Uusia kavereita ja kivaa tekemistä pienemmille aurinkomatkalaisille! Maksuttomassa Aurinkokerhossa lapset oppivat paikallisesta maasta leikin kautta.

 • maksuton
 • yli 3-vuotiaille lapsille
 • suomenkielinen opas
 • 5 kertaa viikossa
 • Leikkiaikaa lapsille, omaa aikaa aikuisille!

  Aurinkokerho toimii talvella Gran Canarialla 14.10.2019–31.3.2020 ja kesällä Kreetalla 1.5.–13.9.2020 ja Rodoksella 1.5.–9.8.2020 viisi kertaa viikossa. Aurinkokerhossa on kivaa tekemistä yli 3-vuotiaille aurinkomatkalaisille. Kerho järjestetään joko aamu- tai iltapäivisin Aurinkokerho-hotelleissa suomenkielisen oppaan johdolla.

  Aurinkokerhossa etsitään aarteita, tehdään kasvomaalauksia, opetellaan paikallista kieltä, askarrellaan ja pelataan. Aurinkokerhossa jokaiselle lapselle löytyy mielekästä tekemistä ja uusia ystäviä!

  Paikkoja kerhoon on rajoitetusti, varaathan paikan kerhoon joko ennakkoon matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai kohteessa Aurinkokerho-oppaalta.

  Sulje

  Haluaisitteko harrastaa yhdessä koko perheen kesken? Olemme miettineet valmiiksi monipuolista tekemistä koko perheelle.

  Aurinkokerho-hotelleissa viihtyy koko perhe yhteisten aktiviteettien parissa. Suomenkielinen Aurinkokerho-opas kutsuu koko perheen viettämään yhteistä aikaa esimerkiksi rantalentopallon, minigolfin, venyttelyn tai vaikkapa kohdetietovisan pariin.

  Koko perheen aktiviteetteja järjestetään talvella Gran Canarialla 14.10.2019–31.3.2020 ja kesällä Kreetalla 1.5.–13.9.2020 viisi kertaa viikossa, ja ne ovat maksuttomia.

  Sulje

  Aurinkokerho-hotelleissa on Aurinkomatkojen suomenkielinen lastenkerho ja koko perheen yhteisiä aktiviteetteja. Hotelleista löytyy tilavia perhehuoneita, lasten uima-altaat ja leikkialueet sekä maksuton wifi. Aurinkokerho-hotellissa voit tavata suomenkielisen oppaan viisi kertaa viikossa.

  Varaa seuraava koko perheen lomasi Aurinkokerho-hotelliin!

  Sulje