Zakynthos – retket ja lisäpalvelut

Zakynthos 1
Zakynthos 2
Zakynthos 3
Zakynthos 4
Zakynthos 5
Zakynthos 6
Zakynthos 7
Zakynthos 8
Zakynthos 9
Zakynthos 10
Zakynthos 11
Zakynthos 12
Zakynthos 13
Zakynthos 14
Zakynthos 15
Zakynthos 16
Zakynthos 17
Zakynthos 18
Zakynthos 19
Zakynthos 20
Zakynthos 21
Zakynthos 22
Zakynthos 23
Zakynthos 24
Zakynthos 25
Zakynthos 26
Zakynthos 27
Zakynthos 28
Zakynthos 29
Zakynthos 30
Zakynthos 31
Zakynthos 32
Zakynthos 33
Zakynthos 34
Zakynthos 35
Zakynthos 36
Zakynthos 37
Zakynthos 1
Zakynthos 2
Zakynthos 3
Zakynthos 4
Zakynthos 5
Zakynthos 6
Zakynthos 7
Zakynthos 8
Zakynthos 9
Zakynthos 10
Zakynthos 11
Zakynthos 12
Zakynthos 13
Zakynthos 14
Zakynthos 15
Zakynthos 16
Zakynthos 17
Zakynthos 18
Zakynthos 19
Zakynthos 20
Zakynthos 21
Zakynthos 22
Zakynthos 23
Zakynthos 24
Zakynthos 25
Zakynthos 26
Zakynthos 27
Zakynthos 28
Zakynthos 29
Zakynthos 30
Zakynthos 31
Zakynthos 32
Zakynthos 33
Zakynthos 34
Zakynthos 35
Zakynthos 36
Zakynthos 37

Zakynthoksen retket ja aktiviteetit

Auringonlaskun risteily

Auringonlaskun risteily

Auringonlasku, meri ja upeaakin upeampi Zakynthoksen rannikko! Saarelta ei todennäköisesti löydy upeampia maisemia, kuin jylhä rannikko salaperäisine luolineen, ja kauniine saarineen auringonlaskun aikaan. Tiesitkö, että Zakynthoksella auringonlaskun voi nähdä ainoastaan matkustamalla lomakohteista saaren länsirannikolle?

Laiva suuntaa Agios Sostisin satamasta kohti merta ja illan seikkailuja. Laivan lipuessa saarta ympäröivillä vesillä ohitat upeita rannikkomaisemia, Cameo- ja Kilpikonnasaaret sekä Kerin Siniset luolat. Matkalla pysähdytään uimatauolle, jolloin voit halutessasi pulahtaa laivasta käsin kristallinkirkkaisiin vesiin. 

Kapteeni ankkuroi laivan Misithres-saaren edustalle ja saat aitiopaikoilta ihailla auringon laskua, kallioiden välistä laskeva aurinko on hurmaava näky! Ympäröivien maisemien lumo pääsee oikeuksiinsa auringonlaskun värjätessä taivaanrannan upein värein. Lähde mukaan viettämään rentoa iltaa – tätä ainutlaatuista kokemusta ei kannata jättää väliin!

Kesto
iltaretki (n. klo 17.30–23). Risteilyn kesto n. 3 tuntia. Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 50 €/aikuinen, 35 € / 3–14-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja risteilyn.
Lisämaksusta
Juotavat ja pienet syötävät laivan baarista, maksetaan retkellä käteisellä.
Opastus
suomeksi. Retki toteutetaan osana monikielistä ryhmää. Aurinkomatkojen opas on vastassa Agios Sostisin satamassa.
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivä on maanantai.
Huomioitavaa
Rannikkoviranomaiset edellyttävät retkelle osallistuvilta ennakkotietojen ilmoittamista. Ilmoita osallistujien etunimet ja sukunimi, syntymäajat, sukupuolet, puhelinnumerot, kansalaisuudet ja passien/kuvallisten henkilökorttien numerot viimeistään retkeä edeltävänä päivänä klo 18 mennessä Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa, Aurinkolinjaan tai oppaallemme kohteessa. Laivan kapteeni voi evätä pääsyn retkelle, mikäli tietoja ei ole ilmoitettu määräaikaan mennessä.

Varaa retkelle mukaan käteistä sekä pyyhe ja uima-asu, mikäli haluat uida retken aikana. Uiminen tapahtuu suoraan laivasta, tikasportaita pitkin. Retkellä ei rantauduta maihin. Laivan reitti ja pysähdyspaikat saattavat vaihdella merenkäynnin mukaan. Retkellä on säävaraus, pilvinen sää ei aiheuta retken peruutusta. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 18 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 35 henkilöä.

Esteettömyys
Liikkuminen: Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkibussin ja laivan kyytiin. Bussiin ja laivaan noustessa on portaat. Uimatauolla mereen mennään tikasportaita pitkin (n. 10 askelmaa). Retkellä ei ole käytössä esteettömiä wc-tiloja.

Apuvälineet ja lastenrattaat: Retkelle on mahdollista ottaa mukaan kokoontaitettava rollaattori ja rattaat. Mikäli otat apuvälineen tai rattaat mukaan, ilmoita siitä hyvissä ajoin ennen retkeä Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa, Aurinkolinjaan tai oppaallemme kohteessa.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Zakynthoksen saarikierros

Zakynthoksen saarikierros

Vehreitä oliivilehtoja, pinjamäntymetsiä, pittoreskeja vuoristokyliä ja kristallinkirkkaana kimmeltävää merta – Zakynthos hurmaa kauniilla luonnollaan. Saarikierroksella kuulet mielenkiintoisia tarinoita saaren historiasta ja kreikkalaisten elämästä nykypäivänä.

