Lentokenttäkuljetukset

Cha-Am–Bangkok-yhdistelmämatkalla lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan.

Siirtyminen Cha-Amista Bangkokiin

Cha-Amista siirrytään päiväsaikaan bussilla Bangkokiin. Matkan pituus on n. 180 km ja kesto n. 3 t 30 min. Matkalla pidetään yksi tauko. 
Bussimatka sisältyy matkan hintaan. Bussikuljetus voidaan vaihtoehtoisesti tehdä minibussilla tai autolla henkilömäärästä riippuen.

Tietoa kohteesta Cha-Am

Harrastukset

Cha-Am ja Hua Hin ympäristöineen ovat golfaajien suosiossa. Lähellä hotelleja on useita korkeatasoisia kenttiä. Cha-Amin rantakadulla vuokrataan polkupyöriä. Useissa hotelleissa on pieni kuntosali. 

Golf

Cha-Amin ja Hua Hinin läheisyydessä voit golfata useilla hyvätasoisilla kentillä.

Avaraan maastoon rakennettu 18-reikäinen Palm Hills Golf Club sijaitsee 10-20 km:n päässä Cha-Amin hotelleistamme.
Lake View Resort & Golf Clubin kenttiä reunustavat puut, vesi ja hiekka-alueet. Jack Nicklauksen suunnittelema 27-reikäinen Springfield Royal Country Club on yksi Thaimaan hienoimmista kentistä. Kentät sijaitsevat 10-30 km:n päässä Cha-Amin hotelleista.

Thaimaan vanhimpiin kenttiin lukeutuva, leveiden ja pitkin väylien 18-reikäinen Royal Hua Hin Golf Club on aivan Hua Hinin keskustassa, rautatieaseman läheisyydessä.
Banyan Golf Club -kentällä on otettu tyylikkäästi huomioon luonnonmukaisuus, Black Mountain Golf Clubin kentällä maisemaan kuuluvat pienet purot ja suuret kivi-istutukset. Näille kentille on 30-40 km Cha-Amin hotelleista.

Patikointi

Pala-Un vesiputouksilla sekä Kaeng Krachan ja Sam Roi Yodin luonnonpuistojen alueella on sopivaa maastoa patikointiin. Merkittyjä reittejä tai reittikarttoja ei ole. Pala-Ulle on matkaa 60 km. Paikalliset matkatoimistot järjestävät opastettuja patikkaretkiä.

Pyörien vuokraus

Cha-Amin rantakadulla vuokrataan polkupyöriä, 20 THB/t tai 100 THB/pv. Regent Chalet ja The Regent Resort Cha-Am -hotellit vuokraavat pyöriä, joilla saa pyöräillä hotellialueella.


Hyvä tietää kohteesta

Apteekki ja lääkäri

Cha-Amin rantakadulla on useita apteekkeja. 

Hua Hinissä on ympäri vuorokauden päivystävä Bangkok Hua Hin -sairaala. 

Liikuntaesteettömyys

Cha-Amin hotellien ympäristö on tasaista. Jalkakäytävien reunukset ovat korkeita, ja liikkumista haittaavat mm. viemäriluukkujen kannet. Busseissa on korkeat portaat ja kapeat ovet ja käytävät. Minibusseissa on kapeat ovet ja käytävät.

Retket eivät sovellu pyörätuolilla liikkuvalle matkustajalle. Veneisiin on hankala päästä ja retkikohteissa liikutaan paljon kapeissa paikoissa ja alueilla, joilla on suuria korkeuseroja ja vaikeakulkuista maastoa. Esteettömiä wc:itä ei ole. Cha-Amissa ei ole esteettömiä takseja.

Luottokortit ja valuutanvaihto

Visa ja American Express käyvät suurimmissa liikkeissä, MasterCard ja Diners ovat vähemmän tunnettuja. Luottokortit käyvät hotelleissa ja joissakin ravintoloissa. Voit nostaa valuuttaa Visalla, MasterCardilla ja Dinersilla mm. rantakadun varrella olevista automaateista, osasta myös Visa Electronilla ja Maestrolla. The Regent Resort Cha-Amin hotellialueella on automaatti, Hua Hinissä useita. Matkashekkejä ja valuuttaa vaihdetaan, valuutanvaihtopisteissä ja useimmissa hotelleissa.

