Sorrento – retket ja lisäpalvelut

Sorrento 1
Sorrento 2
Sorrento 3
Sorrento 4
Sorrento 5
Sorrento 6
Sorrento 7
Sorrento 8
Sorrento 9
Sorrento 10
Sorrento 11
Sorrento 12
Sorrento 13
Sorrento 14
Sorrento 15
Sorrento 16
Sorrento 17
Sorrento 18
Sorrento 19
Sorrento 20
Sorrento 21
Sorrento 22
Sorrento 23
Sorrento 24
Sorrento 25
Sorrento 26
Sorrento 27
Sorrento 28
Sorrento 29
Sorrento 30
Sorrento 31
Sorrento 32
Sorrento 1
Sorrento 2
Sorrento 3
Sorrento 4
Sorrento 5
Sorrento 6
Sorrento 7
Sorrento 8
Sorrento 9
Sorrento 10
Sorrento 11
Sorrento 12
Sorrento 13
Sorrento 14
Sorrento 15
Sorrento 16
Sorrento 17
Sorrento 18
Sorrento 19
Sorrento 20
Sorrento 21
Sorrento 22
Sorrento 23
Sorrento 24
Sorrento 25
Sorrento 26
Sorrento 27
Sorrento 28
Sorrento 29
Sorrento 30
Sorrento 31
Sorrento 32

Sorrenton retket ja aktiviteetit

Retket kesä 2023

Retket kesä 2023

Kesän 2023 retkiohjelma vahvistuu myöhemmin ja voi poiketa aiemmasta.

Sulje

Värikäs Amalfin rannikko

Värikäs Amalfin rannikko

Huikeat maisemat odottavat löytäjäänsä kimaltavalla Salernonlahdella! Tutustu mielenkiintoiseen Amalfin rannikkokaupunkiin ja kulje jyrkkään rinteeseen rakennetun, pastellinsävyisen Positanon kujilla. Positano on varmasti yksi rannikon kuvatuimpia kohteita.

Matka alkaa Sorrenton satamasta, jossa noustaan lautan kyytiin. Matkalla ohitetaan toinen toistaan ihastuttavampia rinteeseen rakennettuja kyliä. Voit viettää aikaa lautan kannella ihaillen maisemia raikkaassa meri-ilmassa tai sisätiloissa nauttien kannen tuomasta varjosta.

Lautta pysähtyy Positanossa, jossa sinulla on vapaa-aikaa kaupunkiin tutustumiseen tai vaikkapa lounaaseen. Kiertele kaupungin kapeilla kujilla ja tee hyviä tuliaisostoksia. Suosittuja ostoksia ovat positanolainen muoti, värikäs Amalfin rannikon keramiikka ja erilaiset nahkatuotteet. Myöhemmin päivällä matka jatkuu lautalla kohti Amalfin kaupunkia, jossa voit kierrellä omatoimisesti kaupunkiin tutustuen. Vieraile upeassa ja koristeellisessa katedraalissa, kiertele viehättävillä kujilla tai istahda nauttimaan paikallisista antimista. Paluu Sorrentoon tapahtuu lautalla meriteitse.

Kesto
koko päivä (n. klo 9–18.30)
Hinta
n. 60 €/aikuinen, 55 € / 4–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, opastuksen lautalla ja kuulokkeet.
Lisämaksusta
Vapaaehtoinen vierailu esim. Amalfin katedraalissa (n. 3 €/hlö) maksetaan retkellä.
Opastus
suomeksi. Opastus lautalla henkilökohtaisten kuulokkeiden kautta.
Retkipäivä
Kesän 2022 retkipäivä on lauantai.
Huomioitavaa
Varaudu käyttämään retkellä FFP2-suu-nenäsuojainta. Varaa mukaan oma suojain kaikille 6-v. täyttäneille. Kuljetukset hotelleilta satamaan ilman opasta, opas on vastassa Sorrenton satamassa. Retkellä on vapaata aikaa omatoimiseen ruokailuun. Varaa retkelle mukaan polvet ja olkapäät peittävä vaatetus, mikäli haluat vapaa-ajalla vierailla katedraalissa. Amalfin katedraalin sisäänkäynnille on n. 60 porrasta. Positano on jyrkkään rinteeseen rakennettu kaupunki, kadut ovat joko portaikkoa, tai jyrkkää ylä- tai alamäkeä. Retkellä on säävaraus. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 10 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Pompeji 1/2 pv

