Helsinki
  • Playa de las Américas
Kaikki kestot
2 aikuista
Matkapaketti
Pelkkä lento
Ladataan tuloksia...

Äkkilähtö Playa de las Américasiin tarjoaa edullisen lomaunelman kaikenikäisille! Laavahiekkaiset rannat kutsuvat Playa de las Américasin äkkilähdöillä nauttimaan auringosta, vesipuistoista sekä saaren mahtavista tulivuori Teiden maisemista. Äkkilähtö Playa de las Américasiin sopii mainiosti myös aktiivisille lomailijoille, sillä Teneriffan saarelta löytyy teemapuistoja, edullisia golfkenttiä ja vaelluspolkuja jylhissä maisemissa. Rakastu aurinkoiseen Playa de las Américasiin äkkilähdöllä, edullisesti!

Rajaa hakua helposti

Tältä sivulta voit etsiä juuri sinulle sopivaa Playa de las Américasin äkkilähtöä helposti joko päivän, kohteen, lähtökaupungin, hinnan tai matkan keston mukaan. Kun etsit edullista vaihtoehtoa, lajittele hakua esimerkiksi…

  • Mitä äkkilähtöjen hintaan sisältyy?

    Aurinkomatkapaketin äkkilähtöhintaan sisältyy Finnairin suorat edestakaiset lennot Helsingistä, matkatavara 23 kg ja käsimatkatavara 8 kg, valitsemasi hotelli ja suomenkielinen palvelu ennen matkaa ja matkan aikana. Voit myös varata äkkilähdön etelään verkosta liittymälennolla kotikentältäsi Kuopiosta, Oulusta, Rovaniemeltä tai Vaasasta.
  • Miten löydän halvimmat äkkilähdöt?

    Löydät äkkilähdön helpoimmin Aurinkomatkojen Äkkilähdöt-sivulta. Olemme koonneet kaikki Aurinkomatka-pakettien ja lentojen äkkilähdöt yhteen, jotta löydät halvimman äkkilähdön nopeasti ja vaivattomasti. Äkkilähdöt myydään kuitenkin nopeasti loppuun, sillä paikkoja on rajoitetusti. Varaa edullinen äkkilähtö siis heti, kun löydät mieleisesi matkan!
  • Mitkä ovat äkkilähtöjen matkakohteet?

    Kesän äkkilähdöt suuntautuvat eri matkakohteisiin kuin talven äkkilähdöt, mutta jos matkoja on myytävänä, on sinulla mahdollisuus lähteä Aurinkomatkojen äkkilähdöllä lähes kaikkiin Aurinkomatkapaketti-kohteisiimme. Tarkista äkkilähtöjemme saatavuus verkkosivuiltamme, ja varaa nopea irtiottosi arjesta!