Osta Aurinkomatkaasi lisäpalveluja! Varaa retki, vuokraa auto, osta matkavakuutus ja tee tax free -ostokset etukäteen. Lisäpalveluilla rakennat lomastasi helposti ja nopeasti oman näköisesi.

Koe lomallasi enemmän! Retkiohjelmaamme on valittu lomakohteesi parhaat palat niin itse kohteesta kuin lähiympäristöstä. Lomakohteesta riippuen löydät retkiohjelmasta suomeksi ja englanniksi opastettuja retkiä ja aktiviteetteja sekä lippuja erilaisiin teemapuistoihin.

Varattuasi Aurinkomatka-paketin, voit suunnitella lomaasi Omalomassa. Osan retkistä ja lisäpalveluista voi varata ja maksaa etukäteen Suomessa. Voit myös tarkistaa, mikäli matkakohteessasi on käytössä Aurinkomatkat-sovellus. Sovelluksen avulla voit varata ja maksaa retkiä jopa lomakohteessa lomaillessasi.

Lähde mukaan retkillemme nauttimaan uusista elämyksistä!

Sulje

Osta Aurinkomatka-pakettiin lentokenttäkuljetukset ennen matkaa ja matkusta helposti ja huolettomasti lentoasemalta hotelliisi!

Bussikuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä verkkokaupasta, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelusta viimeistään lähtöä edeltävänä iltana.

Osassa kohteitamme voit matkustaa lentoasemalta hotelliisi nopeasti ja mukavasti myös yksityiskuljetuksella. Voit varata yksityiskuljetuksen jo matkaa varatessasi tai myöhemmin Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelusta. Yksityiskuljetus tulee varata viimeistään 5 päivää ennen lähtöä.

Osaan matkoista lentokenttäkuljetus sisältyy matkan hintaan, kuten mm. kiertomatkoihin ja yhdistelmämatkoihin, ja tällöin tästä on maininta kohdetiedoissa ja matkavahvistuksessa.

LUE LISÄÄ

Sulje

Varmista vierekkäiset istuinpaikat! Voit varata mieleisesi istuinpaikan Finnairin lennoille jo puoli vuotta ennen lähtöä. Voit varata istuinpaikan samalla myös paluulennolle.

Haluatko lisää jalkatilaa mannertenvälisille lennoille? Economy Comfort -paikka on ratkaisu tähän.
Tai kenties haluat matkustaa vielä mukavammin businessluokassa.

TUTUSTU ISTUINPAIKKOIHIN

Sulje

Koronavirustilanteen vuoksi heinä–syyskuun 2020 lennoilla ei ole mahdollista ostaa ruokaa, juomaa tai tax free -tuotteita. Lennoilla tarjoillaan maksutta vesi/mehu ja pieni välipala esim. voileipä.

Varaa ateriat matkavarauksen yhteydessä tai kirjautumalla lennon varaustunnuksella Finnairin Varaukseni-palveluun suoraan Omaloman kautta. Lämpimät ateriat ovat saatavilla vain ennakkotilauksesta.

Finnairin lennoilla tarjoillaan maksutta kahvia, teetä ja mehua. Voit ostaa lennolle myös välipalaa Nordic Kitchen -valikoimasta joko etukäteen tai vasta lennolla. Valitse suosikkisi rakastettujen klassikoiden, kausimakujen ja teemayhdistelmien joukosta – sinulla on vapaus koostaa itse oma ateriasi.

Mannertenvälisillä lennoilla tarjoillaan maksuton ateria. Euroopan ja Lähi-idän lennoille voit halutessasi tilata Aurinkomatka-pakettiisi lisämaksusta herkullisen aterian Helsingistä lähteville lennoille viimeistään 16 tuntia ennen lentoa Finnairin sivuilta. Matkakohteesta Helsinkiin palaavien lentojen ateriatilaukset tulee tehdä viimeistään 36 tuntia ennen lentoa.

Tutustu ateriavaihtoehtoihin

VARAA ATERIA FINNAIRIN LENNOLLE

Sulje

OSTOKSET ENNEN LENTOA

Tilaa haluamasi tuotteet ennen lentoa Finnair Shopista ja säästä jopa 60 % kaupunkihintoihin verrattuna. Valitse yli 400 tuotteen valikoimasta – kosmetiikkaa, aurinkovoiteita, tuoksuja, koruja, makeisia ja paljon muuta. Tutustu ennakkotilaajan valikoimaan.

