Aurinkomatkat aloittaa pakettimatkat Lappiin ja Rukalle

Aurinkomatkat lisää tänä syksynä valikoimiinsa pakettimatkat Lapin ja Kuusamon hohtaville hangille. Kun perinteisten aurinkokohteiden tilanteeseen liittyy epävarmuutta, Aurinkomatkat tarjoaa asiakkaille uudenlaisia kokemuksia kotimaassa yhdistettynä pakettimatkan luotettavuuteen, turvallisuuteen ja helppouteen.

Aurinkomatkat järjestää matkoja pohjoisen lomakeskuksiin 10.10.2020-2.5.2021 ja matkat ovat nyt myynnissä osoitteessa aurinkomatkat.fi. Kohteita ovat LeviRukaSaariselkä ja Ylläs. Ensimmäisenä alkavat syyslomamatkat Rukalle 10.10.2020. Matkalle pääsee pitkäksi viikonlopuksi torstaista sunnuntaihin tai koko viikoksi lauantaista lauantaihin. Lähiviikkoina valikoimiin lisätään yhdistelmämatkat, joissa normaalimajoitukseen on yhdistetty elämysmajoitus: loman voi esimerkiksi aloittaa yöpymällä lumilinnassa tai se voi huipentua yöllä pohjoisen tähtitaivaan alla lasi-iglussa.  

”Halusimme löytää uusia tapoja toteuttaa suomalaisten lomaunelmia tämän poikkeuksellisen tilanteen keskelläkin. Aurinkomatkojen kotimaan matkat yhdistää helpon ja luotettavan pakettilomailun ja Lapin ja Rukan lomakeskusten monipuoliset aktiviteetit ja luontoelämykset. Tuomalla uudet kotimaan kohteet valikoimiimme voimme yhdessä kantaa kortemme kekoon kotimaisen matkailun puolesta”, sanoo Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa.  

Aurinkomatkat-pakettiin sisältyy majoitus, Finnairin lennot Helsingistä, ruumaan menevä matkatavara (23kg) ja käsimatkatavara (8kg), sekä Aurinkomatkat-sovellus, josta löytyy kattavasti kohdetietoa ja vinkkejä sekä kartat rinne- ja latutietoineen. Matkapakettiin voi ostaa myös edestakaiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välille. Finnair Plus -jäsenet saavat Finnair Plus -pisteitä Aurinkomatka-paketin hinnasta sekä Finnairin lennoista. Pakettimatka tuo turvaa lomalle poikkeustilanteissakin ja Aurinkomatkat-pakettiin sisältyy aina joustavat muutos- ja peruutusehdot.    

Neljä omaleimaista kohdetta  

Saariselkä tarjoaa ainutlaatuista Lapin taikaa kansallispuistomaisemineen ja revontulineen ja on luontomatkailijan unelmakohde myös lasten kanssa reissaaville.   

Levillä puolestaan pääsee aistimaan alppikylätunnelmaa rinteiden läheisyydessä ja laadukkaiden ravintoloiden ja palveluiden keskellä. Myös murtomaahiihtoa harrastavat aktiivilomailijat löytävät omat lempireitit ja ladunvarsien sympaattiset taukotuvat Levin hyvin hoidetusta latuverkostosta.   

Loistavia laskettelu- ja murtomaahiihtomahdollisuuksia tarjoava Ruka on monipuolinen perheiden suosikkikohde, jonne pääsee viettämään jo syyslomaa jylhiin kansallispuistomaisemiin.   

Ylläksen Suomen suurin laskettelukeskus ja lukemattomat liikuntamuodot houkuttelevat rinteeseen, ladulle, lumikenkäilemään ja ihastelemaan koskematonta luontoa kansallispuiston patikointipoluille. 

‹ Palaa mediatiedotelistaukseen