Alcudian ja Can Picafortin retket ja aktiviteetit

Pala aitoa Mallorcaa

Pala aitoa Mallorcaa

Mallorcan herttaiset pienet kylät kutsuvat nauttimaan päivästä ja leppoisasta elämänmenosta! Luvassa on mielenkiintoinen päivä, jonka aikana tutustut saareen lomakylien ulkopuolella. 

Retkellä ajetaan pitkin maalaisteitä nauttien vehreistä maisemista. Upeiden maisemien lisäksi kuulet retkellä saaren perinteistä ja nykypäivän arjesta. Entä miltä näyttääkään Aloe Vera -tilalla? Täällä kuulet Aloe Veran kasvatuksesta ja sen hyötykäytöstä. Saat myös maistaa taatusti tuoretta Aloe Verasta valmistettua juomaa.

Retkellä pistäydyt maalaismarkkinoilla Sineun kylässä, jossa koet autenttista markkinatunnelmaa. Kiertele alueella ja osta mukaasi tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja muita markkinatuotteita. Lounastaukoa vietät saaren keskiosassa nauttien paikallista mallorcalaista ruokaa.

Lounaan jälkeen suuntaat Bonanyn luostarin näköalapaikalle ihailemaan upeita maisemia. Retkipäivän päätteeksi tehdään vielä pysähdys Montuirissa sijaitsevalla Mallorca-helmitehtaalla.

Kesto
koko päivä (n. klo 9–19). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 79 €/aikuinen, 39,50 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, lounaan ja ruokajuomat (vesi, punaviini, sangria).
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivä on torstai. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 15.8.2024.
Huomioitavaa
Retkelle noudetaan asiakkaita useilta hotelleilta ja loma-alueilta. Varaa retki hyvissä ajoin, kuitenkin viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 10 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 20 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Kauneinta Mallorcaa

Kauneinta Mallorcaa

Antoisan retkipäivän aikana näet Mallorcan kauneimmat maisemat vaihtuvien kulkupelien kyydistä. Päivän aikana matkaat bussilla kiemuraisilla vuoristoteillä, vanhalla junalla läpi vuoristotunnelien, puisella raitiovaunulla Sóllerin maisemissa sekä veneellä luoteisrannikon vesillä.

Retkellä matkaat vanhanaikaisella puujunalla saaren eteläosasta Sóllerin kaupunkiin. Maisemareitti kulkee Tramuntanan vuoristossa läpi pienten kylien, vuoristotunnelien ja siltojen. Sólleriin saavuttuasi istahdat raitiovaunuun ja suuntaat kohti Puerto de Sóllerin kalastajakylän satamaa. Tämän elegantin kylän satamassa siirryt Sa Calobran pikkuruiseen kylään vievään laivaan.

Upeista maisemistaan kuulun Sa Calobran kupeessa sijaitsee Torrent de Pareisin rotko pienine uimarantoineen. Täällä sinulla on vapaata aikaa omatoimiseen kiertelyyn. Sa Calobrasta matkaa jatketaan bussilla kohti saaren eteläosaa, pitkin kiemuraisia vuoristoteitä ja läpi paikallisten kylien.

Matkan varrella näet maisemia laaksojen pohjilta, vehreiden hedelmätarhojen ääreltä ylös rinteeseen, mäntyjen ja oliivipuiden varjoihin. Serpentiiniteitä pitkin nouset korkealle upeiden maisemien yläpuolelle, ja näkemäsi maisemat ovat nimensä mukaisesti kauneinta Mallorcaa.

Kesto
koko päivä (n. klo 8.30–19). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 99 €/aikuinen, 49,50 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, vene-, raitiovaunu- ja junalipun.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivät ovat tiistai ja lauantai. Retki järjestetään poikkeuksellisesti sunnuntaina 12.5., lauantain 11.5. sijaan. Retkeä ei poikkeuksellisesti järjestetä 12.10.2024.
Huomioitavaa
Retki voidaan toteuttaa myös päinvastaisessa järjestyksessä, retkijärjestäjä määrittelee reitin retkikohtaisesti. Retkellä on vapaata aikaa omatoimiseen ruokailuun. Eväitä ja virvokkeita on mahdollista ostaa useammassa vierailukohteessa. Retkelle noudetaan asiakkaita useilta hotelleilta ja loma-alueilta. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 10 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 20 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille asiakkaille. Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkibussin, laivan, junan ja raitiovaunun kyytiin. Bussiin, junaan ja raitiovaunuun noustessa on portaat ja laivaan ramppi. Pysähdyskohteissa kuljetaan yleisesti päällystettyjä katuja. Sóllerissa on jonkin verran portaita. Pysähdyskohteiss ei ole esteettömiä wc-tiloja.

Apuvälineet ja lastenrattaat: Retkellä ei ole mahdollista liikkua pyörätuolilla, mutta rollaattorilla ja rattailla kyllä. Kokoontaitettavan rollaattorin tai rattaat voi ottaa mukaan retkelle. Mikäli otat rollaattorin tai rattaat mukaan, ilmoita siitä hyvissä ajoin ennen retkeä Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa, Aurinkolinjaan tai oppaallemme kohteessa.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Vierailu viini- ja oliivitilalla

Vierailu viini- ja oliivitilalla

Lähde Mallorcan maaseudulle ja paikallisten makujen äärelle. Tämä retki on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua läheltä paikallisten tilojen toimintaan ja tuotteisiin. Retki toteutetaan pienryhmässä ja on suunnattu vain aikuisille.

Tilavierailujen yhteydessä sinulla on mahdollisuus tutustua lähemmin itse tiloihin, oliiviin ja viinin kasvuympäristöön sekä tuotteiden valmistukseen. Vierailut huipentuvat maisteluhetkiin, ja viinin maistelun yhteydessä eteesi katetaan myös pieniä espanjalaisia suupaloja, tapaksia. Maistelujen jälkeen voit myös tehdä ostoksia tilojen tuotteista. 

Pienryhmässä toteutettava retki tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia Mallorcan maaseudun saloista. Retki järjestetään minibussilla, jonka kuljettaja toimii retken oppaana. Tilavierailujen aikana tapaat myös tilojen henkilökuntaa.

Kesto
puoli päivää (n. klo 9–15)
Hinta
n. 119 €/hlö. Osallistujien alaikäraja on 18 vuotta.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, vierailut viini- ja oliivitilalla sekä maistelut.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivä on perjantai.
Huomioitavaa
Vierailtavat tilat vaihtelevat retkikohtaisesti. Retkellä on mahdollisuus tehdä ostoksia tilan tuotteista. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 10 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 4 henkilöä ja enimmäisosallistujamäärä 8 henkilöä.
Esteettömyys
Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille asiakkaille. Retkellä liikutaan vaihtelevassa maastossa.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Palma ja katedraali

Palma ja katedraali

Ostoksia ja historiaa Palman kaupungissa! Mallorcan tyylikäs pääkaupunki kätkee sisäänsä viehättävän Vanhankaupungin ja vilkkaita ostoskatuja.

Istahda bussin kyytiin ja suuntaa tutkimaan Palman kaupunkia. Ihaile bussin kyydistä maisemia ja uppoudu kaupungin hurmaavaan tunnelmaan. Kiertoajelun jälkeen jalkaudut ja tutustut Vanhaankaupunkiin opastetulla kävelykierroksella. Kierros huipentuu vierailuun vaikuttavassa La Seun katedraalissa. Katedraalikierroksen jälkeen voit halutessasi tutustua katedraalin yhteydessä olevaan museoon tai lähteä tutustumaan kaupunkiin omatoimisesti. Kiertele tunnelmallisilla pikkukujilla, shoppaile kaupungin lukuisissa liikkeissä ja putiikeissa tai istahda kahvilaan lepuuttamaan jalkojasi.

Kesto
koko päivä (n. klo 8–18). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 53,50 €/aikuinen, 26,75 € / 2–11-v. lapsi, 31.5.2024 asti.
n. 56,50 €/aikuinen, 28,25 € / 2–11-v. lapsi, 1.6.2024 alkaen.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, opastetun kävelykierroksen Palman kaupungissa (n. 45 min.) ja sisäänpääsyn Palman katedraaliin ryhmässä.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivät ovat ma (2.5.–30.9.), ke ja pe. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 1.5.2024.
Huomioitavaa
Retkellä on vapaata aikaa omatoimiseen ruokailuun. Retkelle noudetaan asiakkaita useilta hotelleilta ja loma-alueilta. Kuljetuksen kokonaiskesto Alcudiasta n. 1,5 tuntia/suunta. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 10 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 20 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkibussin kyytiin. Kaupungissa on päällystettyjä ja kivettyjä katuja, joiden varrella on jonkin verran portaita ja korkeuseroja. Opastetun kävelykierroksen pituus n. 1,5 km. Palman kaupungissa on esteettömiä wc-tiloja.

