Sorrento – retket ja lisäpalvelut

Sorrento 1
Sorrento 2
Sorrento 3
Sorrento 4
Sorrento 5
Sorrento 6
Sorrento 7
Sorrento 8
Sorrento 9
Sorrento 10
Sorrento 11
Sorrento 12
Sorrento 13
Sorrento 14
Sorrento 15
Sorrento 16
Sorrento 17
Sorrento 18
Sorrento 19
Sorrento 20
Sorrento 21
Sorrento 22
Sorrento 23
Sorrento 24
Sorrento 25
Sorrento 26
Sorrento 27
Sorrento 28
Sorrento 29
Sorrento 30
Sorrento 31
Sorrento 32
Sorrento 33
Sorrento 34
Sorrento 35
Sorrento 36
Sorrento 37
Sorrento 1
Sorrento 2
Sorrento 3
Sorrento 4
Sorrento 5
Sorrento 6
Sorrento 7
Sorrento 8
Sorrento 9
Sorrento 10
Sorrento 11
Sorrento 12
Sorrento 13
Sorrento 14
Sorrento 15
Sorrento 16
Sorrento 17
Sorrento 18
Sorrento 19
Sorrento 20
Sorrento 21
Sorrento 22
Sorrento 23
Sorrento 24
Sorrento 25
Sorrento 26
Sorrento 27
Sorrento 28
Sorrento 29
Sorrento 30
Sorrento 31
Sorrento 32
Sorrento 33
Sorrento 34
Sorrento 35
Sorrento 36
Sorrento 37

Sorrenton retket ja aktiviteetit

Kiehtova Pompeji

Kiehtova Pompeji

Aikamatka antiikin aikaan kuuluisassa kadonneessa kaupungissa! Pompejin vauras kauppakaupunki jäi tuhkan ja kivien alle Vesuviuksen tulivuoren purkautuessa vajaat 2000 vuotta sitten. Kaupunki löydettiin sattumalta uudelleen 1700-luvulla ja sen raunioalueella voit yhä aistia antiikin Pompejin arkea ja juhlaa.

Täällä Unescon maailmanperintökohteessa vieraillessasi matkaat ajassa pari tuhatta vuotta taaksepäin. Kiertele kaupungin labyrinttimaisella raunioalueella hyvin säilyneiden hallintorakennusten, viinitupien, yksityistalojen ja kylpylöiden keskellä. Muinaisia katuja kulkiessasi näet kaupungin taustalla kohoavan mahtipontisen Vesuviuksen nukkuvan tulivuoren. Retken aikana kuulet kaupungin dramaattisista hetkistä Vesuviuksen purkauksen alettua.

Kesto
puoli päivää (n. klo 7.30–13.30). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 78 €/aikuinen, 73 € / 4–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, pääsymaksun Pompejille ja henkilökohtaisen kuulokkeen Pompejissa.
Opastus
suomeksi
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivä on lauantai.
Huomioitavaa
Varaa retkelle mukaan tukevat jalkineet sekä etenkin kesäkuukausina vesipullo ja päähine, sillä Pompejissa on kesäisin yleensä hyvin kuuma. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 12 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 15 henkilöä ja enimmäisosallistujamäärä 29 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille asiakkaille. Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkibussin kyytiin. Pompejin alueella on paljon epätasaista kävelymaastoa, portaita ja korkeita kynnyksiä. Sateella kulkuväylät voivat olla liukkaita. Pompejissa kävelykierroksen aikana kävelyä tulee reilu 3 km ja ajallisesti kesto on n. 2 tuntia. Retken aikana ei ole käytettävissä esteettömiä wc-tiloja.