Matkalle mukaan

Thaimaan ilmasto on kuuma ja kostea, joten varaa mukaan kevyitä kesävaatteita. Parhaita materiaaleja ovat luonnonkuidut. Ilmastoiduissa tiloissa ja busseissa pitkähihainen vaate on tarpeen, samoin joulu–tammikuun viileinä iltoina. Jos olet valinnut majoituksen neljän tai viiden tähden hotellista, huomioi, että näiden hotellien ravintoloissa toivotaan siistiä pukeutumista. Thaimaassa tarvitaan korkeakertoimisia aurinkovoiteita ja hyttyskarkotetta. Molempia voimyös ostaa paikan päällä. Hotellien allasalueilla on pyyhkeet. Kwaijoen retkelle lähtijät tarvitsevat lämmintä vaatetta, aamusumu joella on kylmähköä etenkin marras–helmikuussa. Taskulamppu on hyödyllinen Kwaijoella.

Palveluraha

Hotelleissa ja ravintoloissa laskun loppusummaan sisältyy usein 10 %:n palveluraha ja 7 %:n arvonlisävero. Sopiva kiitos esim. laukunkantajalle on 20–50 THB/laukku, retkibussin kuljettajalle 20–50 THB, paikallisoppaalle 20–50 THB ja hotellin siivoojalle 100–200 THB/vk. Ravintolassa voit jättää laskun loppusummasta ja ravintolan tasosta riippuen esim. 20–60 THB.


Kohdeopas

Olemme keränneet kohdeoppaaseen paljon hyödyllistä tietoa lomakohteestasi. Tutustu siihen jo ennen lomaasi ja ota se mukaan matkalle.

Lataa Cha-Am kohdeopas


Kulkuyhteydet

Cha-Amista ja sen hotelleista on kätevintä liikkua taksilla esimerkiksi Hua Hiniin. Lähes kaikista hotelleistamme on päivittäin maksullinen kuljetus Hua Hiniin. Cha-Amista on hyvät bussiyhteydet myös Bangkokiin.
Takseja on rantakadun varrella ja hotelli The Regent Cha Am Beach Resortin lähellä. Matka Regentin hotellialueelta Hua Hiniin maksaa n. 300 THB ja Cha-Amin hotelleista n. 400 THB.

Ilmastoidut bussit liikennöivät Bangkokiin, matka kestää 3–4 t. Paikallisbussit liikennöivät Hua Hiniin ja Petchaburiin n. 30 minuutin välein.


Lentokenttäkuljetukset

Voit ostaa edestakaiset bussikuljetukset tai yksityiskuljetuksen lentoasemalta hotellille. Bussikuljetus tulee ostaa viimeistään lähtöä edeltävänä iltana, yksityiskuljetus viimeistään 5 päivää ennen matkaa.
Bangkok–Cha-Am-yhdistelmämatkalla lentokenttäkuljetukset sisältyvät hintaan.

Lentokenttä Suvarnabhumi, Bangkok
Matkan pituus n. 215 km Cha-Amiin
Matkan kesto 3,5–5 tuntia ruuhkista riippuen. Matkalla pidetään yksi tauko. 

Mahdollisia juoma- ja ruokaostoksia varten on hyvä vaihtaa bahteja etukäteen esim. lentoaseman valuutanvaihtopisteissä.

Erikoismatkatavarat lentokenttäkuljetuksessa

Golfbagin, polkupyörän, laine- ja purjelaudan kuljetus lentokenttäkuljetuksessa on lisämaksusta, hinta n. 45 €/suunta. Kuljetus erikoismatkatavaralle tulee tilata ennakkoon viimeistään 14 päivää ennen matkaa asiakaspalvelustamme.