Apuvälineet ja lastenrattaat: Retkellä on mahdollista liikkua pyörätuolilla, rollaattorilla ja rattailla. Kokoontaitettavan apuvälineen tai rattaat voi ottaa retkelle mukaan.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Palma ja Valldemossa

Palma ja Valldemossa

Näe kaksi erilaista, mutta sitäkin mielenkiintoisempaa vierailukohdetta yhdellä kertaa. Historiaa huokuva Palman kaupunki ja keskellä vehreää laaksoa sijaitseva Valldemossa. 

Saaren viehättävä pääkaupunki Palma tarjoaa ihmeteltäväksi lukuisia nähtävyyksiä ja upeita rakennuksia. Vieraile mahtipontisessa La Seun katedraalissa ja kuljeskele Vanhankaupungin kapeita kujia. Voit myös suunnata ostoksille keskustan kuuluisille ostoskaduille. Pysähdy nauttimaan herkullisia tapaksia johonkin kaupungin monista tapasravintoloista. Vapaata aikaa Palmassa kiertelyyn noin 3 tuntia. 

Palman hälinästä suunnataan pohjoisrannikon kuuluisimpaan kylään, taiteilijoidenkin suosimaan kuvankauniiseen Valldemossaan. Kuljeskele rauhallisia kivikatuja ja ihastele pieniä puutarhoja, ja koristeellisia kukkaruukkuja. Istahda nauttimaan kupponen kahvia johonkin kylän pienistä katukahviloista tai leipomoista. Tutustu myös munkkiluostariin, jossa puolalainen säveltäjä Chopin aikanaan asui. Halutessasi voit osallistua myös yhteiselle opastetulle kävelykierrokselle. Vapaata aikaa omatoimiseen kiertelyyn noin 1,5 tuntia. 

Kesto
koko päivä (n. klo 8–18). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 48,50 €/aikuinen, 24,50 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen.
Lisämaksusta
Pääsymaksu La Seun katedraaliin ja Valldemossan luostariin, maksetaan retkellä.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivät ovat ma (2.5.–30.9.), ke ja pe. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 1.5.2024.
Huomioitavaa
Retkellä on vapaata aikaa omatoimiseen ruokailuun. Retkelle noudetaan asiakkaita useilta hotelleilta ja loma-alueilta. Kuljetuksen kokonaiskesto Alcudiasta n. 1,5 tuntia/suunta. Varaa retkelle mukaan olkapäät ja polvet peittävää vaatetta, mikäli haluat vierailla kirkoissa. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 10 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 20 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille asiakkaille. Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkibussin kyytiin. Palmassa kadut ovat pääosin asfalttia, mutta kaduilla on jonkin verran portaita ja korkeuseroja. Valldemossassa maasto on mäkistä ja kadut pääasiassa mukulakivikatuja. Palman kaupungissa on esteettömiä wc-tiloja.

Apuvälineet ja lastenrattaat: Retkellä ei ole mahdollista liikkua pyörätuolilla, mutta rollaattorilla ja rattailla liikkuminen onnistuu, joskin Valldemossan kaduilla voi olla haastavaa. Kokoontaitettavan rollaattorin tai rattaat voi ottaa mukaan retkelle.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Palma omatoimisesti

Palma omatoimisesti

Lähde päiväretkelle Mallorcan pääkaupunkiin Palmaan. Kiertele tunnelmallisilla pikkukujilla ja istahda välillä kahvilaan maistelemaan herkullista ensaimada-leivonnaista.

Matkaat Palmaan bussikuljetuksella. Palmassa liikut omatoimisesti ja voit tutustua kaupungin kuvaukselliseen arkkitehtuuriin, vierailla kaupungin museoissa ja taidenäyttelyissä, tai tehdä loman mieluisimpia ostoksia saaren parhaimman valikoiman äärellä. Vapaata aikaa Palmassa kiertelyyn on n. 4–5 tuntia riippuen retkipäivän aikataulun.

Kesto
koko päivä (n. klo 8–18). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 37,50 €/aikuinen, 18,75 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen.
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita.
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivät ovat ma (2.5.–30.9.), ke ja pe. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 1.5.2024.
Huomioitavaa
Retkellä on vapaata aikaa omatoimiseen ruokailuun. Retkelle noudetaan asiakkaita useilta hotelleilta ja loma-alueilta. Kuljetuksen kokonaiskesto Alcudiasta n. 1,5 tuntia/suunta. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 10 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 20 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkibussin kyytiin. Kaupungissa on päällystettyjä ja kivettyjä katuja, joiden varrella on jonkin verran portaita ja korkeuseroja. Palman kaupungissa on esteettömiä wc-tiloja.

Lastenrattaat: Kokoontaitettavat lastenrattaat voi ottaa mukaan kuljetukseen.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Drachin tippukiviluolat

Drachin tippukiviluolat

Astu sisään yhteen Mallorcan kuuluisista tippukiviluolista ja tutustu Majorica-helmien valmistukseen. Retkellä vieraillaan saaren tunnetuimmassa Drachin tippukiviluolassa, joka sijaitsee saaren itärannikolla Porto Criston kaupungissa.

Drachin tippukiviluolat ovat Mallorcan saaren kuuluisimmat ja luolasto on yksi saaren suosituimmista nähtävyyksistä. Sen reitit yltävät jopa 25 metrin syvyyteen meren pinnan alapuolelle. Ihastele upeita kiviluomuksia ja nauti konsertista luolaston sisällä. Pieni sisäjärvi tarjoaa unohtumattomat puitteet musiikkiesitykselle.

Retken aikana voit halutessasi vierailla Majorica-helmimyymälässä, jossa voit tutustua helmien valmistukseen ja tehdä ostoksia.

Kesto
puoli päivää (n. klo 9–14). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 54 €/aikuinen, 27 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja pääsymaksun tippukiviluolaan.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivät ovat torstai ja sunnuntai (1.5. alkaen).
Huomioitavaa
Retkelle noudetaan asiakkaita useilta hotelleilta ja loma-alueilta. Retkeä ei suositella ahtaanpaikankammoisille. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 10 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 20 henkilöä.
Esteettömyys
Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille asiakkaille. Tippukiviluolassa on portaita ja korkeuseroja.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Hamsin tippukiviluolat ja dinosauruspuisto

Hamsin tippukiviluolat ja dinosauruspuisto

Lähde koko perheen voimin ihailemaan näyttäviä Hamsin tippukiviluolia ja seikkailemaan muinaisten dinosaurusten keskelle Dinosaurland -teemapuistoon. Retkellä yhdistät kaksi Porto Christossa lähekkäin sijaitsevaa mielenkiintoista nähtävyyttä.

Hamsin tippukiviluola on kuuluisa koukun muotoisista kivimuodostelmistaan. Blue Caves -osassa tutustut luolien sekä maailman ja ihmiskunnan syntyyn, ja historiaan lyhyiden videoesitysten muodossa. Tämän jälkeen siirryt pääluolaan ja laskeudut 30 metriä merenpinnan alapuolella sijaitsevalle sisäjärvelle kuulemaan lyhyen musiikkiesityksen.

Luolakierroksen jälkeen siirryt viereiseen Dinosaurus-teemapuistoon, jossa pääset kulkemaan useiden kymmenien dinosaurusnähtävyyksien seassa. Vastaan tulee niin tyrannosaurus, kuin maailman suurin dinosaurus titanosauruskin. Näet myös hauskan esityksen muodossa karanneen velociraptorin. Tällä retkellä viihtyvät taatusti myös perheen pienimmät!

Kesto
puoli päivää (n. klo 8.30–14). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 64,50 €/aikuinen, 32,25 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja pääsymaksun tippukiviluolaan ja dinosauruspuistoon.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivät ovat on torstai ja sunnuntai (1.5.alkaen). Retki toteutetaan 26.10. asti. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 15.8.2024.
Huomioitavaa
Varaa luolakierosta varten mukaan tukevat kengät. Retkelle noudetaan asiakkaita useilta hotelleilta ja loma-alueilta. Luolien alussa ja dinosauruspuistossa on ravintola ja kahvila. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 10 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 20 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille asiakkaille. Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkibussin kyytiin. Luolassa on paljon portaita ja korkeuseroja. Dinosauruspuistossa maasto on tasaista, osittain kovaa hiekkapohjaa. Luolissa kierroksen pituus sisäänkäynniltä uloskäynnille on n. 850 metriä ja dinosauruspuistossa n. 1–2 km, riippuen valitusta reitistä. Dinosauruspuistossa on esteettömiä wc-tiloja.