Apuvälineet ja lastenrattaat: Retkelle ei ole mahdollista osallistua pyörätuolilla, rollaattorilla tai rattailla.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Capri ja Anacapri

Capri ja Anacapri

Ihastu Napolinlahden kaunottareksi kutsuttuun Capriin! Saarella viihtyvät niin taiteilijat, elokuvatähdet kuin muotigurutkin. Lumoavan kaunis Capri ikimuistoisine maisemineen tekee kävijöihinsä lähtemättömän vaikutuksen.

Päivän aikana näet saaren molemmat kaupungit. Anacapri kapeine kujineen on paikallisempi, ja siellä voit lisämaksusta vierailla lääkäri-kirjailija Axel Munthen Villa San Michele -huvilassa. Kansainvälisemmän ja vilkkaamman Caprin ostoskaduilla ovat edustettuina Italian kuuluisimmat muotiliikkeet. Lisämaksusta voit vierailla keisari Augustuksen historiallisessa puutarhassa ihastelemassa sen upeita kasveja. Puutarhasta avautuvat saaren mieleenpainuvimmat maisemat. Vapaa-ajalla voit kierrellä saaren kaduilla tai lähteä lisämaksulliselle veneretkelle maailmankuuluun Siniseen luolaan.

Kesto
koko päivä (n. klo 7.30–17). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 115 €/aikuinen, 92 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
bussikuljetuksen retkipysäkiltä satamaan Sorrentossa (pl. Continental ja Astoria -hotellit, joista omatoiminen siirtyminen satamaan), edestakaisen lauttalipun ja bussikuljetuksen Caprilla.
Lisämaksusta
Vapaaehtoinen vierailu esim. Axel Munthen huvilaan (n. 10 €/hlö), Augustuksen puutarhaan (n. 2 €/hlö) ja veneajelu Siniseen luolaan (n. 40 €/hlö), maksetaan retkellä käteisellä.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivät ovat ti, ke, to ja pe. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 24.7.
Huomioitavaa
Continental ja Astoria -hotelleista siirtyminen omatoimisesti Marina Piccola -satamaan tapaamispaikalle. Retkiopas ei ole mukana kuljetuksessa hotelleilta satamaan, tapaat oppaan sataman tapaamispaikalla, Antonino Esposito -ravintolan edessä. Retkellä on vapaata aikaa omatoimiseen ruokailuun. Caprin saarella on koko sesongin ajan erittäin ruuhkaista, ja tämä voi vaikuttaa retken kulkuun, aikatauluun ja vapaa-ajan määrään. Varaa retki viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 12 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 6 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkibussin ja laivan kyytiin. Laivaan noustaan liikkuvaa siltaa pitkin. Satamissa ja kuljetuksiin siirtyessä voi kertyä jonoja, eikä istumapaikkoja ole aina saatavilla. Pysähdyskohteissa on mäkistä maastoa, epätasaisia katuja ja matkan varrella on jonkin verran portaita ja askelmia. Pysähdyskohteissa ei ole esteettömiä wc-tiloja.

Apuvälineet: Retkellä ei ole mahdollista liikkua pyörätuolilla ja rollaattorilla.

Lastenrattaat: Rattaat voi ottaa mukaan laivalle, mutta pysähdyskohteissa niillä on hankalaa liikkua.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Sorrenton kävelykierros

Sorrenton kävelykierros

Tutustu Sorrenton idyllisen kaupungin menneisyyteen ja nykypäivään leppoisalla kävelykierroksella. Retkellä kuljetaan suurimmaksi osaksi Sorrenton keskusta-alueen rauhallisempia sivukatuja tutkien. 

Kaupunki on ollut yli sadan vuoden ajan yksi Italian suosituimmista lomakohteista ja sen lumo on yhä tallella. Kaupungin rakennusten arkkitehtuurissa on nähtävissä monia merkkejä muun muassa menneistä roomalaisajoista. Kaupunki kätkee sisäänsä romanttisia pieniä kujia hurmaavine holvikaarineen sekä portaikkoineen.