Pompeji 1/2 pv

Aikamatka antiikin aikaan! Pompejin vauras kauppakaupunki jäi tuhkan ja kivien alle Vesuviuksen tulivuoren purkautuessa vajaat 2000 vuotta sitten. Kaupunki löydettiin sattumalta uudelleen ja sen raunioalueella voit yhä aistia antiikin Pompejin arkea ja juhlaa.

Kiertele raunioilla hyvin säilyneiden hallintorakennusten, viinitupien, yksityistalojen ja kylpylöiden keskellä.

Kesto
puoli päivää (n. klo 7.45–13)
Hinta
n. 69 €/aikuinen, 55,20 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja  pääsymaksun Pompejille.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2022 retkipäivät ovat maanantai ja keskiviikko. Retki toteutetaan 8.6. alkaen. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 15.8.
Huomioitavaa
Varaudu käyttämään retkellä FFP2-suu-nenäsuojainta. Varaa mukaan oma suojain kaikille 6-v. täyttäneille. Varaa retkelle mukaan tukevat jalkineet, Pompejin alueella on paljon epätasaista kävelymaastoa ja portaita. Varaa retki viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 12 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 12 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Capri ja Anacapri

Capri ja Anacapri

Ihastu Napolinlahden kaunottareksi kutsuttuun Capriin! Saarella viihtyvät niin taiteilijat, elokuvatähdet kuin muotigurutkin. Lumoavan kaunis Capri ikimuistoisine maisemineen tekee kävijöihinsä lähtemättömän vaikutuksen.

Päivän aikana näet saaren molemmat kaupungit. Anacapri kapeine kujineen on paikallisempi, ja siellä voit lisämaksusta vierailla lääkäri-kirjailija Axel Munthen Villa San Michele -huvilassa. Kansainvälisemmän ja vilkkaamman Caprin ostoskaduilla ovat edustettuina Italian kuuluisimmat muotiliikkeet. Lisämaksusta voit vierailla keisari Augustuksen historiallisessa puutarhassa ihastelemassa sen upeita kasveja. Puutarhasta avautuvat saaren mieleenpainuvimmat maisemat. Vapaa-ajalla voit kierrellä saaren poluilla tai lähteä lisämaksulliselle veneretkelle maailmankuuluun Siniseen luolaan.

Kesto
koko päivä (n. klo 7.30–17)
Hinta
n. 92 €/aikuinen, 76 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
Sorrentossa bussikuljetuksen retkipysäkiltä satamaan (pl. Astoria ja Continental -hotellit, joista kuljetus omatoimisesti), edestakaisen lauttalipun ja bussikuljetuksen Caprilla.
Lisämaksusta
Vapaaehtoinen vierailu esim. Axel Munthen huvilaan (n. 10 €/hlö), Augustuksen puutarhaan (n. 1,50 €/hlö), veneajelu Siniseen luolaan (n. 30 €/hlö), maksetaan retkellä käteisellä.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2022 retkipäivät ovat ti, to ja pe.
Huomioitavaa
Varaudu käyttämään retkellä FFP2-suu-nenäsuojainta. Varaa mukaan oma suojain kaikille 6-v. täyttäneille. Tapaat oppaan Sorrenton satamassa, Bar La Scogliera- baarin luona. Astoria ja Continental -hotelleilta kuljetus Sorrenton satamaan omatoimisesti. Retkellä on vapaata aikaa omatoimiseen ruokailuun. Varaa retki viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 12 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 4 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Amalfin rannikko minibussilla

Amalfin rannikko minibussilla

Vietä päivä upealla Salernonlahdella! Amalfin rannikkoa pidetään Italian ja ehkä koko maailman kauneimpana ja ainutlaatuisimpana. Auton huristellessa kauniissa Amalfin rannikkotien maisemissa ajat läpi viehättävien pikkukaupunkien ja kylien, jotka kiemurtelevat helminauhan lailla vuorenseinämillä. Nämä lumoavat maisemat jäävät mieleesi pitkäksi aikaa!