Apuvälineet: Luolassa ei ole mahdollista liikkua pyörätuolilla tai rollaattorilla, mutta dinosauruspuistossa kyllä. Kokoontaitettavan apuvälineen voi ottaa retkelle mukaan.

Lastenrattaat: Luolaan ei saa viedä lastenrattaita, mutta dinosauruspuistossa on mahdollista liikkua rattailla. Kokoontaitettavat rattaat voi ottaa retkelle mukaan.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Luonnonkaunis Menorca

Luonnonkaunis Menorca

Vietä antoisa päivä monipuolisella Menorcan saarella! Kiinnostava Menorcan saari tarjoaa päivävierailun aikana runsaasti kokemuksia.

Astu Menorcan saarelle vievän laivan kyytiin ja nauti merellisestä matkasta ja maisemista. Laivamatkan päätteeksi nouset maihin Ciutadellan kaupungissa ja suuntaat tutustumaan tämän naapurisaaren saloihin. Meren ääreltä nouset saaren korkeimmalle kohdalle Monte Toro -vuorelle ihastelemaan henkeäsalpaavia maisemia. Kauaskantoisten maisemien äärellä on aikaa valokuvaukseen ja Menorcan rannikon ihailuun.

Päivän aikana tutustut saaren suurimpiin kaupunkeihin, Maoon ja Ciutadellaan. Opastetut kävelykierrokset vievät hurmaavien kaupunkien kapeille kujille, ja kuulemasi tarinat yhdistelevät nykyistä ja mennyttä aikaa. Maon kaupungissa on aikaa omatoimiseen lounaaseen, kiertelyyn ja ostoksiin pienissä putiikeissa. Hanki lomamuistoksi vaikkapa tunnetut menorcalaiset Avarcas-sandaalit! Ciutadellan kävelykierroksen jälkeen aloitat paluumatkan takaisin Mallorcalle.

Kesto
koko päivä (n. klo 7.30–20). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 171 €/aikuinen, 85,50 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen Mallorcalla ja laivalipun sekä kuljetukset Menorcan saarella vierailukohteiden vällillä.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivä on keskiviikko. Retki toteutetaan 8.5.–30.9.
Huomioitavaa
Ilmoita retkivarauksen jälkeen osallistujien passin tai henkilökortin numero ja voimassaoloaika oppaalle kohteessa tai Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa. Passi tai henkilökortti tulee olla mukana retkellä. Laiva lähtee Puerto de Alcudiasta ja matkan kesto n. 90 minuuttia/suunta. Laivassa on kahvila. Retkellä on vapaata aikaa omatoimiseen ruokailuun. Retkelle noudetaan asiakkaita useilta hotelleilta ja loma-alueilta. Retkellä on säävaraus. Varaa retki viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 10 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 20 henkilöä.
Esteettömyys
Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille asiakkaille.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Formentorin rannikkoseikkailu

Formentorin rannikkoseikkailu

Leppoisa puolipäiväretki vie sinut nauttimaan upeista maisemista ja rannoista saaren pohjoisrannikon jylhille rinteille. Täällä nappaat loman parhaat maisemakuvat!

Kiemurtelevia serpentiiniteitä pitkin suunnataan kohti Formentorin niemeä ja Es Colomerin näköalapaikkaa. Eteesi aukeavat huikeat näkymät rannikolle ja sinisenä kimmeltävälle merelle. Valokuvaustauon jälkeen matka jatkuu bussin kyydissä kohti Formentorin rantaa. Juokse Välimeren sinisiin aaltoihin tai kaivaudu pehmeään rantahiekkaan.

Noin puoli tuntia kestävällä veneajelulla ihastelet huikeita maisemia mereltä käsin. Veneestä rantaudutaan rauhalliseen Puerto Pollensan rannikkokylään, josta matka jatkuu bussilla takaisin hotelleille.

Kesto
puoli päivää (n. klo 9–14). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 43 €/aikuinen, 21,50 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja n. 30 minuutin venematkan.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivät ovat tiistai (1.5. alkaen) ja sunnuntai. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 19.5.2024.
Huomioitavaa
Retkellä on säävaraus. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 10 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 20 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkibussin ja laivan kyytiin. Bussiin noustaan portaita ja laivaan kapeaa siltaa pitkin. Laivassa sekä näköalapaikalla on portaita. Bussista Formentorin rannalle kuljetaan osittain hieman epätasaista asfalttia ja osittain hiekkaista alustaa pitkin n. 300 metrin matka/suunta. Formentorin rannalla on esteettömät wc-tilat.

Apuvälineet ja lastenrattaat: Retkelle on mahdollista osallistua rollaattorilla ja rattailla, mutta ei pyörätuolilla. Kokoontaitettavan rollaattorin ja rattaat voi ottaa mukaan retkelle.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Katamaraaniretki Pollensan lahdella

Katamaraaniretki Pollensan lahdella

Vietä leppoisa lomapäivä merellä Pollensan lahden maisemissa. Nauti rennosta tunnelmasta, rantojen kirkkaista vesistä ja auringon hehkusta.

Katamaraani suuntaa Pollensan satamasta kohti merta. Päivän aikana pysähdytään uimatauoille, jolloin voit pulahtaa kristallinkirkkaisiin vesiin vilvoittelemaan. Pysähdysten aikana voit uimisen ohella suppailla tai tutustua pinnanalaiseen elämään snorklaillen. Halutessasi voit vain nauttia katamaraanin kannella ihanasta merellisestä tunnelmasta sekä auringon lämmöstä merituulen hyväillessä ihoasi. Alus rantautuu päivän aikana Formentorin rannalle, jossa vietetään uimataukoa ja voit nousta jaloittelemaan rantahietikolle.

Retken aikana herkuttelet miehistön valmistaman maistuvan lounaan merimaisemia ihaillen. Tätä on meriretki parhaimmillaan!

Kesto
puoli päivää (n. klo 9–15). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 72 €/aikuinen, 58 € / 3–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, lounaan ja ruokajuomat (vesi, sangria).
Lisämaksusta
muut juomat aluksen baarista, maksetaan retkellä käteisellä.
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita.
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivät ovat ti, to ja la. Retki toteutetaan 1.5.–30.9.
Huomioitavaa
Retkellä on mahdollisuus erityisruokavalioon (kasvis). Erityisruokavalion saatavuutta ja aterian sisältöä ei voida taata. Ilmoita erityisruokavalion tarpeesta ennen retkipäivää Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa, Aurinkolinjaan tai oppaallemme kohteessa. Retkellä on säävaraus. Varaa retki viimeistään 3 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 10 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 25 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkibussin ja laivan kyytiin. Bussiin noustaan portaita ja laivaan kapeaa nostosiltaa pitkin. Bussista laivaan kuljetaan päällystettyä alustaa n. 900 metrin matka/suunta. Formentorin rannalle vie päällystämätön polku. Formentorin rannassa on esteettömät wc-tilat. Laivan wc-tilat ovat pienet.

Apuvälineet ja lastenrattaat: Retkelle on mahdollista osallistua pyörätuolilla, rollaattorilla ja rattailla. Kokoontaitettavat apuvälineet ja rattaat voi ottaa mukaan retkelle. Mikäli otat mukaan apuvälineen tai rattaat, ilmoita siitä hyvissä ajoin ennen retkeä Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa, Aurinkolinjaan tai oppaallemme kohteessa.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Meriretki Pollensan lahdella

Meriretki Pollensan lahdella

Lähde mukaan koko perheen leppoisalle meriretkelle Pollensan lahden maisemiin! Päivän aikana nautit merellisistä aktiviteeteista ja rantaelämästä.

Puuveneen kyydissä seilaat Pollensan satamasta kohti merta, ihaillen jylhiä rannikkomaisemia. Päivän aikana pysähdytään uimatauoille, jolloin voit pulahtaa kristallinkirkkaisiin vesiin vilvoittelemaan. Pysähdysten aikana voit uimisen ohella suppailla tai tutustua pinnanalaiseen elämään snorklaillen. Päivän aikana rantaudutaan Formentorin rannalle, jossa vietetään uimataukoa ja voit nousta jaloittelemaan rantahietikolle. Retken aikana herkuttelet miehistön valmistaman maistuvan lounaan merimaisemia ihaillen.

