Voimaa ja mielen harmoniaa upeissa maisemissa!

Aurinkotreeni on Aurinkomatkojen oma maksuton liikuntakonsepti, joka sopii sekä intohimoiselle liikkujalle että hyvää oloa kaipaavalle lomailijalle. Valitse sykettä nostattava treeni Voima tai kehoa ja mieltä virkistävä Harmonia. Molemmissa treeneissä vastuksena on oma kehonpaino ja treenit ohjaa Aurinkomatkojen suomenkielinen opas valikoiduissa lomakohteissa.

Rauhoita keho sekä mieli

Aurinkotreeni Harmonia huoltaa ja avaa kehoa syvävenyttävillä liikkeillä, joissa yhdistyy joogasta ja pilateksesta tuttuja harjoituksia. Harmonia kehittää liikkuvuutta ja parantaa keskivartalon hallintaa sekä rauhoittaa kehon ja mielen. Harmonian liikkeet tehdään oman kehon painolla, ja treenit soveltuvat kaikentasoisille liikkujille.

Tunnit koostuvat lämmittely-, kehonhallinta-, liikkuvuus- ja rentoutusosioista, jotka ohjaa Aurinkomatkojen koulutettu suomenkielinen liikuntaopas. Treeneissä tehdään sekä yksilö- pari- että ryhmäharjoituksia ulkona lomakohteen upeissa maisemissa.

Harmonia sopii niin intohimoisille liikkujille kuin kokonaisvaltaista hyvinvointia kaipaaville lomailijoille. Mukaan treenaamaan ovat tervetulleita kaikki yli 10-vuotiaat aurinkomatkalaiset, eikä osallistuminen vaadi aiempaa kokemusta treenistä. Alle 18-vuotiaat voivat osallistua vain täysi-ikäisen seurassa.

 

Sulje

Nostata sykettä ja voimista kehoa

Aurinkotreeni Voima nostattaa sykettä ja voimistaa kehoa kokonaisvaltaisesti. Voima kehittää liikkuvuutta ja parantaa hapenottokykyä oman kehon painolla tehtävien voimaharjoitusten avulla, ja treeni soveltuu kaikentasoisille liikkujille.

Tunnit koostuvat lämmittelyosiosta, toiminnallisesta lihaskunto-osiosta sekä loppuverryttelystä ja palauttelusta. Treeneissä tehdään sekä yksilö- pari- että ryhmäharjoituksia ulkona lomakohteen upeissa maisemissa Aurinkomatkojen koulutetun suomenkielisen liikuntaoppaan johdolla.

Voima sopii niin aktiivisesti kuin kevyemmin liikkuville lomailijoille. Mukaan treenaamaan ovat tervetulleita kaikki yli 10-vuotiaat aurinkomatkalaiset, eikä osallistuminen vaadi aiempaa kokemusta treenistä. Alle 18-vuotiaat voivat osallistua vain täysi-ikäisen seurassa.

Sulje

Maksuttomaan Aurinkotreeniin voi osallistua valikoiduissa lomakohteissa. Sekä Harmonia että Voima järjestetään ulkona lomakohteen upeissa maisemissa. Voit siis treenin päätteeksi vaikkapa pulahtaa mereen uimaan!

Tutustu ja varaa Aurinkotreeni lisäämään hyvinvointia lomaasi. Varaa maksuton osallistumisesi Aurinkotreeni-tunneille matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.


Aurinkotreeni-kohteet

Sulje