Pattaya – retket ja lisäpalvelut

Pattaya 1
Pattaya 2
Pattaya 3
Pattaya 4
Pattaya 5
Pattaya 6
Pattaya 7
Pattaya 8
Pattaya 9
Pattaya 10
Pattaya 11
Pattaya 12
Pattaya 13
Pattaya 14
Pattaya 15
Pattaya 16
Pattaya 17
Pattaya 18
Pattaya 19
Pattaya 20
Pattaya 21
Pattaya 22
Pattaya 23
Pattaya 24
Pattaya 25
Pattaya 1
Pattaya 2
Pattaya 3
Pattaya 4
Pattaya 5
Pattaya 6
Pattaya 7
Pattaya 8
Pattaya 9
Pattaya 10
Pattaya 11
Pattaya 12
Pattaya 13
Pattaya 14
Pattaya 15
Pattaya 16
Pattaya 17
Pattaya 18
Pattaya 19
Pattaya 20
Pattaya 21
Pattaya 22
Pattaya 23
Pattaya 24
Pattaya 25

Pattayan retket ja aktiviteetit

Koh Samet – kiireetön rantapäivä

Koh Samet – kiireetön rantapäivä

Siaminlahden pieni helmi valkohiekkaisine korallirantoineen ja palmuineen kutsuu viettämään rentoa päivää!

Vehreästä luonnosta ja paratiisirannoista tunnetulle Koh Sametin saarelle lähdetään Rayongin Ban Phe -kalastajakylän laiturista ja matka taittuu lautan tai pikaveneen kyydissä. Perillä saarella, lyhyen lava-automatkan jälkeen voit upottaa varpaasi Hat Sai Kaew -rannan vaaleaan hiekkaan ja polskia turkoosina kimmeltävässä meressä.

Nauti päivän ajan auringosta ja rantaelämästä. Rantaravintoloiden valikoimista löydät mieluisia thaimaalaisia tai kansainvälisiä herkkuja, ja hieronta rantatuolissa rentouttaa vesiaktiviteettien jälkeen.

Kesto
koko päivä (n. klo 7.30–18). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 47 €/hlö, ei lapsialennusta.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja kansallispuistomaksun.
Lisämaksusta
Ravintolapalvelut, vesiaktiviteetit, hieronta ja rantatuolit, joiden hintaan sisältyy wc:n ja suihkun käyttö rannalla.
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita. Retkellä on mukana retkijärjestäjän englantia puhuva edustaja.
Retkipäivä
Talven 2023–2024 retkipäivät ovat maanantai ja keskiviikko.
Huomioitavaa
Varaa retkelle mukaan passikopio lauttamatkaa varten, uimavarusteet ja pyyhe. Retkeä ei suositella selkävaivoista kärsiville. Varaa retki viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 12 mennessä. Retkellä on säävaraus. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 6 henkilöä.
Esteettömyys
Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille asiakkaille.

Lastenrattaat: Retkelle ei voi ottaa mukaan rattaita.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Yö Bangkokissa ja kuljetus lentoasemalle, 3 tähden hotelli

Yö Bangkokissa ja kuljetus lentoasemalle, 3 tähden hotelli

Vietä loman viimeinen yö Bangkokissa oman matkaseurueen kesken ja matkaa lentoasemalle hyvin levänneenä!

Bangkokissa on kaikkea, ja kaikki on suurta. Nähtävyyksissäkin riittää kokoa ja näköä: kullanhohtoisesta Wat Phra Kaeo -temppelistä, kymmenien kanavien vanhan ajan Bangkokiin. Monitahoisessa metropolissa jokainen lomailija luo oman Bangkokinsa.

Shoppailu vie mukanaan! Markkinat, torit ja modernit ostoskeskukset ovat sykähdyttäviä paikkoja tehdä ostoksia. Majoitut Bangkokin ytimessä, josta on kätevä lähteä tutustumaan kaupunkiin millä tahansa kulkupelillä, kulje jalkaisin tai nappaa alle metro, tuktuk tai jokivenene. Loman viimeisenä päivänä suuntaat hotellilta suoraan lentoasemalle.

Kesto
Iltapäivä ja yö Bangkokissa (lähtöaika rantakohteesta vahvistuu myöhemmin, kuljetuksen kesto n. 2 tuntia). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 103 €/hlö. Alle 2-v. lapsi veloituksetta kahden täyden hinnan maksavan aikuisen seurassa.
Sisältää
yksityiskuljetuksen rantakohteesta Bangkokiin, yhteiskuljetuksen Bangkokista lentoasemalle, majoituksen Bangkokin keskusta-alueen hotellissa aamiaisella (esim. 56 Surawong -hotelli tai vastaava, paikallinen luokitus ****).
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita.
Retkipäivä
Talven 2023–2024 retkipäivät ovat keskiviikko ja lauantai. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 29.12.2023–1.1.2024.
Huomioitavaa
Retken voi varata vain loman viimeiseksi yöksi. Retkelle tarvitaan passi. Tämä retki on ostettavissa vain kahdelle tai kolmelle henkilölle, jolloin kolmas henkilö majoittuu lisävuoteella. Retkellä käytettävät hotellit vaihtelevat hotellien varaustilanteen mukaan. Varaa retki viimeistään 4 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 12 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 2 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla bussin kyytiin. Hotellissa ei ole esteettömiä huoneita tai esteettömiä wc-tiloja. Bangkokissa jalkakäytäville on vain harvoin luiskia ja liikkumista hankaloittavat epätasaiset kadut. Vilkasliikenteisten katujen ylittäminen on haastavaa. Kaupungissa ei ole esteettömiä takseja.

