Äkkilähdöt Thaimaahan

Äkkilähtö Thaimaahan on täynnä lämpöä ja iloista tunnelmaa. Pitkät rannat, herkullista ja edullista ruokaa tarjoavat hiekkarantojen ravintolat, ikimuistoisten hetkien harrastukset ja rento yöelämä halvoilla hinnoillaan houkuttelevat lomalle Hymyn maahan. Thaimaan äkkilähdöt tarjoilevatkin lomailijalle monipuolista tekemistä, maa on erityisen tunnettu sukellusmahdollisuuksistaan. Äkkilähdöt Thaimaahan sopivat sekä edullisia seikkailuja ja juhlia kaipaaville kaveriporukoille että rauhaa rakastaville rantalomailijoille. Aurinkomatkojen äkkilähdöissä Thaimaan vaihtoehtoisia kohteita ovat mm. Bangkok, Pattaya, Cha-Am, Hua Hin,…

Äkkilähtö Thaimaahan on täynnä lämpöä ja iloista tunnelmaa. Pitkät rannat, herkullista ja edullista ruokaa tarjoavat hiekkarantojen ravintolat, ikimuistoisten hetkien harrastukset ja rento yöelämä halvoilla hinnoillaan houkuttelevat lomalle Hymyn maahan. Thaimaan äkkilähdöt tarjoilevatkin lomailijalle monipuolista tekemistä, maa on erityisen tunnettu sukellusmahdollisuuksistaan. Äkkilähdöt Thaimaahan sopivat sekä edullisia seikkailuja ja juhlia kaipaaville kaveriporukoille että rauhaa rakastaville rantalomailijoille. Aurinkomatkojen äkkilähdöissä Thaimaan vaihtoehtoisia kohteita ovat mm. Bangkok, Pattaya, Cha-Am, Hua Hin, Rayong, Khao Lak, Koh Lanta, Krabi sekä Phuketin kohteet. Valitse omasi ja rakastu eksoottiseen Thaimaahan äkkilähdöllä!

Rajaa hakua helposti

Tältä sivulta voit etsiä juuri sinulle sopivaa Thaimaan äkkilähtöä helposti joko päivän, kohteen, lähtökaupungin, hinnan tai matkan keston mukaan. Lajittele esimerkiksi hinnan mukaan silloin, kun etsit edullista vaihtoehtoa tai päivän mukaan silloin, kun aikataulu on tiukempi. Näin löydät varmasti sinulle sopivimman äkkilähdön halvimpaan mahdolliseen hintaan.

Huomioi ennen matkaa

Äkkilähdöllä Thaimaahan suuntaavan matkaajan on hyvä vaihtaa rahaa ennakkoon, sillä maan valuutta on baht (THB). Hintataso Thaimaassa on edullinen. Verkkovirran jännite maassa on 220 V ja matkalle on hyvä varata mukaan myös pistokkeen adapteri. Tutustu Thaimaan passi- ja viisumimääryksiin. Perusrokotteiden lisäksi matkaan suositellaan A-hepatiittirokotusta. Matkavakuutuksen hankkiminen unohtuu usein nopeasti matkaan lähteviltä, joten myös vahinkoihin kannattaa varautua jo etukäteen.

Varaa Thaimaan äkkilähtö nopeasti

Äkkilähtö on helppo tapa lähteä lomailemaan silloin, kun päätös lähdöstä tulee spontaanisti, budjetti on tiukemmalla tai kohde on tiedossa, mutta päivissä on joustoa. Äkkilähdöt ovat tavallisesti muita matkoja halvempia, sillä ne koostuvat joko myymättömäksi jääneistä tai peruutetuista paikoista. Lähtöön on usein varauduttava jopa muutaman päivän varoitusajalla, mutta edullisia reissuja löytyy kyllä viikkojenkin päähän. Jousto aikataulussa antaa matkaajalle heti enemmän valikoimaa, sillä äkkilähdöt ovat tavallisesti sidottuja tiettyihin päiviin, varsinkin halvimmat matkat.

Äkkilähdöillä on tapana mennä vauhdikkaasti, sillä paikkoja on yleensä rajoitetusti ja hinnat houkuttavan halpoja. Toimi siis äkkilähtöä Thaimaahan varatessasi nopeasti! Myös matkaan valmistautumisessa täytyy usein olla sukkela, sillä edullisimmat lähdöt ovat jopa päivän tai parin päästä.


Mitä Aurinkomatkojen äkkilähtöihin sisältyy?

Äkkilähtöjen matkapakettihintaan sisältyy edestakaiset lennot Helsingistä, majoituksen ja suomenkieliset palvelut ennen matkaa ja matkan aikana. Pelkkien lentojen hintaan eivät sisälly opaspalvelut.

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Lue lisää +

Rajaa lähtöjä

Lähtökaupunki
 1. Helsingistä
  • Helsingistä
Kesto
 1. Kaikki
  • Kaikki
  • 1 viikko
  • 2 viikkoa
Aikaisin lähtöpäivä
Hinta
 1. 100 € tai alle2000 € tai yli

Maat
Rajaa lähtöjä

1 = vain yksi paikka jäljellä lennolla

 • Päivä
  Mistä
  Mihin
  Kesto
  Hinta