Ischia – retket ja lisäpalvelut

Ischia 1
Ischia 2
Ischia 3
Ischia 4
Ischia 5
Ischia 6
Ischia 7
Ischia 8
Ischia 9
Ischia 10
Ischia 11
Ischia 12
Ischia 13
Ischia 14
Ischia 15
Ischia 16
Ischia 17
Ischia 18
Ischia 19
Ischia 20
Ischia 21
Ischia 22
Ischia 23
Ischia 24
Ischia 25
Ischia 26
Ischia 27
Ischia 28
Ischia 29
Ischia 30
Ischia 31
Ischia 32
Ischia 33
Ischia 1
Ischia 2
Ischia 3
Ischia 4
Ischia 5
Ischia 6
Ischia 7
Ischia 8
Ischia 9
Ischia 10
Ischia 11
Ischia 12
Ischia 13
Ischia 14
Ischia 15
Ischia 16
Ischia 17
Ischia 18
Ischia 19
Ischia 20
Ischia 21
Ischia 22
Ischia 23
Ischia 24
Ischia 25
Ischia 26
Ischia 27
Ischia 28
Ischia 29
Ischia 30
Ischia 31
Ischia 32
Ischia 33

Ischian retket ja aktiviteetit

Retket kesä 2023

Retket kesä 2023

Kesän 2023 retkiohjelma vahvistuu myöhemmin ja voi poiketa aiemmasta.

Sulje

Ischian saarikierros

Ischian saarikierros

Tämä retki vie sinut tutustumaan tuliperäiseen, mutta erittäin vehreään tuliperäiseen saareen ja nauttimaan sen hienoista maisemista. Saari on maisemiltaan vaihteleva, ja sen rannoilla ja rantapoukamissa avautuvat viehättävät kylät vuorten kupeessa.

Kierrät saarta pitäen valokuvaustauot viehättävän Lacco Amenon kylän rantakadulla sekä ylempänä vuoren rinteellä sijaitsevalla Serraran näköalapaikalla. Saaren eteläkärjen kuvankauniissa Sant´Angelon kylässä sinulla on hetki vapaata aikaa omatoimiseen kylään tutustumiseen tai kahvihetkeen.

Kesto
puoli päivää (kellonajat vahvistuvat myöhemmin). Retken kesto n. 3,5–4 tuntia.
Hinta
n. 18,50 €/aikuinen, 15 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja opastuksen bussissa.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2022 retkipäivä on maanantai. Retkeä ei toteuteta 15.8.2022.
Huomioitavaa
Varaudu käyttämään retkellä FFP2-suu-nenäsuojainta. Varaa mukaan oma suojain. Sant´Angelossa bussi pysähtyy kylän ulkopuolella, josta on n. 500m kävely (ala- ja ylämäki) kylän keskustaan. Varaa retki viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 12 mennessä. Retkellä on säävaraus. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 4 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Kuvankaunis Procidan saari

Kuvankaunis Procidan saari

Koe Napolinlahden pieni helmi, Procida! Tämä vuoden 2022 Italian kulttuuripääkaupungiksi valittu ja monelle vielä tuntematon saari suloisine pastellivärein maalattuine taloineen huokuu aitoa Etelä-Italialaista tunnelmaa.

Istahda Ischian satamassa lautan kyytiin ja suuntaa kohti viehättävää naapurisaarta. Perillä henkeäsalpaavan kauniilla Procidan saarella istahdat taksin kyytiin ja suuntaat tutkimaan mitä tämä pieni ja autenttinen saari kätkee sisäänsä.

Saarikierroksen aikana vierailet saaren korkeimmalla kohdalla, Terra Muratalla, ja näet pieniä kalastajakyliä, lumoavan kauniita rantoja sekä saaren merkittävimmät nähtävyydet. Saarella teet myös hyviä tuliaisostoksia paikallisista tuotteista. Ennen paluumatkaa voit lyhyen vapaa-ajan aikana istahtaa satamassa aperitiiville tai kahville seuraamaan paikallista elämänmenoa.

Kesto
puoli päivää (n. klo 8.45–14)
Hinta
n. 48 €/aikuinen, 44 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen satamaan Ischialla, lauttamatkat ja kuljetuksen taksilla Procidan saarella.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2022 retkipäivät ovat tiistai ja perjantai.
Huomioitavaa
Varaudu käyttämään retkellä FFP2-suu-nenäsuojainta. Varaa mukaan oma suojain. Opas odottaa retkelle lähtijöitä Casamicciolan satamassa. Varaa retki viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 12 mennessä. Retkellä on säävaraus. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 4 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Capri ja Anacapri

Capri ja Anacapri

Ihastu Napolinlahden kaunottareksi kutsuttuun Capriin! Saarella viihtyvät niin taiteilijat, elokuvatähdet kuin muotigurutkin. Capri tekee kävijöihinsä lähtemättömän vaikutuksen.

