Larnakan, Limassolin ja Pafoksen retket ja aktiviteetit

Jeeppiseikkailu Troodosvuoristoon

Jeeppiseikkailu Troodosvuoristoon

Astu jeepin kyytiin ja vietä vauhdikas päivä Troodosvuoristossa, Kyproksen vihreässä sydämessä! Vuoristo kätkee laaksoihinsa huikeita maisemia, kauniita kyliä, historiaa sekä vuoristokylien elämää.

Jeeppi vie sinut saaren sisäosaan vuorenrinteille, halki vehreiden mäntymetsien paikkoihin, joihin on muutoin lähes mahdotonta päästä. Auton huristellessa pitkin pieniä teitä voit vain nauttia upeista vaihtuvista maisemista. 

Matkalla ohitat pieniä sympaattisia kyliä. Lyhyiden pysähdysten ja kävelyiden aikana näet ja koet kapeiden katujen varsilla paikallista kyläelämää, upeaa kiviarkkitehtuuria ja voit maistella paikallisia herkkuja. Retken aikana vierailet keskiaikaisessa kivikirkossa ihastelemassa freskoseinämaalauksia. Sytytä kynttilä ja voit hiljentyä hetkeksi vauhdikkaan päivän lomassa! Piipahdat myös kauniilla kirkasvetisellä vesiputouksella. Tähän upeassa ympäristössä sijaitsevaan paratiisinomaiseen paikkaan ihastut takuulla! 

Retken aikana kuulet paljon mielenkiintoista tietoa saaresta, sen historiasta ja nykypäivästä sekä asukkaista. Retkellä on varattu vapaata aikaa paikallisessa kylässä, jossa voit nauttia lisämaksusta maittavan aterian perinteisessä perheomisteisessa ravintolassa.

Kesto
koko päivä (n. klo 8–18). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 80 €/aikuinen, 60 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivät ovat tiistai ja perjantai. Retki toteutetaan 24.10.2024 asti.
Huomioitavaa
Retkellä on vapaata aikaa omatoimiseen ruokailuun. Retkellä on säävaraus. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 6 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 6 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Jeeppiseikkailu Lumoavalle laguunille

Jeeppiseikkailu Lumoavalle laguunille

Hyppää jeepin kyytiin ja lähde mielenkiintoiselle seikkailulle päällystämättömille teille! Retkellä näet aidon Kyproksen sekä koet jännittävän seikkailun mahtavissa maisemissa, ja perinteiden äärellä.

Retken aluksi nautit tunnelmasta perinteisessä kahvilassa paikallisten ihmisten keskuudessa. Tämän jälkeen suuntaat kohti seikkailua! Istahdat jeepin kyytiin ja aloitat kipuamisen kohti vuoria ja henkeäsalpaavia maisemia. Villi ja tiheä kasvillisuus, koskematon luonto ja uniikit maisemat lumoavat jokaisen. Pysähdyt syrjäisellä seudulla 1600-luvulta peräisin olevalla pienellä kappelilla.

Matkasi jatkuu kohti lumoavan kaunista laguunia paikkaan, joka on lähes mahdotonta löytää muutoin kuin tällä jeeppiseikkailulla! Laguunilla nautit rauhasta ja voit pulahtaa virkistävään veteen. Vierailet myös museokylässä, jossa otat askeleen taaksepäin menneisiin vuosisatoihin. 

Retken viimeinen pysähdys on Lefkaran kylässä, joka on tunnettu perinteisestä käsintehdystä pitsistä sekä upeista hopeaesineistä. Täällä astelet kylän kapeilla ja mutkittelevilla kaduilla ja näet ympärilläsi mielenkiintoista arkkitehtuuria. Voit myös istahtaa paikalliseen kahvilaan kahvikupposen ääreen ennen paluuta hotelleille. Retkellä on varattu vapaata aikaa paikallisessa kylässä, jossa voit nauttia lisämaksusta maittavan aterian perinteisessä perheomisteisessa tavernassa.