Kesto
koko päivä (n. klo 9–15.30). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 72 €/aikuinen, 58 € / 3–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, lounaan ja ruokajuomat (vesi, virvoitusjuoma, sangria).
Lisämaksusta
muut juomat aluksen baarista, maksetaan retkellä käteisellä.
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita.
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivät ovat keskiviikko ja perjantai. Retki toteutetaan 1.5.–30.9.
Huomioitavaa
Laivalla on lainattavissa uimalaseja, uimapatukoita sekä muutamia sup-lautoja. Halutessasi voit ottaa mukaan omat snorklausvälineet. Laivassa on katettua tilaa ja pieni aurinkokansi, ei makuupaikkoja. Retkellä on mahdollisuus erityisruokavalioon (kasvis). Ilmoita erityisruokavalion tarpeesta ennen retkipäivää Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa, Aurinkolinjaan tai oppaallemme kohteessa. Erityisruokavalion saatavuutta ja aterian sisältöä ei voida taata. Retkellä on säävaraus. Varaa retki viimeistään 3 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 10 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 20 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkibussin ja laivan kyytiin. Bussiin noustaan portaita ja laivaan kapeaa siltaa pitkin. Laivassa on muutamia portaita. Bussista laivaan kuljetaan päällystettyä alustaa n. 500 metrin matka/suunta. Formentorin rannalle vie päällystämätön polku. Formentorin rannassa on esteettömät wc-tilat. Laivan wc-tilat ovat pienet.

Apuvälineet ja lastenrattaat: Retkelle on mahdollista osallistua rollaattorilla ja rattailla, mutta ei pyörätuolilla. Kokoontaitettavat rollaattorin ja rattaat voi ottaa mukaan retkelle.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Meriretki – auringonnousu ja delfiinit

Meriretki – auringonnousu ja delfiinit

Lähde aamuvarhaisella merelle ja koe upea elämys! Seuraa auringon nousua mereltä käsin ja lähde katsomaan leikkisiä delfiinejä niiden omassa luonnollisessa elinympäristössään.

Moderni katamaraani kuljettaa retkeläiset Formentorin niemen kärkeen, jossa auringonnousu upeine väreineen avautuu eteesi. Matkalla miehistö tarjoilee halukkaille kahvia tai suklaajuomaa. Auringon noustua taivaalle suunnataan katsomaan näkyisikö merellä näitä älykkäitä merten asukkeja. Delfiinien näkeminen niiden omassa elementissään on ainutlaatuinen elämys ja hyvällä onnella pääset keskelle taitavasti hyppivää delfiiniparvea. Aluksen kyydissä on hyvä tilaisuus lähestyä ja tarkkailla eläimiä niiden omilla ehdoilla.

Kesto
puoli päivää (n. klo 5.15–10.30). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 68 €/aikuinen, 55 € / 3–11-v. lapsi. Osallistujien alaikäraja on 3 vuotta.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja kahvin tai suklaajuoman.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivät ovat keskiviikko ja perjantai. Retki toteutetaan 1.5.–30.9.
Huomioitavaa
Varaa retki viimeistään 5 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 10 mennessä. Retkellä on säävaraus. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 20 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkibussin ja laivan kyytiin. Bussiin noustaan portaita ja laivaan kapeaa siltaa pitkin. Bussista laivaan kuljetaan päällystettyä alustaa n. 300 metrin matka/suunta. Laivalla ei ole esteettömiä wc-tiloja.

Apuvälineet ja lastenrattaat: Retkelle ei ole mahdollista liikkua  pyörätuolilla, rollaattorilla tai rattailla.. Kokoontaitettavat apuvälineet ja rattaat voi kuitenkin ottaa mukaan kuljetukseen.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Ilta Rancho Grande -hevostilalla, ratsastaen

Ilta Rancho Grande -hevostilalla, ratsastaen

Vietä iltapäivä mallorcalaisen hevostilan tyyliin! Ratsasta rancholla ja rentoudu ratsastuksen jälkeen perinteisen maalaisruoan ääressä. Lapset viihtyvät tilan kotieläinten tarhoilla.

Noin tunnin mittainen ratsastusretki suuntautuu tilan metsiin ja upeisiin Alcudianlahden maisemiin. Tilalla on hevosia kaikentasoisille ratsastajille ja hevosten lisäksi tilalla on monia muita kotieläimiä, joita voit ihastella ennen tai jälkeen ratsastuksen.

Illalliseksi tarjotaan grillattuja maalaisherkkuja. Illallisen jälkeen voit halutessasi istua automaattihärän selkään tai opetella rivitanssin askeleita.

Kesto
iltaretki (n. klo 16.30–23.30). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 89 €/aikuinen, 78 € / 6–11-v. lapsi. Osallistujien alaikäraja on 6 vuotta.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, illallisen ja ruokajuomat (vesi, virvoitusjuomat, viini, sangria).
Lisämaksusta
muut juomat, maksetaan retkellä.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesällä 2024 retki toteutetaan ke 17.4., pe 19.4., pe 26.4. ja 2.5. alkaen ke, to ja pe.
Huomioitavaa
Varaa retkelle mukaan pitkät housut ja umpinaiset kengät ratsastusta varten. Alle 18-vuotias voi osallistua retkelle matkaseurueeseen kuuluvan täysi-ikäisen henkilön seurassa. Täysi-ikäisen tulee osallistua retkelle joko ratsastaen tai erikseen myytävällä Ilta Rancho Grande -hevostilalla, kärryillä -retkellä. Retkellä on mahdollisuus erityisruokavalioon (kasvis). Erityisruokavalion saatavuutta ja aterian sisältöä ei voida taata. Ilmoita erityisruokavalion tarpeesta ennen retkipäivää Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa, Aurinkolinjaan tai oppaallemme kohteessa. Varaa retki viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 10 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 20 henkilöä.
Esteettömyys
Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille asiakkaille.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Ilta Rancho Grande -hevostilalla, kärryillä

Ilta Rancho Grande -hevostilalla, kärryillä

Vietä iltapäivä mallorcalaisen hevostilan tyyliin! Kulje hauskasti hevoskärryn kyydissä rancholla ja rentoudu perinteisen maalaisruoan ääressä. Lapset viihtyvät tilan kotieläinten tarhoilla.

Noin tunnin mittainen kärryajelu suuntautuu tilan metsiin ja upeisiin Alcudianlahden maisemiin. Tilalla on hevosten lisäksi monia muita kotieläimiä, joita voit ihastella ennen tai jälkeen kärryajelun.

Illalliseksi tarjotaan grillattuja maalaisherkkuja. Illallisen jälkeen voit halutessasi istua automaattihärän selkään tai opetella rivitanssin askeleita.

Kesto
iltaretki (n. klo 16.30–23.30). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 81 €/aikuinen, 69 € / 6–11-v. lapsi. Osallistujien alaikäraja on 6 vuotta.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, illallisen ja ruokajuomat (vesi, virvoitusjuomat, viini, sangria).
Lisämaksusta
muut juomat, maksetaan retkellä.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesällä 2024 retki toteutetaan ke 17.4., pe 19.4., pe 26.4. ja 2.5. alkaen ke, to ja pe.
Huomioitavaa
Tähän retkeen ei sisälly ratsastusta, ratsastusretki myydään erikseen. Alle 18-vuotias voi osallistua retkelle matkaseurueeseen kuuluvan täysi-ikäisen henkilön seurassa. Täysi-ikäisen tulee osallistua retkelle joko kärryillä tai erikseen myytävällä Ilta Rancho Grande -hevostilalla, ratsastaen -retkellä. Retkellä on mahdollisuus erityisruokavalioon (kasvis). Erityisruokavalion saatavuutta ja aterian sisältöä ei voida taata. Ilmoita erityisruokavalion tarpeesta ennen retkipäivää Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa, Aurinkolinjaan tai oppaallemme kohteessa. Varaa retki viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 10 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 20 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkibussin/pakettiauton ja hevoskärryn kyytiin. Tilalla maasto on osittain epätasaista. Retkellä kuljetaan päällystämättömällä alustalla, nurmella sekä osittain laatoitella alustalla. Tilan päärakennuksessa on esteettömät wc-tilat.

Apuvälineet ja lastenrattaat: Tilalla on mahdollista liikkua rollaattorilla ja rattailla. Kokoontaitettavan rollaattorin ja rattaat voi ottaa mukaan. Mikäli otat rollaattorin tai rattaat mukaan, ilmoita siitä hyvissä ajoin ennen retkeä Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa, Aurinkolinjaan tai oppaallemme kohteessa.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Ratsastusretki ranta- ja maalaismaisemissa

Ratsastusretki ranta- ja maalaismaisemissa

Ratsasta hevosen selässä kauniiden maisemien ympäröimänä, samalla kun merituuli silittää kasvojasi! Hevosen selästä koet Mallorcan lumoavat maisemat uudesta perspektiivistä.

Tilalla on hevosia kaikentasoisille ratsastajille. Kahden tunnin ratsastusretken aikana halukkaat pääsevät kokeilemaan myös laukan saloja. Upean lisän ratsastusretkeen tuo merenranta-alue, jonka kautta reitti kulkee. Rancho Granden tilalla on hevosten lisäksi monia muita kotieläimiä, joita voit ihastella ennen tai jälkeen ratsastuksen.