Lastenistuimet lentokenttäkuljetuksessa

Tarkista lastenistuimiin liittyvät ohjeistukset täältä, Matkakohteessa-osion alta.


Cha-Am lasten kanssa

Lasten lomapäivät täyttyvät iloisista touhuista uima-altaalla ja rannalla. Vaihtelua koko perheelle saa vaikkapa ulkoilemalla Cha-Am Forest Parkissa Regentin hotellialueen ja Cha-Amin välissä. Lasten kanssa voi osallistua myös retkillemme.

Vesipuistot
Hua Hinin keskustan tuntumassa on Vana Nava -vesipuisto pitkine vesiliukumäkineen.
Black Mountain -vesipuistossa on likumäkiä, wakeboard-rata, hyökyaaltoallas, virtaava joki sekä pienille lapsille vesileikkipuisto. Alueella on myös ravintola ja baareja. Puisto on n. 10 km:n päässä Hua Hinistä.

Muuta tekemistä lapsille
Hua Hinin ostoskeskuksissa on lasten puuha-alueet, joissa on mm. kiipeilytelineitä, liukumäkiä ja pallomeri.

Pienten lasten ruokailu
Kaupoissa ja apteekeissa myydään vaippoja ja paikallisia lastenruokia. Lastenrattaita ei ole vuokrattavana.


Nähtävyydet

Maruekhatayawan, Rama VI:n tiikkinen kesäpalatsi sijaitsee n. 4 km etelään The Regent Cha Am Beach Resort -hotellista. Pääset sinne hotellista laskuveden aikaan kävellen rantaa pitkin tai taksilla. Avoinna to–ti.
Cha-Am Forest Park on vehreä ulkoilualue Regentin hotellialueen ja Cha-Amin välissä. Voit mennä sinne vaikkapa piknikille. Alueella olevassa ravintolassa tarjoillaan thairuokaa.


Ostokset

Cha-Amissa myydään muun muassa rantavaatteita. Cha-Amin keskustassa, lähellä rautatieasemaa on markkinat keskiviikkoiltaisin. Läheisessä Hua Hinissä on monipuolisemmat ostosmahdollisuudet.


Ravintolat ja huvit

Hotelleissamme voit nauttia aasialaisen ja kansainvälisen keittiön antimia. Rannalla ja kylän rantakadun varrella on useita edullisia thairuokapaikkoja. Regentin hotellialueen läheisyydessä on mukavia, edullisia ruokapaikkoja. Läheisessä Hua Hinissä ravintolatarjonta on monipuolinen. 

Cha-Amin iltaelämä on varsin hiljaista. Keskustan rantakadulla on paikallisia baareja ja karaokepaikkoja. Joissakin hotelleissa soitetaan iltaisin elävää musiikkia.


Uimarannat

Cha-Amin ranta on suurelta osin hienohiekkainen ja osittain puolikarkeaa hiekkaa tai simpukankuorimurskaa. Rannalla vuokrataan rantatuoleja ja -varjoja. Cha-Amin rantakadun varrella on rantabaareja ja -ravintoloita. 

Regentin hotellialueen edustalla olevalla rannalla ei ole rantapalveluja. Keskitalvella The Regent Cha Am Beach Resort -hotellin kohdalla oleva ranta on veden alla. 

Rantakauppiaat myyvät hedelmiä, juomia, aurinkoöljyjä ja rantavaatteita. Rannoilla on myös thaihierontaa. Merivesi on kohtuullisen puhdasta, joskin merivirrat sekoittavat sen usein sameaksi.

Nousu- ja laskuveden vaihtelut rannoilla ovat huomattavat. Nousuveden aikaan vesi peittää lähes koko rantahiekan, kun taas laskuveden aikaan vesi on vetäytynyt kauas rannasta. Keskiviikkoisin rantapalveluja on rajoitetusti rantojen siistimisten vuoksi. Syksyllä ja alkutalvesta rantahiekka voi olla paikoin valunut mereen kesän sateiden jäljiltä, mutta palautuu pikkuhiljaa talven aikana ennalleen.