Kesto
koko päivä (n. klo 8–17). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 70 €/aikuinen, 50 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivät ovat 1.4.–31.5. ma ja to, 1.6.–24.10. ma, to, ja la.
Huomioitavaa
Retkellä on vapaata aikaa omatoimiseen ruokailuun. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 6 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 6 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Larnakan, Limassolin ja Pafoksen retket – varaa lomallesi elämyksiä

Näe lomakohteesi helmet ja koe uusia elämyksiä! 

Varmista paikkasi retkillämme ja varaa ne ennen matkaa matkavarauksen yhteydessä, OmalomastaAurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelustamme. Ennen matkaa varatut retket tulee maksaa ennen matkalle lähtöä. Loman aikana voit ostaa retkiä Aurinkomatkat-sovelluksesta, sovelluksen chatista tai Aurinkolinjasta. Chatista ja Aurinkolinjasta varatut retket voi maksaa Credit- tai Debit-kortilla (maksu tapahtuu maksulinkin kautta, vaatii älypuhelimen ja internetyhteyden) sekä Svea-laskulla. Retket tulee varata viimeistään retkeä edeltävänä päivänä klo 12 paikallista aikaa. Osa retkistä tulee varata jo hyvissä ajoin ennen retken alkua, poikkeava aika on mainittu retkikuvauksessa. Mikäli varattu retki joudutaan perumaan esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän tai sääolosuhteiden takia, maksamasi retkimaksu palautetaan.

Retkien hinnat ovat ohjehintoja, hinnat vahvistuvat varauksen yhteydessä. Maksutta retkeileville lapsille ei varata omaa paikkaa retkibussista, eivätkä mahdolliset ateriat sisälly maksuttoman retken ja/tai aktiviteetin hintaan. Retken ilmoitettu noin-kesto on arvio retken tavanomaisesta kestosta. Tarkka lähtöaika ja -paikka retkelle on retkilipussa tai saat sen Aurinkolinjasta. Muutokset retkien hinnoissa, retkipäivissä, ohjelmassa ja aikataulussa ovat mahdollisia, lue lisää retkiehdoista.

Lentokenttäkuljetukset

Lentokenttäkuljetus

Lentokenttäkuljetus

Tässä kohteessa ei järjestetä bussi- tai yksityiskuljetuksia. Pääset hotelliisi paikallisbussilla tai taksilla. 

Sulje

Lentokenttäkuljetukset

Kohteessa ei järjestetä bussi- tai yksityiskuljetuksia. Pääset hotelliisi paikallisbussilla tai taksilla. 

Agia Napan ja Protataksen retket ja aktiviteetit

Nikosia ja viehättävät kylät

Nikosia ja viehättävät kylät

Maailman ainoa jaettu pääkaupunki, viehättäviä kyliä ja vehreitä vuoristomaisemia – Kyproksen keskiosan seudut hurmaavat aitoudellaan! Näe Nikosian ja Larnakan läänin parhaimpia paloja, ihastele maisemia ja aisti historiaa ja paikallista elämää.

Retken ensimmäinen pysähdys on Kyproksen jaetussa pääkaupungissa, Nikosiassa. Täällä sisämaassa sijaitsevassa kaupungissa tutustut sen kreikkalaiseen puoleen ja sen nähtävyyksiin. Kaupungin sydän on sen pyöreän muotoinen vanhakaupunki, jota 1500-luvulla rakennetut kaupunginmuurit ympäröivät. Vanhassakaupungissa vierailet vuonna 1665 rakennetussa Pyhän Johanneksen katedraalissa sekä Vapauden muistomerkillä. Näet myös kaupunkia erottavan demilitarisoidun Vihreän linjan, Faneromenin kirkon sekä Ledran kapean kävelykadun. Sinulla on myös vapaata aikaa omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen. Suuntaa ostoksille tai istahda kahvikupposen ääreen johonkin vanhankaupungin lukuisista kahviloista.

Nikosiasta matka jatkuu viehättävään Lefkaran kylään, joka on tunnettu perinteisestä käsintehdystä pitsistä sekä upeista hopeaesineistä. Täällä kuljet kylän kapeilla ja mutkittelevilla kaduilla ja näet ympärilläsi mielenkiintoista arkkitehtuuria. 