Kesto
puoli päivää (n. klo 10–13.30). Ratsastuksen kesto n. 2 tuntia. Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 69 €/hlö, ei lapsialennusta. Osallistujien alaikäraja on 6 vuotta.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivät ovat ti, ke, to, pe ja la.
Huomioitavaa
Varaa retkelle mukaan pitkät housut ja umpinaiset kengät ratsastusta varten. Varaa retki viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 10 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 10 henkilöä.
Esteettömyys
Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille asiakkaille.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Alcudian ja Ca'n Picafortin retket – varaa lomallesi uusia elämyksiä

Näe lomakohteesi helmet ja koe uusia elämyksiä! Valitse suomeksi tai englanniksi opastettuja retkiä ja ainutlaatuisia aktiviteetteja ja osta lippuja hauskoihin teemapuistoihin.

Osan retkistä voit varata jo pari kuukautta ennen matkustuskauden alkua. Varmista paikkasi retkillämme ja varaa ne ennen matkaa matkavarauksen yhteydessä, OmalomastaAurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelustamme. Ennen matkaa varatut retket tulee maksaa ennen matkalle lähtöä. Loman aikana voit ostaa retkiä Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Kaikki retket voit varata ja maksaa myös lomakohteessasi euroilla, Visa Electronilla, Visalla tai Mastercardilla. Retket tulee varata viimeistään retkeä edeltävänä päivänä klo 12 paikallista aikaa. Osa retkistä tulee varata jo hyvissä ajoin ennen retken alkua, poikkeava aika on mainittu retkikuvauksessa. Mikäli varattu retki joudutaan perumaan esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän tai sääolosuhteiden takia, maksamasi retkimaksu palautetaan.

Retkien hinnat ovat ohjehintoja, hinnat vahvistuvat varauksen yhteydessä. Maksutta retkeileville lapsille ei varata omaa paikkaa retkibussista, eivätkä mahdolliset ateriat sisälly maksuttoman retken ja/tai aktiviteetin hintaan. Retken ilmoitettu noin-kesto on arvio retken tavanomaisesta kestosta. Tarkka lähtöaika ja -paikka retkelle on retkilipussa tai saat sen oppaalta kohteessa. Muutokset retkien hinnoissa, retkipäivissä, ohjelmassa ja aikataulussa ovat mahdollisia, lue lisää retkiehdoista.

Lentokenttäkuljetukset

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Matkusta vaivattomasti lentoasemalta hotelliisi Aurinkomatkojen maksullisella bussikuljetuksella. Yhdistelmämatkoilla lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan.

Hinta
Kohteesta riippuen 25–35 €/aikuinen, 12,50–17,50 € / lapsi 2–17-v. Alle 2-vuotiaat lapset matkustavat lentokenttäkuljetuksessa veloituksetta. Tarkan hinnan näet varausta tehdessäsi.

Bussikuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Omalomasta tai Aurinkomatkat-sovelluksesta viimeistään lähtöä edeltävänä iltana.

Jos sinulla on erikoismatkatavaroita esim. golfbagi (poislukien lastenrattaat), ota yhteys asiakaspalveluumme varmistaaksesi erikoismatkatavaralle paikan kuljetuksessa.

Sulje

Yksityinen lentokenttäkuljetus

Yksityinen lentokenttäkuljetus

Tässä kohteessa voit matkustaa lentoasemalta hotelliisi nopeasti ja mukavasti myös yksityiskuljetuksella, jonka tarkemmat hintatiedot näet tehdessäsi varausta.

Autoon mahtuu 1 matkalaukku/hlö. Yksityiskuljetukseen voivat osallistua vain samalla matkavarauksella olevat henkilöt.

Yksityiskuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelusta viimeistään 5 päivää ennen matkaa.

Sulje

Lentokenttäkuljetukset

Tässä kohteessa voit ostaa joko bussikuljetuksen tai yksityiskuljetuksen lentoasemalta hotelliisi.

Cala d'Orin, Palman, Playa de Palman, Palma Novan ja Santa Ponsan retket ja aktiviteetit

Pala aitoa Mallorcaa

Pala aitoa Mallorcaa

Mallorcan herttaiset kylät kutsuvat nauttimaan päivästä ja leppoisasta elämänmenosta! Luvassa on mielenkiintoinen päivä, jonka aikana tutustut saareen loma-alueiden ulkopuolella. 

Retkellä ajetaan pitkin maalaisteitä nauttien kauniista maisemista. Upeiden maisemien lisäksi kuulet retkellä saaren perinteistä ja nykypäivän arjesta. Retken aluksi suuntaat Banyalbufarin kunnan alueelle, jossa vierailet vanhassa, 1500-luvulla rakennetussa vartiotornissa. Täältä nappaat upeat lomakuvat!

Matka jatkuu kohti hurmaavaa Valldemossaa, jossa sinulla on vapaata aikaa omatoimiseen kylään tutustumiseen. Tämä useita kertoja Mallorcan kauneimmaksi kyläksi lumoaa kävijänsä. Kulje pitkin idyllisiä mukulakivikujia tai ihaile vanhoja kukkaruukuin koristeltuja kivitaloja. Halutessasi voit lisämaksusta vierailla Chopin -museossa tai Real Cartuja -luostarissa. Lounastaukoa vietät saaren keskiosassa nauttien paikallista mallorcalaista ruokaa.

Lounaan jälkeen suuntaat kuuluisalle Bonanyn luostarin näköalapaikalle ihailemaan upeita maisemia. Retkipäivän päätteeksi tehdään vielä pysähdys Montuirissa sijaitsevalla Mallorca-helmitehtaalla.

Kesto
koko päivä (n. klo 9–19). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 79 €/aikuinen, 39,50 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, lounaan ja ruokajuomat (vesi, viini).
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivä on maanantai. Retki toteutetaan 26.10. asti.
Huomioitavaa
Retkelle noudetaan asiakkaita useilta hotelleilta ja loma-alueilta. Retkellä on mahdollisuus erityisruokavalioon (kasvis). Erityisruokavalion saatavuutta ja aterian sisältöä ei voida taata. Ilmoita erityisruokavalion tarpeesta ennen retkipäivää Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa, Aurinkolinjaan tai oppaallemme kohteessa. Varaa retki hyvissä ajoin, kuitenkin viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 10 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 20 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkibussin kyytiin. Pysähdyspaikoissa on epätasaista maastoa, portaita, päällystettyä ja päällystämätöntä tietä. Valldemossa sijaitsee rinteessä. Lounasravintola ja helmitehdas sijaitsevat tasamaalla ja näissä on myös esteettömät wc-tilat.

Apuvälineet ja lastenrattaat: Retkellä ei ole mahdollista liikkua pyörätuolilla, mutta rollaattorilla ja rattailla kyllä. Kokoontaitettavan rollaattorin tai rattaat voi ottaa retkelle mukaan. Mikäli otat rollaattorin tai rattaat mukaan, ilmoita siitä hyvissä ajoin ennen retkeä Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa, Aurinkolinjaan tai oppaallemme kohteessa.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Kauneinta Mallorcaa

Kauneinta Mallorcaa

Antoisan retkipäivän aikana näet Mallorcan kauneimmat maisemat vaihtuvien kulkupelien kyydistä. Päivän aikana matkaat bussilla kiemuraisilla vuoristoteillä, vanhalla junalla läpi vuoristotunnelien, puisella raitiovaunulla Sóllerin maisemissa sekä veneellä luoteisrannikon vesillä.

Retkellä matkaat vanhanaikaisella puujunalla saaren eteläosasta Sóllerin kaupunkiin. Maisemareitti kulkee Tramuntanan vuoristossa läpi pienten kylien, vuoristotunnelien ja siltojen. Sólleriin saavuttuasi istahdat raitiovaunuun ja suuntaat kohti Puerto de Sóllerin kalastajakylän satamaa. Tämän elegantin kylän satamassa siirryt Sa Calobran pikkuruiseen kylään vievään laivaan.

Upeista maisemistaan kuulun Sa Calobran kupeessa sijaitsee Torrent de Pareisin rotko pienine uimarantoineen. Täällä sinulla on vapaata aikaa lounaaseen ja omatoimiseen kiertelyyn. Sa Calobrasta matkaa jatketaan bussilla kohti saaren eteläosaa, pitkin kiemuraisia vuoristoteitä ja läpi paikallisten kylien.

Matkan varrella näet maisemia laaksojen pohjilta, vehreiden hedelmätarhojen ääreltä ylös rinteeseen, mäntyjen ja oliivipuiden varjoihin. Serpentiiniteitä pitkin nouset korkealle upeiden maisemien yläpuolelle, ja näkemäsi maisemat ovat nimensä mukaisesti kauneinta Mallorcaa.