Vieraile ihastuttavassa Positanossa ja sen jylhissä maisemissa. Kaupunki on kehittynyt lähes pystysuoraan nouseville rinteille ja se tunnetaankin yhteä Amalfin rannikon kuvatuimpana kylänä omalaatuisen arkkitehtuurinsa vuoksi. Kävele pitkin kaupungin kapeita katuja, ihaile sen historiallisia rakennuksia tai tee tuliaisostoksia pienissä putiikeissa. Positanon kuuluisin maamerkki, Santa Maria Assuntan kirkko, marmorikupoleineen kaupungin keskustassa on vierailun arvoinen.

Koko rannikon nimeä kantavassa mielenkiintoisessa Amalfin kaupungissa voit vierailla upeassa ja koristeellisessa katedraalissa, kierrellä viehättävillä kallioon rakennetuilla kapeilla kujilla tai istahtaa nauttimaan paikallisista antimista. Rannikon suurin kaupunki kätkee sisäänsä paljon historiaa ja keskiaikaista arkkitehtuuria.

Kallionkielekkeellä lepäävän Ravellon pysähdyksellä sinun kannattaa ehdottomasti suuntaa kohti historiallista Villa Rufoloa, joka on yksi rannikon kauneimmista näköalapaikoista. Tyylikkään ja hienostuneen Ravellon sydän on Piazza Vescovadon keskusaukio ja sen laidalla sijaitseva vuonna 1089 perustettu katedraali.

Kesto
koko päivä (n. klo 8–17)
Hinta
n. 75 €/hlö, ei lapsialennusta
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, kevyen lounaan, jälkiruoan ja ruokajuoman (vesi, virvoitusjuoma, olut, viini).
Lisämaksusta
Vapaaehtoiset vierailut pysähdyskohteissa esim. Amalfin katedraalissa (n. 3 €/hlö) ja Villa Rufolossa (n. 7 €/hlö) maksetaan retkellä.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta). Auton kuljettaja toimii oppaana retkellä.
Retkipäivä
Kesän 2022 retki toteutetaan päivittäin. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 1.6., 2.6., 14.8., 15.8., 31.8. ja 1.9.2022.
Huomioitavaa
Varaudu käyttämään retkellä FFP2-suu-nenäsuojainta. Varaa mukaan oma suojain kaikille 6-v. täyttäneille. Retkellä on vapaata aikaa kaikissa pysähdyskohteissa (n. 1–2 tuntia/kohde). Varaa retkelle mukaan polvet ja olkapäät peittävä vaatetus, mikäli haluat vapaa-ajalla vierailla katedraalissa. Maasto on mäkistä, etenkin Positanossa, joka on jyrkkään rinteeseen rakennettu kaupunki, kadut ovat joko portaikkoa tai jyrkkää ylä- tai alamäkeä. Amalfin katedraalin sisäänkäynnille on n. 60 porrasta. Varaa retki viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 12 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 2 henkilöä ja enimmäishenkilömäärä 8 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Paestum ja mozzarella

Paestum ja mozzarella

Tutustu Paestumin kiehtoviin raunioihin ja sen aarteisiin sekä maailmankuuluun mozzarellajuustoon.

Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvalla Paestumin arkeologisella alueella näet hämmästyttävän hyvin säilyneet muinaiset doorilaistyyliset temppelit. Napolin eteläpuolella sijaitseva Paestumin kreikkalainen kaupunki rakennettiin yli 2400 vuotta sitten, jolloin eteläinen Italia oli osa Suur-Kreikkaa.

