Kos Kreikan saaret

Kos – koko perheen lomasaari

Kos Kreikan saaret
Sulje

Kosin saarella viihtyvät lapset ja aikuiset

Kosin piskuinen koko ei estä sitä valloittamasta saarelle saapuvat lomailijat. Tällä Kreikan saarella voit vaivattomasti yhdistää aktiivi- ja kaupunkiloman, eikä perheen pienimpiäkään ole unohdettu. Tigakin pitkä, loivasti syvenevä valkoinen hiekkaranta on mitä parhain alusta hiekkakakkujen tekoon. Kardamenan vesiurheilumahdollisuudet saavat aktiivilomailijan innostumaan ja Kosin kaupungissa voi nauttia pikkukaupungin tunnelmasta.

kreeta kreikan saaret

Kreeta – monipuolinen suosikki

kreeta kreikan saaret
Sulje

Kreeta viehättää monipuolisuudellaan

Kreeta on monen suosikkisaari Kreikassa. Saaren monipuolisuus vetää puoleensa niin seesteisiä lomapäiviä kaipaavia lomailijoita, vilkasta yöelämää etsiviä ystäväporukoita kuin romanttisissa rantapoukamissa viihtyviä pariskuntia. Tämän Kreikan saaren lukuisat harrastukset viehättävät myös lapsiperheitä, jotka löytävät Kreetalta monenlaista tekemistä ja ajanvietettä lomapäiville lasten kanssa. Kreetan retkillä nautitaan saarta ympäröivästä historiasta, aurinkoisista päivistä merellä ja kaupunkikierroksista.

Lefkas Kreikan saaret

Lefkas – rentoa rantalomaa

Lefkas Kreikan saaret
Sulje

Rentoa rantalomaa vehreällä saarella

Lefkas on rantalomailijan paratiisi ja saaren lukuisissa rannoissa onkin valinnanvaraa monenlaiselle auringonpalvojalle ja merivedessä viihtyvälle. Vauhdikkaita vesiurheiluaktiviteetteja tai purjelautailua kaipaavat löytävät tiensä Vassilikin rannalle, rauhaa rakastavat rentoutujat suuntaavat Giran rannalle. Jos päivä maailman kauneimpien rantojen maisemia ihastellen tuntuu omimmalta, kannattaa tällä Kreikan saarella ottaa suunnaksi Kathisma- ja Porto Katsiki -rannat.

Rodos Kreikan saaret

Rodos – rantaa ja kaupunkia

Rodos Kreikan saaret
Sulje

Rodosta kutsutaan auringon saareksi

Rodoksen hiekkarantojen reunustamat lomakohteet vaihtelevat idyllisistä pikkukylistä vilkkaisiin kaupunkeihin. Rodoksen kaupungissa voit vaeltaa Unescon maailmanperintökohteen, Vanhankaupungin kujilla, ja tämän Kreikan saaren muut nähtävyydet saavutat Aurinkomatkojen retkillä. Lindoksen valkoisena hohtava kylä on yksi Rodoksen kauneimpia, ja lapsiperheiden suosikiksi on muodostunut myös itärannikon Faliraki & Kalithea, missä kaikki on lähellä.

Santorini Kreikan saaret

Santorini – kuvankauniita auringonlaskuja

Santorini Kreikan saaret
Sulje

Upeiden auringonlaskujen saari

Santorinin postikorttimaisemainen saari sopii erityisesti aikuisten kesken lomailuun. Tämän Kreikan saaren maailmankuulut auringonlaskut kutsuvat pariskuntia kerääntymään iltaisin Oían kylän parhaille näköalapaikoille. Santorinin rinteisiin rakennetut valkeat kylät romanttisine tavernoineen houkuttelevat niinikään pariskunnat tunnelmoimaan kesäyössä. Ikimuistoisia lomakokemuksia koetaan myös Santorinin lukuisissa tasokkaissa hotelleissa, joissa pienimmätkin yksityiskohdat on otettu huomioon.

Skiathos Kreikan saaret

Skiathos – kymmeniä hiekkarantoja

Skiathos Kreikan saaret
Sulje

Kuvankauniita rantoja mantereen kupeessa

Skiathosen saari tunnetaan kymmenistä lumoavista rannoista, joista moni kuuluu Euroopan kauneimpiin. Tämä Kreikan vehreä saari viehättää kokeneempaakin Kreikan lomailijaa, ja saarta ympäröivään turkoosinsiniseen veteen tekee mieli pulahtaa snorklaamaan. Vaikka loma soljuu leppoisasti Skiathoksen pinjametsien varjostamanakin, on saarelta helppo suunnata naapurisaarille päivittäisten lauttojen ja laivojen kyydissä, jos mieli tekee tutustua Kreikan saaristoon laajemminkin.

Skopelos Kreikan saaret

Skopelos – rauhaa ja paikallisuutta

Skopelos Kreikan saaret
Sulje

Rauhaa ja paikallisuutta rakastavalle

Sykähdyttävän kaunis Skopelos edustaa paikallista Kreikkaa aidoimmillaan. Kiireetön tunnelma viiniköynnösten ja oliivipuiden Skopeloksella viehättää erityisesti aikuisia lomailijoita. Tämän Kreikan saaren kylien perinteikäs arkkitehtuuri valkeiksi kalkittuine taloineen ja kauniit rannat kirkkaan veden äärellä somistavat rauhallista lomaa Skopeloksella. Meriretkellä pääset myös Euroopan suojellulle merialueelle, missä myös delfiinit viihtyvät.

Thassos Kreikan saaret

Thassos – Kreikan uutuus!

Thassos Kreikan saaret
Sulje

Vaaleaa hiekkaa ja smaragdinvihreää vettä

Kreikan uutuuskohde Thassos houkuttelee lomailemaan aitoon paikallistunnelmaan oliivilehtojen peittämälle saarelle. Saaren somat pikkukylät ja Thassoksen kaupunki ovat täynnä mutkattomia tavernoja ja paikallisten vieraanvaraisuus viehättää saarella lomailevia. Thassoksen vaaleahiekkaisilla rannoilla päivät soljuvat rauhallisuudesta nautiskellen ja rantaviivan kohtaava kirkas meri kutsuu pulahtamaan auringonoton lomassa.

Zakynthos Kreikan saaret

Zakynthos – lumoavia postikorttimaisemia

Zakynthos Kreikan saaret
Sulje

Joonianmeren upeimmat hiekkarannat

Zakynthos tunnetaan kuvankauniista hiekkarannoistaan, jotka kiertävät tätä Kreikan saarta useiden kilometrien pituisina. Leveillä hienohiekkaisilla rannoilla viihtyvät niin lapsiperheet kuin aikuisetkin, jotka löytävät myös tunnelmallisia pikku poukamia loivasti syvenevien hiekkarantojen lisäksi. Zakynthoksen tunnelmallisissa kreikkalaiskylissä herkutellaan tuoreilla merenelävillä, tehdään ostoksia kapeilla pikkukujilla ja seurataan paikallista elämänmenoa autenttisissa tavernoissa.