Pafos – retket ja lisäpalvelut

Pafos 1
Pafos 2
Pafos 3
Pafos 4
Pafos 5
Pafos 6
Pafos 7
Pafos 8
Pafos 9
Pafos 10
Pafos 11
Pafos 12
Pafos 13
Pafos 14
Pafos 15
Pafos 16
Pafos 17
Pafos 18
Pafos 19
Pafos 20
Pafos 21
Pafos 22
Pafos 23
Pafos 24
Pafos 25
Pafos 26
Pafos 27
Pafos 28
Pafos 29
Pafos 30
Pafos 31
Pafos 32
Pafos 33
Pafos 34
Pafos 35
Pafos 1
Pafos 2
Pafos 3
Pafos 4
Pafos 5
Pafos 6
Pafos 7
Pafos 8
Pafos 9
Pafos 10
Pafos 11
Pafos 12
Pafos 13
Pafos 14
Pafos 15
Pafos 16
Pafos 17
Pafos 18
Pafos 19
Pafos 20
Pafos 21
Pafos 22
Pafos 23
Pafos 24
Pafos 25
Pafos 26
Pafos 27
Pafos 28
Pafos 29
Pafos 30
Pafos 31
Pafos 32
Pafos 33
Pafos 34
Pafos 35

Larnakan, Limassolin ja Pafoksen retket ja aktiviteetit

Sea Star – kokopäiväristeily

Sea Star – kokopäiväristeily

Pafoksen ympäristön kirkkaat vedet ja kaunis rannikko houkuttelevat viettämään rentoa päivää merellä! Risteilyllä on lupa rentoutua – ota mukava asento, nauti laivan antimista ja suuntaa katseesi rannikon upeisiin maisemiin.

Alus suuntaa merelle Pafoksen satamasta ja seilaa pitkin kaunista rannikkoa kohti pohjoisosaa ja sieltä takaisin. Matkan varrella ohitat Coral Bayn, kuuluisat meriluolastot, St. Georgen saaren sekä Akamasin alueen. Päivän aikana pidetään kaksi virkistävää uimataukoa kapteenin sopivaksi katsomalla paikalla. Pulahda virkistäytymään ja tutkaile kristallinkirkkaita vesiä sekä pinnanalaista elämää! Herkullista lounasta nautit päivän aikana aluksella.

Kesto
koko päivä (n. klo 9.30–16.30, risteilyn kesto n. klo 10–16)
Hinta
n. 69 €/aikuinen, 39 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, kevyen lounaan ja juomat retken ajan (vesi, mehu, virvoitusjuomat, olut, viini).
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita. Laivan henkilökunta puhuu englantia.
Retkipäivä
Kesän 2023 retkipäivä on keskiviikko. Retki toteutetaan 3.5. alkaen.
Huomioitavaa
Retkellä on säävaraus. Varaa retki viimeistään 3 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 13 mennessä. 
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Sea Star – puolipäiväristeily

Sea Star – puolipäiväristeily

Rentoutumista, aurinkoa ja kauniita maisemia! Lähde nauttimaan Välimeren aalloista ja lomasaaresi maisemista mereltä käsin.

Alus suuntaa merelle Pafoksen satamasta ja seilaa pitkin kaunista rannikkoa. Matkan varrella ohitat Coral Bayn, kuuluisat meriluolastot ja St. Georgen saaren. Sopivan paikan tullen kapteeni pysäyttää aluksen ja on uimatauon aika. Pulahda virkistäytymään ja tutkaile kristallinkirkkaita vesiä sekä pinnanalaista elämää. Uimatauon aika nautit aluksella herkullisen lounaan.

Kesto
puoli päivää (n. klo 11–15)
Hinta
n. 59 €/aikuinen, 35 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, lounaan ja juomat retken ajan (vesi, virvoitusjuomat, paikalliset alkoholijuomat).
Lisämaksusta
välipalat ja tuontialkoholit, maksetaan laivalla.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2023 retkipäivä on tiistai.
Huomioitavaa
Retkellä on säävaraus. Ilmoita mahdollisista erityisruokavalioista hyvissä ajoin ennen retkeä Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 12 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 30 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Retket kesä 2024

Retket kesä 2024

Kesän 2024 retkiohjelma vahvistuu myöhemmin ja voi poiketa aiemmasta.

Sulje

Larnakan, Limassolin ja Pafoksen retket – varaa lomallesi elämyksiä

Näe lomakohteesi helmet ja koe uusia elämyksiä! 

Varmista paikkasi retkillämme ja varaa ne ennen matkaa matkavarauksen yhteydessä, OmalomastaAurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelustamme. Ennen matkaa varatut retket tulee maksaa ennen matkalle lähtöä. Loman aikana voit ostaa retkiä Aurinkomatkat-sovelluksesta, sovelluksen chatista tai Aurinkolinjasta. Chatista ja Aurinkolinjasta varatut retket voi maksaa Credit- tai Debit-kortilla (maksu tapahtuu maksulinkin kautta, vaatii älypuhelimen ja internetyhteyden) sekä Svea-laskulla. Retket tulee varata viimeistään retkeä edeltävänä päivänä klo 12 paikallista aikaa. Osa retkistä tulee varata jo hyvissä ajoin ennen retken alkua, poikkeava aika on mainittu retkikuvauksessa. Mikäli varattu retki joudutaan perumaan esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän tai sääolosuhteiden takia, maksamasi retkimaksu palautetaan.

Retkien hinnat ovat ohjehintoja, hinnat vahvistuvat varauksen yhteydessä. Maksutta retkeileville lapsille ei varata omaa paikkaa retkibussista, eivätkä mahdolliset ateriat sisälly maksuttoman retken ja/tai aktiviteetin hintaan. Retken ilmoitettu noin-kesto on arvio retken tavanomaisesta kestosta. Tarkka lähtöaika ja -paikka retkelle on retkilipussa tai saat sen Aurinkolinjasta. Muutokset retkien hinnoissa, retkipäivissä, ohjelmassa ja aikataulussa ovat mahdollisia, lue lisää retkiehdoista.

Lentokenttäkuljetukset

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Matkusta vaivattomasti lentoasemalta hotelliisi Aurinkomatkojen maksullisella bussikuljetuksella. Yhdistelmämatkoilla lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan.

Hinta
Kohteesta riippuen 25–32 €/aikuinen, 12,50–16 € / lapsi 2–17-v. Alle 2-vuotiaat lapset matkustavat lentokenttäkuljetuksessa veloituksetta. Tarkan hinnan näet varausta tehdessäsi.

Bussikuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Omalomasta tai Aurinkomatkat-sovelluksesta viimeistään lähtöä edeltävänä iltana.

Jos sinulla on erikoismatkatavaroita esim. golfbagi (poislukien lastenrattaat), ota yhteys asiakaspalveluumme varmistaaksesi erikoismatkatavaralle paikan kuljetuksessa.

Sulje

Yksityinen lentokenttäkuljetus

Yksityinen lentokenttäkuljetus

Tässä kohteessa voit matkustaa lentoasemalta hotelliisi nopeasti ja mukavasti myös yksityiskuljetuksella, jonka tarkemmat hintatiedot löydät tehdessäsi varausta. Autoon mahtuu 1 matkalaukku/hlö.

Yksityiset lentokenttäkuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelusta viimeistään 5 päivää ennen matkaa.

Sulje

Lentokenttäkuljetukset

Tässä kohteessa voit ostaa joko bussikuljetuksen tai yksityiskuljetuksen lentoasemalta hotelliisi.