Pattaya – retket ja lisäpalvelut

Pattaya 1
Pattaya 2
Pattaya 3
Pattaya 4
Pattaya 5
Pattaya 6
Pattaya 7
Pattaya 8
Pattaya 9
Pattaya 10
Pattaya 11
Pattaya 12
Pattaya 13
Pattaya 14
Pattaya 15
Pattaya 16
Pattaya 17
Pattaya 18
Pattaya 19
Pattaya 20
Pattaya 21
Pattaya 22
Pattaya 23
Pattaya 24
Pattaya 25
Pattaya 1
Pattaya 2
Pattaya 3
Pattaya 4
Pattaya 5
Pattaya 6
Pattaya 7
Pattaya 8
Pattaya 9
Pattaya 10
Pattaya 11
Pattaya 12
Pattaya 13
Pattaya 14
Pattaya 15
Pattaya 16
Pattaya 17
Pattaya 18
Pattaya 19
Pattaya 20
Pattaya 21
Pattaya 22
Pattaya 23
Pattaya 24
Pattaya 25

Pattayan retket ja aktiviteetit

Bangkok – Enkelten kaupunki

Bangkok – Enkelten kaupunki

Koe suuri ja värikäs Bangkok! Enkelten kaupungiksi kutsutussa Bangkokissa aasialaiset perinteet kohtaavat nykyaikaisen metropolin loisteliaine ostoskeskuksineen.

Tutustu kaupungin keskeisimpiin alueisiin ostoskortteileista kuninkaalliseen alueeseen ja koe eri kaupunginosien kiehtovat tunnelmat. Tuoremarkkinoilla ja kukkatorilla tutustut värikkääseen paikalliskaupankäyntiin. Päivän aikana näet kaupungin vanhimman ja näyttävimmän temppelialueen, Wat Pho -temppelin ja pääset ikuistamaan kameraasi yhden Thaimaan suurimmista buddhapatsaista.

Bangkokin länsipuolen kanavien varsilla eletään yhä perinteisesti. Tolppien varaan rakennetut puutalot kohoavat vedenpinnan yläpuolelle. Veneajelulla näet erilaisen Bangkokin. Täällä paikallinen elämä on rauhallista, vaikka matka metropolin sykkivään keskustaan on lyhyt.

Kesto
koko päivä (n. klo 6.30–19)
Hinta
n. 90 €/aikuinen, 45 € / 4–14-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, jokiveneajelun, sisäänpääsyn Wat Pho -temppeliin ja lounaan.
Lisämaksusta
Ruokajuomat maksetaan retkellä käteisellä.
Opastus
suomeksi
Retkipäivä
Talven 2019–2020 retkipäivä on maanantai, joka toinen viikko. Retkipäivät ovat 25.11., 23.12.2019, 6.1., 20.1., 3.2., 17.2., 2.3. ja 16.3.2020. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 9.12.2019.
Huomioitavaa
Varaa retkelle mukaan polvet ja olkapäät peittävää vaatetta temppelivierailua varten. Retki sisältää edestakaisen kuljetuksen Pattayalta Bangkokiin, suomenkielinen opas on vastassa Bangkokissa. Retken vähimmäisosallistujamäärä Pattayalta on 7 henkilöä. 
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Koh Samet – kiireetön rantapäivä

Koh Samet – kiireetön rantapäivä

Siaminlahden pieni helmi valkohiekkaisine korallirantoineen ja palmuineen kutsuu viettämään rentoa päivää!

Vehreästä luonnosta ja paratiisirannoista tunnetulle Koh Sametin saarelle lähdetään Rayongin Ban Phe -kalastajakylän laiturista ja matka taittuu lautan kyydissä. Perillä saarella, lyhyen lava-automatkan jälkeen voit upottaa varpaasi Hat Sai Kaew -rannan vaaleaan hiekkaan ja polskia turkoosina kimmeltävässä meressä.

Nauti päivän ajan auringosta ja rantaelämästä. Rantaravintoloiden valikoimista löydät mieluisia thaimaalaisia tai kansainvälisiä herkkuja, ja hieronta rantatuolissa rentouttaa vesiaktiviteettien jälkeen.

Kesto
koko päivä (n. klo 7.30–18)
Hinta
n. 45 €/aikuinen, 22,50 € / 1–5-v. lapsi tai alle 100 cm.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja kansallispuistomaksun.
Lisämaksusta
Ravintolapalvelut, vesiaktiviteetit, hieronta ja rantatuolit, joiden hintaan sisältyy wc:n ja suihkun käyttö rannalla.
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita. Retkellä on mukana retkijärjestäjän englantia puhuva edustaja.
Retkipäivä
Talven 2019–2020 retkipäivät ovat maanantai ja keskiviikko.
Huomioitavaa
Varaa retkelle mukaan passikopio lauttamatkaa varten, uimavarusteet ja pyyhe. Retkellä on säävaraus. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 2 henkilöä.
Varaa retki
oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Tiffany's Cabaret

Tiffany's Cabaret

Koe Pattayan alkuperäinen kabaree Tiffany's Show, jossa esiintyvät perinteiset ladyboyt! Mukaansatempaava musiikki ja upeisiin asuihin pukeutuneet esiintyjät tarjoavat kaupungin parasta viihdettä joka ilta. Show'ta on esitetty jo yli 40 vuotta suurella menestyksellä.

