Yksin matkalle

Lomaile niin kuin sinä haluat

Ota tauko arjesta – nauti kiireettömyydestä, aikatauluttomuudesta ja suunnitelmien vapaudesta. Suuntaa yksin matkalle ja valitse mitä lomallasi teet, minne menet ja milloin. Jos jonain päivänä ei huvita tehdä mitään, on täysin sallittua vain olla ja rentoutua, sekä antaa tilaa omille ajatuksille.

Toisinaan yksin matkustaminen voi jännittää. Tästä syystä ennakkoon hyvin suunniteltu ja valmiiksi paketoitu matka suomenkielisten palveluiden turvin on erinomainen vaihtoehto. Heittäydy seikkailuun, vietä ikimuistoinen loma, ja luo unohtumattomia lomamuistoja!

Löydä unelmiesi lomakohde

Rantalomat
Herää ikkunan raosta pilkottaviin auringonsäteisiin, nauti kiireettömästä aamiaisesta, kulje rantahiekalla meren kohinaa kuunnellen ja pulahda veden syleilyyn. Rantaloma kauniissa maisemissa kutsuu rentouttavaan irtiottoon. Tutustu lomavalikoimaamme ja lähde aurinkoisille rannoille, lähelle tai kauas.
Yhdistelmämatkat
Koe kerralla enemmän! Yhdistelmämatkoillamme koet kaksi upeaa kohdetta yhden loman aikana. Valikoimastamme löydät useita houkuttelevia yhdistelmämatkoja, joilla yhdistät lomaasi rentoa rantaelämää, kaupungin vilinää, aitoja paikallisia elämyksiä ja täydellistä rentoutumista – mitä ikinä lomaltasi kaipaatkaan!
Kaupunkilomat
Irtiotto arjen keskellä! Suuntaa omatoimiselle kaupunkilomalle Euroopan metropoleihin tai nauti urbaaneista elämyksistä kaukokohteissa. Kaupunkilomamme vievät sinut historian, kulttuurikohteiden, ostosten ja kulinarististen nautintojen äärelle. Monessa kohteessa voit yhdistää lomaan myös rantaloman parhaat puolet.
Hyvinvointilomat

Panosta omaan hyvinvointiin ja energisoidu upeissa maisemissa! Valikoimastamme löydät monipuolisesti hyvän olon lomaan sopivia matkakohteita, oli suunnitelmissasi virkistäytyä kylpylähoidoissa, piipahtaa kuntosalilla tai suunnata liikkumaan raikkaaseen ulko-ilmaan. Valikoiduissa kohteissa voit osallistua maksuttomille Aurinkotreeni-tunneille ja treenata suomenkielisen oppaan johdolla silmiä hivelevissä maisemissa.

Lähde kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvälle joogamatkalle yksin yhdessä! Matkalla kohtaat uusia ihmisiä ja tutustut joogan saloihin tai kehität omaa joogaharjoitusta yhä pidemmälle.

Löydä unelmiesi hotelli

Aikuisten suosikki
Aikuisten toiveiden mukaan räätälöidyissä hotelleissa on otettu huomioon aikuisten lomailijoiden tarpeita, ja niissä on viihtyisät puitteet sekä sujuvat palvelut. Näissä hotelleissa rentoudutaan rauhallisilla uima-altailla, nautitaan hitaista aamuista ja lomatunnelmasta. Valikoimassamme on myös vain aikuisille suunniteltuja hotelleja, joissa hotellivieraat ovat pääsääntöisesti yli 16-vuotiaita.
Huoneita uima-altaalla
Ripaus luksusta lomaasi! Rentoudu omassa rauhassa ja nauti vapaudesta pulahtaa omalta terassilta uima-altaaseen. Valikoimassamme on huoneita omalla altaalla, naapurihuoneiden kanssa jaetulla altaalla tai huoneita, joiden terassilta on käynti yhteiseen, isompaan altaaseen.
Hotelleja moneen makuun

Pienissä ja idyllisissä paikallisen perheen omistamissa hotelleissa vietät lomaa aidossa paikallistunnelmassa, nautit leppoisasta tunnelmasta ja koet paikallisen vieraanvaraisuuden.

Tarkkaan valitut, inspiroivat ja yksilölliset design- sekä boutique-hotellit sopivat persoonallista tunnelmaa ja uniikkia ilmapiiriä arvostavalle. Nämä valikoimamme uniikit helmet tarjoavat lomakokemuksen, jota et hetkessä unohda. 

Vinkit yksin matkailuun

Vaivattomia lomakokemuksia

Varaamalla loman meiltä nautit lomailun helppoudesta ja matkapakettilain turvasta. Saat meiltä suomenkielistä palvelua lomasi kaikissa vaiheissa, loman aikana tarvittaessa myös ympäri vuorokauden.

Maksuton Aurinkomatkat-sovellus on oiva matkakumppani! Ilman verkkoyhteyttä toimiva sovellus tuo käyttöösi parhaat kohdevinkit ja kohteen kartat. Sovelluksen avulla voit helposti suunnitella lomapäiväsi ja varata mielenkiintoisimmat retket ja lisäpalvelut.

Täydennä lomaasi lisäpalveluilla

Lisäpalveluilla viimeistelet lomasi juuri sellaiseksi kuin haluat. Hanki matkavakuutus takaamaan huoleton lomalle valmistautuminen ja turvaamaan lomasi. Ennalta varatut lentokenttäkuljetukset sujuvoittavat lomaasi, ja lentomatkoista saat enemmän irti varaamalla mieleisesi istuinpaikat, maistuvan aterian tai internetyhteyden jo ennen matkan alkua.

Valikoiduissa lomakohteissa voit tutustua lomakohteesi parhaisiin paloihin retkillemme. Autonvuokraus on sinulle, jos suunnittelet reitit mieluummin itse ja kaipaat seikkailuihin enemmän vapautta.