Retken aikana kuulet paikallisoppaalta sorrentolaisten arjesta, elämästä sekä perinteisistä ammateista ja tutustut paikalliseen ruokakulttuuriin pienen aperitiivin kera. Vieraanvaraisessa ja perinteikkäässä herkkupuodissa maistelet paikallista viiniä sekä erilaisia herkkuja. Kierroksen päätteeksi vierailet keskustassa sijaitsevalla sitruunaviljelmällä, jossa on mahdollisuus tutustua pienten maistiaisten merkeissä paikallisiin alkoholijuomiin.

Retken päätteeksi olet nähnyt lomakaupunkisi ja tämän klassisen Etelä-Italian helmen pintaraapaisua syvemmältä. Verkkaiseen tahtiin tehtävä kävelykierros on yhteensä noin 3 kilometrin mittainen.

Kesto
n. 2,5 tuntia (n. klo 16.30–19 touko- ja syyskuussa ja n. klo 17–19.30 kesä-, heinä- ja elokuussa). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 49 €/hlö, ei lapsialennusta
Sisältää
opastetun kävelykierroksen ja kuvauksen mukaiset maistiaiset.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivät ovat ma, ke ja pe.
Huomioitavaa
Siirtyminen omatoimisesti retken lähtöpaikalle Sorrenton pääaukiolle Piazza Tassolle, tapaaminen lipputankojen luona. Lähtö tapaamispaikalta touko- ja syyskuussa klo 16.30, ja kesä-, heinä- ja elokuussa klo 17. Varaa retkelle mukavat jalkineet, kävelyreitti kulkee Sorrenton kaupunkialueella. Retkeen sisältyvien maistiaisten osalta ei ole mahdollista huomioida erityisruokavalioita. Varaa retki viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 12 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 4 henkilöä ja enimmäisosallistujamäärä 20 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Kävelykierroksella kävellään vanhankaupungin epätasaisilla kivilaatoilla päällystettyjä katuja. Matkan varrella ei ole esteettömiä wc-tiloja.

Apuvälineet: Retkellä ei ole mahdollista liikkua pyörätuolilla ja rollaattorilla.

Lastenrattaat: Retkellä voi kulkea rattailla.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Amalfin rannikko

Amalfin rannikko

Vietä päivä upealla Salernonlahdella! Amalfin rannikkoa pidetään Italian ja ehkä koko maailman kauneimpana ja ainutlaatuisimpana. Auton huristellessa kauniissa Amalfin rannikkotien maisemissa ajat läpi viehättävien pikkukaupunkien ja kylien, jotka kiemurtelevat helminauhan lailla vuorenseinämillä. Nämä lumoavat maisemat jäävät mieleesi pitkäksi aikaa! 

Vieraile ihastuttavassa Positanossa ja sen jylhissä maisemissa. Kaupunki on kehittynyt lähes pystysuoraan nouseville rinteille ja se tunnetaankin yhteä Amalfin rannikon kuvatuimpana kylänä omalaatuisen arkkitehtuurinsa vuoksi. Kävele pitkin kaupungin kapeita katuja, ihaile sen historiallisia rakennuksia tai tee tuliaisostoksia pienissä putiikeissa. Positanon kuuluisin maamerkki, Santa Maria Assuntan kirkko, marmorikupoleineen kaupungin keskustassa on vierailun arvoinen.

Koko rannikon nimeä kantavassa mielenkiintoisessa Amalfin kaupungissa voit vierailla upeassa ja koristeellisessa katedraalissa, kierrellä viehättävillä kallioon rakennetuilla kapeilla kujilla tai istahtaa nauttimaan paikallisista antimista. Rannikon suurin kaupunki kätkee sisäänsä paljon historiaa ja keskiaikaista arkkitehtuuria.