Tietoa kohteesta Bangkok

Hyvä tietää kohteesta

Apteekki ja lääkäri

Bangkokissa on useita apteekkeja ja lääkäriasemia. Lääkärin määräämät lääkkeet saa yleensä suoraan lääkäriltä. Myös Boot's- ja Watson's-kosmetiikkaliikkeet sekä jotkin 7-Eleven-myymälät myyvät lääkkeitä.

BNH Hospital -sairaala, 9 Convent Road, Silom Roadin poikkikatu. 

Liikuntaesteettömyys

Bangkokissa jalkakäytävillä liikkumista hankaloittavat mm. kuopat ja kaduilla käytävä kauppa. Jalkakäytäville on vain harvoin luiskia. Vilkasliikenteisten katujen ylittäminen on erittäin vaikeaa. Hotelleissa pärjää avustajan kanssa. Retkibusseihin nousu on lähes mahdotonta avustajankin kanssa, mutta kaupungissa voi retkeillä omatoimisesti käyttämällä esim. takseja ja minibusseja. Esteettömiä takseja ei ole. 

Luottokortit ja valuutanvaihto

Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express ja Diners Club käyvät maksuvälineinä useissa myymälöissä ja ravintoloissa ja voit nostaa korteilla rahaa automaateista. Valuutanvaihtopisteet ovat avoinna yleensä ma–la, osa myös sunnuntaisin. Hotelleissa vaihtokurssi on alhaisempi kuin valuutanvaihtopisteissä.

Matkalle mukaan

Thaimaan ilmasto on kuuma ja kostea, joten varaa mukaan kevyitä kesävaatteita. Parhaita materiaaleja ovat luonnonkuidut. Ilmastoiduissa tiloissa ja busseissa pitkähihainen vaate on tarpeen, samoin joulu–tammikuun viileinä iltoina. Jos olet valinnut majoituksen neljän tai viiden tähden hotellista, huomioi, että näiden hotellien ravintoloissa toivotaan siistiä pukeutumista. Thaimaassa tarvitaan korkeakertoimisia aurinkovoiteita ja hyttyskarkotetta. Molempia voi myös ostaa paikan päällä.
Hotellien allasalueilla on pyyhkeet. Kwaijoen retkelle lähtijät tarvitsevat lämmintä vaatetta, aamusumu joella on viileää etenkin marras–helmikuussa. Taskulamppu on hyödyllinen Kwaijoella.

Palveluraha

Thaimaassa on tapana antaa palvelurahaa hyvästä palvelusta. Voit halutessasi muistaa tarjoilijoita ja hotellisi huonesiivoojaa, laukunkantajaa ja ravintolahenkilökuntaa. Sopiva kiitos laukunkantajalle on n. 50 THB/laukku, retkibussin kuljettajalle 25–50 THB ja siivoojalle 100–200 THB/vk. Ravintolassa voit jättää laskun loppusummasta ja ravintolan tasosta riippuen esim. 20-60 THB. Taksissa mittarin osoittama summa pyöristetään lähimpään 5 bahtiin.


Kohdeopas

Olemme keränneet kohdeoppaaseen paljon hyödyllistä tietoa lomakohteestasi. Tutustu siihen jo ennen lomaasi ja ota se mukaan matkalle.

Lataa Bangkok kohdeopas


Kulkuyhteydet

Bangkokissa on kätevä liikkua ilmastoiduilla mittaritakseilla. Reittivesibussi Chao Phraya -joella on kätevä, nopea ja edullinen kulkuväline. Ilmarata- ja metroasemat ovat kävelymatkan päässä useimmista hotelleistamme.

Bussi
Bangkokissa on hyvä sisäinen bussiverkosto. Matka maksaa 7–30 THB. Bangkokista on myös hyvät ja edulliset bussiyhteydet eri puolille maata. Bussit Pattayaan ja Rayongiin lähtevät itäiseltä Ekkamain asemalta, Cha-Amiin ja Hua Hiniin eteläiseltä asemalta. Käytä pitkillä matkoilla ilmastoituja busseja.