Kesto
koko päivä (n. klo 9–18). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 99 €/aikuinen, 49,50 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, vene-, raitiovaunu- ja junalipun.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivät ovat 5.4.–30.4. ti, to ja la sekä 1.5. alkaen ti, pe ja su.
Huomioitavaa
Retkellä on vapaata aikaa omatoimiseen ruokailuun. Retki voidaan toteuttaa myös päinvastaisessa järjestyksessä, retkijärjestäjä määrittelee reitin retkikohtaisesti. Retkelle noudetaan asiakkaita useilta hotelleilta ja loma-alueilta. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 10 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 20 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille asiakkaille. Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkibussin, laivan, junan ja raitiovaunun kyytiin. Bussiin, junaan ja raitiovaunuun noustessa on portaat ja laivaan ramppi. Pysähdyskohteissa kuljetaan yleisesti päällystettyjä katuja. Sóllerissa on jonkin verran portaita.

Apuvälineet ja lastenrattaat: Retkellä ei ole mahdollista liikkua pyörätuolilla, mutta rollaattorilla ja rattailla kyllä. Kokoontaitettavan rollaattorin tai rattaat voi ottaa mukaan retkelle. Mikäli otat rollaattorin tai rattaat mukaan, ilmoita siitä hyvissä ajoin ennen retkeä Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa, Aurinkolinjaan tai oppaallemme kohteessa.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Viehättävä Valldemossa

Viehättävä Valldemossa

Lähde viettämään iltapäivää tunnelmallisessa Valldemossan kylässä! Ihastele kävellen kauniita katuja kivisine rakennuksineen, piipahda pienissä vehreissä puutarhoissa ja nauti upeista näköaloista. Tämä taiteilijoidenkin suosima Tramuntana-vuorten ympäröimä kylä on useasti äänestetty Mallorcan kauneimmaksi kyläksi.

Valldemossassa kiertelet valokuvauksellisilla kaduilla, joiden varrella on toinen toistaan ihastuttavampia kahviloita ja koristeellisia kukka-asetelmia. Kävelykierroksen aikana saat myös maistaa Valldemossan kylän erikoisuutta mallorcalaista coca de patata -leivonnaista. Lisää paikallisia herkkuja voit nauttia kylän pienissä kahviloissa ja leipomoissa. Kylässä teet myös loistavia tuliaishankintoja, sillä kauppiaiden valikoimissa on paljon paikallisia tuotteita.

Voit myös halutessasi tutustua kartusiaaniluostarin museoon ja asuntoon, jossa puolalainen säveltäjä Frédéric Chopin asui ja sävelsi. Chopinin museossa on esillä muun muassa Chopinin Plyel-piano, huonekaluja, ja valokuvia. Luostarin tiloissa on lisäksi vaihtuvia näyttelyitä. Kylän pienen koon vuoksi ehdit retken aikana hyvin tutustua kylään monipuolisesti.

Kesto
puoli päivää (n. klo 14–18.30)
Hinta
n. 42 €/aikuinen, 21 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja opastetun kävelykierroksen (n. 30 min.) sekä leivonnaisen kävelykierroksen aikana.
Lisämaksusta
Vapaaehtoinen vierailu Cartoixa de Valldemossa -luostarin museoon (n. 12 €/hlö) ja Chopin museoon (n. 5 €/hlö).
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivä on perjantai. Retki toteutetaan 26.10. asti.
Huomioitavaa
Retkelle noudetaan asiakkaita useilta hotelleilta ja loma-alueilta. Ennen Valldemossaan siirtymistä mahdollisten pienempien autojen asiakkaat yhdistetään isompaan bussiin. Valldemossassa vietetään aikaa n. 2,5 tuntia, sisältäen vapaaehtoisen lyhyen kävelykierroksen. Varaa retkelle mukaan tukevat jalkineet. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 10 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 20 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkibussin kyytiin. Valldemossan kylä sijaitsee rinteessä ja siellä on kumpuilevaa maastoa, kadut pääasiassa kivilaattaa.

Apuvälineet ja lastenrattaat: Retkellä ei ole mahdollista liikkua pyörätuolilla, mutta rollaattorilla ja rattailla liikkuminen onnistuu. Kokoontaitettavan rollaattorin tai rattaat voi ottaa mukaan retkelle. Mikäli otat rollaattorin tai rattaat mukaan, ilmoita siitä hyvissä ajoin ennen retkeä Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa, Aurinkolinjaan tai oppaallemme kohteessa.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Palma ja katedraali

Palma ja katedraali

Ostoksia ja historiaa Palman kaupungissa! Mallorcan tyylikäs pääkaupunki kätkee sisäänsä viehättävän Vanhankaupungin ja vilkkaita ostoskatuja.

Istahda bussin kyytiin ja suuntaa tutkimaan Palman kaupunkia. Ihaile bussin kyydistä maisemia ja uppoudu kaupungin hurmaavaan tunnelmaan. Kiertoajelun jälkeen jalkaudut ja vierailet vaikuttavassa La Seun katedraalissa ja sen ympäristössä. Opastettu kierros huipentuu kävelykierrokseen Vanhassakaupungissa, minkä jälkeen sinulla on vapaa-aikaa tutustua omatoimisesti kaupungin keskustaan. Kiertele tunnelmallisilla pikkukujilla, shoppaile kaupungin lukuisissa liikkeissä ja putiikeissa, tai istahda kahvilaan lepuuttamaan jalkojasi.

Kesto
puoli päivää tai koko päivä (riippuen valitusta paluukuljetuksesta). Lähtö n. klo 9. Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 46 €/aikuinen, 23 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, opastetun kierroksen ja sisäänpääsyn La Seun katedraaliin ryhmässä (n. 45 min.) sekä kävelykierroksen Palman kaupungissa (n. 45 min.).
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivät ovat ma (1.5. alk.), ke ja pe. Retki toteutetaan 26.10. asti. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 1.5.2024. 
Huomioitavaa
Paluukuljetusten lähtöajat Palmasta n. klo 13.30 ja klo 16.45. Paluukuljetuksen lähtöaikaa ei tarvitse ilmoittaa oppaalle ennakkoon. Linja-autossa opastus on monikielinen, katedraalivierailun ja kävelykierroksen ajaksi osallistujat jaetaan eri kielisiin ryhmiin, ja jokaisella on käytössään henkilökohtaiset kuulokkeet. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 10 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 20 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkibussin kyytiin. Kaupungissa on päällystettyjä ja kivettyjä katuja, joiden varrella on jonkin verran korkeuseroja ja paljon portaita. Kadut ovat paikoitellen kuluneita ja voivat olla liukkaita. Palman kaupungissa on esteettömiä wc-tiloja.

Lastenrattaat: Retkelle voi osallistua rattailla, mutta liikkuminen voi kuljettavan maaston ja väenpaljouden vuoksi olla paikoitellen haastavaa.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Vierailu viini- ja oliivitilalla

Vierailu viini- ja oliivitilalla

Lähde Mallorcan maaseudulle ja paikallisten makujen äärelle. Tämä retki on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua läheltä paikallisten tilojen toimintaan ja tuotteisiin. Retki toteutetaan pienryhmässä ja on suunnattu vain aikuisille.

Tilavierailujen yhteydessä sinulla on mahdollisuus tutustua lähemmin itse tiloihin, oliiviin ja viinin kasvuympäristöön sekä tuotteiden valmistukseen. Vierailut huipentuvat maisteluhetkiin, ja viinin maistelun yhteydessä eteesi katetaan myös pieniä espanjalaisia suupaloja, tapaksia. Maistelujen jälkeen voit myös tehdä ostoksia tilojen tuotteista. 

Pienryhmässä toteutettava retki tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia Mallorcan maaseudun saloista. Retki järjestetään minibussilla, jonka kuljettaja toimii retken oppaana. Tilavierailujen aikana tapaat myös tilojen henkilökuntaa.

Kesto
puoli päivää (n. klo 9–15)
Hinta
n. 119 €/hlö. Osallistujien alaikäraja on 18 vuotta.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, vierailut viini- ja oliivitilalla sekä maistelut.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivä on maanantai. Retki toteutetaan 1.5.–26.10.
Huomioitavaa
Vierailtavat tilat vaihtelevat retkikohtaisesti. Retkellä on mahdollisuus tehdä ostoksia tilan tuotteista. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 10 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 4 henkilöä ja enimmäisosallistujamäärä 8 henkilöä.
Esteettömyys
Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille asiakkaille. Retkellä liikutaan vaihtelevassa maastossa.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Drachin tippukiviluolat

Drachin tippukiviluolat

Astu sisään yhteen Mallorcan kuuluisista tippukiviluolista ja tutustu Majorica-helmien valmistukseen. Retkellä vieraillaan saaren tunnetuimmassa Drachin tippukiviluolassa, joka sijaitsee saaren itärannikolla Porto Criston kaupungissa.

