Berliinin joulumarkkinat

Berliini Lento+hotelli

Berliinin joulumarkkinat
Sulje

Berliini

Joulumarkkinat 27.11.–31.12.2017.

Berliini on oikea joulutorien ja markkinoiden luvattu maa. Kaupungissa on yli 60 joulutoria. Ne levittäytyvät ympäri kaupungin kujia ja aukioita luoden Berliinistä perinteikkään joulumaan. Kuuluisimmat joulumarkkinat Berliinissä lienevät Kaiser Wilhelm -kirkon kupeessa järjestettävät Breitenscheidplatzin markkinat.

Brysselin joulumarkkinat

Bryssel Lento+hotelli

Brysselin joulumarkkinat
Sulje

Bryssel

Joulumarkkinat 24.11.–31.12.2017.

Brysselin joulumarkkinoilla koet kenties Euroopan kansainvälisimmän joulutunnelman. Pääosassa ovat jouluiset Belgian herkut: vohvelit, donitsit, simpukat sekä monet muut belgialaiset erikoisuudet.

Budapestin joulumarkkinat

Budapest Lento+hotelli

Budapestin joulumarkkinat
Sulje

Budapest

Joulumarkkinat 10.11.–31.12.2017.

Budapestin Vörötsmarty-aukiolla järjestettävät joulumarkkinat täyttyvät tuoksuista ja iloisesta tunnelmasta. Kojuissa on tarjolla muun muassa perinteisiä käsitöitä, puisia leluja ja keramiikkaa sekä perinteisiä unkarilaisia herkkuja – gulassia, herkullisia paprikaruokia ja juustoja, unohtamatta lämmintä siideriä ja täytettyjä lettuja.

Krakovan joulumarkkinat

Krakova Lento+hotelli

Krakovan joulumarkkinat
Sulje

Krakova

Joulumarkkinat 24.11.–26.12.2017.

Krakovan tunnetuimmat joulumarkkinat sijaitsevat Vanhankaupungin Rynek Glowny -aukiolla. Täällä koet satumaisen tunnelman näyttävine valoineen ja joulukoristeineen barokkirakennusten ympäröimänä. Markkinakojuissa myydään puuesineitä, pitsiä, makkaraa ja tietenkin grzaniec-glögiä. Krakovan jouluperinteisiin kuuluu vahvasti myös jouluseimet. Krakovassa kisaillaan joulun alla upeiden seimien rakentamisessa. 

Lontoon joulumarkkinat

Lontoo Lento+hotelli

Lontoon joulumarkkinat
Sulje

Lontoo

Joulumarkkinat 17.11.2017–1.1.2018.

Joulutunnelmaan pääsee hyvin vierailemalla Lontoon Hyde Parkissa, Winter Wonderland -huvipuistossa, joka on joulunaikaan täynnä tapahtumia sekä aikuisille että lapsille. Lapset pääsevät tervehtimään joulupukkia ja aikuiset voivat kierrellä joulutoreilla, joista voi löytää esimerkiksi käsitöitä ja erilaisia jouluruokia.

Prahan joulumarkkinat

Praha Lento+hotelli

Prahan joulumarkkinat
Sulje

Praha

Joulumarkkinat 2.12.2017–6.1.2018.

Prahan suosituimmat ja tunnelmallisimmat joulumarkkinat järjestetään aivan Vanhankaupungin sydämessä Staroměstské námestin aukiolla, jonka kruunaa upea korkealle kurottava joulukuusi. Joulutorilla myydään paljon erilaisia käsitöitä mm. tšekkiläisiä nukkeja ja kauniita lasinpuhallettuja joulukoristeita. Täällä kannattaa maistaa paikallista hunajaviiniä, medovinaa.

Riikan joulumarkkinat

Riika Lento+hotelli

Riikan joulumarkkinat
Sulje

Riika

Joulumarkkinat 2.12.2017–7.1.2018.

Riian suurimmat joulumarkkinat pursuavat erikoislaatuisia tuotteita. Löydät sieltä tuotteita aina Latvialle tunnustomaisista puusta veistetyistä kynttilänjaloista lukemattomiin erilaisiin meripihkakoruihin. Joulupöytään jälkiruuaksi voi ostaa vaikkapa perinteistä latvialaista mustaherukkalikööriä tai paikallista suklaata.

Wienin joulumarkkinat

Wien Lento+hotelli

Wienin joulumarkkinat
Sulje

Wien

Joulumarkkinat 18.11.–30.12.2017.

Wienin suurimmat ja tunnetuimmat joulumarkkinat ovat nimeltään Christkindlmarkt. Täällä voit maistella Glühweinia ja napostella pikkuherkkuja. Erityisesti lapsille on järjestetty mukavaa puuhaa, kuten satutalo ja poniratsastusta. Kaupungintalon puistikon poluille jäädytetyt luisteluradat ovat kokemus sinänsä.