Ischia – retket ja lisäpalvelut

Ischia 1
Ischia 2
Ischia 3
Ischia 4
Ischia 5
Ischia 6
Ischia 7
Ischia 8
Ischia 9
Ischia 10
Ischia 11
Ischia 12
Ischia 13
Ischia 14
Ischia 15
Ischia 16
Ischia 17
Ischia 18
Ischia 19
Ischia 20
Ischia 21
Ischia 22
Ischia 23
Ischia 24
Ischia 25
Ischia 26
Ischia 27
Ischia 28
Ischia 29
Ischia 30
Ischia 31
Ischia 32
Ischia 33
Ischia 1
Ischia 2
Ischia 3
Ischia 4
Ischia 5
Ischia 6
Ischia 7
Ischia 8
Ischia 9
Ischia 10
Ischia 11
Ischia 12
Ischia 13
Ischia 14
Ischia 15
Ischia 16
Ischia 17
Ischia 18
Ischia 19
Ischia 20
Ischia 21
Ischia 22
Ischia 23
Ischia 24
Ischia 25
Ischia 26
Ischia 27
Ischia 28
Ischia 29
Ischia 30
Ischia 31
Ischia 32
Ischia 33

Ischian retket ja aktiviteetit

Ischian saarikierros

Ischian saarikierros

Tämä retki vie sinut tutustumaan tuliperäiseen, mutta erittäin vehreään tuliperäiseen saareen ja nauttimaan sen hienoista maisemista. Saari on maisemiltaan vaihteleva, ja sen rannoilla ja rantapoukamissa avautuvat viehättävät kylät vuorten kupeessa.

Kierrät saarta pitäen valokuvaustauot viehättävän Lacco Amenon kylän rantakadulla sekä ylempänä vuoren rinteellä sijaitsevalla Serraran näköalapaikalla. Saaren eteläkärjen kuvankauniissa Sant´Angelon kylässä sinulla on hetki vapaata aikaa omatoimiseen kylään tutustumiseen tai kahvihetkeen.

Kesto
puoli päivää (n. klo 9.15–12.45). Retken kesto n. 3,5–4 tuntia. Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 18,50 €/aikuinen, 15 € / 2–9-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja opastuksen bussissa.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta). Kuljettaja toimii oppaana bussissa.
Retkipäivä
Kesän 2023 retkipäivä on maanantai.
Huomioitavaa
Varaa retki viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 12 mennessä. Retkellä on säävaraus. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 4 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkibussin kyytiin. Sant´Angelossa bussi pysähtyy kylän ulkopuolelle, josta on n. 500m kävely (ala- ja ylämäki) kylän keskustaan. 

Apuvälineet: Retkellä ei ole mahdollisuutta liikkua pyörätuolilla tai rollaattorilla.

Lastenrattaat: Pysähdyskohteissa on mahdollista liikkua lastenrattailla. Mikäli otat retkelle mukaan lastenrattaat, ilmoita siitä hyvissä ajoin ennen retkeä Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa tai Aurinkolinjaan.

Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Kuvankaunis Procidan saari

Kuvankaunis Procidan saari

Koe Napolinlahden pieni helmi, Procida! Tämä monelle vielä tuntematon saari suloisine pastellivärein maalattuine taloineen huokuu aitoa Etelä-Italialaista tunnelmaa.

Istahda Ischian satamassa lautan kyytiin ja suuntaa kohti viehättävää naapurisaarta. Perillä henkeäsalpaavan kauniilla Procidan saarella istahdat taksin kyytiin ja suuntaat tutkimaan mitä tämä pieni ja autenttinen saari kätkee sisäänsä.

Saarikierroksen aikana vierailet saaren korkeimmalla kohdalla, Terra Muratalla, ja näet pieniä kalastajakyliä, lumoavan kauniita rantoja sekä saaren merkittävimmät nähtävyydet. Saarella teet myös hyviä tuliaisostoksia paikallisista tuotteista. Ennen paluumatkaa voit lyhyen vapaa-ajan aikana istahtaa satamassa aperitiiville tai kahville seuraamaan paikallista elämänmenoa.