Kallionkielekkeellä lepäävän Ravellon pysähdyksellä sinun kannattaa ehdottomasti suuntaa kohti historiallista Villa Rufoloa, joka on yksi rannikon kauneimmista näköalapaikoista. Tyylikkään ja hienostuneen Ravellon sydän on Piazza Vescovadon keskusaukio ja sen laidalla sijaitseva vuonna 1089 perustettu katedraali.

Kesto
koko päivä (n. klo 8–17.30, liikenteestä riippuen). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 110 €/hlö, ei lapsialennusta.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, kevyen lounaan, jälkiruoan ja ruokajuoman (vesi ja lasillinen viiniä).
Lisämaksusta
Vapaa-ajalla mahdollista vierailla esim. Amalfin katedraalissa (n. 4 €/hlö) ja Villa Rufolossa (n. 7 €/hlö) maksetaan retkellä suoraan vierailupaikkoihin.
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita
Retkipäivä
Kesän 2024 retki toteutetaan päivittäin. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 1.6. ja 2.6.
Huomioitavaa
Retkellä on vapaata aikaa kaikissa pysähdyskohteissa (n. 1 tunti/kohde, liikenteestä riippuen). Retken vierailupaikkojen järjestys voi vaihdella esim. liikenteestä riippuen. Varaa retkelle mukaan polvet ja olkapäät peittävä vaatetus, mikäli haluat vapaa-ajalla vierailla katedraalissa. Retki toteutetaan tila-autolla ja retken reitti kulkee pitkin mutkaista Amalfi Drive -tietä. Retkellä on mahdollisuus erityisruokavalioon (gluteeniton, laktoositon). Erityisruokavalion saatavuutta ja aterian sisältöä ei voida taata. Varaa retki ja ilmoita erityisruokavalion tarpeesta viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 12 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 2 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla tila-auton kyytiin. Pysähdyskohteissa auton pysähdyspaikalta keskustaan tulee kohteesta riippuen kävelyä n. 300–500 metriä/suunta. Kaupungeissa maasto on mäkistä, kadut ovat suureksi osaksi mukulakiveä ja portaita on paljon. Positano on jyrkkään rinteeseen rakennettu kaupunki, jossa kadut ovat joko portaikkoa tai jyrkkää ylä- tai alamäkeä. Amalfin katedraalin sisäänkäynnille on n. 60 porrasta. Retken aikana ei ole mahdollisuutta käyttää esteettömiä wc-tiloja.

Apuvälineet ja lastenrattaat: Retkelle ei ole mahdollista osallistua pyörätuolilla, rollattorilla tai rattailla.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Pompeji 1/2 pv, englanniksi

Pompeji 1/2 pv, englanniksi

Aikamatka antiikin aikaan englanninkielisen oppaan johdolla! Koe Pompeji, tämä yksi Rooman imperiumin kruununjalokivistä ja koko Italian tunnetuimmista nähtävyyksistä.

Pompejin vauras kauppakaupunki jäi tuhkan ja kivien alle Vesuviuksen tulivuoren purkautuessa vajaat 2000 vuotta sitten. Kaupunki löydettiin sattumalta uudelleen ja sen raunioalueella voit yhä aistia antiikin Pompejin arkea ja juhlaa. Kiertele raunioilla hyvin säilyneiden hallintorakennusten, viinitupien, yksityistalojen ja kylpylöiden keskellä.

Kesto
puoli päivää (n. klo 7.30–13.30). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 74 €/aikuinen, 59 € / 2–10-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja pääsymaksun Pompejille.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivät ovat maanantai ja keskiviikko. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 24.7.
Huomioitavaa
Varaa retkelle mukaan tukevat jalkineet sekä etenkin kesäkuukausina vesipullo ja päähine, sillä Pompejissa on kesäisin yleensä hyvin kuuma. Ota 2–10-v. lapselle henkilöllisyystodistus mukaan retkelle. Varaa retki viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 12 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 12 henkilöä ja enimmäisosallistujamäärä 30 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille asiakkaille. Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkibussin kyytiin. Pompejin alueella on paljon epätasaista kävelymaastoa, portaita ja korkeita kynnyksiä. Sateella kulkuväylät voivat olla liukkaita. Pompejissa kävelykierroksen kesto on n. 2 tuntia. Retken aikana ei ole käytettävissä esteettömiä wc-tiloja.