Buffalo-mozzarella on Campanian maakunnan erikoisherkkuja. Retken aikana vierailet juustotilalla ja tutustut tähän kuuluisaan vesipuhvelin maidosta valmistettuun herkkuun ja sen valmistukseen maistiaisten siivittämänä.

Kesto
koko päivä (n. klo 8–17)
Hinta
n. 71 €/aikuinen, 61 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, kuulokkeet ja mozzarellajuustomaistiaiset.
Lisämaksusta
Pääsymaksu Paestumin arkeologiselle alueelle (n. 13 €/aikuinen) maksetaan retkellä käteisellä. Vapaaehtoinen lounas juustotilalla. Vapaaehtoinen lounas juustotilalla.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2022 retkipäivä on tiistai.
Huomioitavaa
Varaudu käyttämään retkellä FFP2-suu-nenäsuojainta. Varaa mukaan oma suojain kaikille 6-v. täyttäneille. Varaa retkelle mukaan käteistä Paestumin arkeologisen alueen pääsymaksua varten. 18–24.v, on suositeltavaa varata retkelle mukaan henkilöllisyystodistus mahdollisen Paestumin sisäänpääsymaksun alennuksen saamiseksi. Hinta vahvistuu sisäänkäynnin yhteydessä. Varaa retki viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 12 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 12 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Herculaneum

Herculaneum

Tutustu vuonna 79 tuhoutuneeseen Herculaneumiin noin kahden tunnin opastetulla kävelykierroksella. Kierroksen aikana kuulet useita kertomuksia Herculaneumin ihmisten arjesta ja juhlasta.

Herculaneum tuhoutui Pompejista poiketen peittymällä tulivuoren laavaan, kun taas Pompeji peittyi tuhkaan. Tämän vuoksi Herculaneum on säilynyt huomattavasti Pompejia paremmin.

Mielenkiintoisella kierroksella näet Heculaneumissa lähes kokonaisina säilyneitä rakennuksia, värikkäitä freskoja ja erityisesti yksityistaloja sisäpihoineen. Herculaneumissa näet selkeästi myös miten nykyinen Ercolanon kaupunki on rakennettu tuhoutuneen kaupungin päälle.

Kesto
puoli päivää (n. klo 8–13)
Hinta
n. 55 €/aikuinen, 45 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, sisäänpääsymaksun Herculaneumiin ja kuulokkeet.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2022 retkipäivä on sunnuntai.
Huomioitavaa
Varaudu käyttämään retkellä FFP2-suu-nenäsuojainta. Varaa mukaan oma suojain kaikille 6-v. täyttäneille. Varaa retkelle mukaan tukevat jalkineet raunioalueella kävelyä varten ja henkilöllisyystodistus 2–11-v. lapselle. Varaa retki viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 12 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 12 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Italialainen kokkikoulu

Italialainen kokkikoulu

Oletko ihastunut italialaiseen keittiöön? Kokkikoulun aikana tutustut paikallisiin raaka-aineisiin ja ruoanvalmistukseen hurmaavissa Napolinlahden maisemissa. Älä jätät tätä ainutlaatuista kokemusta väliin!

Retkellä suuntaat Vico Equensen kylän kauniiseen huvilaan valmistamaan maukkaita annoksia ja tutustumaan syvemmin paikalliseen ruoanvalmistukseen. Huvilan puutarhassa kierrellessä näet kasvimaan luomutuotteita sekä aluetta ympäröivät oliivi-, sitruuna- ja appelsiinipuut.

Retken aikana opit valmistamaan tyypillisen italialaisen menun isäntäperheen salaisia reseptejä ja tuoreita raaka-aineita käyttäen. Kokkikoulun aikana opit valmistamaan muun muassa käsintehtyä pastaa sorrentolaiseen tapaan, munakoisovuokaa ja tiramisua. Kokkailun ohella kuulet paikallisesta ruoasta ja erilaisista raaka-aineista. Kokkailujen jälkeen nautitaan itsevalmistettu herkullinen ateria ja saat todistuksen osallistumisestasi kokkikouluun.