Bohalin kukkulalle ajeltaessa näet kauniita maisemia ja perille päästyäsi voit ihailla sieltä avautuvia huikeita näköaloja kohti pääkaupunki Zantea. Matkalla kohti vuoristoa vierailet oliiviöljypuristamolla, josta voit ostaa mukaasi saaren omia oliivituotteita.

Retkellä suuntaat idylliseen Anafonitrian kylään, jonka luostarissa voit tuntea ajan pysähtyneen. Päivän aikana tutustut myös saaren vanhimmasta, 2000 vuotta vanhasta oliivipuusta tunnettuun Exo Horan kylään, jossa voit tehdä tuliaisostoksia, ja ilahduttaa kotiväkeä paikallisilla tuotteilla.

Kampin kylässä on aikaa lounaaseen ravintolassa, joka sijaitsee upealla paikalla jylhien kallioiden yläpuolella. Täältä avautuu mahtava näköala kristallinkirkkaana kimmeltävälle merelle! Retken päätteeksi vierailet paikallisella viinitilalla ja saat halutessasi maistella saaren viiniä sekä tietenkin tehdä tuliaisostoksia.

Kesto
koko päivä (n. klo 8–17). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 45 €/aikuinen, 23 € / 3–14-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen.
Lisämaksusta
lounas (valitaan itse ravintolan ruokalistalta) ja viininmaistelu (n. 3 €/aikuinen) maksetaan retkellä.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivä on tiistai.
Huomioitavaa
Varaa retkelle mukaan olkapäät ja polvet peittävää vaatetta (esim. huivi) luostarivierailua varten sekä käteistä mahdollisia ostoksia, ja vapaaehtoisia lisämaksullisia palveluita varten. Pysähdyskohteiden järjestys voi vaihdella retkipäivästä riippuen. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 13 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 25 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkibussin kyytiin. Retkellä kuljetaan osittain epätasaista asfalttia, mukulakiveä ja paikoitellen mahdollisesti hiekkatietä. Matkan varrella on jonkin verran korkeuseroja. Oliiviöljytehtaassa on esteetön wc-tila.

Apuvälineet ja lastenrattaat: Retkellä on mahdollista liikkua pyörätuolilla, rollaattorilla ja rattailla. Mikäli aiot ottaa retkelle mukaan kokoontaitettavan apuvälineen tai rattaat, varmista niiden mahtuminen kuljetukseen hyvissä ajoin ennen retkeä Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa, Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Luonnonkaunis Kefalonia

Luonnonkaunis Kefalonia

Retki vie sinut Joonianmeren suurimmalle saarelle, Kefalonialle. Jylhä Kefalonia tunnetaan huikeista vuoristoteistä, upeasta luonnosta ja Kreikan kauneimmista rannoista. Saaren maisemat tulivat tutuksi myös elokuvasta Kapteeni Corellin mandoliini.

Noin puolentoista tunnin laivamatkan jälkeen saavut Kefalonialle, josta suuntaat saaren päänähtävyyksille ja vierailet saaren suojeluspyhimyksen Gerasimoksen mukaan nimetyssä luostarissa. Voit halutessasi lähteä lisämaksulliselle kierrokselle tippukiviluolille ja luolajärvelle.

Matkalla saaren pääkaupunkiin Argostoliin pysähdyt pienessä satamakylässä. Täällä voit nauttia lounasta perinteisessä kreikkalaisessa tavernassa. Saaren pääkaupungissa voit istahtaa kahvikupin ääreen tai kierrellä kaupunkia omaan tahtiin.

Kesto
koko päivä (n. klo 7.30–21). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 77 €/aikuinen, 54 € / 3–14-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja laivaliput.
Lisämaksusta
Pääsymaksu Drogaratin tippukiviluolille (n. 6 €/aikuinen, 3 € / 6–18-v. ja yli 65-v.) ja Melissanin luolajärvelle (n. 10 €/aikuinen, 5 € / 6–18-v. ja yli 65-v.), maksetaan retkellä.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivä on lauantai. Retki toteutetaan 5.6.–28.9.2024.
Huomioitavaa
Rannikkoviranomaiset edellyttävät retkelle osallistuvilta ennakkotietojen ilmoittamista. Ilmoita osallistujien etunimet ja sukunimi, syntymäajat, sukupuolet, puhelinnumerot, kansalaisuudet ja passien/kuvallisten henkilökorttien numerot viimeistään retkeä edeltävänä päivänä klo 13 mennessä Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa, Aurinkolinjaan tai oppaallemme kohteessa. Retkijärjestäjä voi evätä pääsyn retkelle, mikäli tietoja ei ole ilmoitettu määräaikaan mennessä.

Retkellä on vapaata aikaa omatoimiseen ruokailuun. Varaa retkelle mukaan polvet ja olkapäät peittävää vaatetta luostarivierailua varten, sekä käteistä mahdollisia ostoksia ja vapaaehtoisia lisämaksullisia palveluita varten. Retkellä on säävaraus. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 13 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 35 henkilöä.

Esteettömyys
Retkeä ei suositella liikuntarajoitteisille tai lastenrattailla liikkuville asiakkaille. Pysähdyskohteissa on paljon portaita ja epätasaista maastoa.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Agalas – kätketty kylä

Agalas – kätketty kylä

Lähde tutkimaan Agalaksen kylän maisemallisia aarteita. Pieni uinaileva kylä sijaitsee vuorten takana ja tänne vain harva löytää, vaikka kylä kätkee sisäänsä monta mielenkiintoista tarinaa.

Iltapäivän aikana näet rannikon upeita kalliomaisemia Plakan näköalapaikalta, vanhat venetsialaisaikaiset kaivot ja Damianoksen luolat. Agalaksen kylän keskustassa on kaunis vanha kirkko ja perinteisiä rakennuksia.