Retkibussin huristellessa kohti Kato Drysin kylää, ohitat vehreitä maisemia, oliivilehtoja, mantelipuita, sitrusviljelmiä sekä viiniviljelmiä. Retken päätteeksi vierailet paikallisella viinitilalla, jossa tutustut viinin valmistukseen, pistäydyt viinikellarissa ja maistelet Kyproksen omia viinejä.

Kesto
koko päivä (n. klo 8–17). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 65 €/aikuinen, 35 € / 4–14-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja viininmaistelun (alle 18-v. mehutarjoilu).
Opastus
suomeksi
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivä on torstai. Retki toteutetaan 17.10. asti.
Huomioitavaa
Retkellä on vapaata aikaa omatoimiseen ruokailuun. Retki ei sisällä mahdollisia pääsymaksuja vapaavalintaisiin vierailukohteisiin. Opas nousee bussin kyytiin Larnakasta, n. 30 minuuttia viimeiseltä hotellipysähdykseltä. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 12 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 11 henkilöä ja enimmäisosallistujamäärä 50 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Famagustan aavekaupunki

Famagustan aavekaupunki

Hyppää minibussin kyytiin ja lähde mielenkiintoisen historian äärelle mahtaviin maisemiin! Retkellä tutustut Pohjois-Kyproksen puolella sijaitsevaan keskiaikaiseen Famagustan kaupunkiin sekä sen parhaisiin paloihin. Kaupunki on yksi saaren kauneimmista ja täynnä kiehtovaa historiaa.

Retken aluksi suuntaat kohti Kyproksen ja Turkin rajalla sijaitsevaa Varoshan hylättyä aavekaupunkia. Ennen vuotta 1974 paikka tunnettiin suosittuna turistikohteena, jossa vierailivat myös maailman kuuluisimmat tähdet. Kyproksen miehityksen aikaan kaupunki hylättiin turkkilaisten vallatessa saaren pohjoisosan. Rajanylityksen jälkeen ajelet pitkin kaupunkia ympäröivän aidan reunustaa kohti sen kuuluisaa Varossin hiekkarantaa, josta käsin näet läheltä kaupungin autioituneita hotelleja.

Retken aikana näet myös vanhan goottilaisen kaupungin vallihaudan, jossa linnan muurit kohoavat korkeuksiin. Astu sisään porttien ja muurien suojassa olevaan kaupunkiin, joka kätkee sisäänsä 365 kirkkoa ja katedraalia. Kierroksen aikana aistit ja näet todisteita menneiden vuosisatojen historiasta. 

Kesto
puoli päivää (n. klo 8–13). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 50 €/aikuinen, 30 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivät ovat 1.4.–31.5. ti ja pe, 1.6.–24.10. ma, ti, pe ja la.
Huomioitavaa
Retkelle tarvitaan mukaan voimassa oleva passi. Retkellä on mahdollisuus ostaa välipalaa ja juotavaa. Retkellä on säävaraus. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 6 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 6 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Jeeppiseikkailu Cave Dwellers

Jeeppiseikkailu Cave Dwellers

Tutustu Kyproksen kauniiseen luontoon lähietäisyydeltä! Koe erilainen ja hieman vauhdikkaampi tapa kokea lomasaaren upeita maisemia. 

Jeeppi vie sinut päällystämättömille teille itärannikon kansallispuiston itäisimpään pisteeseen. Täältä avautuu sanoinkuvaamattoman upeat näkymät ympäristöön. Vauhdikkaan koko perheelle soveltuvan retken aikana vierailet majesteettisissa luolissa, luonnonmuovaamilla silloilla sekä näet omaleimaisia vanhoja kirkkoja. Retken aikana voit myös halutessasi pulahtaa turkoosina välkkyvään mereen. Muistoksi päivän seikkailusta sinulle jää upeat kuvat sekä mielenkiintoisia tarinoita saaresta.

