Aurinkomatka-paketin lentokenttäkuljetukset


Osta Aurinkomatka-pakettiin lentokenttäkuljetukset ennen matkaa ja matkusta helposti ja huolettomasti lentoasemalta hotelliisi!


KULJETUSVAIHTOEHDOT

Bussikuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä verkkokaupasta, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelusta viimeistään lähtöä edeltävänä iltana. Opas on mukana vain osassa bussikuljetuksia.

Osassa kohteitamme voit matkustaa lentoasemalta hotelliisi nopeasti ja mukavasti myös yksityiskuljetuksella. Varaa yksityiskuljetuksen matkavarauksen yhteydessä tai myöhemmin OmalomastaAurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelusta. Yksityiskuljetus tulee varata viimeistään 5 vrk ennen matkalle lähtöä.

Osaan matkoista lentokenttäkuljetus sisältyy matkan hintaan, kuten esimerkiksi yhdistelmämatkoihin. Tällöin maksuttomista lentokenttäkuljetuksista on maininta kohdetiedoissa ja matkavahvistuksessa.

Mikäli tarvitset lomakohteessa esteettömän lentokenttäkuljetuksen lentoasemalta hotellillesi, voit tiedustella kuljetuksia asiakaspalvelustamme.

Lentokenttäkuljetukseen on mahdollista ottaa mukaan yksi matkalaukku jokaista 2 vuotta täyttänyttä matkustajaa kohden. Erikoismatkatavaroista, esimerkiksi golfbägistä tai surffilaudasta tulee ilmoittaa asiakaspalveluumme viimeistään 14 vrk ennen matkaa. Osassa lomakohteita polkupyörien ja surffilautojen kuljettamisesta veloitetaan lisämaksu, tarkat tiedot näet lomakohteesi kohdesivun Tietoa-välilehdeltä, Lentokenttäkuljetukset-osiosta.

Mikäli matkalla on mukana lapsia, tarkistathan mahdolliset lastenistuinvaatimukset täältä, Matkakohteessa-osiosta. Osassa kohteita istuimia voidaan edellyttää lentokenttäkuljetusten aikana. Varaa tarvittaessa matkalle mukaan oma istuin. Huomioithan, että alle 2-vuotiaalle lapselle ei varata bussikuljetuksessa omaa paikkaa, pois lukien Thaimaa, jossa myös sylilapsille varataan oma paikka.


SAAPUESSASI LOMAKOHTEESEEN

Oppaamme ovat sinua vastassa lomakohteesi lentoasemalla ja ohjaavat lentokenttäkuljetuksen varanneet asiakkaat kuljetuksiin. Kohteissa, joissa ei ole Aurinkomatkojen oppaita yhteistyökumppanimme edustaja tai kuljettaja ohjaa lentokenttäkuljetuksen varanneet asiakkaat kuljetukseen. Pidäthän puhelimesi päällä lomakohteen lentoasemalla siltä varalta, että meidän tarvitsee saada sinuun yhteys.

PALUUKULJETUKSEN JÄRJESTELYT

Lähtöpäivän kuljetus hotellilta lentoasemalle lähtee lomakohteesta ja lentokenttäkuljetuksen pituudesta riippuen noin 3 tuntia ennen lennon lähtöaikaa. Tarkan lähtöajan näet Aurinkomatkat-sovelluksesta, varauksellasi olevaan sähköpostiin tulleesta Tärkeää tietoa matkastasi -viestistä tai saat sen lomasi aikana oppaaltamme, tai Aurinkolinjasta. Oppaamme ovat sinua vastassa lomakohteen lentoasemalla ja ohjaavat lähtöselvitykseen. Kohteissa, joissa ei ole Aurinkomatkojen oppaita tarkista lähtöselvityspisteet lentokentän monitoreilta saapuessasi lentoasemalle.