Osta lisäpalveluja Finnairin lennoille

ISTUINPAIKAT AURINKOMATKA-PAKETTIEN LENNOILLE

Varmista vierekkäiset istuinpaikat! Voit varata mieleisesi istuinpaikan Finnairin lennoille ennen lähtöä. Voit varata istuinpaikan samalla myös paluulennolle.

Lisää jalkatilaa mannertenvälisille lennoille saat varaamalla Economy Comfort -paikan.BUSINESSLUOKKA

Voit tehdä tietyille mannertenvälisille lennoille matkustusluokan korotuksen Finnairin businessluokkaan jo matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla myyntipalveluumme. Lue lisää businessluokasta.ATERIAT

Finnairin lennoilla tarjoillaan maksutta kahvia, teetä ja mehua. Voit ostaa välipalaa Sky Bistron herkullisesta valikoimasta.

Mannertenvälisillä lennoilla tarjoillaan maksuton ateria. Mannertenvälisille lennoille on tilattavissa myös erikoisateria (esim. laktoositon tai gluteeniton ateria) viimeistään 24 tuntia ennen lentoa.

Euroopan (lukuun ottamatta Kroatiaa ja Manner-Espanjaa) ja Lähi-idän lennoille voit halutessasi tilata lisämaksullisen lämpimän aterian. Lisämaksulliset ateriat voi tilata Helsingistä lähteville lennoille viimeistään 16 tuntia ennen lentoa Finnairin sivuilta. Muualta kuin Helsingistä lähtevien lentojen ateriatilaukset tulee tehdä viimeistään 36 tuntia ennen lentoa.

Kroatian, Manner-Espanjan ja Pohjois-Suomen lennoille ennakkoon ostettavat välipalat voi tilata Helsingistä lähteville lennoille 7 tuntia ennen lentoa ja muualta lähteville lennoille 24 tuntia ennen lentoa Finnairin sivuilta.

Lue lisää aterioista Finnairin lennolla.TAX FREE -OSTOKSET

Tutustu Finnairin Pre-order Shopping -kuvastoon ja tilaa edulliset ostokset lennolle ennakkoon. Ostoksesi toimitetaan lentokoneeseen istuinpaikallesi ilman toimitusmaksua, ja maksat ne lennon aikana matkustamohenkilökunnalle. Voit tehdä tilauksesi myös menomatkalla, jolloin saat ostoksesi paluulennolla. Lennon

TILAA TAX FREE -OSTOKSETISTUINPAIKAT REITTILENNOILLE

Voit varata lisämaksusta itsellesi mieluisan paikan Finnairin reittilentojen turistiluokkaan jo hyvissä ajoin ennen lähtöä.

VARAA ISTUINPAIKKA REITTILENNOLLE