Drachin tippukiviluolat ovat Mallorcan saaren kuuluisimmat ja luolasto on yksi saaren suosituimmista nähtävyyksistä. Sen reitit yltävät jopa 25 metrin syvyyteen meren pinnan alapuolelle. Ihastele upeita kiviluomuksia ja nauti konsertista luolaston sisällä. Pieni sisäjärvi tarjoaa unohtumattomat puitteet musiikkiesitykselle.

Retken aikana voit halutessasi vierailla Majorica-helmimyymälässä, jossa voit tutustua helmien valmistukseen ja tehdä ostoksia.

Kesto
puoli päivää (n. klo 8.30–14.30). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 53 €/aikuinen, 26,50 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja pääsymaksun tippukiviluolaan.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivät ovat 5.4.–30.4. ke, pe ja su sekä 1.5. alkaen ma, ke ja la. Retki toteutetaan 26.10. asti. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 20.5., 24.6. ja 12.10.2024.
Huomioitavaa
Retkelle noudetaan asiakkaita useilta hotelleilta ja loma-alueilta. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 10 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 20 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille asiakkaille. Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkibussin kyytiin. Tippukiviluolassa on portaita ja korkeuseroja.

Apuvälineet ja lastenrattaat: Retkelle ei ole mahdollista osallistua pyörätuolilla, rollaattorlla tai rattailla.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Hamsin tippukiviluolat ja dinosauruspuisto

Hamsin tippukiviluolat ja dinosauruspuisto

Lähde koko perheen voimin ihailemaan näyttäviä Hamsin tippukiviluolia ja seikkailemaan muinaisten dinosaurusten keskelle Dinosaurland -teemapuistoon. Retkellä yhdistät kaksi Porto Christossa lähekkäin sijaitsevaa mielenkiintoista nähtävyyttä.

Hamsin tippukiviluola on kuuluisa koukun muotoisista kivimuodostelmistaan. Blue Caves -osassa tutustut luolien sekä maailman ja ihmiskunnan syntyyn, ja historiaan lyhyiden videoesitysten muodossa. Tämän jälkeen siirryt pääluolaan ja laskeudut 30 metriä merenpinnan alapuolella sijaitsevalle sisäjärvelle kuulemaan lyhyen musiikkiesityksen.

Luolakierroksen jälkeen siirryt viereiseen Dinosaurus-teemapuistoon, jossa pääset kulkemaan useiden kymmenien dinosaurusnähtävyyksien seassa. Vastaan tulee niin tyrannosaurus, kuin maailman suurin dinosaurus titanosauruskin. Näet myös hauskan esityksen muodossa karanneen velociraptorin. Tällä retkellä viihtyvät taatusti myös perheen pienimmät!

Kesto
puoli päivää (n. klo 9–15). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 63 €/aikuinen, 40 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja pääsymaksun tippukiviluolaan ja dinosauruspuistoon.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivät ovat 5.4.–30.4. ke, pe ja su sekä 1.5. alkaen ma, ke ja la. Retki toteutetaan 26.10. asti. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 20.5. ja 24.6.
Huomioitavaa
Varaa luolakierosta varten mukaan tukevat kengät. Retkelle noudetaan asiakkaita useilta hotelleilta ja loma-alueilta. Luolien alussa ja dinosauruspuistossa on ravintola ja kahvila. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 10 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 20 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille asiakkaille. Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkibussin kyytiin. Luolassa on paljon portaita ja korkeuseroja. Dinosauruspuistossa maasto on tasaista, osittain kovaa hiekkapohjaa. Luolissa kierroksen pituus sisäänkäynniltä uloskäynnille on n. 850 metriä ja dinosauruspuistossa n. 1–2 km, riippuen valitusta reitistä. Dinosauruspuistossa on esteettömiä wc-tiloja.

Apuvälineet: Luolassa ei ole mahdollista liikkua pyörätuolilla tai rollaattorilla, mutta dinosauruspuistossa kyllä. Kokoontaitettavan apuvälineen voi ottaa retkelle mukaan.

Lastenrattaat: Luolaan ei saa viedä lastenrattaita, mutta dinosauruspuistossa on mahdollista liikkua rattailla. Kokoontaitettavat rattaat voi ottaa retkelle mukaan.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Luonnonkaunis Menorca

Luonnonkaunis Menorca

Vietä antoisa päivä monipuolisella Menorcan saarella! Kiinnostava Menorcan saari tarjoaa päivävierailun aikana runsaasti kokemuksia.

Astu Menorcan saarelle vievän laivan kyytiin ja nauti merellisestä matkasta ja maisemista. Laivamatkan päätteeksi nouset maihin Ciutadellan kaupungissa ja suuntaat tutustumaan tämän naapurisaaren saloihin. Meren ääreltä nouset saaren korkeimmalle kohdalle Monte Toro -vuorelle ihastelemaan henkeäsalpaavia maisemia. Kauaskantoisten maisemien äärellä on aikaa valokuvaukseen ja Menorcan rannikon ihailuun.

Päivän aikana tutustut saaren suurimpiin kaupunkeihin, Maoon ja Ciutadellaan. Opastetut kävelykierrokset vievät hurmaavien kaupunkien kapeille kujille, ja kuulemasi tarinat yhdistelevät nykyistä ja mennyttä aikaa. Maon kaupungissa on aikaa omatoimiseen lounaaseen, kiertelyyn ja ostoksiin pienissä putiikeissa. Hanki lomamuistoksi vaikkapa tunnetut menorcalaiset Avarcas-sandaalit! Ciutadellan kävelykierroksen jälkeen aloitat paluumatkan takaisin Mallorcalle.

Kesto
koko päivä (n. klo 7–20). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 171 €/aikuinen, 85,50 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen Mallorcalla ja laivalipun sekä kuljetukset Menorcan saarella vierailukohteiden vällillä.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivä on keskiviikko. Retki toteutetaan 8.5.–30.9.
Huomioitavaa
Ilmoita retkivarauksen jälkeen osallistujien passin tai henkilökortin numero ja voimassaoloaika oppaalle kohteessa tai Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa. Passi tai henkilökortti tulee olla mukana retkellä. Laiva lähtee Puerto de Alcudiasta ja matkan kesto n. 90 minuuttia/suunta. Laivassa on kahvila. Retkellä on vapaata aikaa omatoimiseen ruokailuun. Retkelle noudetaan asiakkaita useilta hotelleilta ja loma-alueilta. Retkellä on säävaraus. Varaa retki viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 10 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 20 henkilöä.
Esteettömyys
Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille asiakkaille.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Formentorin niemi ja paikallismarkkinat

Formentorin niemi ja paikallismarkkinat

Leppoisa retki vie sinut nauttimaan upeista maisemista saaren pohjoisrannikon jylhille rinteille. Täällä nappaat loman parhaat maisemakuvat! Päivän aikana vierailet markkinoilla, Formentorin niemellä ja rannalla, sekä ihailet veneajelun aikana maisemia mereltä käsin.

Aamu alkaa paikallisilla markkinoilla. Nauti markkinahumusta ostoksia tehden tai kahvilassa istuskellen, ja tunnelmaa seuraillen. Nappaa markkinoilta mukaasi eväitä, joita voit nauttia myöhemmin päivän aikana Formentorin rannalla. Istahda evästauolle, kaivaudu pehmeään rantahiekkaan ja juokse Välimeren sinisiin aaltoihin.

Huikeita maisemia ihailet päivän aikana Formentorin niemellä ja El Colomerin näköalapaikalla, sekä noin puolen tunnin kestoisella veneajelulla Formentorin rannan ja Puerto Pollensan kylän välissä.

Kesto
koko päivä (n. klo 9–18). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 62 €/aikuinen, 31 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja veneajelun.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivä on keskiviikko. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 1.5.2024.
Huomioitavaa
Retkellä on vapaata aikaa omatoimiseen ruokailuun. Retkelle noudetaan asiakkaita useilta hotelleilta ja loma-alueilta. Vierailupaikkojen järjestys voi vaihdella retkipäivän mukaan. Retkellä on säävaraus. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 10 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 20 henkilöä.
Esteettömyys
Liikkuminen: Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkibussin kyytiin. Bussiin noustessa on portaat ja laivaan nostosilta. Pysähdyskohteissa kuljetaan metsäpolkua, asfaltoituja teitä ja rantahiekalla. Näköalapaikalle noustaan portaat. Retken aikana on käytettävissä esteettömiä wc-tiloja.

