Siirtyminen Las Palmasista Melonerasiin

Las Palmasista siirrytään Melonerasiin päiväsaikaan bussilla. Matkan pituus on n. 63 km ja kesto n. 1 t. Kuljetukset sisältyvät matkan hintaan. Bussikuljetus voidaan vaihtoehtoisesti tehdä minibussilla tai autolla henkilömäärästä riippuen.

Kuljetukset yhdistelmämatkalla

Las Palmas–Meloneras-yhdistelmämatkalla lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan. 
Aeropuerto de Gran Canarian lentoasema–Las Palmasin hotellit n. 25 km, matka-aika n. 30 min. Meloneras–Aeropuerto de Gran Canarian lentoasema n. 36 km, matka-aika 40 min–1 t 30 min.

Tietoa kohteesta Las Palmas, Gran Canaria

Autonvuokraus

Varaa vuokra-auto lomallesi kätevästi verkkosivuiltamme. Saadaksesi haluamasi automallin tee autonvuokraus jo hyvissä ajoin ennen matkasi alkua. Auto noudetaan joko kohteen lentoasemalta tai muusta vuokraamon toimipisteestä.

Autonvuokraus onnistuu osassa lomakohteistamme helposti myös Aurinkomatkat-sovelluksessa tai oppaaltamme. Sovelluksessa vuokraus on mahdollinen aikaisintaan 3 viikkoa ennen matkan alkua.


Harrastukset

Kaupungissa on useita hyvin varustettuja kuntosaleja, tenniskenttiä ja squash-halleja. Las Canterasin rannalla on sukelluskeskus ja snorklausmahdollisuus. Rannalla voit harrastaa myös purjelautailua. 

Golfia voi pelata Las Palmasin 9-reikäisellä Las Palmeras -golfkentällä ja Real Club de Golf de Las Palmasin (Bandaman) kentällä noin 12 kilometrin päässä kaupungista. Bandaman kentän lähistöltä löytyy myös ratsastustalli. 

Lainelautailu

Las Canterasin aallot houkuttelevat niin kokeneita lainelautailijoita kuin vasta-alkajiakin ympäri maailmaa kesyttämään Atlantin aaltoja. Las Palmasissa on useita surffikouluja, joissa ammattilaiset opastavat harrastuksen pariin. Surffikouluista voit vuokrata myös välineet ja lähteä omatoimisesti aalloille.

Gran Canarialla on useita huikeita surffispotteja, joista suosituimpiin voit tutustua täällä.

Sukellus

Las Palmasin lähistöllä on useita suosittuja sukelluspaikkoja. Kaupungissa onkin useita sukelluskeskuksia, jotka järjestävät päiväretkiä sekä eritasoisia sukelluskursseja. Keskukset myös myyvät ja vuokraavat sukellusvarusteita.   

Suosittuja täyden palvelun sukelluskeskuksia ovat 7 MaresCentro de Buceo Las Canteras ja Buceo Canarias.

Snorklausta voi vapaasti harrastaa mm. Las Canterasin rannalla.


Hyvä tietää kohteesta

Apteekit ja lääkäri

Las Palmasissa on useita apteekkeja. Aukioloajat vaihtelevat. 

Suomalaisten vakuutusyhtiöiden sopimuslääkärikeskus Inter Clinicos on avoinna ympäri vuorokauden. Keskuksessa työskentelee ajoittain suomenkielinen vastaanottovirkailija.

Juomavesi

Vesijohtovettä ei suositella juotavaksi. Voit ostaa pullotettua vettä kaikista valintamyymälöistä ja hotellien baareista. Hiilihapoton vesi on agua sin gas, hiilihapollinen agua con gas.

Liikuntaesteettömyys

Las Palmasissa on melko hankala liikkua pyörätuolilla. Sisäänkäynneissä ja jalkakäytävillä on harvoin luiskia ja jalkakäytävillä on usein parkkeerattuja autoja kulkua hankaloittamassa. Las Canterasin kävelybulevardilla voi kuitenkin helposti rullata pyörätuolilla. Bulevardilta pääsee rannalle kahdesta kohdasta, joissa reitti vie muutaman metrin päähän vesirajasta. Rannalla on myös esteettömät suihku- ja wc-tilat.

Gran Canarian saarella on esteettömiä takseja, joissa on nostolaitteet. Lisäksi saarella on liikuntaesteisille matkustajille soveltuvia minibusseja. 