Kesto
puoli päivää (n. klo 8.45–14). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 55 €/aikuinen, 45 € / 2–9-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen satamaan Ischialla, lauttamatkat ja kuljetuksen taksilla Procidan saarella.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2023 retkipäivä on tiistai.
Huomioitavaa
Opas odottaa retkelle lähtijöitä Casamicciolan satamassa. Varaa retki viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 12 mennessä. Retkellä on säävaraus. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 4 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Retkeä ei suositella liikuntarajoitteisille asiakkaille. Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkibussin/henkilöauton ja laivan kyytiin. Laivaan noustaan kapeaa laituria pitkin. Pysähdyskohteessa on korkeuseroja ja kadut epätasaisia.

Apuvälineet ja lastenrattaat: Retkelle ei ole mahdollisuutta ottaa mukaan apuvälineitä tai rattaita.

Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Capri ja Anacapri

Capri ja Anacapri

Ihastu Napolinlahden kaunottareksi kutsuttuun Capriin! Saarella viihtyvät niin taiteilijat, elokuvatähdet kuin muotigurutkin. Capri tekee kävijöihinsä lähtemättömän vaikutuksen.

Matkaat laivalla tunnin verran Ischialta Caprin saarelle. Saavuttuasi saarelle suuntaat bussilla kohti Anacaprin kylää. Täällä voi halutessasi osallistua lyhyelle kävelykierrokselle oppaan johdolla tai suunnata omatoimisesti tutkimaan mitä kylää kätkee sisäänsä. Voit tutustua vapaa-ajalla esimerkiksi kirjailijalääkäri Axel Munthen kuuluisaan huvilaan Villa San Micheleen, suunnata ostoksille tai nauttia lounaasta vanhassa kaupungissa.

Kiemuraiset tiet johdattavat sinut Anacaprista Caprin kylään. Maisemat matkalla ovat ikimuistoiset, kimaltelevassa meressä lepäävät Caprin tunnusmerkkinä tunnetut kivenlohkareet. Caprissa voit lähteä oppaan johdolla pienelle kävelykierrokselle tai lähteä heti omaan tahtiin tutustumaan kylän kauniiseen keskustaan. Suuntaa esimerkiksi Augustuksen puutarhaan, mistä avautuvat upeat maisemat ajomatkalla ohitetuille kuuluisille kiville ja Via Kruppille, tai istahda iltapäiväkahville seuraamaan kylän elämää. Ostosten ystäville Capri tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja ja suosittuja ostoksia ovat Caprin sekä erilaiset sandaalit ja kellot.

Kesto
koko päivä (n. klo 8–18). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 85 €/aikuinen, 75 € / 2–9-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen Ischialla retkipysäkki-satama-retkipysäkki ja kuljetuksen Caprilla Anacaprin ja Caprin kaupunkeihin. Kaupungeissa kuljetaan jalkaisin.
Lisämaksusta
Vapaa-ajalla voi vierailla Axel Munthen huvilassa (n. 10 €/hlö) ja Augustuksen puutarhassa (n. 1,50 €/hlö), maksetaan sisäänkäyntien yhteydessä.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta).
Retkipäivä
Kesän 2023 retkipäivä on sunnuntai.
Huomioitavaa
Opas odottaa retkeläisiä Caprin satamassa, opas ei ole mukana Ischian kuljetuksissa, satamassa tai laivalla. Laivayhtiön edustaja huolehtii satamassa retkeläisten laivalipuista. Retken lähtö- ja paluusatama on Casamicciola Terme. Caprilla ja Anacaprilla järjestetään oppaan johdolla lyhyet kävelykierrokset, joiden jälkeen on vapaata aikaa tutustua kohteisiin omatoimisesti. Varaa retki viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 12 mennessä. Retkellä on säävaraus. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 4 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkibussin ja laivan kyytiin. Pysähdyskohteissa on korkeuseroja ja kadut epätasaisia. Pisin kävelymatka retken aikana n. 1–1,5 kilometriä.

