Anna lahjaksi Aurinkomatkojen matkalahjakortti!

Lahjakortti on voimassa 2 vuotta ostopäivästä. Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse.

Kirjoita oma viestisi sille varattuun kenttään (enintään 200 merkkiä tai 5 riviä), joka välitetään lahjakortin saajalle.

Lahjakortin tiedot

Lisää uusi kortti

Ostajan yhteystiedot *

NÄIN TILAAT LAHJAKORTIN

Yksityiset

Verkkotilauksissa voit ostaa kerrallaan enintään 5 korttia ja tilauksen loppusumma voi olla luottokortilla maksettaessa enintään 2 000 €. Suuremmissa tilauksissa valitse lomakkeesta yritys- ja laskuvaihtoehto.

Sähköisen lahjakortin toimitamme heti maksusuorituksen jälkeen ostajan sähköpostiin.

Voit maksaa verkkotilauksen seuraavilla luottokorteilla: MasterCard, Visa ja Visa Electron sekä yleisimmillä verkkopankeilla. 


Yritykset

Yritykset voivat tilata lahjakortteja verkossa joko verkkomaksulla tai laskulla. Sähköisen lahjakortin toimitamme heti maksusuorituksen jälkeen ostajan sähköpostiin.


MYYNTIEHDOT

Lahjakortilla voi maksaa Aurinkomatkojen verkkosivuilla ja asiakaspalvelussa p. 09 818 1101 (pvm/mpm). Lahjakortti ei käy maksuvälineenä kohteessa. Aurinkomatkojen asiakaspalvelussa perimme palveluhinnastomme mukaisen palvelumaksun.

Lahjakortilla ei voi ostaa lahjakorttia, eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Lahjakortin voimassaoloaikaa ei voi pidentää, eikä kadonnutta lahjakorttia korvata. Pidä lahjakortin numero turvallisessa tallessa.