Kesto
puoli päivää (n. klo 8–12.30). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 50 €/aikuinen, 35 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivät ovat 1.4.–31.5. ma, ti, ke, to ja pe, 1.6. alkaen päivittäin. Retki toteutetaan 20.10.2024 asti.
Huomioitavaa
Pysähdyspaikoilta on mahdollisuus ostaa juotavaa ja pientä purtavaa. Retkellä on säävaraus. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 6 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 6 henkilöä.
Esteettömyys
Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille asiakkaille.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Jeeppiseikkailu Lumoavalle laguunille

Jeeppiseikkailu Lumoavalle laguunille

Hyppää jeepin kyytiin ja lähde mielenkiintoiselle seikkailulle päällystämättömille teille! Retkellä näet aidon Kyproksen sekä koet jännittävän seikkailun mahtavissa maisemissa, ja perinteiden äärellä.

Retken aluksi nautit tunnelmasta perinteisessä kahvilassa paikallisten ihmisten keskuudessa. Tämän jälkeen suuntaat kohti seikkailua! Istahdat jeepin kyytiin ja aloitat kipuamisen kohti vuoria ja henkeäsalpaavia maisemia. Villi ja tiheä kasvillisuus, koskematon luonto ja uniikit maisemat lumoavat jokaisen. Pysähdyt syrjäisellä seudulla 1600-luvulta peräisin olevalla pienellä kappelilla.

Matkasi jatkuu kohti lumoavan kaunista laguunia paikkaan, joka on lähes mahdotonta löytää muutoin kuin tällä jeeppiseikkailulla! Laguunilla nautit rauhasta ja voit pulahtaa virkistävään veteen. Vierailet myös museokylässä, jossa otat askeleen taaksepäin menneisiin vuosisatoihin. 

Retken viimeinen pysähdys on Lefkaran kylässä, joka on tunnettu perinteisestä käsintehdystä pitsistä sekä upeista hopeaesineistä. Täällä astelet kylän kapeilla ja mutkittelevilla kaduilla ja näet ympärilläsi mielenkiintoista arkkitehtuuria. Voit myös istahtaa paikalliseen kahvilaan kahvikupposen ääreen ennen paluuta hotelleille. Retkellä on varattu vapaata aikaa paikallisessa kylässä, jossa voit nauttia lisämaksusta maittavan aterian perinteisessä perheomisteisessa tavernassa.

Kesto
koko päivä (n. klo 8–17). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 70 €/aikuinen, 50 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivät ovat 1.4.–31.5. ma ja to, 1.6.–24.10. ma, to, ja la.
Huomioitavaa
Retkellä on vapaata aikaa omatoimiseen ruokailuun. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 6 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 6 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Jeeppiseikkailu Troodosvuoristoon

Jeeppiseikkailu Troodosvuoristoon

Astu jeepin kyytiin ja vietä vauhdikas päivä Troodosvuoristossa, Kyproksen vihreässä sydämessä! Vuoristo kätkee laaksoihinsa huikeita maisemia, kauniita kyliä, historiaa sekä vuoristokylien elämää.

Jeeppi vie sinut saaren sisäosaan vuorenrinteille, halki vehreiden mäntymetsien paikkoihin, joihin on muutoin lähes mahdotonta päästä. Auton huristellessa pitkin pieniä teitä voit vain nauttia upeista vaihtuvista maisemista. 

Matkalla ohitat pieniä sympaattisia kyliä. Lyhyiden pysähdysten ja kävelyiden aikana näet ja koet kapeiden katujen varsilla paikallista kyläelämää, upeaa kiviarkkitehtuuria ja voit maistella paikallisia herkkuja. Retken aikana vierailet keskiaikaisessa kivikirkossa ihastelemassa freskoseinämaalauksia. Sytytä kynttilä ja voit hiljentyä hetkeksi vauhdikkaan päivän lomassa! Piipahdat myös kauniilla kirkasvetisellä vesiputouksella. Tähän upeassa ympäristössä sijaitsevaan paratiisinomaiseen paikkaan ihastut takuulla! 

Retken aikana kuulet paljon mielenkiintoista tietoa saaresta, sen historiasta ja nykypäivästä sekä asukkaista. Retkellä on varattu vapaata aikaa paikallisessa kylässä, jossa voit nauttia lisämaksusta maittavan aterian perinteisessä perheomisteisessa ravintolassa.