Matkaat laivalla tunnin verran Ischialta Caprin saarelle. Saavuttuasi saarelle suuntaat bussilla kohti Anacaprin kylää. Täällä voi halutessasi osallistua lyhyelle kävelykierrokselle oppaan johdolla tai suunnata omatoimisesti tutkimaan mitä kylää kätkee sisäänsä. Voit tutustua vapaa-ajalla esimerkiksi kirjailijalääkäri Axel Munthen kuuluisaan huvilaan Villa San Micheleen, suunnata ostoksille tai nauttia lounaasta vanhassa kaupungissa.

Kiemuraiset tiet johdattavat sinut Anacaprista Caprin kylään. Maisemat matkalla ovat ikimuistoiset, kimaltelevassa meressä lepäävät Caprin tunnusmerkkinä tunnetut kivenlohkareet. Caprissa voit lähteä oppaan johdolla pienelle kävelykierrokselle tai lähteä heti omaan tahtiin tutustumaan kylän kauniiseen keskustaan. Suuntaa esimerkiksi Augustuksen puutarhaan, mistä avautuvat upeat maisemat ajomatkalla ohitetuille kuuluisille kiville ja Via Kruppille, tai istahda iltapäiväkahville seuraamaan kylän elämää. Ostosten ystäville Capri tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja ja suosittuja ostoksia ovat Caprin sekä erilaiset sandaalit ja kellot.

Kesto
koko päivä (n. klo 8–18)
Hinta
n. 70 €/aikuinen, 63 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen Ischialla retkipysäkki-satama-retkipysäkki ja kuljetuksen Caprilla Anacaprin ja Caprin kaupunkeihin. Kaupungeissa kuljetaan jalkaisin.
Lisämaksusta
Vapaaehtoinen vierailu vapaa-ajalla Axel Munthen huvilaan (n. 10 €/hlö) ja Augustuksen puutarhaan (n. 1,50 €/hlö), maksetaan retkellä.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta).
Retkipäivä
Kesän 2022 retkipäivä on perjantai.
Huomioitavaa
Varaudu käyttämään suu-nenäsuojainta retken ajan. Varaa mukaan oma suojain. Opas odottaa retkeläisiä Caprin satamassa, opas ei ole mukana Ischian kuljetuksissa, satamassa tai laivalla. Laivayhtiön edustaja huolehtii satamassa retkeläisten laivalipuista. Retken lähtö- ja paluusatama on Casamicciola Terme. Caprilla ja Anacaprilla järjestetään oppaan johdolla lyhyet kävelykierrokset, joiden jälkeen on vapaata aikaa tutustua kohteisiin omatoimisesti. Varaa retki viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 12 mennessä. Retkellä on säävaraus. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 4 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aiurinkolinjasta.
Sulje

Ischian retket – varaa lomallesi uusia elämyksiä

Näe lomakohteesi helmet ja koe uusia elämyksiä! Valitse suomeksi tai englanniksi opastettuja retkiä ja ainutlaatuisia aktiviteetteja.

Osan retkistä voit varata jo pari kuukautta ennen matkustuskauden alkua. Varmista paikkasi retkillämme ja varaa ne ennen matkaa matkavarauksen yhteydessä, OmalomastaAurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelustamme. Ennen matkaa varatut retket tulee maksaa ennen matkalle lähtöä. Loman aikana voit ostaa retkiä Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Kaikki retket voit varata ja maksaa myös lomakohteessasi euroilla, Visa Electronilla, Visalla tai Mastercardilla. Retket tulee varata viimeistään retkeä edeltävänä päivänä klo 13 paikallista aikaa. Osa retkistä tulee varata jo hyvissä ajoin ennen retken alkua, poikkeava aika on mainittu retkikuvauksessa. Mikäli varattu retki joudutaan perumaan esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän tai sääolosuhteiden takia, maksamasi retkimaksu palautetaan.

Retkien hinnat ovat ohjehintoja, hinnat vahvistuvat varauksen yhteydessä. Maksutta retkeileville lapsille ei varata omaa paikkaa retkibussista, eivätkä mahdolliset ateriat sisälly maksuttoman retken ja/tai aktiviteetin hintaan. Retken ilmoitettu noin-kesto on arvio retken tavanomaisesta kestosta. Tarkka lähtöaika ja -paikka retkelle on retkilipussa tai saat sen oppaalta kohteessa. Muutokset retkien hinnoissa, retkipäivissä, ohjelmassa ja aikataulussa ovat mahdollisia, lue lisää retkiehdoista.