Apuvälineet ja lastenrattaat: Kuljetukseen on mahdollista ottaa kokoontaitettava pyörätuoli, rollaattori tai rattaat. Ilmoita mukaan otettavista apuvälineistä tai rattaista hyvissä ajoin ennakkoon Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa, Aurinkolinjaan tai oppaallemme kohteessa.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Retket talvi 2024–2025

Retket talvi 2024–2025

Retkiohjelma vahvistuu myöhemmin ja voi poiketa aiemmasta.

Sulje

Pattayan retket – varaa lomallesi uusia elämyksiä

Näe lomakohteesi helmet ja koe uusia elämyksiä! Thaimaan kohteissamme suomeksi opastetut retket järjestää paikallinen yhteistyökumppanimme, eikä näillä retkillä ole mukana Aurinkomatkojen opasta.

Osan retkistä voit varata jo pari kuukautta ennen matkustuskauden alkua. Varmista paikkasi retkillämme ja varaa ne ennen matkaa matkavarauksen yhteydessä, OmalomastaAurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelustamme. Ennen matkaa varatut retket tulee maksaa ennen matkalle lähtöä. Loman aikana voit ostaa retkiä Aurinkomatkat-sovelluksesta, sovelluksen chatista tai Aurinkolinjasta. Chatista ja Aurinkolinjasta varatut retket voi maksaa Credit- tai Debit-kortilla (maksu tapahtuu maksulinkin kautta, vaatii älypuhelimen ja internetyhteyden). Retket tulee varata viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 12 mennessä, mahdolliset poikkeavat ajat on mainittu retkikuvauksessa.

Lapsille varataan retkibussista oma istumapaikka, myös maksutta retkeileville lapsille. Kuljetuksissa ei ole lasten turvaistuimia tai istuinkorokkeita. Oman istuimen voi halutessaan ottaa mukaan retkelle, mutta istuimen oikeaoppista kiinnittämistä ajoneuvoihin Isofix-kiinnitysjärjestelmällä tai kolmipistevöillä ei voida taata. Mahdolliset ateriat eivät sisälly maksutta retkeilevien lasten retken ja/tai aktiviteetin hintaan.

Retkien hinnat ovat ohjehintoja, hinnat vahvistuvat varauksen yhteydessä. Retken ilmoitettu noin-kesto on arvio retken tavanomaisesta kestosta. Tarkka lähtöaika ja -paikka retkelle on retkilipussa tai saat sen Aurinkomatkat-sovelluksen chatista tai Aurinkolinjasta. Mikäli varattu retki joudutaan perumaan esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän tai sääolosuhteiden takia, maksamasi retkimaksu palautetaan. Muutokset retkien hinnoissa, retkipäivissä, ohjelmassa ja aikataulussa ovat mahdollisia, lue lisää retkiehdoista.

Lentokenttäkuljetukset

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Matkusta vaivattomasti lentoasemalta hotelliisi Aurinkomatkojen maksullisella bussikuljetuksella. Yhdistelmämatkoilla lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan.

Hinta
Lomakohteesta riippuen 12–30 €/aikuinen, 6–15 € / lapsi 2–17-v. Alle 2-vuotiaat lapset matkustavat lentokenttäkuljetuksessa veloituksetta. Tarkan hinnan näet varausta tehdessäsi.

Bussikuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Omalomasta tai Aurinkomatkat-sovelluksesta viimeistään lähtöä edeltävänä iltana.

Jos sinulla on erikoismatkatavaroita esim. golfbagi (poislukien lastenrattaat), ota yhteys asiakaspalveluumme varmistaaksesi erikoismatkatavaralle paikan kuljetuksessa.

Sulje

Yksityinen lentokenttäkuljetus

Yksityinen lentokenttäkuljetus

Tässä kohteessa voit matkustaa lentoasemalta hotelliisi nopeasti ja mukavasti myös yksityiskuljetuksella, jonka tarkemmat hintatiedot näet tehdessäsi varausta.

Autoon mahtuu 1 matkalaukku / hlö. Yksityiskuljetukseen voivat osallistua vain samalla matkavarauksella olevat henkilöt.

Yksityiskuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelusta viimeistään 5 päivää ennen matkaa.

Sulje

Lentokenttäkuljetukset

Tässä kohteessa voit ostaa joko bussikuljetuksen tai yksityiskuljetuksen lentoasemalta hotelliisi.