Retken päätteeksi on aika istahtaa näköalaravintolaan nauttimaan upeasta auringonlaskusta. Ihaile taivaanrannan taakse laskevaa aurinkoa ja nauti ravintolan antimista.

Kesto
puoli päivää (n. klo 16–22). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 38 €/aikuinen, 32 € / 3–14-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen.
Lisämaksusta
juomat ja syötävät näköalaravintolassa, maksetaan ravintolaan.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivä on sunnuntai.
Huomioitavaa
Ota retkelle mukaan hyvät jalkineet ja tarvittaessa lämmintä vaatetta. Pysähdyskohteiden järjestys voi vaihdella. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 13 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 14 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla minibussin kyytiin. Reitin varrella on hiekkateitä ja maastopolkua. Damianoksen luolille kuljetaan päällystämätöntä reittiä n. 500 metriä ylä-/alamäkeen ja matkalla on 14 porrasta. Myös ravintolaan on muutama porras. Retkellä ei ole käytössä esteettömiä wc-tiloja.

Apuvälineet ja lastenrattaat: Retkellä on mahdollista liikkua rollaattorilla ja rattailla, pl. Damianoksen luolilla. Mikäli otat apuvälineen tai rattaat mukaan, varmista niiden mahtuminen kuljetukseen hyvissä ajoin ennen retkeä Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa, Aurinkolinjaan tai oppaallemme kohteessa.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Jeeppiretki saaren keskiosiin etelästä

Jeeppiretki saaren keskiosiin etelästä

Hyppää kyytiin ja lähde mielenkiintoiselle matkalle saaren keskiosien maisemiin! Seitsenpaikkainen jeeppi kuljettaa sinut saaren sydänmaille ja saaren ihmeiden äärelle. Luvassa on vehreitä laaksoja, viehättäviä kyliä ja rannikon upeita lahtia. 

Retken aluksi suuntaat kohti Agia Marinan, Girin ja Louchan kyliä. Jeepin huristelee pitkin maaseudun raitteja ja pysähtyy valokuvaustauoille rauhallisissa kylämaisemissa. Jeeppi ajaa yhä pidemmälle saaren sydämeen ja matkaa Exo Horan kylään, jossa pysähdyt ihastelemaan ikivanhaa oliivipuuta. Puu on elävä osa saaren historiaa ja sen uskotaan olevan saaren vanhin oliivipuu, ollen yli 2000 vuotta vanha. 

Päällystetyiltä teiltä siirryt maastoon päällystättömille reiteille kohti länsirannikolla sijaitsevaa kaunista Porto Stenitiä, jossa voit nauttia sen viehättävistä kalliorannoista ja turkooseista vesistä. Tämä saaren yksi piilotetuista helmistä hurmaa maisemillaan!

Täältä jatkat matkaa idylliseen Anafonitrian kylään ja tutustut panoraamamaisemien keskellä lumoavaan Agios Georgios Krimnonin luostariin. Ennen paluumatkaa vierailet vielä Panagias Spileotissisin luostarissa, jossa historia ja henkisyys kohtaavat. Täällä voit osallistua opastetulle kierrokselle ennen lounasravintolaan siirtymistä. Muistoksi päivän seikkailusta sinulle jää upeat kuvat sekä mielenkiintoisia tarinoita saaresta.

Kesto
koko päivä (n. klo 8.30–16.30). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 110 €/aikuinen, 90 € / 7–12-v. lapsi. Osallistujien alaikäraja on 7 vuotta.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, kevyen lounaan ja ruokajuoman (vesi).
Lisämaksusta
muut ruokajuomat, maksetaan retkellä. 
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivät ovat tiistai ja torstai.
Huomioitavaa
Retki toteutetaan vain Argassista, Kalamakista ja Laganasista. Retkeä ei suositella raskaana oleville tai selkävaivoista kärsiville. Varaa retkelle mukaan tukevat jalkineet ja säänmukaista vaatetta, keväisin ja syksyisin on suositeltavaa varata mukaan lämmintä vaatetta. Retki tulee varata viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 13 mennessä. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa retki jo hyvissä ajoin! Retken voi perua kuluitta viimeistään 48 tuntia ennen retkeä, jonka jälkeen peruutuskulu on 100 %. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 4 henkilöä ja enimmäisosallistujamäärä 12 henkilöä.
Esteettömyys
Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille asiakkaille. Retkellä kuljetaan epätasaisessa maastossa hiekka-, asfaltti- ja mukulakiviteitä pitkin.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Jeeppiretki saaren keskiosiin pohjoisesta

Jeeppiretki saaren keskiosiin pohjoisesta

Hyppää kyytiin ja lähde mielenkiintoiselle matkalle saaren keskiosien maisemiin! Seitsenpaikkainen jeeppi kuljettaa sinut saaren sydänmaille ja saaren ihmeiden äärelle. Luvassa on vehreitä laaksoja, viehättäviä kyliä ja rannikon upeita lahtia. 

Retken aluksi suuntaat kohti Agia Marinan, Girin ja Louchan kyliä. Jeepin huristelee pitkin maaseudun raitteja ja pysähtyy valokuvaustauoille rauhallisissa kylämaisemissa. Jeeppi ajaa yhä pidemmälle saaren sydämeen ja matkaa Exo Horan kylään, jossa pysähdyt ihastelemaan ikivanhaa oliivipuuta. Puu on elävä osa saaren historiaa ja sen uskotaan olevan saaren vanhin oliivipuu, ollen yli 2000 vuotta vanha. 