Retkille osallistuminen pyörätuolilla on vaikeaa, sillä bussien ovet ovat kapeat ja portaat jyrkät. Retkillä liikutaan usein bussista ulos ja takaisin ja pysähdyspaikoilla on myös rappuja ja rinteitä.

Luottokortit

Visa, MasterCard, American Express, Diners Club ja Visa Electron käyvät maksuvälineinä useissa liikkeissä, ravintoloissa, matkatoimistoissa ja autovuokraamoissa. Korteilla voi nostaa rahaa automaateista. Korteilla maksavaa asiakasta voidaan pyytää todistamaan henkilöllisyytensä maksun suuruudesta riippumatta.

Palveluraha

Maassa on tapana antaa palvelurahaa hyvästä palvelusta. Voit halutessasi muistaa tarjoilijoita ja hotellisi huonesiivoojaa, laukunkantajaa ja ravintolahenkilökuntaa. Yleinen tipin määrä on n. 5-10 % laskun loppusummasta tai n. 2–5 € palvelusta.


Kohdeopas

Olemme keränneet kohdeoppaaseen paljon hyödyllistä tietoa lomakohteestasi. Tutustu siihen jo ennen lomaasi ja ota se mukaan matkalle.

Lataa Las Palmas, Gran Canaria kohdeopas


Kulkuyhteydet

Kaupungissa voi liikkua taksilla kätevästi ja edullisesti. Taksin voi napata joko lennosta tai taksiasemilta. Koko saaren alueella on toimiva bussiverkosto, ja muihin lomakohteisiin on hyvät yhteydet. Vuokra-autolla liikkuminen on paras tapa tutustua saareen.

Bussit
Kaupunkialueella on useita bussilinjoja. Kaupunginsisäisiä sarjalippuja myydään Santa Catalinan puistossa ja bussiasemilla. Bussit Playa del Inglésiin, Maspalomasiin ja Puerto Ricoon sekä saaren pohjois- ja sisäosiin lähtevät bussiasemalta, joka on Vanhassakaupungissa San Telmon puiston vieressä. 

Laivat
Las Palmasista on lautta- ja katamaraaniyhteyksiä lähisaarille. Lanzarotelle on lauttayhteys useita kertoja viikossa. Fuerteventuran Jandiaan (Morro Jable) on päivittäin edestakainen lauttayhteys. Myös Teneriffalle kulkee aluksia.

Lisätietoja:
http://www.trasmediterranea.es  
www.fredolsen.es/en

Lennot
Las Palmasin lentoasemalta on lentoja naapurisaarille Teneriffalle, Lanzarotelle, Fuerteventuralle ja La Palmalle. 


Lentokenttäkuljetukset

Voit ostaa edestakaiset bussikuljetukset tai yksityiskuljetuksen lentoasemalta hotellille. Bussikuljetus tulee ostaa viimeistään lähtöä edeltävänä iltana, yksityiskuljetus viimeistään 5 päivää ennen matkaa.

Lentokenttä Aeropuerto de Canaria
Matkan pituus n. 26 km
Matkan kesto 30–45 min

Yhteydet lentokentältä
Lentoasemalta lomakohteeseen pääset myös taksilla ja bussilla.

Erikoismatkatavarat lentokenttäkuljetuksessa

Golfbagin, polkupyörän ja lainelaudan kuljetus lentokenttäkuljetuksessa on lisämaksusta, hinta 15 €/suunta. Kuljetus erikoismatkatavaralle tulee tilata ennakkoon viimeistään 14 päivää ennen matkaa asiakaspalvelustamme.

Lastenistuimet lentokenttäkuljetuksessa

Tarkista lastenistuimiin liittyvät ohjeistukset täältä, Matkakohteessa-osion alta.


Las Palmas lasten kanssa

Tekemistä lapsille
Las Arenas- ja La Ballena -ostoskeskusten yhteydessä on pieniä leikkipuistoja, joissa on trampoliineja ym. maksullisia laitteita lapsille. Suuremmat huvipuistot ovat Playa del Inglésissä ja Maspalomasissa. Canteras-rannan pohjoispäässä ja Plaza Canarias -aukiolla on pienet leikkipuistot. 

