Helsinki
  • Thaimaa
Kaikki kestot
2 aikuista
Matkapaketti
Pelkkä lento
Ladataan tuloksia...

Äkkilähtö Thaimaahan on täynnä lämpöä ja iloista tunnelmaa. Pitkät rannat, herkullista ja edullista ruokaa tarjoavat hiekkarantojen ravintolat, ikimuistoisten hetkien harrastukset ja rento yöelämä halvoilla hinnoillaan houkuttelevat lomalle Hymyn maahan. Thaimaan äkkilähdöt tarjoilevatkin lomailijalle monipuolista tekemistä, maa on erityisen tunnettu sukellusmahdollisuuksistaan. Äkkilähdöt Thaimaahan sopivat sekä edullisia seikkailuja ja juhlia kaipaaville kaveriporukoille että rauhaa rakastaville rantalomailijoille. Aurinkomatkojen äkkilähdöissä Thaimaan vaihtoehtoisia kohteita ovat mm. Bangkok, Pattaya, Cha-Am, Hua Hin, Rayong, Khao Lak, Koh Lanta, Krabi sekä Phuketin kohteet. Valitse omasi ja rakastu eksoottiseen Thaimaahan äkkilähdöllä!…

  • Mitä äkkilähtöjen hintaan sisältyy?

    Aurinkomatkapaketin äkkilähtöhintaan sisältyy Finnairin suorat edestakaiset lennot Helsingistä, matkatavara 23 kg ja käsimatkatavara 8 kg, valitsemasi hotelli ja suomenkielinen palvelu ennen matkaa ja matkan aikana. Voit myös varata äkkilähdön etelään verkosta liittymälennolla kotikentältäsi Kuopiosta, Oulusta, Rovaniemeltä tai Vaasasta.
  • Miten löydän halvimmat äkkilähdöt?

    Löydät äkkilähdön helpoimmin Aurinkomatkojen Äkkilähdöt-sivulta. Olemme koonneet kaikki Aurinkomatka-pakettien ja lentojen äkkilähdöt yhteen, jotta löydät halvimman äkkilähdön nopeasti ja vaivattomasti. Äkkilähdöt myydään kuitenkin nopeasti loppuun, sillä paikkoja on rajoitetusti. Varaa edullinen äkkilähtö siis heti, kun löydät mieleisesi matkan!
  • Mitkä ovat äkkilähtöjen matkakohteet?

    Kesän äkkilähdöt suuntautuvat eri matkakohteisiin kuin talven äkkilähdöt, mutta jos matkoja on myytävänä, on sinulla mahdollisuus lähteä Aurinkomatkojen äkkilähdöllä lähes kaikkiin Aurinkomatkapaketti-kohteisiimme. Tarkista äkkilähtöjemme saatavuus verkkosivuiltamme, ja varaa nopea irtiottosi arjesta!
BLACK FRIDAY