Päällystetyiltä teiltä siirryt maastoon päällystättömille reiteille kohti länsirannikolla sijaitsevaa kaunista Porto Stenitiä, jossa voit nauttia sen viehättävistä kalliorannoista ja turkooseista vesistä. Tämä saaren yksi piilotetuista helmistä hurmaa maisemillaan!

Täältä jatkat matkaa idylliseen Anafonitrian kylään ja tutustut panoraamamaisemien keskellä lumoavaan Agios Georgios Krimnonin luostariin. Ennen paluumatkaa vierailet vielä Panagias Spileotissisin luostarissa, jossa historia ja henkisyys kohtaavat. Täällä voit osallistua opastetulle kierrokselle ennen lounasravintolaan siirtymistä. Muistoksi päivän seikkailusta sinulle jää upeat kuvat sekä mielenkiintoisia tarinoita saaresta.

Kesto
koko päivä (n. klo 8.30–16.30). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 110 €/aikuinen, 90 € / 7–12-v. lapsi. Osallistujien alaikäraja on 7 vuotta.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, kevyen lounaan ja ruokajuoman (vesi).
Lisämaksusta
muut ruokajuomat, maksetaan retkellä. 
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivät ovat ma, ke, pe ja la.
Huomioitavaa
Retki toteutetaan vain Tsilivistä ja Tragakista. Retkeä ei suositella raskaana oleville tai selkävaivoista kärsiville. Varaa retkelle mukaan tukevat jalkineet ja säänmukaista vaatetta, keväisin ja syksyisin on suositeltavaa varata mukaan lämmintä vaatetta. Retki tulee varata viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 13 mennessä. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa retki jo hyvissä ajoin! Retken voi perua kuluitta viimeistään 48 tuntia ennen retkeä, jonka jälkeen peruutuskulu on 100 %. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 4 henkilöä ja enimmäisosallistujamäärä 12 henkilöä.
Esteettömyys
Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille asiakkaille. Retkellä kuljetaan epätasaisessa maastossa hiekka-, asfaltti- ja mukulakiviteitä pitkin.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Auringonlaskun jeeppiretki etelästä

Auringonlaskun jeeppiretki etelästä

Hemmottele itseäsi jeeppiretkellä ja koe auringonlasku upealla länsirannikolla! Matkan varrella näet saaren piilotettuja luonnonihmeitä ja -aarteita.

Lähde matkaan seitsenpaikkaisen jeepin kyytiin ja valloittavalle matkalle saaren länsipuolen maisemiin ja ihmeiden äärelle. Retken aluksi matkataan vuoristoreillä kohti rannikolla sijaitsevaa jylhää ja upeaa Korakonisia. Tämä merestä ylpeänä kohoava jättimäinen kalliomuodostelma, sen suojaama pieni lahti ja kristallin kirkkaana välkehtivä meri ovat ainutlaatuinen näky. Tämä maisema on valokuvaajan unelma!

Jeepin ajellessa maastoteillä kohti viehättävää Porto Roxaa, voit keskittyä ihailemaan ympärilläsi vaihtuvaa villiä luontoa ja sen kauneutta. Perillä sinua odottavaa karun charmi ja turkoosi lahdenpoukama. Auringonlaskun aikaan istuudut ihastuttavalle kreikkalaiselle illalliselle. Nauti maalauksellisesta hetkestä, kun aurinko jättää hyvästit päivälle ja heittää viimeiset säteensä horisonttiin.

Kesto
iltaretki (n. klo 18–21.30). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 89 €/hlö, ei lapsialennusta. Osallistujien alaikäraja on 7 vuotta.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, kevyen illallisen ja ruokajuomat (vesi, lasi viiniä).
Lisämaksusta
muut ruokajuomat, maksetaan retkellä. 
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivä on tiistai.
Huomioitavaa
Retki toteutetaan vain Argassista, Kalamakista ja Laganasista. Retkeä ei suositella raskaana oleville tai selkävaivoista kärsiville. Varaa retkelle mukaan tukevat jalkineet ja säänmukaista vaatetta, keväisin ja syksyisin on suositeltavaa varata mukaan lämmintä vaatetta. Retkellä on mahdollisuus erityisruokavalioon (kasvis). Ilmoita mahdollisesta erityisruokavalion tarpeesta ennen retkeä Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa, Aurinkolinjaan tai oppaalle kohteessa. Erityisruokavalion saatavuutta ja aterian sisältöä ei voida taata. Retki tulee varata viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 13 mennessä. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa retki jo hyvissä ajoin! Retken voi perua kuluitta viimeistään 48 tuntia ennen retkeä, jonka jälkeen peruutuskulu on 100 %. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 4 henkilöä ja enimmäisosallistujamäärä 12 henkilöä.
Esteettömyys
Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille asiakkaille.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Auringonlaskun jeeppiretki pohjoisesta

Auringonlaskun jeeppiretki pohjoisesta

Hemmottele itseäsi jeeppiretkellä ja koe auringonlasku upealla länsirannikolla! Matkan varrella näet saaren piilotettuja luonnonihmeitä ja -aarteita.

Lähde matkaan seitsenpaikkaisen jeepin kyytiin ja valloittavalle matkalle saaren länsipuolen maisemiin ja ihmeiden äärelle. Retken aluksi matkataan vuoristoreillä kohti rannikolla sijaitsevaa jylhää ja upeaa Korakonisia. Tämä merestä ylpeänä kohoava jättimäinen kalliomuodostelma, sen suojaama pieni lahti ja kristallin kirkkaana välkehtivä meri ovat ainutlaatuinen näky. Tämä maisema on valokuvaajan unelma!

