Siirtyminen Las Palmasista Playa del Inglésiin

Las Palmasista siirrytään Playa del Inglésiin päiväsaikaan bussilla. Matkan pituus on n. 55 km ja kesto n. 1 t. Kuljetukset sisältyvät matkan hintaan. Bussikuljetus voidaan vaihtoehtoisesti tehdä minibussilla tai autolla henkilömäärästä riippuen.

Kuljetukset yhdistelmämatkalla

Las Palmas–Playa del Inglés-yhdistelmämatkalla lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan. 
Aeropuerto de Gran Canarian lentoasema–Las Palmasin hotellit n. 25 km, matka-aika n. 30 min. Playa del Inglés–Aeropuerto de Gran Canarian lentoasema n. 35 km, matka-aika n. 40 min.

Tietoa kohteesta Las Palmas, Gran Canaria

Autonvuokraus

Varaa vuokra-auto lomallesi kätevästi verkkosivuiltamme. Saadaksesi haluamasi automallin tee autonvuokraus jo hyvissä ajoin ennen matkasi alkua. Auto noudetaan joko kohteen lentoasemalta tai muusta vuokraamon toimipisteestä.

Autonvuokraus onnistuu osassa lomakohteistamme helposti myös Aurinkomatkat-sovelluksessa tai oppaaltamme. Sovelluksessa vuokraus on mahdollinen aikaisintaan 3 viikkoa ennen matkan alkua.


Harrastukset

Kaupungissa on useita hyvin varustettuja kuntosaleja, tenniskenttiä ja squash-halleja. Las Canterasin rannalla on sukelluskeskus ja snorklausmahdollisuus. Rannalla voit harrastaa myös purjelautailua. 

Golfia voi pelata Las Palmasin 9-reikäisellä Las Palmeras -golfkentällä ja Real Club de Golf de Las Palmasin (Bandaman) kentällä noin 12 kilometrin päässä kaupungista. Bandaman kentän lähistöltä löytyy myös ratsastustalli. 

Lainelautailu

Las Canterasin aallot houkuttelevat niin kokeneita lainelautailijoita kuin vasta-alkajiakin ympäri maailmaa kesyttämään Atlantin aaltoja. Las Palmasissa on useita surffikouluja, joissa ammattilaiset opastavat harrastuksen pariin. Surffikouluista voit vuokrata myös välineet ja lähteä omatoimisesti aalloille.

Gran Canarialla on useita huikeita surffispotteja, joista suosituimpiin voit tutustua täällä.

Sukellus

Las Palmasin lähistöllä on useita suosittuja sukelluspaikkoja. Kaupungissa onkin useita sukelluskeskuksia, jotka järjestävät päiväretkiä sekä eritasoisia sukelluskursseja. Keskukset myös myyvät ja vuokraavat sukellusvarusteita.   

Suosittuja täyden palvelun sukelluskeskuksia ovat 7 MaresCentro de Buceo Las Canteras ja Buceo Canarias.

Snorklausta voi vapaasti harrastaa mm. Las Canterasin rannalla.


Hyvä tietää kohteesta

Apteekit ja lääkäri

Las Palmasissa on useita apteekkeja. Aukioloajat vaihtelevat. 

Suomalaisten vakuutusyhtiöiden sopimuslääkärikeskus Inter Clinicos on avoinna ympäri vuorokauden. Keskuksessa työskentelee ajoittain suomenkielinen vastaanottovirkailija.

Juomavesi

Vesijohtovettä ei suositella juotavaksi. Voit ostaa pullotettua vettä kaikista valintamyymälöistä ja hotellien baareista. Hiilihapoton vesi on agua sin gas, hiilihapollinen agua con gas.

Liikuntaesteettömyys

Las Palmasissa on melko hankala liikkua pyörätuolilla. Sisäänkäynneissä ja jalkakäytävillä on harvoin luiskia ja jalkakäytävillä on usein parkkeerattuja autoja kulkua hankaloittamassa. Las Canterasin kävelybulevardilla voi kuitenkin helposti rullata pyörätuolilla. Bulevardilta pääsee rannalle kahdesta kohdasta, joissa reitti vie muutaman metrin päähän vesirajasta. Rannalla on myös esteettömät suihku- ja wc-tilat.

Gran Canarian saarella on esteettömiä takseja, joissa on nostolaitteet. Lisäksi saarella on liikuntaesteisille matkustajille soveltuvia minibusseja. 