Pienten lasten ruokailu  
Apteekeissa myydään äidinmaidonvastiketta jauheena. Supermarketeissa ei myydä nestemäistä äidinmaidonkorviketta, mutta voit tilata ne apteekista. Toimitus on yleensä seuraavana päivänä. Purkkiruokia voi ostaa marketeista ja apteekeista. Vaippoja on tarjolla useita merkkejä, saat ne edullisimmin suurista supermarketeista.


Nähtävyydet

Las Palmas on Kanariansaarten suurin kaupunki, joten kaupungissa on useita saarten historiasta kertovia museoita, saarten kuuluisimpien taiteilijoiden gallerioita sekä upeita, vanhoja kirkkoja. Museo Canarion antropologisessa museossa on nähtävillä runsaasti saaren alkuperäisten asukkaiden esineistöä ja jäänteitä. Casa de Cólon puolestaan kertoo Kolumbuksen matkoista. Saarten nykypäivästä kertoo Museo Elder de la Ciencia y la Tecnologia, jossa on vaihtuvia näyttelyitä mm. meriveden puhdistuksessa ja erilaisten kasvien käytöstä.

Modernin taiteen museo CAAM kerää yhteen kanarialaisten nykytaiteilijoiden teoksia. Ciudad Jardin -puutarhakaupunginosassa on mm. Museo Nestor, jossa on esilllä kanarialaisen taiteilijan Nestor de la Torren merkittävimmät maalaukset.

Las Palmasissa sijaitsee Espanjan suurin kasvitieteellinen puutarha, Jardín Botánico Viera y Clavijo. Puutarha-alue on laaja ja siellä on korkeuseroja, joten ota mukaan reipas mieli ja hyvät kävelykengät.


Ostokset

Las Palmasissa on runsaasti sekä kauppaketjujen pikkuliikkeitä että suurempia tavarataloja. Suosittuja tuliaisia ovat kellot, elektroniikka, käsityöt, mausteet, kosmetiikka ja hajuvedet. Trianan kaupunginosan samannimisellä kävelykadulla on muodikkaita pikku putiikkeja. Sunnuntaisin on suuremmat markkinat Santa Catalinan puiston laidalla ja pienemmät taide- ja kulttuurimarkkinat Plaza de Pilar Nuevo -aukiolla.

Suurimmat ostoskeskukset
Parhaiten varustetut tavaratalot ovat El Corte Inglésin kaksi liikettä Avenida Mesa y Lopezilla. Mercado Central el Corte Inglés -tavaratalon lähellä on myös Mercado Municipal de Las Palmas -kauppahalli. Suurimmat ostoskeskukset ovat Las Arenas, El Muelle ja Siete Palmas, joista kaikista löytyy runsaasti putiikkeja, kahviloita sekä ruokakauppoja.


Ravintolat ja huvit

Las Palmas on hyvän ruuan ystävän suosikkikohde, jossa valinnan varaa riittää kanarialaisista ja espanjalaisista ruokapaikoista etnisiin ja kansainvälisiin ravintoloihin. Yksinkertaisissa pikkuravintoloissa syöt varsin edullisesti, mutta valittavana on myös korkeatasoisia ja varsin kalliita huippuravintoloita. Yksi kaupungin parhaista ravintoloista on uruguaylaista ruokaa tarjoava El Novillo Precoz, jonka pihvit ovat erinomaisia. 

Kaupungin kokoon nähden iltaelämä on rauhallista arkisin, mutta vilkasta viikonloppuisin. Tarjonta ulottuu irlantilaisista pubeista kuubalaisia rytmejä soittaviin diskoihin. Eräs suosituimmista illanviettopaikoista on El Muelle -ostoskeskus, jonka katolla sijaitsevista baareista on upeat näkymät Las Palmasin iltavalaistukseen. Kaupungista löytyy myös kasino.  

Las Palmasissa järjestetään runsaasti erilaisia kulttuurifestivaaleja lähes ympäri vuoden, esimerkiksi musiikkifestivaalit tammi-helmikuussa ja elokuvafestivaalit maaliskuussa. Jalkapallon ystäville on tarjolla otteluita n. joka toinen viikonloppu. Union Deportivo de Las Palmas -jalkapallojoukkue pelaa kotiottelunsa Estadio de Gran Canaria -stadionilla.


Uimarannat

Maailmankuulu Las Canterasin uimaranta on erinomainen ranta auringosta ja lämpimästä merivedestä nauttimiseen. Jos Las Palmasissa sattuu olemaan pilvistä, paikallisbussilla pääsee saaren eteläosan aurinkoisille rannoille.