Kesto
koko päivä (n. klo 8–18). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 80 €/aikuinen, 60 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivät ovat tiistai ja perjantai. Retki toteutetaan 24.10.2024 asti.
Huomioitavaa
Retkellä on vapaata aikaa omatoimiseen ruokailuun. Retkellä on säävaraus. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 6 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 6 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Fantasy Boat Party -risteily, K18

Fantasy Boat Party -risteily, K18

Astu laivaan ja vietä ikimuistoinen iltapäivä hyvässä porukassa! Nuorekas ja vauhdikas tunnelma sekä kirkkaat vedet, ja vilvoittavat uimatauot houkuttelevat viettämään päivää merellä.

Laiva seilaa Agia Napan satamasta kohti kaunista Konnos Bayta ja Cape Grecon -niemekkeen aluetta pysähtyen välillä uimatauoille. Matkan aikana voit loikoilla kannella aurinkoa ottaen, tanssia loputtoman sinisen taivaan alla Agia Napan kuuluisimman dj:n soittaessa biisejä ja hyppiä laivan kannelta uimaan kristallinkirkkaaseen mereen. Risteilyisäntä pitää huolen, että tunnelma on katossa ja kaikilla on hauskaa! Retken aikana nautitaan kevyt lounas merimaisemissa.

Kesto
puoli päivää (n. klo 12–16 tai n. klo 14–18, risteilyn ajankohta vaihtelee sesongin mukaan). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 60 €/hlö. Osallistujien alaikäraja on 18 vuotta.
Sisältää
4 tunnin risteilyn, kevyen lounaan ja juomat risteilyn viimeisen 30 minuutin ajan.
Lisämaksusta
muut juomat laivan baarista, maksetaan retkellä.
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita. Laivan henkilökunta puhuu englantia.
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivä on lauantai. Retki toteutetaan 6.4. alkaen.
Huomioitavaa
Siirtyminen omatoimisesti laivan (Fantasy Boat Party) lätöpaikalle Agia Napan satamaan. Risteilyn lähtöaika vaihtelee sesongin mukaan, tarkan lähtöajan saat kohteessa. Satamassa tulee olla 45 min ennen laivan lähtöä. Varaa retkelle mukaan uimavarusteet, pyyhe ja käteistä. Retkellä on säävaraus. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 6 mennessä. 
Esteettömyys
Liikkuminen: Osallistujan on kyettävä nousemaan omatoimisesti tai oman avustajan avulla laivaan. Laivassa on 3 kerrosta ja kerrosten välillä on portaita. Risteily on suosittu ja siellä on yleensä paljon ihmisiä, joten liikuntarajoitteisen asiakkaan voi olla hankala liikkua laivassa. Laivalla ei ole esteettömiä wc-tiloja.

Apuvälineet: taitettavan pyörätuolin tai rollaattorin voi ottaa mukaan.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Merirosvoseikkailu – Black Pearl

Merirosvoseikkailu – Black Pearl

Astu merirosvolaivaan ja vietä riemukas päivä Pirates of the Caribbean -tyyliin! Hauska ja viihdyttävä meriretki sopii koko perheelle.

Komea Black Pearl -merirosvolaiva suuntaa Agia Napan satamasta kohti itää ja matkan varrella näet mereltä käsin rannikon upeita nähtävyyksiä. Ohitat muun muassa meriluolastot, rakastavaisten sillan ja Famagustan aavekaupungin.  

Merirosvolaivan miehistö viihdyttää taidokkailla tempuillaan ja hauskaa pidetään kisailemalla ja tanssimalla laivan kannella. Saatatpa risteilyn aikana kuulla myös tykinlaukauksia! Uimatauot Sinisellä laguunilla ja Konnoksen lahdella mahdollistavat pulahduksen virkistävään veteen. Pienille ja suurille merirosvoillekin tulee välillä nälkä, joten touhuilun lomassa nautitaan lounaasta laivalla.

Kesto
puoli päivää (n. klo 10.30–14.30). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 50 €/aikuinen, 25 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
lounaan.
Lisämaksusta
Juomat ja välipalat laivalla, maksetaan retkellä.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivät ovat ti, ke, pe ja la.
Huomioitavaa
Siirtyminen laivan lähtöpaikalle Agia Napan satamaan omatoimisesti. Varaa retkelle mukaan uimavarusteet ja pyyhe. Retkellä on säävaraus. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 12 mennessä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Mediterraneo III – katamaraaniristeily

Mediterraneo III – katamaraaniristeily

Rentoutumista, aurinkoa ja kauniita maisemia! Lähde nauttimaan Välimeren aalloista ja lomasaaresi maisemista mereltä käsin.