Ajankohta
Talvella 2019–2020 esityksiä järjestetään päivittäin. Esityksiä järjestetään 3/ilta, n. klo 18, 19.30 ja 21. Esityksen kesto n. 90 minuuttia.
Hinta
n. 35 €/hlö, ei lapsialennusta (ilman kuljetusta)
n. 39 €/hlö, ei lapsialennusta (kuljetuksella)
Sisältää
pääsylipun.
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita.
Huomioitavaa
Lippu varataan aina tiettyyn esitykseen. Ilmoita toivomasi esitysaika (n. klo 18, 19.30 ja 21) oppaalle lippuja varatessa. Vähimmäisosallistujamäärä kuljetuksien kanssa on 2 henkilöä.
Varaa lippu
oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Alcazar Cabaret

Alcazar Cabaret

Maailmankuulu Alcazar-kabareteatteri valloittaa huikeilla lavasteillaan, säkenöivillä asuillaan ja pitkillä säärillään. Show on mielenkiintoinen ja värikäs yhdistelmä teatteria ja laulua thaimaalaisten mieskaunottarien esittämänä.

Tämä taidemuoto on noussut kotimaassaan ylivertaiseen maineeseen ja on tunnustettu viihdemaailmassa myös maailmanlaajuisesti. Moderni lavastetekniikka ja 400 show-ammattilaista häikäisevissä puvuissaan eivät jätä ketään kylmäksi – tämä elämys on ikimuistoinen!

Ajankohta
Talvella 2019–2020 esityksiä järjestetään päivittäin, 2 esitystä/ilta, n. klo 18.30 ja 20. Esityksen kesto n. 70 minuuttia.
Hinta
n. 21 €/hlö, ei lapsialennusta (ilman kuljetusta)
n. 27 €/hlö, ei lapsialennusta (kuljetuksella)
Sisältää
pääsylipun.
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita.
Huomioitavaa
Lippu varataan aina tiettyyn esitykseen. Ilmoita toivomasi esitysaika (n. klo 18.30 ja 20) oppaalle lippuja varatessa. Vähimmäisosallistujamäärä kuljetuksien kanssa on 2 henkilöä.
Varaa lippu
oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Pattayan retket – varaa lomallesi uusia elämyksiä

Näe lomakohteesi helmet ja koe uusia elämyksiä! Valitse suomeksi tai englanniksi opastettuja retkiä ja ainutlaatuisia aktiviteetteja. Thaimaan kohteissamme suomeksi opastetut retket järjestää paikallinen yhteistyökumppanimme, eikä näillä retkillä ole mukana Aurinkomatkojen opasta.

Osan retkistä voit varata jo pari kuukautta ennen matkustuskauden alkua. Varmista paikkasi retkillämme ja varaa ne ennen matkaa matkavarauksen yhteydessä, OmalomastaAurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelustamme. Ennen matkaa varatut retket tulee maksaa ennen matkalle lähtöä. Loman aikana voit ostaa retkiä Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Kaikki retket voit varata ja maksaa myös lomakohteessasi paikallisella valuutalla, Visalla tai Mastercardilla. Maksaessasi maksukortilla peritään lisäksi 3 %:n käsittelymaksu. Retket tulee varata viimeistään retkeä edeltävänä päivänä klo 12 paikallista aikaa. Osa retkistä tulee varata jo hyvissä ajoin ennen retken alkua, poikkeava aika on mainittu retkikuvauksessa. Mikäli varattu retki joudutaan perumaan esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän tai sääolosuhteiden takia, maksamasi retkimaksu palautetaan.

Retkien hinnat ovat ohjehintoja, hinnat vahvistuvat varauksen yhteydessä. Maksutta retkeileville lapsille ei varata omaa paikkaa retkibussista. Retken ilmoitettu noin-kesto on arvio retken tavanomaisesta kestosta. Tarkka lähtöaika ja -paikka retkelle on retkilipussa tai saat sen oppaalta kohteessa. Muutokset retkien hinnoissa, retkipäivissä, ohjelmassa ja aikataulussa ovat mahdollisia, lue lisää retkiehdoista.

Lentokenttäkuljetukset

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Matkusta vaivattomasti lentoasemalta hotelliisi Aurinkomatkojen maksullisella bussikuljetuksella. Yhdistelmämatkoilla lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan.

Hinta
Lomakohteesta riippuen 12–30 €/aikuinen, 6–15 € / lapsi 2–17-v. Alle 2-vuotiaat lapset matkustavat lentokenttäkuljetuksessa veloituksetta. Tarkan hinnan näet varausta tehdessäsi.

Bussikuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Omalomasta tai Aurinkomatkat-sovelluksesta viimeistään lähtöä edeltävänä iltana.

Jos sinulla on erikoismatkatavaroita esim. golfbagi (poislukien lastenrattaat), ota yhteys asiakaspalveluumme varmistaaksesi erikoismatkatavaralle paikan kuljetuksessa.

Sulje

Yksityinen lentokenttäkuljetus

Yksityinen lentokenttäkuljetus

Tässä kohteessa voit matkustaa lentoasemalta hotelliisi nopeasti ja mukavasti myös yksityiskuljetuksella, jonka tarkemmat hintatiedot löydät tehdessäsi varausta. Autoon mahtuu 1 matkalaukku / hlö.

Yksityiset lentokenttäkuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelusta viimeistään 5 päivää ennen matkaa.

Sulje

Lentokenttäkuljetukset

Tässä kohteessa voit ostaa joko bussikuljetuksen tai yksityiskuljetuksen lentoasemalta hotelliisi.