Retkille osallistuminen pyörätuolilla on vaikeaa, sillä bussien ovet ovat kapeat ja portaat jyrkät. Retkillä liikutaan usein bussista ulos ja takaisin ja pysähdyspaikoilla on myös rappuja ja rinteitä.

Luottokortit

Visa, MasterCard, American Express, Diners Club ja Visa Electron käyvät maksuvälineinä useissa liikkeissä, ravintoloissa, matkatoimistoissa ja autovuokraamoissa. Korteilla voi nostaa rahaa automaateista. Korteilla maksavaa asiakasta voidaan pyytää todistamaan henkilöllisyytensä maksun suuruudesta riippumatta.

Palveluraha

Maassa on tapana antaa palvelurahaa hyvästä palvelusta. Voit halutessasi muistaa tarjoilijoita ja hotellisi huonesiivoojaa, laukunkantajaa ja ravintolahenkilökuntaa. Yleinen tipin määrä on n. 5-10 % laskun loppusummasta tai n. 2–5 € palvelusta.


Kohdeopas

Olemme keränneet kohdeoppaaseen paljon hyödyllistä tietoa lomakohteestasi. Tutustu siihen jo ennen lomaasi ja ota se mukaan matkalle.

Lataa Las Palmas, Gran Canaria kohdeopas


Kulkuyhteydet

Kaupungissa voi liikkua taksilla kätevästi ja edullisesti. Taksin voi napata joko lennosta tai taksiasemilta. Koko saaren alueella on toimiva bussiverkosto, ja muihin lomakohteisiin on hyvät yhteydet. Vuokra-autolla liikkuminen on paras tapa tutustua saareen.

Bussit
Kaupunkialueella on useita bussilinjoja. Kaupunginsisäisiä sarjalippuja myydään Santa Catalinan puistossa ja bussiasemilla. Bussit Playa del Inglésiin, Maspalomasiin ja Puerto Ricoon sekä saaren pohjois- ja sisäosiin lähtevät bussiasemalta, joka on Vanhassakaupungissa San Telmon puiston vieressä. 

Laivat
Las Palmasista on lautta- ja katamaraaniyhteyksiä lähisaarille. Lanzarotelle on lauttayhteys useita kertoja viikossa. Fuerteventuran Jandiaan (Morro Jable) on päivittäin edestakainen lauttayhteys. Myös Teneriffalle kulkee aluksia.

Lisätietoja:
http://www.trasmediterranea.es  
www.fredolsen.es/en

Lennot
Las Palmasin lentoasemalta on lentoja naapurisaarille Teneriffalle, Lanzarotelle, Fuerteventuralle ja La Palmalle. 


Lentokenttäkuljetukset

Voit ostaa edestakaiset bussikuljetukset tai yksityiskuljetuksen lentoasemalta hotellille. Bussikuljetus tulee ostaa viimeistään lähtöä edeltävänä iltana, yksityiskuljetus viimeistään 5 päivää ennen matkaa.

Lentokenttä Aeropuerto de Canaria
Matkan pituus n. 26 km
Matkan kesto 30–45 min

Yhteydet lentokentältä
Lentoasemalta lomakohteeseen pääset myös taksilla ja bussilla.

Erikoismatkatavarat lentokenttäkuljetuksessa

Golfbagin, polkupyörän ja lainelaudan kuljetus lentokenttäkuljetuksessa on lisämaksusta, hinta 15 €/suunta. Kuljetus erikoismatkatavaralle tulee tilata ennakkoon viimeistään 14 päivää ennen matkaa asiakaspalvelustamme.

Lastenistuimet lentokenttäkuljetuksessa

Tarkista lastenistuimiin liittyvät ohjeistukset täältä, Matkakohteessa-osion alta.


Las Palmas lasten kanssa

Tekemistä lapsille
Las Arenas- ja La Ballena -ostoskeskusten yhteydessä on pieniä leikkipuistoja, joissa on trampoliineja ym. maksullisia laitteita lapsille. Suuremmat huvipuistot ovat Playa del Inglésissä ja Maspalomasissa. Canteras-rannan pohjoispäässä ja Plaza Canarias -aukiolla on pienet leikkipuistot. 

Pienten lasten ruokailu  
Apteekeissa myydään äidinmaidonvastiketta jauheena. Supermarketeissa ei myydä nestemäistä äidinmaidonkorviketta, mutta voit tilata ne apteekista. Toimitus on yleensä seuraavana päivänä. Purkkiruokia voi ostaa marketeista ja apteekeista. Vaippoja on tarjolla useita merkkejä, saat ne edullisimmin suurista supermarketeista.


