Lentokenttäkuljetukset ja siirtymät kohteiden välillä

Koh Samet 7 yötä – Bangkok 4 yötä 

Koh Samet–Bangkok -yhdistelmämatkalla lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan. 

Lentokenttäkuljetus Bangkokista Koh Sametille 

Bangkokin Suvarnabhumin lentokentältä siirrytään minibussilla Ban Phen kylään, Rayongin provinssiin ja Ban Phe Pier -satamaterminaaliin. Matkan pituus on n. 180 km, kesto n. 3 t. liikenteestä riippuen. Satamasta on noin puolen tunnin vene-/laivamatka Koh Sametin saarelle. Ao Prao, Baan Ploy Sea ja Sai Kaew -hotellien asiakkailla on yhteinen terminaalirakennus, Paradee-hotellin asiakkailla omansa (Jadet Pier). Rakennukset ovat vierekkäiset. Matkatavarat merkitään lipukkeella ja kuljetetaan hotellin vastaanottoon, josta lipukkeen vastakappaleella saa omat tavaransa. Paradee-hotellin asiakkaat kuljetetaan oman hotellin laituriin. Muiden hotelleiden asiakkaat jäävät pois saaren pääsatamassa (Na Dan Pier), josta hotelleihin siirrytään lava-autolla (n. 5–15 min ajomatka). 

Huom. Koh Sametin satamassa veloitetaan kansallispuistoalueen pääsymaksu, jota varten tulee varata mukaan 200 THB käteistä/hlö (Paradee-hotellin asiakkaat maksavat maksun jo mantereen terminaalissa). Pidä lippu mukanasi koko Koh Sametin lomasi ajan. Koh Sametin kansallispuistoalueelle ei saa tuoda muovipusseja eikä vaahtomuovipakkauksia. Huomioitahan tämän tavaroita pakatessasi. The Royal Forest Department varaa oikeuden sakottaa, mikäli näitä tuotteita havaitaan matkatavaroissa. 

Siirtyminen Koh Sametilta Bangkokiin 

Koh Sametin hotelleilta siirrytään Bangkokin hotelleille menomatkan käytäntöjä ja reittiä noudatellen. Matkan pituus ajo- ja vene-/laivamatkoineen on n. 200 km, kesto n. 3 t. liikenteestä riippuen. 

Lentokenttäkuljetus Bangkokin hotelleilta Suvarnabhumin lentokentälle 

Hotelleilta lentokentälle siirrytään minibusseilla. Matkan pituus n. 30 km, kesto 30 min – 1 t. liikenteestä riippuen.
 

Huom. Minibussikuljetukset voidaan vaihtoehtoisesti tehdä bussilla tai autolla henkilömäärästä riippuen. Matkoilla pidetään tarvittaessa taukoja.

Tietoa kohteesta Koh Samet

Harrastukset

Kaikissa hotelleissamme on vuokrattavana motorisoimattomia vesiurheiluvälineitä, eli vähintään kajakkeja ja sup-lautoja. Sai Kaewin rannalla on vuokralla myös mm. polkuveneitä ja purjelautoja. Kirkkaat vedet soveltuvat hyvin sukellukseen ja snorklaukseen, retkiä järjestää usea toimija.

Sukellus ja snorklaus

Saaren ympäristössä on useita sukellus- ja snorklauskohteita. Samed Resorts järjestää snorklausretkiä lähivesille, ja vuokraa varusteita. Ao Prao Resort -hotellin rannalla on PADI-sukelluskeskus.


Hyvä tietää kohteesta

Koh Sametin kansallispuistoalueelle ei saa tuoda muovipusseja eikä vaahtomuovipakkauksia. Huomioitahan tämän tavaroita pakatessasi. The Royal Forest Department varaa oikeuden sakottaa, mikäli näitä tuotteita havaitaan matkatavaroissa.

Apteekki ja lääkäri

Koh Sametin sataman vieressä on terveyskeskus, joka on avoinna päivisin. Lähin sairaala, Bangkok Rayong Hospital, on mantereella, Rayongissa.

Koh Sametin terveyskeskuksen vieressä on apteekki, mantereella lähin on lauttarannan lähellä Ban Phen kylässä. Ota tarvitsemasi lääkkeet jo kotoa mukaan matkalle.