Taksi
Hotelleissa on taksipalvelu. Ilmastoidut mittaritaksit, taximeter, ovat suositeltavia, ja niitä saa lennosta. Tarkista, että kuljettaja käynnistää mittarin matkan alkaessa. Hotellien edustalla on yksityisyrittäjiä autoineen, joita kannattaa välttää, sillä he vievät ulkomaalaisia ostoksille liiankin innokkaasti.

Tuk-tuk
Kolmipyöräiset ja yleensä kolmepaikkaiset avovaunut, tuk-tukit ovat yleisiä Bangkokin katukuvassa. Liikenteen saasteiden vuoksi tuk-tuk voi kuitenkin tuntua tukalalta. Sovi hinta ennen kyytiin nousemista. 

Ilmarata, BTS Sky Train
Kaksi ilmaratalinjaa kulkee keskustan ruuhkaisimpien katujen yläpuolella muutaman minuutin välein klo 6–24. Narai-hotellin lähin asema on Chong Nonsi, Holiday Inn -hotellin Surasak. Shangri-La- -hotellia lähinnä oleva asema on Saphan Taksin. Centara Grand at Central World sijaitsee lähellä Siam-asemaa. 

Metro
Bangkokin metrolinja on n. 20 km:n pituinen ja se kulkee reittiä Hua Lampong -päärautatieasema–Rama IV Road–Sukhumvit Road–Phetchaburi Road–Chatuchak (kaupungin pohjoisosassa). Hotellejamme lähin pysäkki on Silom Roadin päässä oleva Silomin asema. 

Jokivene
Chao Phraya Express -jokivene liikennöi Chao Phraya -joella klo 6–18. Sillä pääsee nopeasti vaikkapa kiinalaiseen kaupunginosaan. Matka maksetaan veneessä tai etukäteen laiturialueella. Pysäkkejä on useita, esim. yksi on Oriental-hotellin vieressä.

Juna
Päärautatieasema Hua Lamphong on Rama IV Roadin päässä. Pitkillä matkoilla kannattaa käyttää ilmastoitua 1. ja 2. luokkaa. 


Lentokenttäkuljetukset

Voit ostaa edestakaiset bussikuljetukset tai yksityiskuljetuksen lentoasemalta hotellille. Bussikuljetus tulee ostaa viimeistään lähtöä edeltävänä iltana, yksityiskuljetus viimeistään 5 päivää ennen matkaa.
Yhdistelmämatkoilla lentokenttäkuljetukset sisältyvät hintaan.

Lentokenttä Suvarnabhumi
Matkan pituus n. 35 km Bangkokin hotelleihin
Matkan kesto n. 45 min, liikenteestä riippuen 

Lentoasemalta lomakohteeseen pääset myös taksilla.

Erikoismatkatavarat lentokenttäkuljetuksessa

Golfbagin, polkupyörän, laine- ja purhelaudan kuljetus lentokenttäkuljetuksessa on lisämaksusta, hinta n. 25 €/suunta. Kuljetus erikoismatkatavaralle tulee tilata ennakkoon viimeistään 14 päivää ennen matkaa asiakaspalvelustamme.

Lastenistuimet lentokenttäkuljetuksessa

Tarkista lastenistuimiin liittyvät ohjeistukset täältä, Matkakohteessa-osion alta.


Bangkok lasten kanssa

Bangkokissa riittää tekemistä ja näkemistä myös naperoille. Perheen pienimpien kanssa on hauska liikkua kotimaasta poikkeavilla kulkuneuvoilla, kuten jokiveneellä, ilmaradalla tai pitkähäntäveneellä Chao Phraya -joella ja kanavilla.