Nähtävyydet

Las Palmas on Kanariansaarten suurin kaupunki, joten kaupungissa on useita saarten historiasta kertovia museoita, saarten kuuluisimpien taiteilijoiden gallerioita sekä upeita, vanhoja kirkkoja. Museo Canarion antropologisessa museossa on nähtävillä runsaasti saaren alkuperäisten asukkaiden esineistöä ja jäänteitä. Casa de Cólon puolestaan kertoo Kolumbuksen matkoista. Saarten nykypäivästä kertoo Museo Elder de la Ciencia y la Tecnologia, jossa on vaihtuvia näyttelyitä mm. meriveden puhdistuksessa ja erilaisten kasvien käytöstä.

Modernin taiteen museo CAAM kerää yhteen kanarialaisten nykytaiteilijoiden teoksia. Ciudad Jardin -puutarhakaupunginosassa on mm. Museo Nestor, jossa on esilllä kanarialaisen taiteilijan Nestor de la Torren merkittävimmät maalaukset.

Las Palmasissa sijaitsee Espanjan suurin kasvitieteellinen puutarha, Jardín Botánico Viera y Clavijo. Puutarha-alue on laaja ja siellä on korkeuseroja, joten ota mukaan reipas mieli ja hyvät kävelykengät.


Ostokset

Las Palmasissa on runsaasti sekä kauppaketjujen pikkuliikkeitä että suurempia tavarataloja. Suosittuja tuliaisia ovat kellot, elektroniikka, käsityöt, mausteet, kosmetiikka ja hajuvedet. Trianan kaupunginosan samannimisellä kävelykadulla on muodikkaita pikku putiikkeja. Sunnuntaisin on suuremmat markkinat Santa Catalinan puiston laidalla ja pienemmät taide- ja kulttuurimarkkinat Plaza de Pilar Nuevo -aukiolla.

Suurimmat ostoskeskukset
Parhaiten varustetut tavaratalot ovat El Corte Inglésin kaksi liikettä Avenida Mesa y Lopezilla. Mercado Central el Corte Inglés -tavaratalon lähellä on myös Mercado Municipal de Las Palmas -kauppahalli. Suurimmat ostoskeskukset ovat Las Arenas, El Muelle ja Siete Palmas, joista kaikista löytyy runsaasti putiikkeja, kahviloita sekä ruokakauppoja.


Ravintolat ja huvit

Las Palmas on hyvän ruuan ystävän suosikkikohde, jossa valinnan varaa riittää kanarialaisista ja espanjalaisista ruokapaikoista etnisiin ja kansainvälisiin ravintoloihin. Yksinkertaisissa pikkuravintoloissa syöt varsin edullisesti, mutta valittavana on myös korkeatasoisia ja varsin kalliita huippuravintoloita. Yksi kaupungin parhaista ravintoloista on uruguaylaista ruokaa tarjoava El Novillo Precoz, jonka pihvit ovat erinomaisia. 

Kaupungin kokoon nähden iltaelämä on rauhallista arkisin, mutta vilkasta viikonloppuisin. Tarjonta ulottuu irlantilaisista pubeista kuubalaisia rytmejä soittaviin diskoihin. Eräs suosituimmista illanviettopaikoista on El Muelle -ostoskeskus, jonka katolla sijaitsevista baareista on upeat näkymät Las Palmasin iltavalaistukseen. Kaupungista löytyy myös kasino.  

Las Palmasissa järjestetään runsaasti erilaisia kulttuurifestivaaleja lähes ympäri vuoden, esimerkiksi musiikkifestivaalit tammi-helmikuussa ja elokuvafestivaalit maaliskuussa. Jalkapallon ystäville on tarjolla otteluita n. joka toinen viikonloppu. Union Deportivo de Las Palmas -jalkapallojoukkue pelaa kotiottelunsa Estadio de Gran Canaria -stadionilla.


Uimarannat

Maailmankuulu Las Canterasin uimaranta on erinomainen ranta auringosta ja lämpimästä merivedestä nauttimiseen. Jos Las Palmasissa sattuu olemaan pilvistä, paikallisbussilla pääsee saaren eteläosan aurinkoisille rannoille.