Apuvälineet ja lastenrattaat: Retkelle ei ole mahdollista osallistua pyörätuolilla, rollaattorilla tai rattailla.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Herculaneum

Herculaneum

Tutustu vuonna 79 tuhoutuneeseen Herculaneumiin noin kahden tunnin opastetulla kävelykierroksella. Kierroksen aikana kuulet useita kertomuksia Herculaneumin ihmisten arjesta ja juhlasta.

Herculaneum tuhoutui Pompejista poiketen peittymällä tulivuoren laavaan, kun taas Pompeji peittyi tuhkaan. Tämän vuoksi Herculaneum on säilynyt huomattavasti Pompejia paremmin. Mielenkiintoisella kierroksella näet Heculaneumissa lähes kokonaisina säilyneitä rakennuksia, värikkäitä freskoja ja erityisesti yksityistaloja sisäpihoineen. Herculaneumissa näet selkeästi myös miten nykyinen Ercolanon kaupunki on rakennettu tuhoutuneen kaupungin päälle.

Kesto
puoli päivää (n. klo 8–13). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 58 €/aikuinen, 46 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja sisäänpääsymaksun Herculaneumiin.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivät ovat keskiviikko ja sunnuntai. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 5.5., 2.6., 7.7. ja 1.9.
Huomioitavaa
Varaa retkelle mukaan tukevat jalkineet raunioalueella kävelyä varten ja henkilöllisyystodistus 2–11-v. lapselle. Varaa retki viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 12 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 12 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille asiakkaille. Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkibussin kyytiin. Herculaneumin alueella on paljon epätasaista kävelymaastoa, korkeita askelmia ja portaita. Sateella tiet voivat olla liukkaita. Kävelyä tulee n. 1,5–2 tuntia. Retken aikana ei ole mahdollisuutta käyttää esteettömiä wc-tiloja.

Apuvälineet ja lastenrattaat: Retkelle ei ole mahdollista osallistua pyörätuolilla, rollattorilla tai rattailla.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Jumalten polku -patikkaretki

Jumalten polku -patikkaretki

Sentiero degli Dei, eli Jumalten poluksi kutsuttu alueen tunnetuin patikkareitti vie sinut upeisiin maisemiin ja läpi hurmaavien vuoristokylien! Nauti vaihtelevista maisemista ja ihaile luonnonkauneutta.

Retken aluksi suuntaat Sorrentosta kohti vuoristoa, ja noin tunnin kestoisen kuljetuksen aikana voit ihailla ympärilläsi vaihtuvia maisemia. Perille päästyäsi, ja lyhyen kahvilapysähdyksen jälkeen suuntaat patikkareitille paikallisen oppaan johdolla. Patikan aikana eteesi avautuu häikäisevän kauniita Amalfin rannikon maisemia ja näet myös läheisen Caprin saaren uudesta perspektiivistä. Matkan aikana patikoit pitkin jylhiä jyrkänteitä ja ohi viiniviljelmien. Hämmästele turkoosina kimaltelevaa merta ja horisontissa siintävää vuorijonoa, joka ulottuu edessäsi niin pitkälle, kuin näkökyky kantaa.

Matkan varrella pidetään taukoja, joiden aikana kuulet alueen kasvillisuudesta, paikallisten elämästä ja paimenen majalla tehtävän pysähdyksen aikana pääset halutessasi pientä tippiä vastaan paikallisten makujen maailmaan. Pöytään on yleensä katettu maistiaisiksi leipää, itse valmistettua vuohenjuustoa, hunajaa, vettä sekä omatekoista viiniä. Verkkaiseen tahtiin tehtävän patikan pituus on n. 7–8 kilometriä, reitti alkaa ja päättyy samaan paikkaan. Retkellä ei patikoida koko n. 10–11 kilometrin mittaista Jumalten polkua.