Jeepin ajellessa maastoteillä kohti viehättävää Porto Roxaa, voit keskittyä ihailemaan ympärilläsi vaihtuvaa villiä luontoa ja sen kauneutta. Perillä sinua odottavaa karun charmi ja turkoosi lahdenpoukama. Auringonlaskun aikaan istuudut ihastuttavalle kreikkalaiselle illalliselle. Nauti maalauksellisesta hetkestä, kun aurinko jättää hyvästit päivälle ja heittää viimeiset säteensä horisonttiin.

Kesto
iltaretki (n. klo 18–21.30). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 89 €/hlö, ei lapsialennusta. Osallistujien alaikäraja on 7 vuotta.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, kevyen illallisen ja ruokajuomat (vesi, lasi viiniä).
Lisämaksusta
muut ruokajuomat, maksetaan retkellä. 
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivät ovat maanantai ja perjantai.
Huomioitavaa
Retki toteutetaan vain Tsilivistä ja Tragakista. Retkeä ei suositella raskaana oleville tai selkävaivoista kärsiville. Varaa retkelle mukaan tukevat jalkineet ja säänmukaista vaatetta, keväisin ja syksyisin on suositeltavaa varata mukaan lämmintä vaatetta. Retkellä on mahdollisuus erityisruokavalioon (kasvis). Ilmoita mahdollisesta erityisruokavalion tarpeesta ennen retkeä Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa, Aurinkolinjaan tai oppaalle kohteessa. Erityisruokavalion saatavuutta ja aterian sisältöä ei voida taata. Retki tulee varata viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 13 mennessä. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa retki jo hyvissä ajoin! Retken voi perua kuluitta viimeistään 48 tuntia ennen retkeä, jonka jälkeen peruutuskulu on 100 %. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 4 henkilöä ja enimmäisosallistujamäärä 12 henkilöä.
Esteettömyys
Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille asiakkaille.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Zakynthoksen jeeppiseikkailu

Zakynthoksen jeeppiseikkailu

Tutustu Zakynthoksen mahtaviin maisemiin ja historiaan jeepin kyydissä! Luvassa on unohtumattomia elämyksiä alueilla, jonne ei bussilla tai henkilöautolla pääse.

Retken aluksi suuntaat kohti Kiliomenosin viehättävää kylää ja ohitat 1600-luvulta peräisin olevan Yperagathosin luostarin. Retki vie sinut läpi vehreiden pinjamänty- ja oliivilehtojen kohti saaren korkeinta kohtaa, Vrachionasia, joka sijaitsee 750 metrin korkeudessa merenpinnasta. Ota kamera valmiiksi – täältä nappaat muistoksi upeat lomakuvat, sillä vuoristosta aukeavat henkeäsalpaavan upeat näkymät eripuolille Zakynthosin saarta.

Päivän aikana näet kauniita maalaismaisemia ja vanhan ajan tunnelmaa henkiviä pikkukyliä bussin ikkunasta ja vietät lounastaukoa vuoristokylän paikallisessa tavernassa. Saaren pohjoisosassa sinun on mahdollisuus lähteä vapaaehtoiselle veneretkelle kohti Sinisiä luolia. Vaihtoehtoisesti voit käyttää tämän ajan Makris Gialosin rannalla rantaelämää viettäen. Pulahdus kristallinkirkkaaseen Joonianmereen keskellä retkipäivää virkistää kummasti! Retken päätteeksi suuntaat vielä Kalithean kylään ja tutustut ihastuttavaan Therianoksen luomumaatilaan sekä maistelet maatilan omia tuotteita. Tilan yhteydessä olevasta myymälästä voit ostaa tuotteita myös kotiin vietäväksi.

Kesto
koko päivä (n. klo 9–17.30). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 60 €/aikuinen, 45 € / 3–14-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen.
Lisämaksusta
lounas paikallisessa tavernassa sekä vapaaehtoinen veneretki Sinisille luolille (n. 15 €/aikuinen ja 7 € / 3–9-v. lapsi) maksetaan retkellä. 
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivät ovat ma, ti, ke, to, pe ja la.
Huomioitavaa
Retkeä ei suositella pienille lapsille, raskaana oleville tai selkävaivoista kärsiville. Varaa retkelle mukaan käteistä mahdollisia ostoksia ja vapaaehtoisia lisämaksullisia palveluita varten. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 13 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 6 henkilöä.
Esteettömyys
Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille asiakkaille.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Meriretki hylkyrannalle Zantesta

Meriretki hylkyrannalle Zantesta

Astu laivaan ja lähde rentouttavalle koko päivän meriretkelle Zakynthoksen kauniin luonnon äärelle! Retki suuntaa upeisiin maisemiin saaren kuuluisimman rannan - salakuljettajien hylkyrannan edustalle. Päivän aikana näet vaikuttavat luonnon muovaamat Siniset luolat sekä saaren pohjoiskärjen jylhät kalliot.

Laivan reitti kulkee pitkin kaunista rannikkomaisemaa ja aluksen pysähdyttyä voit pulahtaa uimatauolle Zakynthoksen vesien syleilyyn. Retken kohokohta on lumoavan kaunis ranta, jonka vaalea hiekka kimaltaa auringonpaisteessa vasten syvänsinistä merta. Ihaile aluksesta käsin rannalla lepäävää vanhaa laivan hylkyä ja rannan upeaa väriloistoa. Sään salliessa laiva ankkuroituu rannan edustalle.

Kesto
koko päivä (n. klo 8–17). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 43 €/aikuinen, 22 € / 3–14-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen.
Lisämaksusta
Juomat ja välipalat laivalla maksetaan retkellä käteisellä.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivät ovat maanantai ja perjantai.
Huomioitavaa
Rannikkoviranomaiset edellyttävät retkelle osallistuvilta ennakkotietojen ilmoittamista. Ilmoita osallistujien etunimet ja sukunimi, syntymäajat, sukupuolet, puhelinnumerot, kansalaisuudet ja passien/kuvallisten henkilökorttien numerot viimeistään retkeä edeltävänä päivänä klo 13 mennessä Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa, Aurinkolinjaan tai oppaalle kohteessa. Retkijärjestäjä voi evätä pääsyn retkelle, mikäli tietoja ei ole ilmoitettu määräaikaan mennessä.