Muuta tekemistä lapsille
Rama I Roadilla Siam Discoveryssä sijaitseva Madame Tussauds Bangkok -vahanukkemuseossa on näytillä yli 70 vahanukkea julkisuuden henkilöistä.
Kidzania-lastenmaailmassa perheen pienimmät voivat harjoitella aikuisten ammatteja kuten palomiehenä tai lääkärinä toimimista. Sijaitsee Siam Paragon -ostoskeskuksessa.

Pienten lasten ruokailu
Kaupoissa myydään lastenruokia ja vaippoja.


Nähtävyydet

Suuri palatsi ja Wat Phra Kaeo  ovat Bangkokin päänähtävyydet entisellä kuninkaallisella palatsialueella. Alueella on arvostetuimman buddhapatsaan Smaragdibuddhan temppeli. Alueella on tarkat pukeutumissäännöt.
Wat Traimitr, Kultaisen Buddhan temppeli on kiinalaisen kaupunginosan lähellä. Yli 5 000 kiloa painava kultainen buddha on peräisin Sukhothain ajalta, 1200-luvulta.
Jim Thompsonin talo Rama I Roadilla, Soi Kasemsan 11 -kujan päässä on seitsemän perinteisen thaitalon muodostama upea kokonaisuus. Tämä amerikkalaisen thaisilkkiteollisuuden kehittäjän kotimuseo sisältää arvokkaita itämaisen taiteen kokoelmia. 
The National Museum, yksi Kaakkois-Aasian suurimmista kansallismuseoista on Sanam Luang -aukion tuntumassa.
Suan Pakkard Palace, prinssi Paribatran ja prinsessa Chumbotin antiikkikokoelmat, kaunis puutarha, perinteisiä thaitaloja. 
Kuninkaalliset purret -museoon pääsee veneellä. 
Madame Tussauds Bangkok -vahanukkemuseo. Rama I Road, Siam Discovery 6. krs. Museossa on yli 70 vahanukkea julkisuuden henkilöistä. 
Baiyoke Sky, Pratunam. Baiyoke II on Thaimaan korkeimpia hotelleja (309 m). Ravintolat ovat 76. ja 78. kerroksessa, näköalatasanne 77. ja ulkoterassi 84. kerroksessa.
Siriraj-sairaalan museo, anatomian, oikeuslääketieteen ja yrttiparannuksen museo.

Bangkokissa on n. 400 temppeliä. Smaragdibuddhan temppelin ohella tärkeimpiä temppeleitä ovat Wat Benchamapobhit (Marmoritemppeli), Wat Po, Wat Arun ja Wat Sakhet (Kultainen vuori). Historiallisiin temppeleihin on pieni pääsymaksu. Useimpiin temppeleihin pääsee kuitenkin maksutta.


Ostokset

Bangkokissa on erinomaiset ostosmahdollisuudet. Maan omat tuotteet ovat edullisia. Voit tinkiä pikkuliikkeissä ja katukaupoissa, mutta tavarataloissa hinnat ovat kiinteät. Suosittuja ostoksia ovat mm. thaisilkki, mittatilaus- ja valmisvaatteet, silmä- ja aurinkolasit, käsityöt ja taide-esineet.
Useimmat liikkeet ovat avoinna päivittäin klo 10–21. Osa pikkuliikkeistä on suljettu sunnuntaisin ja juhlapäivinä.

Keskeisiä ostosalueita
Silom Roadin ja Suriwong Roadin alue sekä Siam Square ja Sukhumvit Road ovat täynnä katukauppiaita sekä silkki-, räätäli-, jalokivi- ja matkamuistoliikkeitä, tavarataloja ja ostoskeskuksia. Patpongin alueella on iltaisin vilkasta katukauppaa puoleen yöhön saakka.

