Helsinki
  • Krabi
Kaikki kestot
2 aikuista
Matkapaketti
Pelkkä lento
Ladataan tuloksia...

Äkkilähtö Krabiin on ikimuistoinen matka Thaimaan luonnon vehreyteen ja paratiisirannoille. Suositussa matkakohteessa yhdistyvät lukuisat aktiviteetit ja kuvankauniit rannat. Sukella, golfaa, kiipeile ja melo tai kokeile jotain muuta Krabin monista harrastusmahdollisuuksista. Krabin äkkilähtö sopii mainiosti myös rauhallisempaa lomamatkaa kaipaaville ja päivät soljuvat helposti myös erilaisista hemmotteluhoidoista nauttien.

Krabin äkkilähtöjen lisäksi voit matkustaa edullisesti muihin Thaimaan kohteisiin kuten Patong Beachille, Kata Beachille, Karon Beachille, Khao Lakiin, Hua Hiniin tai vaikka Koh Lantalle Aurinkomatkojen äkkilähdöillä.Rajaa hakua helposti

Tältä sivulta voit etsiä juuri sinulle sopivaa Krabin äkkilähtöä helposti joko…

  • Aurinkomatka-paketin Äkkilähdön hintaan sisältyy Finnairin suorat edestakaiset lennot Helsingistä, matkatavara 23 kg ja käsimatkatavara 8 kg, valitsemasi hotelli ja suomenkielinen palvelu ennen matkaa ja matkan aikana. Voit myös varata Äkkilähdön etelään verkosta liittymälennolla kotikentältäsi Kuopiosta, Oulusta, Rovaniemeltä tai Vaasasta.

  • Löydät Äkkilähdön helpoimmin Aurinkomatkojen Äkkilähdöt-sivulta. Olemme koonneet kaikki Aurinkomatka-pakettien ja lentojen Äkkilähdöt yhteen, jotta löydät halvimman Äkkilähdön nopeasti ja vaivattomasti. Äkkilähdöt myydään kuitenkin nopeasti loppuun, sillä paikkoja on rajoitetusti. Varaa edullinen Äkkilähtö siis heti, kun löydät mieleisesi matkan!

  • Kesän Äkkilähdöt suuntautuvat eri matkakohteisiin kuin talven Äkkilähdöt, mutta jos matkoja on myytävänä, on sinulla mahdollisuus lähteä Aurinkomatkojen Äkkilähdöllä lähes kaikkiin Aurinkomatkapaketti-kohteisiimme. Tarkista Äkkilähtöjemme saatavuus verkkosivuiltamme, ja varaa nopea irtiotto arjesta!