Aurinkomatka-paketin lentokenttäkuljetukset


Osta Aurinkomatka-pakettiin lentokenttäkuljetukset ennen matkaa ja matkusta helposti ja huolettomasti lentoasemalta hotelliisi!


KULJETUSVAIHTOEHDOT

Bussikuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä verkkokaupasta, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelusta viimeistään lähtöä edeltävänä iltana. Opas on mukana vain osassa bussikuljetuksia.

Osassa kohteitamme voit matkustaa lentoasemalta hotelliisi nopeasti ja mukavasti myös yksityiskuljetuksella. Varaa yksityiskuljetuksen matkavarauksen yhteydessä tai myöhemmin Omalomasta. Aurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelusta. Yksityiskuljetus tulee varata viimeistään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Osaan matkoista lentokenttäkuljetus sisältyy matkan hintaan, kuten esimerkiksi yhdistelmämatkoihin. Tällöin maksuttomista lentokenttäkuljetuksista on maininta kohdetiedoissa ja matkavahvistuksessa.

Lentokenttäkuljetukseen on mahdollista ottaa mukaan yksi matkalaukku jokaista 2 vuotta täyttänyttä matkustajaa kohden. Erikoismatkatavaroista, esimerkiksi golfbägistä tai surffilaudasta tulee ilmoittaa asiakaspalveluumme ennen matkaa. Osassa lomakohteita polkupyörien ja surffilautojen kuljettaminen on lisämaksullista, tarkat tiedot näet lomakohteesi kohdesivun Tietoa-välilehdeltä Lentokenttäkuljetukset-osiosta.

SAAPUESSASI LOMAKOHTEESEEN

Oppaamme ovat sinua vastassa lomakohteesi lentoasemalla ja ohjaavat lentokenttäkuljetuksen varanneet asiakkaat kuljetuksiin. Pidäthän puhelimesi päällä lomakohteen lentoasemalla siltä varalta, että oppaan tarvitsee saada sinuun yhteys.

PALUUKULJETUKSEN JÄRJESTELYT

Lähtöpäivän kuljetus hotellilta lentoasemalle lähtee lomakohteesta ja lentokenttäkuljetuksen pituudesta riippuen noin 3 tuntia ennen lennon lähtöaikaa. Tarkan lähtöajan näet Aurinkomatkat-sovelluksesta, hotellisi Lomakansiosta tai saat sen lomasi aikana oppaaltamme tai Aurinkolinjasta. Oppaamme ovat sinua vastassa lomakohteen lentoasemalla ja ohjaavat lähtöselvitykseen.