Helsinki
  • Espanja
Kaikki kestot
2 aikuista
Matkapaketti
Pelkkä lento
Ladataan tuloksia...

Äkkilähtö Espanjaan on ehdottomasti lomamatkaklassikko! Hyvät hiekkarannat, kiinnostavat kaupungit ja nähtävyydet tarjoilevat mieleenpainuvia lomaelämyksiä kaikille äkkilähdöllä Espanjaan suuntaaville. Herkuttelijat nauttivat Espanjan herkullisesta keittiöstä ja rentouttavaa lomaa kaipaavat hyödyntävät iltapäivän siestaa vaikkapa rannalla loikoillen. Espanjan äkkilähdöt sisältävät ihania päiviä auringon hellimillä rannoilla tai aktiviteettien parissa.Aurinkomatkojen Äkkilähdöissä Espanjan vaihtoehtoisia kohteita ovat mm. mantereen puolella Costa Doradan alueella Cambrils ja Salou sekä  Costa del Solin Benalmadena ja Fuengirola. Espanjan valloittavan saaren Mallorcan Santa Ponsa ja Palma Nova. Valitse oma edullinen äkkilähtö ja rakastu…

  • Aurinkomatka-paketin Äkkilähdön hintaan sisältyy Finnairin suorat edestakaiset lennot Helsingistä, matkatavara 23 kg ja käsimatkatavara 8 kg, valitsemasi hotelli ja suomenkielinen palvelu ennen matkaa ja matkan aikana. Voit myös varata Äkkilähdön etelään verkosta liittymälennolla kotikentältäsi Kuopiosta, Oulusta, Rovaniemeltä tai Vaasasta.

  • Löydät Äkkilähdön helpoimmin Aurinkomatkojen Äkkilähdöt-sivulta. Olemme koonneet kaikki Aurinkomatka-pakettien ja lentojen Äkkilähdöt yhteen, jotta löydät halvimman Äkkilähdön nopeasti ja vaivattomasti. Äkkilähdöt myydään kuitenkin nopeasti loppuun, sillä paikkoja on rajoitetusti. Varaa edullinen Äkkilähtö siis heti, kun löydät mieleisesi matkan!

  • Kesän Äkkilähdöt suuntautuvat eri matkakohteisiin kuin talven Äkkilähdöt, mutta jos matkoja on myytävänä, on sinulla mahdollisuus lähteä Aurinkomatkojen Äkkilähdöllä lähes kaikkiin Aurinkomatkapaketti-kohteisiimme. Tarkista Äkkilähtöjemme saatavuus verkkosivuiltamme, ja varaa nopea irtiotto arjesta!