Toreja ja markkinoita
Asiatique-markkinat
ovat iltaisin Chao Phraya -joen varrella. Laajalla alueella on mm. vaate-, sisustus- ja käsityöliikkeitä, ravintoloita ja kahviloita. Markkinoille pääsee kätevimmin venekuljetuksella Saphan Taksin -sillan luota.
Viikonloppumarkkinat pidetään Chatuchak-puistossa keskustan pohjoispuolella la–su klo 9–17. Myytävänä on mm. vaatteita, taloustavaroita, sisustustarvikkeita, huonekaluja ja ruokaa. Pääset markkinoille kätevästi ilmaradalla tai metrolla, pysäkki on Mo Chit.
Kiinalaisessa kaupunginosassa on satoja kultakauppoja, rohdos-, elintarvike- ja tukkukauppoja. Pääkatu on Yaowarat Road. Kannattaa hakeutua myös kapeammalle Sampeng Lane -kujalle, jonka varrella on paljon mm. kangasliikkeitä.
Pratunamissa Ratchaprarop Roadilla, lähellä Bayoke Sky -hotellia on paljon vaate- ja tukkuliikkeitä.

Ostoskeskuksia ja tavarataloja
Iconsiam,
 marraskuussa 2018 avattu suuri ostoskeskus sijaitsee Chao Phraya -joen varrella, Millennium Hilton -hotellin vieressä. 
Terminal 21, Sukhumvit Road, ilmajuna-asema Asok. Ostoskeskuksessa on 9 kerrosta ja n. 600 liikettä. Saman katon alla voit kokea useita maailman ostoskaupunkeja, Lontoon kadut, Tokion sokkelot tai Istanbulin bazaarin.
Mahboonkrong, Phayathai Road. Ostoskeskuksen yhteydessä on mm. Tokyo-tavaratalo.
Central World, Rama I Road. Mm. Isetan-tavaratalo. Bangkokin suurin ostoskeskus. 
Gaysorn Plaza on Central Worldia vastapäätä. Valikoimissa on runsaasti arvostettuja huippumerkkejä.
Siam Paragon, Rama I Road. Aasian suurimpia ostoskeskuksia, merkkiliikkeitä.
Siam Center, Rama I Road. Nuorten vaateliikkeitä.
Siam Discovery Center, Rama I Road. Vaatteita, elektroniikkaa, sisustusliikkeitä, Asia Books -kirjakauppa.
River City, Royal Orchid Sheraton -hotellin vieressä, silkkiä ja antiikkia.
Oriental Plaza, ylellinen ostoskeskus Oriental-hotellin vieressä. Käsitöitä, taidetta.
Emporium, Sukhumvit Road, Soi 24, merkkiliikkeitä.
Central-tavaratalo, on mm. Soi Chidlomilla. Central Embassy Chidlomin Central-tavaratalon vieressä on yksi kaupungin suurimmista luksus-ostoskeskuksista.

Robinson-tavaratalo on mm. New Roadilla.
Big C, Ratchadamri Road. Edullinen ostoskeskus ja tavaratalo Central Worldia vastapäätä.


Ravintolat ja huvit

Bangkokissa ovat edustettuina lähes kaikki maailman keittiöt ja koko ihanien thairuokien kirjo. Riisipohjaisten, usein tulisten aterioiden valmistusaineina käytetään sekä lihaa että tuoreita vihanneksia, kalaa ja äyriäisiä. 
Bangkokissa on lukemattomia ravintoloita, joissa soi elävä musiikki.

Useilla tasokkailla hotelleilla on omat musiikkibaarinsa, diskonsa ja yökerhonsa. Upeita kaupunkinäkymiä voit ihailla korkeiden hotellien kattoterasseilla ja ylimpien kerrosten baareissa. Suosittuja näköalabaareja ovat Silomkadun päässä sijaitsevan State Tower -rakennuksen 63. kerroksen Sky Bar, Millennium Hilton -hotellin Three Sixty Lounge ja terassibaari 32. kerroksessa sekä Banyan Tree -hotellin Vertigo 61. kerroksessa. Patpongin alue tunnetaan kautta maailman vilkkaasta katukaupastaan, ravintoloistaan ja yöelämästään.

Matkustusasiakirjat ja maahantulomuodollisuudet

Tiedot löytyvät maan sivuilta Tietoa-välilehdeltä.