Viranomaiset ovat turvallisuussyistä rajoittaneet pääsyä Salakuljettajien hylkyrannalle. Retkellä ei rantauduta rannalle, vaan sään salliessa rannan läheisyydessä pidetään valokuvaustauko. Toisinaan laivan reitti ja pysähdyspaikat saattavat muuttua merenkäynnistä johtuen, ja hylkyrannan sijaan tehdään vaihtoehtoinen pysähdys. 

Varaa retkelle mukaan käteistä. Retkellä on säävaraus. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 13 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 150 henkilöä.

Esteettömyys
Liikkuminen: Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkibussin ja laivan kyytiin. Bussiin noustessa on portaat ja laivaan noustessa luiska sekä pari porrasta. Laiva on 3. kerroksinen, toiseen ja kolmanteen kerrokseen on jyrkähköt portaat. Uimatauoilla mereen voi mennä luiskalta pulahtamalla tai tikasportaita pitkin. Retkellä ei ole käytössä esteettömiä wc-tiloja.

Apuvälineet ja lastenrattaat: Retkelle on mahdollista ottaa mukaan kokoontaitettava pyörätuoli, rollaattori ja rattaat.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Veneretki hylkyrannalle Porto Vromista

Veneretki hylkyrannalle Porto Vromista

Hyppää seikkailuun ja suuntaa retkelle upeisiin maisemiin! Retkellä näet saaren maisemia sekä maalta että mereltä käsin.

Retken aluksi huristelet saaren vehreissä maisemissa kohti Porto Vromin kauniissa poukamassa sijaitsevaa satamaa. Täällä astut veneeseen ja aloitat veneretken kohti saaren luoteisrannikkoa. Matkan varrella ohitat toinen toistaan upeampia maisemia, kuten vaikuttavia luonnonmuovaamia luolia ja saaren kuuluisan hylkyrannan, jonka hiekalla lepää vanha laivan hylky. Sään salliessa vene pysähtyy rannan edustalle valokuvaustauolle. Tauon aikana voit ihastella itse rantaa, sekä sitä ympäröiviä, merestä korkeuksiin kohoavia jylhiä kallioita. Venematkan aikana on myös mahdollisuus pulahtaa veneestä käsin turkoosina välkehtivään mereen. Porto Vromin satamassa istahdat bussiin ja suuntaat monta kokemusta rikkaampana takaisin hotellille.

Kesto
koko päivä (kellonajat vahvistuvat myöhemmin), Veneajelun kesto n. 2,5–3 tuntia).
Hinta
n. 60 €/aikuinen, 40 €/ 3–14-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen.
Lisämaksusta
Juomat ja välipalat sataman kioskista, maksetaan retkellä.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivä on perjantai.
Huomioitavaa
Rannikkoviranomaiset edellyttävät retkelle osallistuvilta ennakkotietojen ilmoittamista. Ilmoita osallistujien etunimet ja sukunimi, syntymäajat, sukupuolet, puhelinnumerot, kansalaisuudet ja passien/kuvallisten henkilökorttien numerot viimeistään retkeä edeltävänä päivänä klo 13 mennessä Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa, Aurinkolinjaan tai oppaalle kohteessa. Retkijärjestäjä voi evätä pääsyn retkelle, mikäli tietoja ei ole ilmoitettu määräaikaan mennessä.

Viranomaiset ovat turvallisuussyistä rajoittaneet pääsyä Salakuljettajien hylkyrannalle. Retkellä ei rantauduta rannalle, vaan sään salliessa rannan läheisyydessä pidetään valokuvaustauko. Toisinaan veneen reitti ja pysähdyspaikat saattavat muuttua merenkäynnistä johtuen, ja hylkyrannan sijaan tehdään vaihtoehtoinen pysähdys.

Varaa retkelle mukaan sään mukaiset varusteet, uima-asu, pyyhe ja halutessasi eväitä. Retkellä on säävaraus. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 13 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 35 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkibussin ja veneen kyytiin. Bussiin noustessa on portaat ja veneeseen astutaan suoraan laiturilta. Sataman parkkipaikalta laiturille on matkaa n. 100–200 m/suunta, osa matkasta on jyrkkää mäkeä, ja osa kuljetaan pikkukivirantaa pitkin. Retkellä ei ole käytettävissä esteettömiä wc-tiloja.

Apuvälineet: Retkelle ei ole mahdollista ottaa mukaan pyörätuolia tai rollaattoria.

Lastenrattaat: Retkelle on mahdollista ottaa mukaan kokoontaitettavat rattaat. Mikäli otat rattaat mukaan, ilmoita siitä hyvissä ajoin ennen retkeä Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa, Aurinkolinjaan tai oppaallemme kohteessa.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Kajakkiretki merimaisemissa

Kajakkiretki merimaisemissa

Hauska tapa tutustua Zakynthoksen merimaisemiin! Istahda kajakkiin ja tutustu lajin saloihin kauniissa maisemissa.

Retkellä koet rannikon upeat luolat, kristallinkirkkaat vedet ja luonnon läheisyyden aivan pinnan läheltä! Taitava melontaopas johdattaa sinut Kerin satamasta Marathian rannan ohitse kohti Kerin ihastuttavia luolia. Laineilla meloessasi näet saaren piilotettuja poukamia ja rantoja, joita pääsee ihailemaan vain meriteitse. Hyvällä onnella näet lähietäisyydeltä meressä uiskentelevia merikilpikonnia niiden luonnollisessa elinympäristössään!