Liikuntaesteettömyys

Koh Sametin saari ei sovi hyvin liikuntarajoitteisille. Saarella liikutaan lavatakseilla, mopolla tai veneellä ja tiet ovat epätasaisia.

Luottokortit ja valuutanvaihto

Yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineinä hotelleissa ja voit nostaa niillä rahaa automaateista. Kaikki kauat, ravintolat ja baarit eivät yleensä hyväksy luottokortteja, joten matkakassassa on hyvä olla käteistä. Rahaa voit vaihtaa useissa hotelleissa ja rahanvaihtopisteissä. Helpointa on nostaa rahaa automaateista, joita on saarella useita. Lähimmät pankit ovat Ban Phen kylässä sekä Rayongin kaupungissa.

Matkalle mukaan

Thaimaan ilmaston on kuuma ja kostea, joten varaa mukaan kevyitä kesävaatteita. Ilmastoiduissa tiloissa ja busseissa pitkähihainen vaate voi olla tarpeen.

Thaimaassa tarvitaan voimakaskertoimisia aurinkovoiteita ja hyttyskarkotetta, aurinkovoiteet kannattaa ottaa mukaan jo Suomesta, paikallisia hyttyskarkoitteita voit ostaa marketeista mm. 7-Eleven.

Palveluraha

Thaimaassa on tapana antaa palvelurahaa hyvästä palvelusta. Voit halutessasi muistaa tarjoilijoita ja hotellisi huonesiivoojaa, laukunkantajaa ja ravintolahenkilökuntaa. Sopiva kiitos laukunkantajalle on n. 50 THB/laukku, siivoojalle 100–200 THB/vk. Ravintolassa voit jättää laskun loppusummasta ja ravintolan tasosta riippuen esim. 20–60 THB.


Kohdeopas

Olemme keränneet kohdeoppaaseen paljon hyödyllistä tietoa lomakohteestasi. Tutustu siihen jo ennen lomaasi ja ota se mukaan matkalle.

Lataa Koh Samet kohdeopas


Kulkuyhteydet

Saarella liikutaan lavatakseilla, jollaisen saat helposti hotellisi läheltä. Tiet ovat sementtipäällysteisiä, mutkaisia ja paikoin pomppuisia, mutta matkat eivät pienellä saarella ole pitkiä.

Saarelta on laivayhteys mantereelle Ban Phen kylään puolen tunnin välein n. klo 8–18. Matka kestää n. 30 min. Pääset muina aikoina saarelle tai sieltä pois vain vuokraamalla pikaveneen. Ban Phestä on n. puolentunnin lavataksimatka Rayongiin, josta on hyvät yhteydet mm. Pattayalle ja Bangkokiin.


Lentokenttäkuljetukset

Koh Samet-yhdistelmämatkoilla lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan. Huomioithan, että mahdollisia erikoismatkatavaroita (esim. golfbag, polkupyörä, lainelauta) ei välttämättä voida kuljettaa yhdistelmämatkoilla. 

Lentokenttä:
Suvarnabhumi, Bangkok
Matkan pituus ja kesto: n. 180 km Ban Phen kylään (n. 3 t), josta noin puolen tunnin venematka Koh Sametin saarelle.

Lastenistuimet lentokenttäkuljetuksessa

Tarkista lastenistuimiin liittyvät ohjeistukset täältä, Matkakohteessa-osion alta.


Lisäviikko

Voit halutessasi ostaa lisäviikon lomasi alkuun Koh Sametilla.


Koh Samet lasten kanssa

Koh Samet hyvätasoisine hotelleineen ja loivasti syvenevine, pehmeähiekkaisine rantoineen soveltuu myös lasten kanssa matkustamiseen. Useissa hotelleissamme on lastenallas, Sai Kaew Beach Resortissa myös pieni leikkikenttä.

7-Eleven-kaupoissa ja apteekissa on vaihteleva lastentarvikevalikoima. Ota tarvitsemasi tarvikkeet mukaan kotoa.


Nähtävyydet

Koh Sametin päänähtävyys on saari itsessään, sen rannat ja luonto. Keskustassa, Sai Kaew Beach Resortin lähellä on saaren ainoa temppeli Wat Koh Samet, jonka edustalla on suuri Buddha-patsas. Saaren Na Dan Pier -pääsatamassa matkalaisia vastaanottaa kookas ja vaikuttava pronssinen merenneitopatsas.