 • Ostoksesi toimitetaan lentokoneeseen istuinpaikallesi ilman toimitusmaksua, ja maksat ne lennon aikana matkustamohenkilökunnalle.

 • Voit tehdä ennakkotilauksen myös menolennolla, jolloin tuotteet toimitetaan paluulennolla istuinpaikallesi.

 • Saat kaikista ostoksista Finnair Plus -pisteitä.

 

Sulje

Ilahduta ystävääsi, muista häämatkalaisia tai yllätä lomaseurueesi tilaamalla hotellihuoneeseen Aurinkotervehdys! Aurinkotervehdykseen voit valita kukat ja/tai kuohuviinin. Tervehdykseen kuuluu kortti, johon kirjoitamme haluamasi tervehdystekstin. Aurinkotervehdys on tilattavissa seuraaviin täyden palvelun lomakohteisiimme:

 • GRAN CANARIA Las Palmas, Maspalomas, Meloneras, Playa del Inglés, Puerto Rico ja San Agustin (sunnuntaisin ja pyhäpäivinä kukkatoimitukset eivät ole mahdollisia)

 • TENERIFFA Costa Adeje, Playa de las Américas, Los Cristianos, Los Gigantes (valikoimassa vain kuohuviini), Playa Paraiso ja Puerto de la Cruz (sunnuntaisin ja pyhäpäivinä kukkatoimitukset eivät ole mahdollisia).

 • PHUKET Bangtao Beach, Karon Beach, Kata Beach, Laguna Phuket ja Patong Beach

 • KRABI, Ao Nangin hotellit

 • KLONG MUANG

 • KREETA Agios Nikolaos, Hania, Hersonissos, Kalives ja Rethymnon

 • RODOS Faliraki & Kalithea, Ialyssos, Ixia, Lindos (kukkatoimitukset eivät ole mahdollisia) ja Rodoksen kaupunki

 • ALANYAN ALUE Alanya, Konakli ja Side (ei mahdollista 21.10.2020–28.3.2021)


HINNAT

Kuohuviini 20 €
Kukkakimppu 25 €
Kuohuviini ja kukkakimppu 40 €

Palveluhinnaston mukainen varausmaksu 25 €/tilaus.

Tilaa Aurinkotervehdys asiakaspalvelustamme viimeistään viikkoa ennen toimituspäivää.

Tilaajalla tulee olla tilauksen yhteydessä Aurinkotervehdyksen saajasta seuraavat tiedot:

 • varausnumero

 • saajan nimi

 • lähtöpäivä

 • hotelli

Sulje

Lomalla voi joskus sattua ikäviä yllätyksiä, joiden varalle on syytä hankkia riittävä vakuutussuoja. Osta matkavakuutus kätevästi matkaa varatessasi verkosta, Omalomasta tai myyntipalvelustamme.

Kansainvälinen AIG on tunnettu vakuutusyhtiö maailmalla. AIG Moniturva -matkavakuutus korvaa hoitokulujen lisäksi myös mm. matkatavarat.

AIG Travel Guard -matkavakuutus tarjoaa vakuutusturvan koko perheelle. Ostamalla AIG Travel Guard -matkavakuutuksen Aurinkomatkoilta saat matkavakuutuksen aina veloituksetta kolmelle kanssamatkustavalle alle 18-vuotiaalle!

LUE LISÄÄ MATKAVAKUUTUKSISTA

Sulje

Lisää lomaasi vapautta ja uusia ulottuvuuksia! Vuokraa auto kätevästi verkosta ja räätälöi parhaat reitit lomallesi.

Autonvuokrauspalvelun sivuillamme tarjoaa Rentalcars.com, jonka kautta käytettävissäsi on yli 900 autovuokraamon valikoimat ympäri maailman! Voit vertailla helposti eri vuokraamojen automalleja ja tarjouksia, ja valita omaan lomaasi sopivan vuokra-auton.

Lue lisää ja tutustu autonvuokrausehtoihin.

Selaa Rentalcars.comin valikoimaa

Sulje