Osta Aurinkomatkaasi lisäpalveluja! Varaa retki, vuokraa auto, osta matkavakuutus tai varmista vierekkäiset istuinpaikat lennoilla. Lisäpalveluilla rakennat lomastasi helposti ja nopeasti oman näköisesi.

Koe lomallasi enemmän! Retkiohjelmaamme on valittu lomakohteesi parhaat palat niin itse kohteesta kuin lähiympäristöstä. Lomakohteesta riippuen löydät retkiohjelmasta suomeksi ja englanniksi opastettuja retkiä ja aktiviteetteja sekä lippuja erilaisiin teemapuistoihin.

Varattuasi Aurinkomatka-paketin, voit suunnitella lomaasi Omalomassa. Osan retkistä ja lisäpalveluista voi varata ja maksaa etukäteen Suomessa. Voit myös tarkistaa, mikäli matkakohteessasi on käytössä Aurinkomatkat-sovellus. Sovelluksen avulla voit varata ja maksaa retkiä jopa lomakohteessa lomaillessasi.

Lähde mukaan retkillemme nauttimaan uusista elämyksistä!

Sulje

Osta Aurinkomatka-pakettiin lentokenttäkuljetukset ennen matkaa ja matkusta helposti ja huolettomasti lentoasemalta hotelliisi! Osaan matkoista lentokenttäkuljetus sisältyy matkan hintaan, kuten esim. yhdistelmämatkoihin, ja tällöin tästä on maininta kohdetiedoissa ja matkavahvistuksessa.

Bussikuljetuksemme ovat aina meno-paluukuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä verkkokaupasta, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelusta viimeistään lähtöä edeltävänä iltana.

Osassa kohteitamme voit matkustaa lentoasemalta hotelliisi nopeasti ja mukavasti myös yksityiskuljetuksella. Voit ostaa yksityiskuljetuksen jo matkaa varatessasi tai myöhemmin Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelusta. Yksityiskuljetus tulee varata viimeistään 5 päivää ennen lähtöä. Varattuun yksityiskuljetukseen voivat osallistua vain samalla matkavaraukselle olevat henkilöt.

Mikäli matkalla on mukana lapsia, tarkistathan mahdolliset lastenistuinvaatimukset täältä, Matkakohteessa-osiosta. Osassa kohteita istuimia voidaan edellyttää lentokenttäkuljetusten aikana. Varaa tarvittaessa oma istuin matkalle mukaan. Huomioithan, että alle 2-vuotiaalle lapselle ei varata bussikuljetuksessa omaa paikkaa, pois lukien Thaimaa, jossa myös sylilapselle varataan aina oma paikka.

Mikäli tarvitset lomakohteessa esteettömän lentokenttäkuljetuksen lentoasemalta hotellillesi, voit tiedustella kuljetuksia asiakaspalvelustamme.

Omatoimisiin kaupunkilomiin voit ostaa lentokenttäkuljetuksen yhteistyökumppanimme HolidayTaxisin kautta. HolidayTaxis tarjoaa mukavia ja huolettomia kuljetuksia kaikissa kaupunkilomakohteissamme. Ennakkoon varattavan ja maksettavan kuljetuksen voit ostaa Omalomasta matkavarauksen jälkeen, kuitenkin viimeistään 24 t ennen lennon laskeutumista kohteeseen.

LUE LISÄÄ

Sulje

Varmista vierekkäiset istuinpaikat lennoillesi! Voit varata lisämaksusta mieleisesi istuinpaikan Finnairin lennoille varaustunnuksen muodostuttua varauksellesi. Lähetämme varauksella olevaan sähköpostiosoitteeseen päivitetyn matkavahvistuksen varaustunnuksen muodostuttua. Varaustunnus on nähtävissä myös Omalomassa.​

Haluatko lisää jalkatilaa Dubain ja Thaimaan lennoille? Comfort -paikka on ratkaisu tähän. Tai kenties haluat matkustaa vielä mukavammin businessluokassa?​

Finnair pyrkii saatavuuden mukaan sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat vierekkäin, mutta vierekkäisiä paikkoja ei voida taata. Järjestelmä sijoittaa automaattisesti alle 12-vuotiaan lapsen istumaan vähintään yhden samalla varauksella olevan aikuisen kanssa. 