Ostokset

Ostosmahdollisuudet rajoittuvat lähinnä rantavaatteisiin ja -varusteisiin, matkamuistoihin ja päivittäistavaroihin. Ban Phen kylässä mantereen puolella on isompia kauppoja ja muita palveluita.


Ravintolat ja huvit

Pienissä paikallisissa ravintoloissa on tarjolla pääasiassa herkullisia thaikeittiön antimia, mutta saarella on myös kansainvälistä ruokaa tarjoavia ravintoloita. Monet ravintolat ovat erikoistuneet merenherkkuihin. Sai Kaewin rantaravintolat levittäytyvät auringonlaskun jälkeen rantahiekalle, jossa seurataan auringonlaskun jälkeen tuliesityksiä kynttilöiden ja tunnelmavalojen loisteessa.


Uimarannat

Koh Sametin rannat kuuluvat Thaimaan upeimpiin. Saarta ympäröivät valkeat, hienohiekkaiset rannat poukama toisensa jälkeen. Vilkkain näistä, Sai Kaew, Timanttiranta, on vajaan kilometrin pituinen.

Suurin osa rannoista on saaren itäpuolella. Sai Kaew -rannan eteläpuolella on miltei yhtenäisenä ketujuna rantoja, koko saaren pituudelta. Ao Prao -ranta on saaren länsirannalla. Rauhallisimmat rannat ovat saaren eteläkärjessä.

Rannoilla voi harrastaa vesiurheilua. Sai Kaewin rannalla on lukuisia baareja ja ravintoloita. Muilla rannoilla ravintolat ja baarit ovat enimmäkseen hotellien yhteydessä.

Tietoa kohteesta Bangkok

Hyvä tietää kohteesta

Apteekki ja lääkäri

Bangkokissa on useita apteekkeja ja lääkäriasemia. Lääkärin määräämät lääkkeet saa yleensä suoraan lääkäriltä. Myös Boot's- ja Watson's-kosmetiikkaliikkeet sekä jotkin 7-Eleven-myymälät myyvät lääkkeitä.

BNH Hospital -sairaala, 9 Convent Road, Silom Roadin poikkikatu. 

Liikuntaesteettömyys

Bangkokissa jalkakäytävillä liikkumista hankaloittavat mm. kuopat ja kaduilla käytävä kauppa. Jalkakäytäville on vain harvoin luiskia. Vilkasliikenteisten katujen ylittäminen on erittäin vaikeaa. Hotelleissa pärjää avustajan kanssa. Retkibusseihin nousu on lähes mahdotonta avustajankin kanssa, mutta kaupungissa voi retkeillä omatoimisesti käyttämällä esim. takseja ja minibusseja. Esteettömiä takseja ei ole. 

Luottokortit ja valuutanvaihto

Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express ja Diners Club käyvät maksuvälineinä useissa myymälöissä ja ravintoloissa ja voit nostaa korteilla rahaa automaateista. Valuutanvaihtopisteet ovat avoinna yleensä ma–la, osa myös sunnuntaisin. Hotelleissa vaihtokurssi on alhaisempi kuin valuutanvaihtopisteissä.

Matkalle mukaan

Thaimaan ilmasto on kuuma ja kostea, joten varaa mukaan kevyitä kesävaatteita. Parhaita materiaaleja ovat luonnonkuidut. Ilmastoiduissa tiloissa ja busseissa pitkähihainen vaate on tarpeen, samoin joulu–tammikuun viileinä iltoina. Jos olet valinnut majoituksen neljän tai viiden tähden hotellista, huomioi, että näiden hotellien ravintoloissa toivotaan siistiä pukeutumista. Thaimaassa tarvitaan korkeakertoimisia aurinkovoiteita ja hyttyskarkotetta. Molempia voi myös ostaa paikan päällä.
Hotellien allasalueilla on pyyhkeet. Kwaijoen retkelle lähtijät tarvitsevat lämmintä vaatetta, aamusumu joella on viileää etenkin marras–helmikuussa. Taskulamppu on hyödyllinen Kwaijoella.

Palveluraha

Thaimaassa on tapana antaa palvelurahaa hyvästä palvelusta. Voit halutessasi muistaa tarjoilijoita ja hotellisi huonesiivoojaa, laukunkantajaa ja ravintolahenkilökuntaa. Sopiva kiitos laukunkantajalle on n. 50 THB/laukku, retkibussin kuljettajalle 25–50 THB ja siivoojalle 100–200 THB/vk. Ravintolassa voit jättää laskun loppusummasta ja ravintolan tasosta riippuen esim. 20-60 THB. Taksissa mittarin osoittama summa pyöristetään lähimpään 5 bahtiin.