Tietoa kohteesta Playa del Inglés, Gran Canaria

Autonvuokraus

Varaa vuokra-auto lomallesi kätevästi verkkosivuiltamme. Saadaksesi haluamasi automallin tee autonvuokraus jo hyvissä ajoin ennen matkasi alkua. Auto noudetaan joko kohteen lentoasemalta tai muusta vuokraamon toimipisteestä.

Autonvuokraus onnistuu osassa lomakohteistamme helposti myös Aurinkomatkat-sovelluksessa tai oppaaltamme. Sovelluksessa vuokraus on mahdollinen aikaisintaan 3 viikkoa ennen matkan alkua.


Aurinkotreeni

Aurinkotreeni on Aurinkomatkojen oma maksuton liikuntakonsepti, joka sopii sekä intohimoiselle liikkujalle että hyvää oloa kaipaavalle lomailijalle. Valitse sykettä nostattava treeni Voima tai kehoa ja mieltä virkistävä Harmonia. Molemmissa treeneissä vastuksena on oma kehonpaino ja treenit ohjaa Aurinkomatkojen suomenkielinen opas.

Talvikaudella 2024–2025 treenejä järjestetään Playa del Inglésissä 17.11.2024–9.3.2025. Lue lisää Aurinkotreenistä.


Harrastukset

Harrastuksia Playa del Inglésissä riittää. Voit harrastaa golfia, tennistä, padelia, squashia, surffausta ja muita vesiurheilulajeja, aerobicia kuntosaleilla ja mikroautoilua. Yhteisessä vapaa-ajan ohjelmassamme on viikottain mm. karaokea.

Tenis Center Maspalomasin kuntosalilla voi käydä myös ohjatuilla aerobic-, step-, ja spinningtunneilla. Myös Holiday World Wellness Centerissä ja Olympic Beach Gym -keskuksessa on kuntosali.

Maspalomasin ja San Agustinin alueella on vehreitä pyöräilyteitä. Polkupyöriä vuokraa mm. Free Motion.

El Salobre Horse Riding -keskuksessa järjestetään ratsastusta niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin ratsastajille.

Tennistä voi pelata niin hotelleiden kentillä kuin tenniskeskuksissa. Tennis Holycan -tenniskeskuksessa on 2 massa- ja tekonurmikenttää, hotelli DunaFlorin yhteydessä sijaitsevalla Tenis Center Maspalomasilla on 11 kenttää.

Golf

Suomalaisten lomaklassikko Gran Canaria on myös golfaajien suosiossa. Uusimmat ja parhaat kentät sijaitsevat Gran Canarian etelärannoilla. Golfaajille on tarjolla Maspalomasissa ja Melonerasissa sijaitsevat Meloneras Golf ja Maspalomas Golf, ajomatkan päässä mm. tasokkaasta palvelustaan ja upeista maisemistaan tunnettu Salobre Golf & Resort, kolmeen laaksoon tehty kaunis El Cortijo Club de Campo, sammuneen tulivuoren kraaterin reunalle rakennettu Real Club de Las Palmas ja Kanariansaarten parhaaksi kentäksi mainittu Anfi Tauro.
Lisätietoa: http://grancanariagolf.com/?lang=en

Patikointi

Rocky Adventure järjestää patikkaretkiä merkityillä reiteillä, esim. Chiran ja Roque Nublon tai Santa Lucian ympäristöön, joissa on eritasoisia, 6–10 km:n mittaisia reittivaihtoehtoja. Opastus suomeksi tai englanniksi.


Hyvä tietää kohteesta

Apteekki ja lääkäri

Playa del Inglésissä on useita apteekkeja ja lääkäreitä. 

Apteekeissa on myytävänä samoja käsikauppalääkkeitä kuin Suomessa. Hakiessasi lääkkeitä reseptillä pyydä leima tai kassakuitti, jota vastaan voit anoa korvausta vakuutusyhtiöltäsi.

Clinica las Palmeras -lääkärikeskus Playa del Inglésissä, os. Avenida Tenerife 24 ja Roca San Agustin -sairaala San Agustinissa hyväksyvät suomalaiset matkavakuutukset ja niissä on päivittäin suomenkielinen vastaanottovirkailija. Ota lääkäriin mennessäsi passi ja vakuutuskortti mukaan.

Juomavesi

Vesijohtovettä ei suositella juotavaksi. Voit ostaa pullotettua vettä kaikista valintamyymälöistä ja hotellien baareista. Hiilihapoton vesi on agua sin gas, hiilihapollinen agua con gas.