TUTUSTU ISTUINPAIKKOIHIN

Sulje

Finnairin lennoilla tarjoillaan maksutta mustikkamehua ja vettä. Voit tilata ennakkoon lisämaksusta reitistä riippuen joko lämpimän aterian viinin kera tai ruokaisan välipalan. Lennon aikana voit ostaa pientä purtavaa ja kylmiä juomia, kahvia, cappuccinon tai teetä Nordic Kitchen -valikoimasta. Tutustu lennolla myytäviin tuotteisiin tästä.

Varaa ateriat matkavarauksen yhteydessä tai matkavarauksen jälkeen Omalomastaasiakaspalvelustamme, Finnairin Varaukseni -palvelusta tai Finnairin mobiilisovelluksesta. Lämpimät ateriat ovat saatavilla vain ennakkotilauksesta. Helsingistä lähteville Euroopan ja Lähi-idän lennoille ateriatilaukset tulee tehdä Aurinkomatkoilta viimeistään 96 tuntia ennen lentoa ja Finnairilta viimeistään 16 tuntia ennen lentoa, ja viimeistään 36 tuntia ennen ulkomailta Helsinkiin lähtevää lentoa.

Dubain ja Thaimaan lennoilla tarjoillaan maksuton ateria virvokkeiden, viinin tai oluen kera. Thaimaan lennoilla tarjotaan ennen laskeutumista myös kevyt ateria tai aamupala alkoholittoman juoman kera. Voit ostaa välipaloja ja virvokkeita lennon aikana Nordic Kitchen -valikoimasta. Economyluokassa on tarjolla yksi ateriavaihtoehto. Businessluokassa voit valita aterian pääruokavaihtoehdoista ja lennon ajan tarjoillaan naposteltavaa ja juomia. Erityisruokavalioiden ateriat tulee varata ennakkoon viimeistään 24 tuntia ennen lentoa.

Tutustu ateriavaihtoehtoihin

Sulje


Lomaile huolettomin ja turvallisin mielin! Matkalla voi joskus sattua ikäviä ja odottamattomia yllätyksiä, joten muista hankkia riittävä vakuutussuoja turvaamaan vuoden tärkeimmät viikot.

Yhteistyökumppanimme AIG on tunnettu kansainvälinen vakuutusyhtiö, joka on toiminut Suomessa yli 30 vuoden ajan. Voit ostaa AIG Travel Guard -matkavakuutuksen kätevästi matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta tai puhelimitse asiakaspalvelustamme.

AIG Travel Guard -matkavakuutukset tarjoavat vakuutusturvan koko perheelle. Ostamalla matkavakuutuksen Aurinkomatkoilta saat matkavakuutuksen aina veloituksetta kolmelle kanssamatkustavalle alle 18-vuotiaalle.

Kattava AIG Travel Guard Moniturva -matkavakuutus korvaa hoitokulujen lisäksi myös mm. matkatavarat. AIG Travel Guard Hoitokuluturva -matkavakuutus korvaa matkasairauksien ja tapaturmien hoitokulut.

Sivun tiedot koskevat 29.8.2024 mennessä AIG Travel Guard -matkavakuutuksen ostaneita asiakkaita. Matkavakuutukset ovat ostettavissa kauttamme normaalisti 29.8.2024 asti, jonka jälkeen vakuutusmyynti päättyy. 29.8.2024 mennessä varatut vakuutukset ovat voimassa tuleviin matkoihin normaalisti. Huomioithan, että vakuutuksen ajankohdan muuttaminen ei ole mahdollista. Mikäli myöhemmin muutat varaamasi matkan ajankohtaa, matkavakuutus peruuntuu automaattisesti ja saat maksamasi vakuutuksen hinnan takaisin.

LUE LISÄÄ MATKAVAKUUTUKSISTA

Sulje

Lisää lomaasi vapautta ja uusia ulottuvuuksia! Vuokraa auto kätevästi verkosta ja räätälöi parhaat reitit lomallesi.

Autonvuokrauspalvelun sivuillamme tarjoaa Rentalcars.com, jonka kautta käytettävissäsi on yli 900 autovuokraamon valikoimat ympäri maailman! Voit vertailla helposti eri vuokraamojen automalleja ja tarjouksia, ja valita omaan lomaasi sopivan vuokra-auton.

Lue lisää ja tutustu autonvuokrausehtoihin.

Selaa Rentalcars.comin valikoimaa

Sulje