Helsinki
  • Portugali
Kaikki kestot
2 aikuista
Matkapaketti
Pelkkä lento
Ladataan tuloksia...

Portugali matkakohteena

Äkkilähtö Portugaliin kattaa eteesi lukemattomia harrastusvaihtoehtoja liikunnalliseen aktiivilomaan vehreällä Madeiran saarella. Nuorekas Madeira tunnetaan paitsi kauniista levadapoluistaan, myös Funchalin eloisasta kaupungista, jonka monet kahvilat, ravintolat ja ostosmahdollisuudet vievät mennessään. Jos kaipaat lyhyempää irtiottoa arjesta ja värikäs kaupunkikulttuuri kiinnostaa, varaa äkkilähtö ainutlaatuiseen Lissaboniin!

Rajaa hakua helposti

Tältä sivulta voit etsiä juuri sinulle sopivaa Kroatian äkkilähtöä helposti joko päivän, kohteen, lähtökaupungin, hinnan tai matkan keston mukaan. Lajittele esimerkiksi hinnan mukaan silloin, kun etsit edullista vaihtoehtoa tai päivän mukaan silloin, kun aikataulu on tiukempi.…

  • Aurinkomatka-paketin Äkkilähdön hintaan sisältyy Finnairin suorat edestakaiset lennot Helsingistä, matkatavara 23 kg ja käsimatkatavara 8 kg, valitsemasi hotelli ja suomenkielinen palvelu ennen matkaa ja matkan aikana. Voit myös varata Äkkilähdön etelään verkosta liittymälennolla kotikentältäsi Kuopiosta, Oulusta, Rovaniemeltä tai Vaasasta.

  • Löydät Äkkilähdön helpoimmin Aurinkomatkojen Äkkilähdöt-sivulta. Olemme koonneet kaikki Aurinkomatka-pakettien ja lentojen Äkkilähdöt yhteen, jotta löydät halvimman Äkkilähdön nopeasti ja vaivattomasti. Äkkilähdöt myydään kuitenkin nopeasti loppuun, sillä paikkoja on rajoitetusti. Varaa edullinen Äkkilähtö siis heti, kun löydät mieleisesi matkan!

  • Kesän Äkkilähdöt suuntautuvat eri matkakohteisiin kuin talven Äkkilähdöt, mutta jos matkoja on myytävänä, on sinulla mahdollisuus lähteä Aurinkomatkojen Äkkilähdöllä lähes kaikkiin Aurinkomatkapaketti-kohteisiimme. Tarkista Äkkilähtöjemme saatavuus verkkosivuiltamme, ja varaa nopea irtiotto arjesta!