Liikuntaesteettömyys

Playa del Inglés soveltuu melko hyvin liikuntaesteisille matkustajille. Playa del Inglésin ja Maspalomasin välisellä alueella on hieman korkeuseroja. Portaita on vähän ja liikkumista helpottavat luiskat puuttuvat. Retkillä pyörätuolilla liikkuminen on hankalaa.

Gran Canarialla on esteettömiä takseja, joissa on nostolaitteet. Lisäksi saarella on liikuntaesteisille matkustajille soveltuvia minibusseja. Esteettömään taksiin mahtuu enintään 4 henkilöä.

Blue Holiday vuokraa mm. pyörätuoleja ja sähkömopoja.

Luottokortit

Visa, MasterCard, American Express, Diners Club ja Visa Electron käyvät maksuvälineinä useissa liikkeissä, ravintoloissa, matkatoimistoissa ja autovuokraamoissa. Korteilla voi nostaa rahaa automaateista. Korteilla maksavaa asiakasta voidaan pyytää todistamaan henkilöllisyytensä maksun suuruudesta riippumatta.

Palveluraha

Palveluraha on kohtelias tapa kiittää hyvästä palvelusta mm. ravintoloissa, hotelleissa ja kampaajalla. Ravintoloissa laskun loppusummaa on tapana pyöristää 5-10 % ylöspäin. Retkibussin kuljettajaa voi muistaa palvelurahalla, samoin hotellihuoneesi siivoojaa loman lopussa.


Kohdeopas

Olemme keränneet kohdeoppaaseen paljon hyödyllistä tietoa lomakohteestasi. Tutustu siihen jo ennen lomaasi ja ota se mukaan matkalle.

Lataa Playa del Inglés, Gran Canaria kohdeopas


Kulkuyhteydet

Playa del Inglésissä on kätevää liikkua jalan, taksilla tai bussilla. Auton vuokraamalla pääsee omin neuvoin ympäri saarta.

Bussit 
Busseja kulkee Las Palmasiin ja Puerto Ricoon n. 30 minuutin välein.

Taksit

Taksiasemia on mm. Kasbah-, Cita- ja Yumbo Centrum -ostoskeskusten vieressä ja San Agustinissa. Saat taksin myös lennosta.

Minijuna
Minijuna Maspalomas Express kulkee Playa del Inglésin pääkatuja pitkin useita kertoja päivässä.

Lautat ja kantosiipialukset
Las Palmasista
on lautta- ja katamaraaniyhteyksiä lähisaarille. Lanzarotelle on lauttayhteys päivittäin, matkan kesto 8 t. Fuerteventuraan pääsee päivittäin, matka kestää 2 t 40 min. Välillä liikennöi lauttoja ja katamaraaneja.
Teneriffalle on päivittäinen katamaraaniyhteys. Matka Las Palmasista Teneriffalle kestää n. 3 t 30 min. Agaetesta Teneriffalle Santa Cruziin kestää 1 t, Fred Olsen -katamaraani (1 t) Las Palmasista Teneriffalle, Armas (3,30 t); lautta Las Palmas–Teneriffa.

Lisätietoja:
http://www.trasmediterranea.es  
www.fredolsen.es/en


Lentokenttäkuljetukset

Voit ostaa edestakaiset bussikuljetukset tai yksityiskuljetuksen lentoasemalta hotellille. Bussikuljetus tulee ostaa viimeistään lähtöä edeltävänä iltana, yksityiskuljetus viimeistään 5 päivää ennen matkaa.

Lentokenttä Aeropuerto de Gran Canaria, Las Palmas
Matkan pituus n. 35 km
Matkan kesto n. 40 min

Yhteydet lentoasemalta
Lentoasemalta lomakohteeseen pääset myös bussilla tai taksilla.

Erikoismatkatavarat lentokenttäkuljetuksessa

Golfbagin, polkupyörän ja lainelaudan kuljetus lentokenttäkuljetuksessa on lisämaksusta, hinta 15 €/suunta. Kuljetus erikoismatkatavaralle tulee tilata ennakkoon viimeistään 14 päivää ennen matkaa asiakaspalvelustamme.

Lastenistuimet lentokenttäkuljetuksessa

Tarkista lastenistuimiin liittyvät ohjeistukset täältä, Matkakohteessa-osion alta.


Playa del Inglés lasten kanssa

Lasten kanssa voi lähteä huvittelemaan vesipuistoon, Holiday World -huvikeskukseen tai osallistua retkillemme.