Alus suuntaa kohti Famagustaa, jossa näet mereltä käsin Varoshan kummituskaupungin ja voit pulahtaa veteen päivän ensimmäisellä uintitauolla. Täältä katamaraani suuntaa rannikkoa mukaillen kohti Cape Grecon niemekettä ja sinistä laguunia, ohittaen yhtenä Kyproksen kauneimmista rannoista tunnetun Big Tree Bayn. Sopivan paikan tullen kapteeni pysähtyy päivän toiselle uimatauolle ja voit virkistäytyä tutkaillen kristallinkirkkaita vesiä. Risteilyn aikana nautit herkullisen lounaan aluksella.

Kesto
puoli päivää (n. klo 9–14). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 65 €/aikuinen, 32 € / 3–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, lounaan, hedelmiä ja juomat risteilyn ajan.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivät ovat ma, to, pe, la ja su. Retki toteutetaan 24.10. asti.
Huomioitavaa
Varaa retkelle mukaan oma pyyhe. Retkellä on säävaraus. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 12 mennessä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Mediterraneo III – katamaraaniristeily aikuisille

Mediterraneo III – katamaraaniristeily aikuisille

Kirkkaat vedet ja kaunis rannikko houkuttelevat viettämään rentoa päivää merellä. Ota mukava asento tyylikkäällä Mediterraneo III -katamaraanilla ja lähde risteilemään aikuisten kesken.

Risteilyllä seilataan saaren itäistä puolta Famagustan ja Cape Grecon -niemekkeen välillä. Matkalla pidetään virkistäviä uimataukoja Protaraksen alueen kirkkaissa vesissä. Aluksen huomaavainen henkilöstö pitää huolen viihtyvyydestäsi päivän aikana. Huolettoman päiväsi kruunaa herkullinen lounas upeissa merimaisemissa.

Kesto
puoli päivää (n. klo 9–14). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 89 €/hlö. Osallistujien alaikäraja on 18 vuotta.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, lounaan, samppanjalasillisen, suolaisia ja makeita suupaloja, hedelmiä ja juomat risteilyn ajan.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivä on tiistai. Retki toteutetaan 24.10. asti.
Huomioitavaa
Varaa retkelle mukaan oma pyyhe. Retkellä on säävaraus. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 12 mennessä. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 40 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

San Antonio II – auringonlaskun meriretki

San Antonio II – auringonlaskun meriretki

Välimeren aallot kutsuvat risteilylle! Astu kuunarilaivan kyytiin viettämään rentouttava iltapäivä, joka huipentuu taivaan värjäävään auringonlaskuun merellä.

Aluksen suunnattua satamasta väljemmille vesille voit vain keskittyä rentoutumiseen vilvoittavan merituulen hyväillessä ihoasi. Aluksen reitti kulkee Agia Napan ja Protaraksen edustan vesillä. Laivan lipuessa kohti Famagustaa ja Varoshan aavekaupunkia ohitetaan jylhää rannikkoa, kauniita poukamia sekä auringonvalossa kultaisena hehkuvia hiekkarantoja. Derynian lahdelta alus suuntaa rannikkoa myötäillen kohti Cape Grecon aluetta, ja kaunista Sinistä laguunia. Matkalla ohitetaan yksi Kyproksen parhaista rannoista, Fig Tree Bay. Auringon laskiessa taivaanranta värjäytyy uskomattomin värein, ja samaan aikaan rannoilla syttyvät valot luovat unohtumattoman elämyksen. 

Risteilyn aikana voit nauttia virkistäviä juomia laivan baarista ja herkutella maistuvalla aterialla upeita maisemia ihaillen. Reitin varrella pidetään kaksi uimataukoa, jolloin voit pulahtaa virkistävälle uinnille.

