Helsinki
  • Kypros
Kaikki kestot
2 aikuista
Matkapaketti
Pelkkä lento
Ladataan tuloksia...

Varaa äkkilähtö Kyprokselle

Varaa edullinen äkkilähtö Kyprokselle! Löydä unelmien lomamatka Kyprokselle edulliseen hintaan, ja varaa äkkilähtö Aurinkomatkoilta. Etsi sinulle sopivaa äkkilähtöä Kyprokselle joko päivän, matkakohteen, hinnan tai matkan keston mukaan.

  • Aurinkomatkapaketin äkkilähtöhintaan Kyprokselle sisältyy Finnairin suorat lennot Helsingistä, matkatavara 23 kg ja käsimatkatavara 8 kg, valitsemasi hotelli ja suomenkielinen palvelu ennen matkaa ja matkan aikana. Voit myös varata äkkilähdön Kyprokselle verkosta liittymälennolla kotikentältäsi Kuopiosta, Oulusta, Rovaniemeltä tai Vaasasta.

  • Löydät äkkilähdön Kyprokselle helpoimmin Aurinkomatkojen Äkkilähdöt-sivulta. Olemme koonneet kaikki Aurinkomatkapakettien ja lentojen äkkilähdöt Kyprokselle yhteen, jotta löydät halvimman äkkilähdön Kyprokselle nopeasti ja vaivattomasti. Kyproksen äkkilähdöt myydään kuitenkin nopeasti loppuun, sillä paikkoja on rajoitetusti. Varaa edullinen äkkilähtö Kyprokselle siis heti, kun löydät mieleisesi matkan!

  • Aurinkomatkojen äkkilähdöissä Kyprokselle vaihtoehtoinasi ovat kaupunki- ja rantaloman yhdistävät Limassol ja Pafos sekä modernin trendikäs ja historiaa henkivä Larnaka. Agia Napan turkoosinsinisenä hohtavilla rannoilla nautit leppoisasta lomatunnelmasta. Rauhallisempi Protaras sopii loivasti syvenevine kauniine rantoineen ja harrastusmahdollisuuksineen lapsiperheille sekä lomaympäristöä arvostaville matkailijoille. Valitse omasi ja ihastu kauniiseen Kyprokseen äkkilähdöllä! Tarkista Kyproksen äkkilähtöjemme saatavuus, ja varaa nopea irtiottosi arjesta!