Kesto
puoli päivää (n. klo 9.30–13.30)
Hinta
n. 85 €/aikuinen, 75 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, lounaan, ruokajuomat (vesi, viini, limoncello) ja todistuksen kokkikoulusta.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesällä 2022 retki toteutetaan päivittäin.
Huomioitavaa
Varaudu käyttämään retkellä FFP2-suu-nenäsuojainta. Varaa mukaan oma suojain kaikille 6-v. täyttäneille. Kokkikoulu järjestetään Vico Equensen kylässä, kuljetuksen kesto n. 30 minuuttia/suunta. Varaa retki viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 12 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 2 henkilöä ja enimmäisosallistujamäärä 15 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Sorrenton retket – varaa lomallesi uusia elämyksiä

Näe lomakohteesi helmet ja koe uusia elämyksiä! Valitse suomeksi tai englanniksi opastettuja retkiä ja ainutlaatuisia aktiviteetteja.

Osan retkistä voit varata jo pari kuukautta ennen matkustuskauden alkua. Varmista paikkasi retkillämme ja varaa ne ennen matkaa matkavarauksen yhteydessä, OmalomastaAurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelustamme. Ennen matkaa varatut retket tulee maksaa ennen matkalle lähtöä. Loman aikana voit ostaa retkiä Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Kaikki retket voit varata ja maksaa myös lomakohteessasi euroilla, Visa Electronilla, Visalla tai Mastercardilla. Retket tulee varata viimeistään retkeä edeltävänä päivänä klo 12 paikallista aikaa. Osa retkistä tulee varata jo hyvissä ajoin ennen retken alkua, poikkeava aika on mainittu retkikuvauksessa. Mikäli varattu retki joudutaan perumaan esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän tai sääolosuhteiden takia, maksamasi retkimaksu palautetaan.

Retkien hinnat ovat ohjehintoja, hinnat vahvistuvat varauksen yhteydessä. Maksutta retkeileville lapsille ei varata omaa paikkaa retkibussista, eivätkä mahdolliset ateriat sisälly maksuttoman retken ja/tai aktiviteetin hintaan. Retken ilmoitettu noin-kesto on arvio retken tavanomaisesta kestosta. Tarkka lähtöaika ja -paikka retkelle on retkilipussa tai saat sen oppaalta kohteessa. Muutokset retkien hinnoissa, retkipäivissä, ohjelmassa ja aikataulussa ovat mahdollisia, lue lisää retkiehdoista.

Lentokenttäkuljetukset

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Matkusta vaivattomasti lentoasemalta hotelliisi Aurinkomatkojen maksullisella bussikuljetuksella. Yhdistelmämatkoilla lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan.

Hinta
Kohteesta riippuen 10–20 €/aikuinen, 5–10 € / 2–17-v. lapsi. Alle 2-vuotiaat lapset matkustavat lentokenttäkuljetuksessa veloituksetta. Tarkan hinnan näet varausta tehdessäsi.

Bussikuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Omalomasta tai Aurinkomatkat-sovelluksesta viimeistään 2 päivää ennen lähtöä.

Jos sinulla on erikoismatkatavaroita esim. golfbagi (poislukien lastenrattaat), ota yhteys asiakaspalveluumme varmistaaksesi erikoismatkatavaralle paikan kuljetuksessa.

Sulje

Yksityinen lentokenttäkuljetus

Yksityinen lentokenttäkuljetus

Tässä kohteessa voit matkustaa lentoasemalta hotelliisi nopeasti ja mukavasti myös yksityiskuljetuksella, jonka tarkemmat hintatiedot löydät tehdessäsi varausta. Autoon mahtuu 1 matkalaukku/hlö.

Yksityiset lentokenttäkuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelusta viimeistään 5 päivää ennen matkaa.

Sulje

Lentokenttäkuljetukset

Tässä kohteessa voit ostaa joko bussikuljetuksen tai yksityiskuljetuksen lentoasemalta hotelliisi.