Retken aikana vietetään taukoa kauniilla pikkukivirannalla mahtavien kallioiden suojassa. Vajaan tunnin mittaisen tauon aikana sinulla on mahdollisuus nauttia omia eväitä ja suunnata kristallinkirkkaaseen veteen uimaan tai snorklailemaan. Retkellä ei edellytetä aiempaa kokemusta melonnasta.

Kesto
puoli päivää (kellonajat vahvistuvat myöhemmin). Melontaosuuden kesto n. 3 tuntia. Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 90 €/henkilö, ei lapsialennusta. Osallistujien alaikäraja on 6 vuotta ja yläikäraja 65 vuotta.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, melontavarusteet (kajakki, mela, pelastusliivit), vedenpitävän pussin omille tarpeellisille tavaroille sekä snorklausvälineet.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivä on tiistai. Retki toteutetaan 4.6.–24.9.2024.
Huomioitavaa
Rannikkoviranomaiset ja retkenjärjestäjä edellyttävät retkelle osallistuvilta ennakkotietojen ilmoittamista. Ilmoita osallistujien etunimet ja sukunimi, syntymäajat, sukupuolet, puhelinnumerot, kansalaisuudet ja passien/kuvallisten henkilökorttien numerot sekä pelastusliivin koko (XS/S/M/L/XL), tai vaihtoehtoisesti paino ja pituus viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 13 mennessä Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa, Aurinkolinjaan tai oppaalle kohteessa. Retkijärjestäjä voi evätä pääsyn retkelle, mikäli tietoja ei ole ilmoitettu määräaikaan mennessä. Osallistujan enimmäispaino on 110 kg ja -pituus 200 cm.

Varaa retkelle mukaan eväät, juotavaa (suositus vähintään 1,5–3 l/hlö), rantapyyhe sekä säänmukaiset vaatteet ja varusteet. Pue päälle vaatteet ja kengät, jotka voivat kastua. Retkeä ei toteuteta Lesante Blu Exclusive Beach Resort -hotellista.

Retki tulee varata viimeistään 3 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 13 mennessä. Retki on kuitenkin hyvin suosittu ja paikkoja on rajoitetusti, joten varaa se jo hyvissä ajoin! Retken voi perua kuluitta viimeistään 48 tuntia ennen retkeä, jonka jälkeen peruutuskulu on 100 %. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 8 henkilöä ja enimmäisosallistujamäärä 10 henkilöä. Retkellä on säävaraus.
Esteettömyys
Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille asiakkaille.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Sukelluskokeilu

Sukelluskokeilu

Lähde seikkailulle merenalaiseen maailmaan Zakynthoksen kirkkaisiin vesiin! Aikaisempaa kokemusta sukeltamisesta et tarvitse.

St. Nicholas Beach Diving Center PADI -sukelluskeskuksen ammattitaitoiset sukellusohjaajat opastavat sinut uuden elementin pariin. Harjoittelet ensin rantavedessä ja totuttelet hengittämään veden alla. Harjoituksien jälkeen suunnataan katselemaan vedenalaisia ihmeitä. Sukelluskokeilu toteutetaan St. Nicolaksen rannalla Vassilikoksen niemimaalla. Sukelluksen jälkeen sinulla on vapaata aikaa nauttia rantaelämästä ennen paluuta hotellille.

Kesto
koko päivä (n. klo 10–17). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 74 €/hlö, ei lapsialennusta. Osallistujien alaikäraja on 12 vuotta.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, yhden sukelluksen (n. 15–20 min.) ja sukellusvarusteet.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2024 retki toteutetaan päivittäin.
Huomioitavaa
Kuljetus St. Nicholasin rannalle "St Nick's Beach Free Bus" -ilmaisbussilla. Sukelluksen järjestää rannalla oleva St. Nicholas Beach Scuba Diving Center. Retki toteutetaan vain Laganasista, Kalamakista ja Argassista. Varaa retkelle alkukesästä mukaan lämmintä vaatetta sekä käteistä mahdollisia ostoksia, ja vapaaehtoisia lisämaksullisia palveluita varten. Sukelluksen jälkeen ei suositella lentämistä 24 tuntiin. Retkellä on säävaraus. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 13 mennessä.

Tutustu ennen retkeä sukeltamisen terveyskyselyyn (lomake täytetään retkellä). Mikäli vastaat johonkin kohtaan "kyllä", tulee sinun konsultoida lääkäriä ennen retkeä.
Esteettömyys
Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille asiakkaille.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Vesipuisto Water Village, kuljetuksella

Vesipuisto Water Village, kuljetuksella

Riemukas päivä kaikenikäisille! Koe vauhdin hurmaa ja hauskoja hetkiä puiston lukuisissa vesiliukumäissä ja uima-altaissa.

Hurjapäät suuntaavat jyrkimpiin liukumäkiin ja osa rentoutuu laiskajoen leppoisan virran vietävänä. Puistossa on oma leikkialue perheen pienimmille. Vesiliukujen ja altaiden lisäksi puistossa on mahdollista ajella miniautoilla ja pelata minigolfia. Voit rentoutua altaan aurinkotuolissa ja ruokailla puiston ravintolassa.

Kesto
koko päivä (n. klo 10–17). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 36 €/aikuinen, 18 € / 4–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja sisäänpääsyn puistoon.
Lisämaksusta
Ateriat, juomat ja muut aktiviteetit maksetaan puistossa.
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita.
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivä on perjantai. Retki toteutetaan 24.5. alkaen.
Huomioitavaa
Varaa retkelle mukaan käteistä mahdollisia ostoksia ja vapaaehtoisia lisämaksullisia palveluita varten. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 13 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 25 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkibussin kyytiin. Puisto ei ole esteetön eikä siellä ole käytettävissä esteettömiä wc-tiloja.