Tietoa kohteesta Meloneras, Gran Canaria

Autonvuokraus

Varaa vuokra-auto lomallesi kätevästi verkkosivuiltamme. Saadaksesi haluamasi automallin tee autonvuokraus jo hyvissä ajoin ennen matkasi alkua. Auto noudetaan joko kohteen lentoasemalta tai muusta vuokraamon toimipisteestä.

Autonvuokraus onnistuu osassa lomakohteistamme helposti myös Aurinkomatkat-sovelluksessa tai oppaaltamme. Sovelluksessa vuokraus on mahdollinen aikaisintaan 3 viikkoa ennen matkan alkua.


Harrastukset

Tyylikkäällä Melonerasin loma-alueella voit keskittyä golfiin kaukana Playa del Inglésin kiireestä. Aivan hotellisi vieressä sijaitsee saaren parhaisiin lukeutuva kenttä, jonka väyliltä avautuvat upeat merelliset maisemat. Myös vesiurheilumahdollisuudet sukellukseen, snorklaukseen ja surffaamiseen ovat erinomaiset. Voit myös harrastaa tennistä, squashia, pyöräilyä ja aerobicia.

Golf

Suomalaisten lomaklassikko Gran Canaria on myös golfaajien suosiossa. Uusimmat ja parhaat kentät sijaitsevat Gran Canarian etelärannoilla. Golfaajille on tarjolla Maspalomasissa ja Melonerasissa sijaitsevat Meloneras Golf ja Maspalomas Golf, ajomatkan päässä mm. tasokkaasta palvelustaan ja upeista maisemistaan tunnettu Salobre Golf & Resort, kolmeen laaksoon tehty kaunis El Cortijo Club de Campo, sammuneen tulivuoren kraaterin reunalle rakennettu Real Club de Las Palmas ja Kanariansaarten parhaaksi kentäksi mainittu Anfi Tauro.
Lisätietoa: http://grancanariagolf.com/?lang=en

Kuntosali

Tenis Center Maspalomasissa on kuntosali ja ohjattuja aerobic-, step-, sekä spinningtunteja.
Holiday World Wellness Center on kuntosali, jossa järjestetään myös aerobic-tunteja.
Titan Gym Meloneras -kuntosali kuntosali on osoitteessa Calle Mar Mediterraneo 2.
.Myös useiden hotelllien yhteydessä on kuntosali.

Minigolf

Playa del Inglesin ja Maspalomasin alueella on useita minigolfratoja.

Patikointi

Rocky Adventure järjestää patikkaretkiä merkityillä reiteillä, esim. Chiran ja Roque Nublon tai Santa Lucian ympäristöön, joissa on eritasoisia, 6-10 km:n mittaisia reittivaihtoehtoja. Opastus suomeksi tai englanniksi.

Purjehdus

Voitte varata oppaidemme kautta meriretkiä, joille lähdetään Puerto Ricosta.

Ratsastus

El Salobre Horse Riding -keskuksessa järjestetään ratsastusta niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin ratsastajille.

Squash ja padel

Voit pelata squashia ja padel-tennistä Tenis Center Maspalomasissa.

Tennis

Voit pelata tennistä Tennis Center Maspalomasissa Avenida de Tjäreborgilla. Keskuksessa on 10 kentää, joista osa on massakenttiä ja osa kovapohjaisia, valaistuja kenttiä.


Hyvä tietää kohteesta

Apteekki ja lääkäri

Ostoskeskuksien yhteydessä on apteekkeja. Yksi apteekki päivystää viikonloppuisin. Apteekeissa on saatavilla samoja käsikauppalääkkeitä kuin Suomessa.

Clinica las Palmeras -lääkärikeskus, os. Avenida de T.T. Neckerman 24, Maspalomas ja Hospital Clinica Roca -sairaala San Agustinissa hyväksyvät suomalaiset matkavakuutukset ja niissä on päivittäin suomenkielistä henkilökuntaa. Ota lääkäriin mennessäsi passi ja vakuutuskortti mukaan.

Liikuntaesteettömyys

Liikkuminen pyörätuolilla onnistuu alueella hyvin, hotelleissa on ramppeja ja Melonerasissa rantabulevardi on tasainen ja hyväkuntoinen.

