Anna lahjaksi Aurinkomatkojen matkalahjakortti!

Matkalahjakortti ilahduttaa saajaansa! Anna lahjaksi unohtumattomia lomamuistoja Aurinkomatkojen lahjakortilla vaikka hääparille, opiskelunsa päättävälle, merkkipäiväänsä juhlivalle tai joululahjaksi. Matkalahjakortin saaja voi käyttää lahjakortille ladatun summan kokonaan tai osittain matkavarauksensa yhteydessä Aurinkomatkojen verkkosivustolla tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse ja on voimassa 2 vuotta lahjakortin ostopäivästä.

Voit kirjoittaa oman viestisi lahjakortin saajalle sille varattuun kenttään (enintään 200 merkkiä tai 5 riviä).

Lahjakortin tiedot

Lisää uusi kortti

Ostajan yhteystiedot *
  1. max. 25 merkkiä

NÄIN TILAAT LAHJAKORTIN

Yksityiset

Verkkotilauksissa voit ostaa kerrallaan enintään 5 korttia ja tilauksen loppusumma voi olla luottokortilla maksettaessa enintään 2 000 €. Suuremmissa tilauksissa valitse lomakkeesta yritys- ja laskuvaihtoehto.

Sähköisen lahjakortin toimitamme heti maksusuorituksen jälkeen ostajan sähköpostiin.

Voit maksaa verkkotilauksen seuraavilla luottokorteilla: Mastercard, Visa ja Visa Electron sekä yleisimmillä verkkopankeilla. 


Yritykset

Yritykset voivat tilata lahjakortteja verkossa joko verkkomaksulla tai laskulla. Sähköisen lahjakortin toimitamme heti maksusuorituksen jälkeen ostajan sähköpostiin.


MYYNTIEHDOT

Lahjakortilla voi maksaa Aurinkomatkojen verkkosivuilla ja asiakaspalvelussa p. 09 818 1101 (pvm/mpm). Lahjakortti ei käy maksuvälineenä kohteessa. Aurinkomatkojen asiakaspalvelussa perimme palveluhinnastomme mukaisen palvelumaksun.

Lahjakortilla ei voi ostaa lahjakorttia, eikä sitä voi muuttaa rahaksi. 

Lahjakortin voimassaoloaikaa ei voi pidentää. Mikäli lahjakortin voimassaolo on jo päättynyt ja viimeisestä voimassaolopäivästä on alle 7 vrk aikaa, voimme ottaa lahjakortin maksuksi varaukselle asiakaspalvelussa. Kadonnutta lahjakorttia ei korvata. Pidä lahjakortin numero turvallisessa tallessa.