Apuvälineet ja lastenrattaat: Kokoontaitettavat apuvälineet ja rattaat voi ottaa mukaan. Mikäli otat apuvälineen tai rattaat mukaan, ilmoita siitä hyvissä ajoin ennen retkeä Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa, Aurinkolinjaan tai oppaallemme kohteessa.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Vesipuisto Water Village, pelkkä lippu

Vesipuisto Water Village, pelkkä lippu

Riemukas päivä kaikenikäisille! Koe vauhdin hurmaa ja hauskoja hetkiä puiston lukuisissa vesiliukumäissä ja uima-altaissa.

Hurjapäät suuntaavat jyrkimpiin liukumäkiin ja osa rentoutuu laiskajoen leppoisan virran vietävänä. Puistossa on oma leikkialue perheen pienimmille. Vesiliukujen ja altaiden lisäksi puistossa on mahdollista ajella miniautoilla ja pelata minigolfia. Voit rentoutua altaan aurinkotuolissa ja ruokailla puiston ravintolassa.

Aukioloajat
Kesällä 2024 vesipuisto on avoinna kesä- ja syyskuussa ma–la sekä heinä- ja elokuussa päivittäin. Aukioloaika n. klo 10–17.
Hinta
n. 24 €/aikuinen, 13 € / 4–11-v. lapsi
Sisältää
sisäänpääsyn puistoon.
Lisämaksusta
Ateriat, juomat ja muut aktiviteetit maksetaan puistossa.
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita.
Huomioitavaa
Siirtyminen Zante Water Village -puistoon omatoimisesti, osoite: Sarakinado 291 00, Zakynthos. Varaa retkelle mukaan käteistä mahdollisia ostoksia ja vapaaehtoisia lisämaksullisia palveluita varten. Varaa lippu viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 13 mennessä. 
Esteettömyys
Puisto ei ole esteetön, eikä siellä ole käytettävissä esteettömiä wc-tiloja.
Varaa lippu
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Retket kesä 2025

Retket kesä 2025

Retkiohjelma vahvistuu myöhemmin ja voi poiketa aiemmasta.

Sulje

Zakynthoksen retket – varaa lomallesi uusia elämyksiä

Näe lomakohteesi helmet ja koe uusia elämyksiä! Valitse suomeksi tai englanniksi opastettuja retkiä ja ainutlaatuisia aktiviteetteja ja osta lippuja hauskoihin teemapuistoihin.

Osan retkistä voit varata jo pari kuukautta ennen matkustuskauden alkua. Varmista paikkasi retkillämme ja varaa ne ennen matkaa matkavarauksen yhteydessä, OmalomastaAurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelustamme. Ennen matkaa varatut retket tulee maksaa ennen matkalle lähtöä. Loman aikana voit ostaa retkiä Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Kaikki retket voit varata ja maksaa myös lomakohteessasi euroilla, Visalla tai Mastercardilla. Retket tulee varata viimeistään retkeä edeltävänä päivänä klo 13 paikallista aikaa. Osa retkistä tulee varata jo hyvissä ajoin ennen retken alkua, poikkeava aika on mainittu retkikuvauksessa. Mikäli varattu retki joudutaan perumaan esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän tai sääolosuhteiden takia, maksamasi retkimaksu palautetaan.

Retkien hinnat ovat ohjehintoja, hinnat vahvistuvat varauksen yhteydessä. Maksutta retkeileville lapsille ei varata omaa paikkaa retkibussista, eivätkä mahdolliset ateriat sisälly maksuttoman retken ja/tai aktiviteetin hintaan. Retken ilmoitettu noin-kesto on arvio retken tavanomaisesta kestosta. Tarkka lähtöaika ja -paikka retkelle on retkilipussa tai saat sen oppaalta kohteessa. Muutokset retkien hinnoissa, retkipäivissä, ohjelmassa ja aikataulussa ovat mahdollisia, lue lisää retkiehdoista.

Lentokenttäkuljetukset

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Matkusta vaivattomasti lentoasemalta hotelliisi Aurinkomatkojen maksullisella bussikuljetuksella. Yhdistelmämatkoilla lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan.

Hinta
Kohteesta riippuen 14–24 €/aikuinen, 7–12 € / 2–17-v. lapsi. Alle 2-vuotiaat lapset matkustavat lentokenttäkuljetuksessa veloituksetta. Tarkan hinnan näet varausta tehdessäsi.

Bussikuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Omalomasta tai Aurinkomatkat-sovelluksesta viimeistään lähtöä edeltävänä iltana.

Jos sinulla on erikoismatkatavaroita esim. golfbagi (poislukien lastenrattaat), ota yhteys asiakaspalveluumme varmistaaksesi erikoismatkatavaralle paikan kuljetuksessa.

Sulje

Yksityinen lentokenttäkuljetus

Yksityinen lentokenttäkuljetus

Tässä kohteessa voit matkustaa lentoasemalta hotelliisi nopeasti ja mukavasti myös yksityiskuljetuksella, jonka tarkemmat hintatiedot näet tehdessäsi varausta.

Autoon mahtuu 1 matkalaukku/hlö. Yksityiskuljetukseen voivat osallistua vain samalla matkavarauksella olevat henkilöt.

Yksityiskuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelusta viimeistään 5 päivää ennen matkaa.

Sulje

Lentokenttäkuljetukset

Tässä kohteessa voit ostaa joko bussikuljetuksen tai yksityiskuljetuksen lentoasemalta hotelliisi.