Osta lisäpalveluja Finnairin lennoille

ISTUINPAIKAT AURINKOMATKA-PAKETTIEN LENNOILLE

Varmista vierekkäiset istuinpaikat! Voit varata mieleisesi istuinpaikan Finnairin lennoille ennen lähtöä. Voit varata istuinpaikan samalla myös paluulennolle.

Lisää jalkatilaa Arabiemiraattien ja Thaimaan lennoille saat varaamalla Comfort -paikan.BUSINESSLUOKKA

Voit tehdä tietyille laajarunkokoneilla lennettäville lennoille matkustusluokan korotuksen Finnairin businessluokkaan jo matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla myyntipalveluumme. Lue lisää businessluokasta.ATERIAT

Finnairin lennoilla tarjoillaan maksutta mustikkamehua ja vettä. Lennon aikana voit ostaa Nordic Kitchenin valikoimasta pientä purtavaa ja kylmiä juomia, kahvia, cappuccinon tai teetä.

Välimeren alueen, Kanariansaarten, Madeiran ja Lähi-idän (Eilat ja Dubai) lennoille voit tilata lisämaksullisen lämpimän aterian viinin kera. Lastenaterioihin sisältyy pillimehu. Ateriat voi tilata Helsingistä lähteville lennoille varauksenteon yhteydessä, varauksenteon jälkeen viimeistään 72 ennen lennon lähtöä Aurinkochatista tai asiakaspalvelustamme. Voit tilata ateriat myös Finnairin mobiilisovelluksesta tai asiakaspalvelusta viimeistään 16 tuntia ennen lentoa. Muualta kuin Helsingistä lähtevien lentojen ateriatilaukset tulee tehdä viimeistään 36 tuntia ennen lentoa.

Kroatian, Manner-Espanjan ja Pohjois-Suomen lennoille ennakkoon ostettavat välipalat voi tilata Helsingistä lähteville lennoille 7 tuntia ennen lentoa ja muualta lähteville lennoille 24 tuntia ennen lentoa Finnairin mobiilisovelluksesta tai asiakaspalvelusta.

Aasian lennoilla tarjoillaan maksuton ateria virvokkeiden kera. Lennoille on tilattavissa myös erikoisateria (esim. lastenateria, laktoositon tai gluteeniton ateria) viimeistään 24 tuntia ennen lentoa.

Huomioithan, että ennakkoon tilattavia aterioita ja välipaloja on saatavilla rajallinen määrä per lento. Mikäli osto ei onnistu, ateriakiintiö voi olla täynnä.

Lue lisää aterioista Finnairin lennolla.TAX FREE -OSTOKSET

Tutustu Finnair Shopin laajaan ennakkotilaustuotteiden valikoimaan ja tilaa edulliset ostokset jo ennen matkaa. Ostoksesi toimitetaan sinulle lennon aikana ilman toimituskuluja. Voit tehdä ennakkotilauksesi myös menolennon aikana, jolloin ostoksesi toimitetaan sinulle paluulennolla.

TILAA TAX FREE -OSTOKSETISTUINPAIKAT REITTILENNOILLE

Voit varata lisämaksusta itsellesi mieluisan paikan Finnairin reittilentojen turistiluokkaan jo hyvissä ajoin ennen lähtöä.

VARAA ISTUINPAIKKA REITTILENNOLLE