Gran Canarialla on esteettömiä takseja, joissa on nostolaitteet. Esteettömään taksiin mahtuu enintään 4 henkilöä. Lisäksi saarella on liikuntaesteisille matkustajille soveltuvia minibusseja.

Blue Holiday vuokraa mm. pyörätuoleja ja sähkömopoja.

Luottokortit

Visa, MasterCard, American Express, Diners Club ja Visa Electron käyvät maksuvälineinä useissa liikkeissä, ravintoloissa, matkatoimistoissa ja autovuokraamoissa. Korteilla voi nostaa rahaa automaateista. Korteilla maksavaa asiakasta voidaan pyytää todistamaan henkilöllisyytensä maksun suuruudesta riippumatta.

Palveluraha

Palveluraha on kohtelias tapa kiittää hyvästä palvelusta mm. ravintoloissa, hotelleissa ja kampaajalla. Ravintoloissa laskun loppusummaa on tapana pyöristää 5-10 % ylöspäin. Retkibussin kuljettajaa voi muistaa palvelurahalla, samoin hotellihuoneesi siivoojaa loman lopussa.


Kohdeopas

Olemme keränneet kohdeoppaaseen paljon hyödyllistä tietoa lomakohteestasi. Tutustu siihen jo ennen lomaasi ja ota se mukaan matkalle.

Lataa Meloneras, Gran Canaria kohdeopas


Meloneras lasten kanssa

Ajanvietettä
Aqualand Maspalomas -vesipuisto. Vesipuistossa on baareja, ravintola ja matkamuistomyymälä.
Holiday World -huvikeskus Maspalomasissa. Alueella on lasten huvipuisto, ravintoloita, diskoja, kuntokeskus ja keilahalli. Ei pääsymaksua, mutta laitteista peritään erillinen maksu.

Playa del Inglésistä voi ostaa äidinmaidonkorviketta, vaippoja ja lasten purkkiruokia.
Lastenrattaita voit vuokrata Blue Holiday -vuokraamon kautta.


Kulkuyhteydet

Melonerasista on hyvät bussi- ja taksiyhteydet Playa del Inglésiin, Puerto Ricoon ja Las Palmasiin.
Melonerasin majakan läheisyydessä sijaitsevalta bussiasemalta lähtee useita busseja päivittäin Las Palmasiin. Pääset bussilla useasti päivässä myös Playa del Inglésiin, Puerto Ricoon, ja Puerto de Moganiin. Saat taksin lennosta tai taksitasemalta, joita on Melonerasissa mm. H10-hotellin edessä sekä Varadero-ostoskeskuksen ja bussiaseman läheisyydessä.

Bussit

Global-yhtiön bussit lähtevät keskustasta mm. Plaza de Maspalomas -ostoskeskuksen vierestä, San Fernandon liikenneympyrästä tai Tropicalaukiolta. Busseja kulkee Las Palmasiin ja Puerto Ricoon n. 30 minuutin välein.

Taksit
Taksiasemia on mm. Kasbah-, Cita- ja Yumbo Centrum -ostoskeskusten vieressä ja San Agustinissa.

Lautat ja kantosiipialukset
Las Palmasista
on lautta- ja katamaraaniyhteyksiä lähisaarille. Lanzarotelle on lauttayhteys päivittäin, matkan kesto 8 t. Fuerteventuraan pääsee päivittäin, matka kestää 2 t 40 min. Välillä liikennöi lauttoja ja katamaraaneja.
Teneriffalle on päivittäinen katamaraaniyhteys. Matka Las Palmasista Teneriffalle kestää n. 3 t 30 min. Agaetesta Teneriffalle Santa Cruziin kestää 1 t, Fred Olsen -katamaraani (1 t) Las Palmasista Teneriffalle, Armas (3,30 t); lautta Las Palmas–Teneriffa.

Lisätietoja:
http://www.trasmediterranea.es  
www.fredolsen.es/en

Minijuna
Playa del Inglésin alueen minijuna lähtee Avenida de Italia -kadulta, El Veril -ostoskeskuksen edestä useita kertoja päivässä.

Lennot
Lentoaika muille Kananriansaarille on 30–60 min. Useita vuoroja päivittäin.


Lentokenttäkuljetukset

Voit ostaa edestakaiset bussikuljetukset tai yksityiskuljetuksen lentoasemalta hotellille. Bussikuljetus tulee ostaa viimeistään lähtöä edeltävänä iltana, yksityiskuljetus viimeistään 5 päivää ennen matkaa.