Kesto
puoli päivää (n. klo 8–14). Patikan kesto n. 3,5 tuntia. Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 59 €/hlö, ei lapsialennusta. Osallistujien alaikäraja on 10 vuotta.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen Sorrenton pääaukiolta alkaen.
Lisämaksusta
Patikan aikana pysähdytään paikallisen paimenen luona, joka tarjoaa pieniä maistiaisia. Tarjottavata saattavat vaihdella. Kohteliasta on jättää maistiaisten yhteydessä tippiä (esim. n. 5 €/2 henkilöä). 
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2024 retki toteutetaan päivittäin. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 21.5., 25.5. ja 2.6.
Huomioitavaa
Siirtyminen omatoimisesti retken lähtöpaikalle Sorrenton pääaukiolle Piazza Tassolle, tapaaminen lipputankojen luona. Varaa retkelle mukaan tukevat kengät, säänmukainen vaatetus, juomapullo sekä pientä käteistä rahaa. Vuorilla voi keväisin olla viileämpää ja kosteampaa kuin merenpinnan tuntumassa. Wc-mahdollisuus on kahvilassa ennen ja jälkeen patikan, reitin varrella ei ole wc:tä. Kahvilan wc on maksutta käytössä, mikäli tekee kahvilassa ostoksia ja ilman ostoksia veloitus on n. 1€/hlö. Kahvilassa maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen. Ajomatka Sorrentosta on n. 1 t/suunta, liikenteestä riippuen. Retkellä on säävaraus. Varaa retki viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 12 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 4 henkilöä ja enimmäismäärä 20 henkilöä.

Retkeä ei suositella korkean paikan kammoisille asiakkaille. Retkellä edellytetään hyvää peruskuntoa. Reitin varrella on polkua, kivettyä polkua, irtokiviä, korkeuseroja ja korkeita askelmia. Retkijärjestäjältä on lainattavissa kävelysauva retken ajaksi.
Esteettömyys
Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille asiakkaille.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Pizzakoulu

Pizzakoulu

Jos olet pizzan ystävä, niin tämä on sinun retkesi! Lähde nauttimaan aidosta napolilaisesta pizzasta, ja opi samalla sen valmistuksen salat.

Pizzakoulussa opit kokin johdolla valmistuksen vaiheet, ja saat tietoa niistä raaka-aineista, joita napolilaisen pizzan valmistuksessa tulee käyttää. Ennen kokkailujen aloittamista saat maistella mozzarellajuustoa, ja eri lailla maustettuja oliiviöljyjä. Kokkailun aikana kokki opastaa valmistusvaiheet kohta kohdalta, joten voit itse valmistaa pizzasi, ja lopuksi viimeistellä sen aidossa pizzauunissa. Kokkailujen jälkeen herkuttelet tämän itse valmistamasi pizzan, pienen jälkiruoan ja viinilasillisen kera.

Kesto
puoli päivää (n. klo 10–13). Kokkikoulun kesto n. 2 tuntia.
Hinta
n. 60 €/hlö, ei lapsialennusta. Alle 2-v. lapsi veloituksetta.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, lounaaksi itse valmistamasi pizzan, jälkiruoan ja ruokajuomat (vesi, valkoviini).
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesällä 2024 retki toteutetaan päivittäin.
Huomioitavaa
Retkellä on mahdollisuus erityisruokavalioon (kasvis, gluteeniton ja ilman juustoa myös laktoositon). Ilmoita erityisruokavalion tarpeesta viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa tai oppaalle kohteessa. Erityisruokavalion saatavuutta ja aterian sisältöä ei voida taata. Maksutta retkeilevien lasten hintaan ei sisälly ateriaa. Varaa retki viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 12 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 2 henkilöä ja enimmäisosallistujamäärä n. 25 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla henkilö- tai tila-auton kyytiin. Ravintolalla on joitakin portaita ja pizzanvalmistus tehdään seisten pöydän ääressä. Retken aikana ei ole käytettävissä esteettömiä wc-tiloja.