Vesipuisto

Aqualand Maspalomas -vesipuistossa on liukumäkiä ja uima-altaita, baareja, ravintola ja matkamuistomyymälä.

Muuta tekemistä lapsille

Holiday World -huvikeskuksessa Maspalomasissa on lasten huvipuisto, keilahalli, ravintoloita, diskoja, kuntokeskus ja keilahalli.

Pienten lasten ruokailu

Playa del Inglésistä voi ostaa purkkiruokia ja vaippoja. Lastenrattaita voit vuokrata Blue Holiday -vuokraamon kautta.


Nähtävyydet

AngryBirds -aktiviteettipuisto sijaitsee Puerto Ricon linja-autoaseman vieressä. Voit ostaa liput sovelluksesta tai oppaaltasi.

Holiday World on Maspalomasin alueen huvittelukeskus, joka on uusittu kokonaisuudessaan kesällä 2019.

Pieni, hyvin hoidettu kasvitieteellinen puutarha sijaitsee Maspalomasissa.

Maspalomasin majakassa on etnografinen museo, jossa tutustut entisajan kanarialaiseen elämään.

Mundo Aborigen -alkuasukasmaailmassa, 6 km:n päässä Playa del Inglésistä Fatagaan johtavan vuoristotien varrella, esitellään Kanariansaarten alkuperäisasukkaiden elämää.

Minijuna Maspalomas Express lähtee Avenida de Italia -kadulta, El Veril -ostoskeskuksen edestä päivittäin useita kertoja. Juna kulkee 40 min Playa del Inglésin pääkatua pitkin.

Yellow Submarine -sukellusvene on Puerto de Moganissa.


Ostokset

Playa del Inglésissa on hyvät ostosmahdollisuudet. Lomakylässä on useita ostoskeskuksia ja pikkuliikkeitä. Shoppailla voi myös intialaisissa ja marokkolaisissa basaareissa. San Fernandon markkinat pidetään kauppahallin vieressä kaksi kertaa viikossa.

Parhaat ostospaikat

Parhaimmat ostosvalikoimat löytyvät suurimmista ostoskeskuksista, joita ovat Playa del Inglésin puolella olevat Yumbo, Cita, Kasbah, Metro ja Plaza de Maspalomas, San Fernandossa Bellavista, Ronda ja San Fernando sekä Melonerasin loma-alueella Varadero.


Ravintolat ja huvit

Kanariansaarten oma keittiö kietoutuu lomakeskuksessa mannerespanjalaiseen ja kansainväliseen ruokakulttuuriin. Tarjolla on niin tasokkaita kala- ja äyriäisravintoloita kuin kiinalaisia, italialaisia, meksikolaisia ja jopa suomalaisia ravintoloita.

Playa del Inglésin yöelämä on kuuluisan vilkas. Diskoissa voi tanssia niin espanjalaisen, kansainvälisen ja suomalaisenkin musiikin tahtiin. Nuoriso viettää iltaa Kasbah-, Metro- ja Plaza de Maspalomas -ostoskeskuksissa, joissa on musiikkibaareja ja pubeja vieri vieressä. Aikuisten tanssimusiikkia soitetaan mm. Tropical-ravintolassa, sekä talvikaudella mm. Apilaniityssä ja Iskelmä Baarissa, jossa on karaokea ja suomalaisia esiintyjiä.

Maspalomasin karnevaalien ajankohta vaihtelee vuosittain. Vuonna 2020 karnevaaleja vietetään 5.–15.3.


Uimarannat

Playa del Inglésiä myötäilee pitkä, hienohiekkainen ranta. Ranta alkaa San Agustinista, ja päättyy Faron majakalle Maspalomasiin. Playa del Inglésin ja Faron majakan välisillä dyyneillä on myös nudistialue.

Rantapalvelut

Rannoilla vuokrataan aurinkotuoleja ja -varjoja, aurinkotuoli ja -varjo n. 5 €/pv.

San Agustinin rannalla olevasta Water Sport -vesiurheilukeskuksessa voi vuokrata mm. purjelaudan, kanootin, polkuveneen, vesiskootterin tai moottoroidun kumiveneen enintään 14 hengelle. Voit myös ajella banaaniveneellä tai harrastaa nousuvarjoliitoa.

Matkustusasiakirjat ja maahantulomuodollisuudet

Tiedot löytyvät maan sivuilta Tietoa-välilehdeltä.