Äkkilähdöt Arabiemiirikuntiin

Äkkilähtö Arabiemiirikuntien Dubaihin on ikimuistoinen matka täynnä uusia kokemuksia. Suositussa matkakohteessa yhdistyvät moderni kaupunki ja Lähi-idän sielukas kulttuuri. Shoppailumahdollisuudet Dubain äkkilähdöillä ovat vertaansa vailla ja alennusten aikaan merkkilöytöjä voi tehdä huikean edullisesti. Muita aktiviteetteja kaipaavalle ostoskeskuksista löytyy myös laskettelurinteitä, luistinratoja, akvaarioita ja paljon muuta koko perheelle! Äkkilähtö Dubaihin on mainio valinta myös auringonpalvojalle, sillä pitkät hiekkarannat ja hotellien uima-allasalueet kutsuvat nauttimaan lämmöstä. Seikkailunhaluisimmat…

Äkkilähtö Arabiemiirikuntien Dubaihin on ikimuistoinen matka täynnä uusia kokemuksia. Suositussa matkakohteessa yhdistyvät moderni kaupunki ja Lähi-idän sielukas kulttuuri. Shoppailumahdollisuudet Dubain äkkilähdöillä ovat vertaansa vailla ja alennusten aikaan merkkilöytöjä voi tehdä huikean edullisesti. Muita aktiviteetteja kaipaavalle ostoskeskuksista löytyy myös laskettelurinteitä, luistinratoja, akvaarioita ja paljon muuta koko perheelle! Äkkilähtö Dubaihin on mainio valinta myös auringonpalvojalle, sillä pitkät hiekkarannat ja hotellien uima-allasalueet kutsuvat nauttimaan lämmöstä. Seikkailunhaluisimmat voivat Dubain äkkilähdöillä käydä jeeppisafarilla hiekkadyyneillä. Äkkilähtö Dubaihin on mahdollisuus rakastua tähän vastakohtien luksuskaupunkiin edullisesti!

Dubain äkkilähtöjen lisäksi voit matkustaa edullisesti muihin Arabiemiirikuntien kohteisiin kuten huippumoderniin Abu Dhabiin ja rauhallisten rantojen Ras al Khaimahiin tai uutuuksiimme Ajmaniin tai Fujairahiin Aurinkomatkojen äkkilähdöillä.


Rajaa hakua helposti

Tältä sivulta voit etsiä juuri sinulle sopivaa Arabiemiirikuntien äkkilähtöä helposti joko päivän, kohteen, lähtökaupungin, hinnan tai matkan keston mukaan. Lajittele esimerkiksi hinnan mukaan silloin, kun etsit edullista vaihtoehtoa tai päivän mukaan silloin, kun aikataulu on tiukempi. Näin löydät varmasti sinulle sopivimman äkkilähdön halvimpaan mahdolliseen hintaan.


Huomioi ennen matkaa

Äkkilähdöllä Dubaihin suuntaavan matkaajan on hyvä vaihtaa rahaa ennakkoon, sillä maan valuutta on Arabiemiirikuntien dirhami (AED). Hintataso Arabiemiirikunnissa on samaa luokkaa kuin Suomessa. Tarkista Suomen kansalaisen passi ja viisumimääräykset. Kohteliaisuudesta paikallisia asukkaita kohtaan on hyvä peittää polvet ja olkapäät kaupungilla liikuttaessa, joten Arabiemiirikuntien äkkilähdölle on hyvä varata muitakin kuin rantavaatteita mukaan. Matkavakuutuksen hankkiminen unohtuu usein nopeasti matkaan lähteviltä, joten myös vahinkoihin kannattaa varautua jo etukäteen.


Varaa Arabiemiirikuntiin äkkilähtö nopeasti

Äkkilähtö on helppo tapa lähteä lomailemaan silloin, kun päätös lähdöstä tulee spontaanisti, budjetti on tiukemmalla tai kohde on tiedossa, mutta päivissä on joustoa. Äkkilähdöt ovat tavallisesti muita matkoja halvempia, sillä ne koostuvat joko myymättömäksi jääneistä tai peruutetuista paikoista. Lähtöön on usein varauduttava jopa muutaman päivän varoitusajalla, mutta edullisia reissuja löytyy kyllä viikkojenkin päähän. Jousto aikataulussa antaa matkaajalle heti enemmän valikoimaa, sillä äkkilähdöt ovat tavallisesti sidottuja tiettyihin päiviin, varsinkin halvimmat matkat.

Äkkilähdöillä on tapana mennä vauhdikkaasti, sillä paikkoja on yleensä rajoitetusti ja hinnat houkuttavan halpoja. Toimi siis äkkilähtöä Arabiemiirikuntiin varatessasi nopeasti! Myös matkaan valmistautumisessa täytyy usein olla sukkela, sillä edullisimmat lähdöt ovat jopa päivän tai parin päästä.


Mitä Aurinkomatkojen äkkilähtöihin sisältyy?

Äkkilähtöjen matkapakettihintaan sisältyy edestakaiset lennot Helsingistä, majoituksen ja suomenkieliset palvelut ennen matkaa ja matkan aikana. Pelkkien lentojen hintaan eivät sisälly opaspalvelut.

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Lue lisää +

Rajaa lähtöjä

Lähtökaupunki
 1. Helsingistä
  • Helsingistä
  • Oulusta
  • Kuopiosta
  • Rovaniemeltä
  • Vaasasta
Kesto
 1. Kaikki
  • Kaikki
  • 1 viikko
  • 2 viikkoa
  • 3 viikkoa
  • 4 viikkoa
Aikaisin lähtöpäivä
Hinta
 1. 100 € tai alle2000 € tai yli

Maat
Rajaa lähtöjä

1 = vain yksi paikka jäljellä lennolla

 • Päivä
  Mistä
  Mihin
  Kesto
  Hinta