Samana

Samana, Dominikaaninen tasavalta

Samana
Sulje

Samana

Dominikaanisen tasavallan Samana on omaa rauhaa kauniin luonnon keskellä. Luonnonkauniissa vehreässä Samanassa matkailua on pyritty kehittämään monimuotoista luontoa kunnioittaen.

Karibialaista tunnelmaa henkivä Samana on yksi Dominikaanisen tasavallan suosituimpia lomapaikkoja. Maisemat täällä muistuttavat todella Eedeniä täydellisine hiekkarantoineen, palmumetsineen ja upeine auringonlaskuineen.

Koh Lanta

Koh Lanta, Thaimaa

Koh Lanta
Sulje

Koh Lanta

Auringonlaskut ja autiorannat tekevät Koh Lantasta upean häämatkakohteen. Kiireettömällä Koh Lantalla voi keskittyä laatuaikaan oman armaan kanssa ja keinua hiljaa riippumatossa aaltoja kuunnellen. Sitten voikin siemaista drinkin rantabaarissa ja kulkea ylemmäs rinnettä näköalaravintolaan illalliselle.

Koh Lanta on täydellistä rentoutumista romantiikkaa unohtamatta.

Laguna Phuket

Laguna Phuket, Thaimaa

Laguna Phuket
Sulje

Laguna Phuket

Lagunan valkoisilla hiekkarannoilla rentoudutte kahden kesken. Hemmotteluhoidot loisteliaissa kylpylöissä luovat nautinnollisia hetkiä yhteisen elämänne alkutaipaleelle.

Illalla voitte nauttia herkulliset illallisen yhdessä saaren monista tunnelmallisista ravintoloista. Aktiivisesta häämatkasta unelmoiville Laguna tarjoaa useita golfkenttiä.

Abu Dhabi

Abu Dhabi, Arabiemiirikunnat

Abu Dhabi
Sulje

Abu Dhabi

Abu Dhabi on huippumoderni ja perinteikäs arabialainen kaupunki. Maailman rikkaimpiin kaupunkeihin lukeutuvassa Abu Dhabissa saat ihastella valkeita hiekkarantoja, tyylikkäitä ostoskeskuksia ja huikaisevia pilvenpiirtäjiä. Hienostuneessa luksushotellissa yöpyminen on jo elämys itsessään.

Dubai

Dubai, Arabiemiirikunnat

Dubai
Sulje

Dubai - luksusta häämatkalle

Dubai on Arabiemiraattien helmi, jossa ranta- ja kaupunkiloman voi yhdistää. Ylelliset ostoskeskukset ja värikkäät basaarit täyttävät miljoonakaupunkien liikekeskustat, ja ranta on vain kivenheiton päässä.

Jos kaipaatte hetkeksi pois kaupungin vilinästä, kamelisafarit ja aavikkoajelut ovat mieleenpainuvia kokemuksia. Häämatkan kruunaa romanttinen illallinen aavikolla.

Capri

Capri, Italia

Capri
Sulje

Capri

Turkoosi meri, lämmin aurinko ja upeat kävelyreitit – ylellisellä Caprilla voitte tuntea olevanne kuninkaallisia.

Häämatka on romantiikkaa tulvillaan, ihaillessanne saaren sykähdyttäviä maisemia Monte Solaron näköalapaikalta. Sininen luola, Grotta Azzurra houkuttelee romanttiselle veneretkelle tai yhteisen sukellusharrastuksen pariin.

Oletuskuva (Default picture)

Santorini, Kreikka

Oletuskuva (Default picture)
Sulje

Santorini

Santorinia ei turhaan kutsuta Välimeren helmeksi. Sen postikorttimaisemat tarjoavat kauniit puitteet häämatkalle.

Kreikkalaiset herkut huumaavat makunystyrät tunnelmallisissa tavernoissa. Saaren ainutlaatuisen kauniita auringonlaskuja voitte muistella vielä pitkään matkan jälkeen.

Sivota

Sivota, Kreikka

Sivota
Sulje

Sivota


Luoteis-Kreikan Sivota kietoo vierailijat rentouttavaan syliinsä. Lomasi sujuu verkkaiseen tahtiin kaunista luontoa ja pieniä saaria ihastellen.

Zakinthos

Zakynthos, Kreikka

Zakinthos
Sulje

Zakynthos


Zakynthos tunnetaan Joonianmeren upeimmista hienohiekkaisista rannoista ja uskomattoman sinisistä vesistä. Saarelta löydät kilometrien mittaisia leveitä hiekkarantoja ja pieniä romanttisia poukamia.

Agios Nikolaos

Agios Nikolaos, Kreeta

Agios Nikolaos
Sulje

Agios Nikolaos


Siltojen ja kanavien Agios Nikolaos on Kreetan saaren romanttisin kohde. Upeiden uimarantojen lisäksi Agios Nikolaos hurmaa iltaisin syttyvillä katuvaloillaan ja kahviloista ja pianobaareista kantautuvalla musiikilla.

Tuoreet avioparit voivat vaatia hotelleiltaan hieman enemmän, sillä Agios Nikolaoksesta löytyy niin sviittejä kuin huoneita omilla uima-altailla.

Dubrovnik

Dubrovnik, Kroatia

Dubrovnik
Sulje

Dubrovnik

Dubrovnikin muurien suojaan ovat suunnanneet useat avio- ja hääparit. Ikivanhat kivikadut on kuin tehty romanttiseen kuljeskeluun. Kujien varrelta löytää sattumalta täydellisiä ravintoloita ja kahviloita.

Muurin päältä ja vuorelta, köysiradan päästä, avautuvat huikaisevat näkymät, jotka ovat parhaimmillaan kahdestaan nautittuina.

Riva del Garda

Riva, Italia

Riva del Garda
Sulje

Riva


Riva on yksi suositun Gardajärven italialaisimmista lomakohteista. Tämän aidon pikkukaupungin kaduilla kuulet italian kielen kauniita nuotteja. Joka toinen viikko kylän perheet kerääntyvät markkinoille, joilla lomailijakin voi ihastella paikallisia tuotteita.