Kohdeopas

Olemme keränneet kohdeoppaaseen paljon hyödyllistä tietoa lomakohteestasi. Tutustu siihen jo ennen lomaasi ja ota se mukaan matkalle.

Lataa Bangkok kohdeopas


Kulkuyhteydet

Bangkokissa on kätevä liikkua ilmastoiduilla mittaritakseilla. Reittivesibussi Chao Phraya -joella on kätevä, nopea ja edullinen kulkuväline. Ilmarata- ja metroasemat ovat kävelymatkan päässä useimmista hotelleistamme.

Bussi
Bangkokissa on hyvä sisäinen bussiverkosto. Matka maksaa 7–30 THB. Bangkokista on myös hyvät ja edulliset bussiyhteydet eri puolille maata. Bussit Pattayaan ja Rayongiin lähtevät itäiseltä Ekkamain asemalta, Cha-Amiin ja Hua Hiniin eteläiseltä asemalta. Käytä pitkillä matkoilla ilmastoituja busseja.

Taksi
Hotelleissa on taksipalvelu. Ilmastoidut mittaritaksit, taximeter, ovat suositeltavia, ja niitä saa lennosta. Tarkista, että kuljettaja käynnistää mittarin matkan alkaessa. Hotellien edustalla on yksityisyrittäjiä autoineen, joita kannattaa välttää, sillä he vievät ulkomaalaisia ostoksille liiankin innokkaasti.

Tuk-tuk
Kolmipyöräiset ja yleensä kolmepaikkaiset avovaunut, tuk-tukit ovat yleisiä Bangkokin katukuvassa. Liikenteen saasteiden vuoksi tuk-tuk voi kuitenkin tuntua tukalalta. Sovi hinta ennen kyytiin nousemista. 

Ilmarata, BTS Sky Train
Kaksi ilmaratalinjaa kulkee keskustan ruuhkaisimpien katujen yläpuolella muutaman minuutin välein klo 6–24. Narai-hotellin lähin asema on Chong Nonsi, Holiday Inn -hotellin Surasak. Shangri-La- -hotellia lähinnä oleva asema on Saphan Taksin. Centara Grand at Central World sijaitsee lähellä Siam-asemaa. 

Metro
Bangkokin metrolinja on n. 20 km:n pituinen ja se kulkee reittiä Hua Lampong -päärautatieasema–Rama IV Road–Sukhumvit Road–Phetchaburi Road–Chatuchak (kaupungin pohjoisosassa). Hotellejamme lähin pysäkki on Silom Roadin päässä oleva Silomin asema. 

Jokivene
Chao Phraya Express -jokivene liikennöi Chao Phraya -joella klo 6–18. Sillä pääsee nopeasti vaikkapa kiinalaiseen kaupunginosaan. Matka maksetaan veneessä tai etukäteen laiturialueella. Pysäkkejä on useita, esim. yksi on Oriental-hotellin vieressä.

Juna
Päärautatieasema Hua Lamphong on Rama IV Roadin päässä. Pitkillä matkoilla kannattaa käyttää ilmastoitua 1. ja 2. luokkaa. 


Lentokenttäkuljetukset

Voit ostaa edestakaiset bussikuljetukset tai yksityiskuljetuksen lentoasemalta hotellille. Bussikuljetus tulee ostaa viimeistään lähtöä edeltävänä iltana, yksityiskuljetus viimeistään 5 päivää ennen matkaa.
Yhdistelmämatkoilla lentokenttäkuljetukset sisältyvät hintaan.

Lentokenttä Suvarnabhumi
Matkan pituus n. 35 km Bangkokin hotelleihin
Matkan kesto n. 45 min, liikenteestä riippuen 

Lentoasemalta lomakohteeseen pääset myös taksilla.

Erikoismatkatavarat lentokenttäkuljetuksessa

Golfbagin, polkupyörän, laine- ja purhelaudan kuljetus lentokenttäkuljetuksessa on lisämaksusta, hinta n. 25 €/suunta. Kuljetus erikoismatkatavaralle tulee tilata ennakkoon viimeistään 14 päivää ennen matkaa asiakaspalvelustamme.