Apuvälineet ja lastenrattaat: Retkelle ei ole mahdollista ottaa mukaan apuvälineiltä tai lastenrattaita.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Sorrenton retket – varaa lomallesi uusia elämyksiä

Näe lomakohteesi helmet ja koe uusia elämyksiä! Valitse suomeksi tai englanniksi opastettuja retkiä ja ainutlaatuisia aktiviteetteja.

Osan retkistä voit varata jo pari kuukautta ennen matkustuskauden alkua. Varmista paikkasi retkillämme ja varaa ne ennen matkaa matkavarauksen yhteydessä, OmalomastaAurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelustamme. Ennen matkaa varatut retket tulee maksaa ennen matkalle lähtöä. Loman aikana voit ostaa retkiä Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Kaikki retket voit varata ja maksaa myös lomakohteessasi euroilla, Visa Electronilla, Visalla tai Mastercardilla. Retket tulee varata viimeistään retkeä edeltävänä päivänä klo 12 paikallista aikaa. Osa retkistä tulee varata jo hyvissä ajoin ennen retken alkua, poikkeava aika on mainittu retkikuvauksessa. Mikäli varattu retki joudutaan perumaan esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän tai sääolosuhteiden takia, maksamasi retkimaksu palautetaan.

Retkien hinnat ovat ohjehintoja, hinnat vahvistuvat varauksen yhteydessä. Maksutta retkeileville lapsille ei varata omaa paikkaa retkibussista, eivätkä mahdolliset ateriat sisälly maksuttoman retken ja/tai aktiviteetin hintaan. Retken ilmoitettu noin-kesto on arvio retken tavanomaisesta kestosta. Tarkka lähtöaika ja -paikka retkelle on retkilipussa tai saat sen oppaalta kohteessa. Muutokset retkien hinnoissa, retkipäivissä, ohjelmassa ja aikataulussa ovat mahdollisia, lue lisää retkiehdoista.

Lentokenttäkuljetukset

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Matkusta vaivattomasti lentoasemalta hotelliisi Aurinkomatkojen maksullisella bussikuljetuksella. Yhdistelmämatkoilla lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan.

Hinta
Kohteesta riippuen 10–20 €/aikuinen, 5–10 € / 2–17-v. lapsi. Alle 2-vuotiaat lapset matkustavat lentokenttäkuljetuksessa veloituksetta. Tarkan hinnan näet varausta tehdessäsi.

Bussikuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Omalomasta tai Aurinkomatkat-sovelluksesta viimeistään 2 päivää ennen lähtöä.

Jos sinulla on erikoismatkatavaroita esim. golfbagi (poislukien lastenrattaat), ota yhteys asiakaspalveluumme varmistaaksesi erikoismatkatavaralle paikan kuljetuksessa.

Sulje

Yksityinen lentokenttäkuljetus

Yksityinen lentokenttäkuljetus

Tässä kohteessa voit matkustaa lentoasemalta hotelliisi nopeasti ja mukavasti myös yksityiskuljetuksella, jonka tarkemmat hintatiedot näet tehdessäsi varausta.

Autoon mahtuu 1 matkalaukku/hlö. Yksityiskuljetukseen voivat osallistua vain samalla matkavarauksella olevat henkilöt.

Yksityiskuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelusta viimeistään 5 päivää ennen matkaa.

Sulje

Lentokenttäkuljetukset

Tässä kohteessa voit ostaa joko bussikuljetuksen tai yksityiskuljetuksen lentoasemalta hotelliisi.