Lentokenttä Aeropuerto de Gran Canaria, Las Palmas
Matkan pituus n. 36 km
Matkan kesto 40 min–1 t 30 min

Yhteydet lentoasemalta
Lentoasemalta lomakohteeseen pääset myös bussilla tai taksilla.

Erikoismatkatavarat lentokenttäkuljetuksessa

Golfbagin, polkupyörän ja lainelaudan kuljetus lentokenttäkuljetuksessa on lisämaksusta, hinta 15 €/suunta. Kuljetus erikoismatkatavaralle tulee tilata ennakkoon viimeistään 14 päivää ennen matkaa asiakaspalvelustamme.

Lastenistuimet lentokenttäkuljetuksessa

Tarkista lastenistuimiin liittyvät ohjeistukset täältä, Matkakohteessa-osion alta.


Nähtävyydet

AngryBirds -aktiviteettipuisto sijaitsee Puerto Ricon linja-autoaseman vieressä. Voit ostaa liput sovelluksesta tai oppaaltasi.

Holiday World on Maspalomasin alueen huvittelukeskus, joka on uusittu kokonaisuudessaan kesällä 2019.

Pieni, hyvin hoidettu kasvitieteellinen puutarha sijaitsee Maspalomasissa.

Maspalomasin majakassa on etnografinen museo, jossa tutustut entisajan kanarialaiseen elämään.

Mundo Aborigen -alkuasukasmaailmassa, 6 km:n päässä Playa del Inglésistä Fatagaan johtavan vuoristotien varrella, esitellään Kanariansaarten alkuperäisasukkaiden elämää.

Minijuna Maspalomas Express lähtee Avenida de Italia -kadulta, El Veril -ostoskeskuksen edestä päivittäin useita kertoja. Juna kulkee 40 min Playa del Inglésin pääkatua pitkin.

Yellow Submarine -sukellusvene on Puerto de Moganissa.


Ostokset

Melonerasissa on useita liikkeitä sekä Varadero-ostoskeskus majakan läheisyydessä. San Fernandossa on markkinat kaksi kertaa viikossa ja vajaan 10 kilometrin päässä Arguineguinissa kerran viikossa. Kohtuuhintaisia tuotteita ovat esimerkiksi alkoholi, savukkeet ja kosmetiikka. Saaren parhaat ostospaikat ovat bussimatkan päässä Las Palmasissa.


Ravintolat ja huvit

Melonerasissa on pieniä, viihtyisiä ravintoloita ja ruokapaikkoja. Rantabulevardin varrella on kahviloita ja baareja sekä tunnelmallisia kansainvälistä ja espanjalaista ruokaa tarjoavia ravintoloita.
Iltaelämä keskittyy rantabulevardin alueelle. Useissa hotelleissa on yökerho. Alueella on myös kasino. Vauhdikkaampaa ilta- ja yöelämää kaipaavat suuntaavat Playa del Inglésiin.
Maspalomasin karnevaalien ajankohta vaihtelee vuosittain. Vuonna 2020 karnevaaleja vietetään 5.–15.3.


Uimarannat

Melonerasin kylässä on oma pieni pikkukiviranta ja Maspalomasin dyynit ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Rannat ovat ilmaisia, mutta aurinkotuoleista ja -varjoista peritään maksu. Faron majakalta alkavat Maspalomasin hiekkadyynit ovat kilometrien pituiset, upeaa hiekkarantaa riittää aina San Agustiniin saakka. Vesipuisto Aqualand Maspalomas on Palmitos Parkiin johtavan tien varrella.

Rantapalvelut
Voit vuokrata San Agustinin rannalla Water Sport -vesiurheilukeskuksessa mm. purjelaudan, kanootin, polkuveneen, vesiskootterin ja moottoroidun kumiveneen. Voit myös ajella banaaniveneellä tai harrastaa nousuvarjoliitoa.
Pääset Maspalomasista, Playa del Inglésistä, San Agustinista ja Bahia Felizistä Water Sport -vesiurheilukeskukseen sen omalla taksilla. Keskus hyvittää maksun kuittia vastaan, mikäli käytät sen maksullisia vesiurheilupalveluja.

 

Matkustusasiakirjat ja maahantulomuodollisuudet

Tiedot löytyvät maan sivuilta Tietoa-välilehdeltä.