Lastenistuimet lentokenttäkuljetuksessa

Tarkista lastenistuimiin liittyvät ohjeistukset täältä, Matkakohteessa-osion alta.


Bangkok lasten kanssa

Bangkokissa riittää tekemistä ja näkemistä myös naperoille. Perheen pienimpien kanssa on hauska liikkua kotimaasta poikkeavilla kulkuneuvoilla, kuten jokiveneellä, ilmaradalla tai pitkähäntäveneellä Chao Phraya -joella ja kanavilla.

Muuta tekemistä lapsille
Rama I Roadilla Siam Discoveryssä sijaitseva Madame Tussauds Bangkok -vahanukkemuseossa on näytillä yli 70 vahanukkea julkisuuden henkilöistä.
Kidzania-lastenmaailmassa perheen pienimmät voivat harjoitella aikuisten ammatteja kuten palomiehenä tai lääkärinä toimimista. Sijaitsee Siam Paragon -ostoskeskuksessa.

Pienten lasten ruokailu
Kaupoissa myydään lastenruokia ja vaippoja.


Nähtävyydet

Suuri palatsi ja Wat Phra Kaeo  ovat Bangkokin päänähtävyydet entisellä kuninkaallisella palatsialueella. Alueella on arvostetuimman buddhapatsaan Smaragdibuddhan temppeli. Alueella on tarkat pukeutumissäännöt.
Wat Traimitr, Kultaisen Buddhan temppeli on kiinalaisen kaupunginosan lähellä. Yli 5 000 kiloa painava kultainen buddha on peräisin Sukhothain ajalta, 1200-luvulta.
Jim Thompsonin talo Rama I Roadilla, Soi Kasemsan 11 -kujan päässä on seitsemän perinteisen thaitalon muodostama upea kokonaisuus. Tämä amerikkalaisen thaisilkkiteollisuuden kehittäjän kotimuseo sisältää arvokkaita itämaisen taiteen kokoelmia. 
The National Museum, yksi Kaakkois-Aasian suurimmista kansallismuseoista on Sanam Luang -aukion tuntumassa.
Suan Pakkard Palace, prinssi Paribatran ja prinsessa Chumbotin antiikkikokoelmat, kaunis puutarha, perinteisiä thaitaloja. 
Kuninkaalliset purret -museoon pääsee veneellä. 
Madame Tussauds Bangkok -vahanukkemuseo. Rama I Road, Siam Discovery 6. krs. Museossa on yli 70 vahanukkea julkisuuden henkilöistä. 
Baiyoke Sky, Pratunam. Baiyoke II on Thaimaan korkeimpia hotelleja (309 m). Ravintolat ovat 76. ja 78. kerroksessa, näköalatasanne 77. ja ulkoterassi 84. kerroksessa.
Siriraj-sairaalan museo, anatomian, oikeuslääketieteen ja yrttiparannuksen museo.

Bangkokissa on n. 400 temppeliä. Smaragdibuddhan temppelin ohella tärkeimpiä temppeleitä ovat Wat Benchamapobhit (Marmoritemppeli), Wat Po, Wat Arun ja Wat Sakhet (Kultainen vuori). Historiallisiin temppeleihin on pieni pääsymaksu. Useimpiin temppeleihin pääsee kuitenkin maksutta.


Ostokset

Bangkokissa on erinomaiset ostosmahdollisuudet. Maan omat tuotteet ovat edullisia. Voit tinkiä pikkuliikkeissä ja katukaupoissa, mutta tavarataloissa hinnat ovat kiinteät. Suosittuja ostoksia ovat mm. thaisilkki, mittatilaus- ja valmisvaatteet, silmä- ja aurinkolasit, käsityöt ja taide-esineet.
Useimmat liikkeet ovat avoinna päivittäin klo 10–21. Osa pikkuliikkeistä on suljettu sunnuntaisin ja juhlapäivinä.

Keskeisiä ostosalueita
Silom Roadin ja Suriwong Roadin alue sekä Siam Square ja Sukhumvit Road ovat täynnä katukauppiaita sekä silkki-, räätäli-, jalokivi- ja matkamuistoliikkeitä, tavarataloja ja ostoskeskuksia. Patpongin alueella on iltaisin vilkasta katukauppaa puoleen yöhön saakka.

