Laguna Phuket

Laguna Phuket, Thaimaa

Laguna Phuket
Sulje

Laguna Phuket

Lagunan valkoisilla hiekkarannoilla rentoudutte kahden kesken. Hemmotteluhoidot loisteliaissa kylpylöissä luovat nautinnollisia hetkiä yhteisen elämänne alkutaipaleelle.

Illalla voitte nauttia herkulliset illallisen yhdessä saaren monista tunnelmallisista ravintoloista. Aktiivisesta häämatkasta unelmoiville Laguna tarjoaa useita golfkenttiä.

Abu Dhabi

Abu Dhabi, Arabiemiirikunnat

Abu Dhabi
Sulje

Abu Dhabi

Abu Dhabi on huippumoderni ja perinteikäs arabialainen kaupunki. Maailman rikkaimpiin kaupunkeihin lukeutuvassa Abu Dhabissa saat ihastella valkeita hiekkarantoja, tyylikkäitä ostoskeskuksia ja huikaisevia pilvenpiirtäjiä. Hienostuneessa luksushotellissa yöpyminen on jo elämys itsessään.

Dubai

Dubai, Arabiemiirikunnat

Dubai
Sulje

Dubai - luksusta häämatkalle

Dubai on Arabiemiraattien helmi, jossa ranta- ja kaupunkiloman voi yhdistää. Ylelliset ostoskeskukset ja värikkäät basaarit täyttävät miljoonakaupunkien liikekeskustat, ja ranta on vain kivenheiton päässä.

Jos kaipaatte hetkeksi pois kaupungin vilinästä, kamelisafarit ja aavikkoajelut ovat mieleenpainuvia kokemuksia. Häämatkan kruunaa romanttinen illallinen aavikolla.

Capri

Capri, Italia

Capri
Sulje

Capri

Turkoosi meri, lämmin aurinko ja upeat kävelyreitit – ylellisellä Caprilla voitte tuntea olevanne kuninkaallisia.

Häämatka on romantiikkaa tulvillaan, ihaillessanne saaren sykähdyttäviä maisemia Monte Solaron näköalapaikalta. Sininen luola, Grotta Azzurra houkuttelee romanttiselle veneretkelle tai yhteisen sukellusharrastuksen pariin.

Oletuskuva (Default picture)

Santorini, Kreikka

Oletuskuva (Default picture)
Sulje

Santorini

Santorinia ei turhaan kutsuta Välimeren helmeksi. Sen postikorttimaisemat tarjoavat kauniit puitteet häämatkalle.

Kreikkalaiset herkut huumaavat makunystyrät tunnelmallisissa tavernoissa. Saaren ainutlaatuisen kauniita auringonlaskuja voitte muistella vielä pitkään matkan jälkeen.

Sivota

Sivota, Kreikka

Sivota
Sulje

Sivota


Luoteis-Kreikan Sivota kietoo vierailijat rentouttavaan syliinsä. Lomasi sujuu verkkaiseen tahtiin kaunista luontoa ja pieniä saaria ihastellen.

Agios Nikolaos

Agios Nikolaos, Kreeta

Agios Nikolaos
Sulje

Agios Nikolaos


Siltojen ja kanavien Agios Nikolaos on Kreetan saaren romanttisin kohde. Upeiden uimarantojen lisäksi Agios Nikolaos hurmaa iltaisin syttyvillä katuvaloillaan ja kahviloista ja pianobaareista kantautuvalla musiikilla.

Tuoreet avioparit voivat vaatia hotelleiltaan hieman enemmän, sillä Agios Nikolaoksesta löytyy niin sviittejä kuin huoneita omilla uima-altailla.

Dubrovnik

Dubrovnik, Kroatia

Dubrovnik
Sulje

Dubrovnik

Dubrovnikin muurien suojaan ovat suunnanneet useat avio- ja hääparit. Ikivanhat kivikadut on kuin tehty romanttiseen kuljeskeluun. Kujien varrelta löytää sattumalta täydellisiä ravintoloita ja kahviloita.

Muurin päältä ja vuorelta, köysiradan päästä, avautuvat huikaisevat näkymät, jotka ovat parhaimmillaan kahdestaan nautittuina.