Osta lisäpalveluja Finnairin lennoille

ISTUINPAIKAT AURINKOMATKA-PAKETTIEN LENNOILLE

Varmista vierekkäiset istuinpaikat! Voit varata mieleisesi istuinpaikan Finnairin lennoille ennen lähtöä. Voit varata istuinpaikan samalla myös paluulennolle.

Lisää jalkatilaa Dubain ja Thaimaan lennoille saat varaamalla Comfort -paikan.BUSINESSLUOKKA

Voit tehdä tietyille laajarunkokoneilla lennettäville lennoille matkustusluokan korotuksen Finnairin businessluokkaan jo matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla myyntipalveluumme. Lue lisää businessluokasta.ATERIAT

Finnairin lennoilla tarjoillaan maksutta mustikkamehua ja vettä. Lennon aikana voit ostaa Nordic Kitchenin valikoimasta pientä purtavaa ja kylmiä juomia, kahvia, cappuccinon tai teetä. Tutustu lennolla myytäviin tuotteisiin tästä.

Välimeren alueen, Kanariansaarten, Madeiran ja Eilatin lennoille voit tilata lisämaksullisen lämpimän aterian viinin kera. Lastenaterioihin sisältyy pillimehu. Ateriat voi tilata Helsingistä lähteville lennoille varauksenteon yhteydessä, varauksenteon jälkeen viimeistään 96 tuntia ennen lennon lähtöä Omalomasta tai asiakaspalvelustamme. Voit tilata ateriat myös Finnairin Varaukseni -palvelusta tai mobiilisovelluksesta viimeistään 16 tuntia ennen Helsingistä lähtevää lentoa. Muualta kuin Helsingistä lähtevien lentojen ateriatilaukset tulee tehdä viimeistään 36 tuntia ennen lentoa.

Kroatian, Manner-Espanjan, Napolin ja Veronan lennoille ennakkoon ostettavat välipalat voi tilata Helsingistä lähteville lennoille viimeistään 7 tuntia ennen lentoa ja muualta lähteville lennoille viimeistään 24 tuntia ennen lentoa Finnairin Varaukseni -palvelusta tai mobiilisovelluksesta.

Dubain ja Thaimaan lennoilla tarjoillaan maksuton ateria virvokkeiden kera. Lennoille on tilattavissa myös erikoisateria (esim. lastenateria, laktoositon tai gluteeniton ateria) viimeistään 24 tuntia ennen lentoa Finnairin Varaukseni -palvelusta tai mobiilisovelluksesta. Lennon aikana tarjoillaan kaksi ateriaa virvokkeiden kera. Ensimmäisen aterian yhteydessä tarjoillaan maksutta viini tai olut.

Huomioithan, että ennakkoon tilattavia aterioita ja välipaloja on saatavilla rajallinen määrä per lento. Mikäli osto ei onnistu, ateriakiintiö voi olla täynnä.

Lue lisää aterioista Finnairin lennolla.TAX FREE -OSTOKSET

Tutustu Finnair Shopin laajaan ennakkotilaustuotteiden valikoimaan ja tilaa edulliset ostokset jo ennen matkaa. Ostoksesi toimitetaan sinulle lennon aikana ilman toimituskuluja. Voit tehdä ennakkotilauksesi myös menolennon aikana, jolloin ostoksesi toimitetaan sinulle paluulennolla.

Huom. Finnair lopettaa lennonaikaisten ostosten ja ennakkotilausten myynnin, ja myy loput tuotteet loppuunmyyntikampanjan ajan erikoishintaan -40 %. Lennoilla voi tehdä ostoksia 28.2.2023 asti ja ennakkotilauksia toimitetaan lennoille 18.4.2023 asti. Tuotteita myydään niin pitkään, kuin varastoa riittää. Lue lisää Finnairin sivuilta.

TILAA TAX FREE -OSTOKSETISTUINPAIKAT REITTILENNOILLE

Voit varata lisämaksusta itsellesi mieluisan paikan Finnairin reittilentojen economyluokkaan jo hyvissä ajoin ennen lähtöä.

VARAA ISTUINPAIKKA REITTILENNOLLE