Kesto
puoli päivää (n. klo 15–20). Retken lähtöaika ja -paikka löytyvät Aurinkomatkat-sovelluksessa olevalta retkilipulta. Voit tarvittaessa pyytää tiedot Aurinkolinjasta tai oppaaltamme kohteessa.
Hinta
n. 59 €/aikuinen, 29 € / 3–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, päivällisen, hedelmiä ja juomat risteilyn ajan (vesi, paikalliset virvoitus- ja alkoholijuomat).
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2024 retkipäivät ovat perjantai ja sunnuntai (30.9. asti). Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 12.7.
Huomioitavaa
Varaa mukaan uimavarusteet, mikäli haluat pulahtaa mereen uimataukojen aikana. Retkellä on säävaraus. Varaa retki viimeistään retkeä edeltävänä päivänä, paikallista aikaa klo 12 mennessä.
Esteettömyys
Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille asiakkaille.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Agia Napan ja Protataksen retket – varaa lomallesi elämyksiä

Näe lomakohteesi helmet ja koe uusia elämyksiä! Valitse suomeksi tai englanniksi opastettuja retkiä ja ainutlaatuisia aktiviteetteja ja osta lippuja hauskoihin teemapuistoihin.

Varmista paikkasi retkillämme ja varaa ne ennen matkaa matkavarauksen yhteydessä, OmalomastaAurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelustamme. Ennen matkaa varatut retket tulee maksaa ennen matkalle lähtöä. Loman aikana voit ostaa retkiä Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Kaikki retket voit varata ja maksaa lomakohteessasi euroilla, Visa Electronilla, Visalla tai Mastercardilla. Retket tulee varata viimeistään retkeä edeltävänä päivänä klo 12 paikallista aikaa. Osa retkistä tulee varata jo hyvissä ajoin ennen retken alkua, poikkeava aika on mainittu retkikuvauksessa. Mikäli varattu retki joudutaan perumaan esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän tai sääolosuhteiden takia, maksamasi retkimaksu palautetaan.

Retkien hinnat ovat ohjehintoja, hinnat vahvistuvat varauksen yhteydessä. Maksutta retkeileville lapsille ei varata omaa paikkaa retkibussista, eivätkä mahdolliset ateriat sisälly maksuttoman retken ja/tai aktiviteetin hintaan. Retken ilmoitettu noin-kesto on arvio retken tavanomaisesta kestosta. Tarkka lähtöaika ja -paikka retkelle on retkilipussa tai saat sen oppaalta kohteessa. Muutokset retkien hinnoissa, retkipäivissä, ohjelmassa ja aikataulussa ovat mahdollisia, lue lisää retkiehdoista.

Lentokenttäkuljetukset

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Matkusta vaivattomasti lentoasemalta hotelliisi Aurinkomatkojen maksullisella bussikuljetuksella. Yhdistelmämatkoilla lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan.

Hinta
Kohteesta riippuen 14–24 €/aikuinen, 7–12 € / 2–17-v. lapsi. Alle 2-vuotiaat lapset matkustavat lentokenttäkuljetuksessa veloituksetta. Tarkan hinnan näet varausta tehdessäsi.

Bussikuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Omalomasta tai Aurinkomatkat-sovelluksesta viimeistään lähtöä edeltävänä iltana.

Jos sinulla on erikoismatkatavaroita esim. golfbagi (poislukien lastenrattaat), ota yhteys asiakaspalveluumme varmistaaksesi erikoismatkatavaralle paikan kuljetuksessa.

Sulje

Yksityinen lentokenttäkuljetus

Yksityinen lentokenttäkuljetus

Tässä kohteessa voit matkustaa lentoasemalta hotelliisi nopeasti ja mukavasti myös yksityiskuljetuksella, jonka tarkemmat hintatiedot näet tehdessäsi varausta.

Autoon mahtuu 1 matkalaukku/hlö. Yksityiskuljetukseen voivat osallistua vain samalla matkavarauksella olevat henkilöt.

Yksityiskuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelusta viimeistään 5 päivää ennen matkaa.

Sulje

Lentokenttäkuljetukset

Tässä kohteessa voit ostaa joko bussikuljetuksen tai yksityiskuljetuksen lentoasemalta hotelliisi.