Apuvälineet ja lastenrattaat: Retkelle ei ole mahdollista osallistua pyörätuolilla, rollattorilla tai rattailla.

Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aiurinkolinjasta.
Sulje

Päivä merellä

Päivä merellä

Näe Ischian rantaviiva mereltä käsin! Retki vie sinut ihailemaan maisemia saaren ympäri. Retken aikana näet mereltä käsin Ischian viehättäviä kyliä, kaupunkeja sekä rantoja. Nauti virkistävästä merituulesta ja auringosta sekä veneestä käsin tehtävistä pulahduksista kirkkaaseen mereen. Päivän aikana pidetään useita uimataukoja ja nautitaan kevyt lounas ruokajuomineen.

Kesto
koko päivä (n. klo 10–16.30). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 65 €/hlö, ei lapsialennusta
Sisältää
kevyen lounaan ja ruokajuomat (vesi, viini).
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita. Veneen henkilökunta puhuu hieman englantia.
Retkipäivä
Kesän 2023 retkipäivä on keskiviikko.
Huomioitavaa
Kuljetukset Sun & Sea -yhtiön toimiston eteen Ischia Porton satamaan omatoimisesti, tapaamispaikalla tulee olla klo 10. Varaa retkelle mukaan oma pyyhe. Retkellä on mahdollisuus erityisruokavalioon (laktoositon, gluteeniton ja kasvis). Ilmoita erityisruokavalion tarpeesta ennen retkeä Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa tai Aurinkolinjaan. Erityisruokavalion saatavuutta ja aterian sisältöä ei voida taata. Retkellä on säävaraus. Varaa retki ja ilmoita mahdollisesta erityisruokavalion tarpeesta viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 12 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 8 henkilöä.
Esteettömyys
Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille tai lastenrattailla liikkuville asiakkaille.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Retket kesä 2024

Retket kesä 2024

Kesän 2024 retkiohjelma vahvistuu myöhemmin ja voi poiketa aiemmasta.

Sulje

Ischian retket – varaa lomallesi uusia elämyksiä

Näe lomakohteesi helmet ja koe uusia elämyksiä! Valitse suomeksi tai englanniksi opastettuja retkiä ja ainutlaatuisia aktiviteetteja.

Osan retkistä voit varata jo pari kuukautta ennen matkustuskauden alkua. Varmista paikkasi retkillämme ja varaa ne ennen matkaa matkavarauksen yhteydessä, OmalomastaAurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelustamme. Ennen matkaa varatut retket tulee maksaa ennen matkalle lähtöä. Loman aikana voit ostaa retkiä Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Kaikki retket voit varata ja maksaa myös lomakohteessasi euroilla, Visa Electronilla, Visalla tai Mastercardilla. Retket tulee varata viimeistään retkeä edeltävänä päivänä klo 13 paikallista aikaa. Osa retkistä tulee varata jo hyvissä ajoin ennen retken alkua, poikkeava aika on mainittu retkikuvauksessa. Mikäli varattu retki joudutaan perumaan esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän tai sääolosuhteiden takia, maksamasi retkimaksu palautetaan.

Retkien hinnat ovat ohjehintoja, hinnat vahvistuvat varauksen yhteydessä. Maksutta retkeileville lapsille ei varata omaa paikkaa retkibussista, eivätkä mahdolliset ateriat sisälly maksuttoman retken ja/tai aktiviteetin hintaan. Retken ilmoitettu noin-kesto on arvio retken tavanomaisesta kestosta. Tarkka lähtöaika ja -paikka retkelle on retkilipussa tai saat sen oppaalta kohteessa. Muutokset retkien hinnoissa, retkipäivissä, ohjelmassa ja aikataulussa ovat mahdollisia, lue lisää retkiehdoista.