Toreja ja markkinoita
Asiatique-markkinat
ovat iltaisin Chao Phraya -joen varrella. Laajalla alueella on mm. vaate-, sisustus- ja käsityöliikkeitä, ravintoloita ja kahviloita. Markkinoille pääsee kätevimmin venekuljetuksella Saphan Taksin -sillan luota.
Viikonloppumarkkinat pidetään Chatuchak-puistossa keskustan pohjoispuolella la–su klo 9–17. Myytävänä on mm. vaatteita, taloustavaroita, sisustustarvikkeita, huonekaluja ja ruokaa. Pääset markkinoille kätevästi ilmaradalla tai metrolla, pysäkki on Mo Chit.
Kiinalaisessa kaupunginosassa on satoja kultakauppoja, rohdos-, elintarvike- ja tukkukauppoja. Pääkatu on Yaowarat Road. Kannattaa hakeutua myös kapeammalle Sampeng Lane -kujalle, jonka varrella on paljon mm. kangasliikkeitä.
Pratunamissa Ratchaprarop Roadilla, lähellä Bayoke Sky -hotellia on paljon vaate- ja tukkuliikkeitä.

Ostoskeskuksia ja tavarataloja
Iconsiam,
 marraskuussa 2018 avattu suuri ostoskeskus sijaitsee Chao Phraya -joen varrella, Millennium Hilton -hotellin vieressä. 
Terminal 21, Sukhumvit Road, ilmajuna-asema Asok. Ostoskeskuksessa on 9 kerrosta ja n. 600 liikettä. Saman katon alla voit kokea useita maailman ostoskaupunkeja, Lontoon kadut, Tokion sokkelot tai Istanbulin bazaarin.
Mahboonkrong, Phayathai Road. Ostoskeskuksen yhteydessä on mm. Tokyo-tavaratalo.
Central World, Rama I Road. Mm. Isetan-tavaratalo. Bangkokin suurin ostoskeskus. 
Gaysorn Plaza on Central Worldia vastapäätä. Valikoimissa on runsaasti arvostettuja huippumerkkejä.
Siam Paragon, Rama I Road. Aasian suurimpia ostoskeskuksia, merkkiliikkeitä.
Siam Center, Rama I Road. Nuorten vaateliikkeitä.
Siam Discovery Center, Rama I Road. Vaatteita, elektroniikkaa, sisustusliikkeitä, Asia Books -kirjakauppa.
River City, Royal Orchid Sheraton -hotellin vieressä, silkkiä ja antiikkia.
Oriental Plaza, ylellinen ostoskeskus Oriental-hotellin vieressä. Käsitöitä, taidetta.
Emporium, Sukhumvit Road, Soi 24, merkkiliikkeitä.
Central-tavaratalo, on mm. Soi Chidlomilla. Central Embassy Chidlomin Central-tavaratalon vieressä on yksi kaupungin suurimmista luksus-ostoskeskuksista.

Robinson-tavaratalo on mm. New Roadilla.
Big C, Ratchadamri Road. Edullinen ostoskeskus ja tavaratalo Central Worldia vastapäätä.


Ravintolat ja huvit

Bangkokissa ovat edustettuina lähes kaikki maailman keittiöt ja koko ihanien thairuokien kirjo. Riisipohjaisten, usein tulisten aterioiden valmistusaineina käytetään sekä lihaa että tuoreita vihanneksia, kalaa ja äyriäisiä. 
Bangkokissa on lukemattomia ravintoloita, joissa soi elävä musiikki.

Useilla tasokkailla hotelleilla on omat musiikkibaarinsa, diskonsa ja yökerhonsa. Upeita kaupunkinäkymiä voit ihailla korkeiden hotellien kattoterasseilla ja ylimpien kerrosten baareissa. Suosittuja näköalabaareja ovat Silomkadun päässä sijaitsevan State Tower -rakennuksen 63. kerroksen Sky Bar, Millennium Hilton -hotellin Three Sixty Lounge ja terassibaari 32. kerroksessa sekä Banyan Tree -hotellin Vertigo 61. kerroksessa. Patpongin alue tunnetaan kautta maailman vilkkaasta katukaupastaan, ravintoloistaan ja yöelämästään.

Matkustusasiakirjat ja maahantulomuodollisuudet

Tiedot löytyvät maan sivuilta Tietoa-välilehdeltä.