Apuvälineet ja lastenrattaat: Retkelle on mahdollista osallistua pyörätuolilla, rollaattorilla ja rattailla. Kokoontaitettavan apuvälineen tai rattaat voi ottaa mukaan retkelle. Mikäli otat rollaattorin tai rattaat mukaan, ilmoita siitä hyvissä ajoin ennen retkeä Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa, Aurinkolinjaan tai oppaallemme kohteessa.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Meriretki Palmasta Magic-katamaraanilla, kuljetuksella

Meriretki Palmasta Magic-katamaraanilla, kuljetuksella

Vietä aamupäivä Palmanlahden maisemissa Magic-katamaraanilla. Nauti hiljaisesta purjehduksesta, rantojen kirkkaista vesistä ja auringon hehkusta.

Katamaraani matkaa merelle Palman purjevenesatamasta ja vie kohti etelärannikkoa sekä sen kallioita, ja rantapoukamia. Päivän aikana voit nauttia rannikon ihanista maisemista, pulahtaa mereen ja herkutella barbeque-lounaan antimilla. Varaa mukaan omat snorkkelit, mikäli haluat tutustua pinnanalaiseen elämään snorklaillen. Tätä on meriretki parhaimmillaan!

Kesto
koko päivä (n. klo 9–16, risteilyn kesto n. 5 tuntia). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 69 €/aikuinen, 34,50 € / 7–13-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, lounaan, ruokajuomat (viini, sangria) ja juomat purjehduksen ajan (vesi, virvoitusjuomat). 
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita. Laivan henkilökunta puhuu englantia.
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivät ovat torstai ja lauantai. Retki toteutetaan 1.6.–30.9.
Huomioitavaa
Melia Palma Marina, Saratoga, Sercotel Zurbaran ja Palma Bellver affiliated by Melia -hotelleihin retki on myynnissä vain ilman kuljetuksia. Retkellä on mahdollisuus erityisruokavalioon (kasvis). Erityisruokavalion saatavuutta ja aterian sisältöä ei voida taata. Ilmoita erityisruokavalion tarpeesta ennen retkipäivää Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa, Aurinkolinjaan tai oppaalle kohteessa. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 10 mennessä. Retkellä on säävaraus. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 20 henkilöä.
Esteettömyys
Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille asiakkaille. Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla retkibussin kyytiin. Parkkipaikalta katamaraanille on kävelymatkaa n. 500 metriä/suunta. Katamaraaniin noustaan kapeaa laivasiltaa pitkin. Wc-tilat sijaitsevat kannen alapuolella, jonne siirrytään tikkaita pitkin.

Katamaraanilla ei ole mahdollista liikkua pyörätuolilla, rollaattorilla tai lastenrattailla.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Meriretki Palmasta Magic-katamaraanilla, ilman kuljetusta

Meriretki Palmasta Magic-katamaraanilla, ilman kuljetusta

Vietä aamupäivä Palmanlahden maisemissa Magic-katamaraanilla. Nauti hiljaisesta purjehduksesta, rantojen kirkkaista vesistä ja auringon hehkusta.

Katamaraani matkaa merelle Palman purjevenesatamasta ja vie kohti etelärannikkoa sekä sen kallioita, ja rantapoukamia. Päivän aikana voit nauttia rannikon ihanista maisemista, pulahtaa mereen ja herkutella barbeque-lounaan antimilla. Varaa mukaan omat snorkkelit, mikäli haluat tutustua pinnanalaiseen elämään snorklaillen. Tätä on meriretki parhaimmillaan!

Kesto
puoli päivää (n. klo 9.30–15, risteilyn kesto n. 5 tuntia). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 56 €/aikuinen, 28 € / 7–13-v. lapsi
Sisältää
lounaan, ruokajuomat (viini, sangria) ja juomat purjehduksen ajan (vesi, virvoitusjuomat).
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita. Laivan henkilökunta puhuu englantia.
Retkipäivä
Kesän 2024 retki toteutetaan päivittäin 30.9. asti, poikkeuksena 5.4., 8.4., 17.4., 20.4. ja 29.4., jolloin retkeä ei toteuteta.
Huomioitavaa
Siirtyminen katamaraanin lähtöpaikalle Palman satamaan omatoimisesti, lähtöpaikka on Palman kaupungin auditoriota vastapäiseltä laiturilta. Laiva lähtee n. klo 10 ja paikalla on hyvä olla n. klo 9.30. Retkellä on mahdollisuus erityisruokavalioon (kasvis). Erityisruokavalion saatavuutta ja aterian sisältöä ei voida taata. Ilmoita erityisruokavalion tarpeesta ennen retkipäivää Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa tai Aurinkolinjaan. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 10 mennessä. Retkellä on säävaraus. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 20 henkilöä.
Esteettömyys
Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille asiakkaille. Katamaraaniin noustaan kapeaa laivasiltaa pitkin. Wc-tilat sijaitsevat kannen alapuolella, jonne siirrytään tikkaita pitkin.

Katamaraanilla ei ole mahdollista liikkua pyörätuolilla, rollaattorilla tai lastenrattailla.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Cala d'Orin, Palman, Playa de Palman, Palma Novan ja Santa Ponsan retket – varaa lomallesi uusia elämyksiä

Näe lomakohteesi helmet ja koe uusia elämyksiä! Valitse suomeksi tai englanniksi opastettuja retkiä ja ainutlaatuisia aktiviteetteja ja osta lippuja hauskoihin teemapuistoihin.

Osan retkistä voit varata jo pari kuukautta ennen matkustuskauden alkua. Varmista paikkasi retkillämme ja varaa ne ennen matkaa matkavarauksen yhteydessä, OmalomastaAurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelustamme. Ennen matkaa varatut retket tulee maksaa ennen matkalle lähtöä. Loman aikana voit ostaa retkiä Aurinkomatkat-sovelluksesta, sovelluksen chatista tai Aurinkolinjasta. Chatista ja Aurinkolinjasta varatut retket voi maksaa Credit- tai Debit-kortilla (maksu tapahtuu maksulinkin kautta, vaatii älypuhelimen ja internetyhteyden) sekä Svea-laskulla. Retket tulee varata viimeistään retkeä edeltävänä päivänä klo 12 paikallista aikaa. Osa retkistä tulee varata jo hyvissä ajoin ennen retken alkua, poikkeava aika on mainittu retkikuvauksessa. Mikäli varattu retki joudutaan perumaan esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän tai sääolosuhteiden takia, maksamasi retkimaksu palautetaan.

Retkien hinnat ovat ohjehintoja, hinnat vahvistuvat varauksen yhteydessä. Maksutta retkeileville lapsille ei varata omaa paikkaa retkibussista, eivätkä mahdolliset ateriat sisälly maksuttoman retken ja/tai aktiviteetin hintaan. Retken ilmoitettu noin-kesto on arvio retken tavanomaisesta kestosta. Tarkka lähtöaika ja -paikka retkelle on retkilipussa tai saat sen Aurinkolinjasta. Muutokset retkien hinnoissa, retkipäivissä, ohjelmassa ja aikataulussa ovat mahdollisia, lue lisää retkiehdoista.

Lentokenttäkuljetukset

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Matkusta vaivattomasti lentoasemalta hotelliisi Aurinkomatkojen maksullisella bussikuljetuksella. Yhdistelmämatkoilla lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan.

Hinta
Kohteesta riippuen 14–24 €/aikuinen, 7–12 € / 2–17-v. lapsi. Alle 2-vuotiaat lapset matkustavat lentokenttäkuljetuksessa veloituksetta. Tarkan hinnan näet varausta tehdessäsi.

Bussikuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Omalomasta tai Aurinkomatkat-sovelluksesta viimeistään lähtöä edeltävänä iltana.

Jos sinulla on erikoismatkatavaroita esim. golfbagi (poislukien lastenrattaat), ota yhteys asiakaspalveluumme varmistaaksesi erikoismatkatavaralle paikan kuljetuksessa.

Sulje

Yksityinen lentokenttäkuljetus

Yksityinen lentokenttäkuljetus

Tässä kohteessa voit matkustaa lentoasemalta hotelliisi nopeasti ja mukavasti myös yksityiskuljetuksella, jonka tarkemmat hintatiedot näet tehdessäsi varausta.

Autoon mahtuu 1 matkalaukku/hlö. Yksityiskuljetukseen voivat osallistua vain samalla matkavarauksella olevat henkilöt.

Yksityiskuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelusta viimeistään 5 päivää ennen matkaa.

Sulje

Lentokenttäkuljetukset

Tässä kohteessa voit ostaa joko bussikuljetuksen tai yksityiskuljetuksen lentoasemalta hotelliisi.