-sivulta. Olemme koonneet kaikki Aurinkomatkapakettien ja lentojen äkkilähdöt Kanariansaarille yhteen, jotta löydät halvimman äkkilähdön Kanarialle nopeasti ja vaivattomasti. Kanariansaarten äkkilähdöt myydään kuitenkin nopeasti loppuun, sillä paikkoja on rajoitetusti. Varaa edullinen äkkilähtö Kanarialle siis heti, kun löydät mieleisesi matkan!
  • Mitkä ovat Kanarian äkkilähtöjen matkakohteet?

    Kanariansaarten äkkilähdöt suuntautuvat eri saarille ja eri lomakohteisiin, mutta jos matkoja on myytävänä, on sinulla mahdollisuus lähteä Kanariansaarten äkkilähdöllä lähes kaikkiin matkakohteisiimme kohteisiimme Kanarialla. Tarkista Kanariansaarten äkkilähtöjemme saatavuus verkkosivuiltamme, ja varaa nopea irtiottosi arjesta!