Alanya tarjoaa kaikki ainekset onnistuneeseen aurinkolomaan. Suosittu Kleopatran ranta on lukuisien lomailijoiden suosikki, mutta kaupunkia reunustavat myös muut pitkät rannat, joiden palveluista nautitaan kesäpäivinä. Alanya on etenkin lasten kanssa aurinkolomaa viettäville täydellinen kohde. Useissa hotelleissa on lasten altaat ja vesipuistot lumoavat pienet lomailijat. Kun palvelut vielä pelaavat ja joskus jopa suomeksi, niin loma on yhtä helppoa kuin hiekkakakun teko!

Alanya tarjoaa kaikki ainekset onnistuneeseen aurinkolomaan. Suosittu Kleopatran ranta on lukuisien lomailijoiden suosikki, mutta kaupunkia reunustavat myös muut pitkät rannat, joiden palveluista nautitaan kesäpäivinä. Alanya on etenkin lasten kanssa aurinkolomaa viettäville täydellinen kohde. Useissa hotelleissa on lasten altaat ja vesipuistot lumoavat pienet lomailijat. Kun palvelut vielä pelaavat ja joskus jopa suomeksi, niin loma on yhtä helppoa kuin hiekkakakun teko!

Sadat trendiputiikit ja perinteiset turkkilaiset kaupat Punaisen tornin ympäristön kauppakaduilla takaavat, että ostokset täyttävät matkalaukun. Ravintolat eivät jää kaupoista jälkeen. Ravintoloiden skaala ulottuu mutkattomista kansanravintoloista sataman vaativankin kulinaristin odotukset täyttäviin ravintoloihin.

Kesällä yöelämä herää eloon rauhallisen kevään jälkeen. Huvittelukortteleiden baarit ja diskot tahdittavat vauhdikasta ja nuorekasta menoa.

Ensi kesänä voit lentää lomalle Alanyaan suoraan Oulusta maanantaisin 20.6.–8.8.2016.

VARAA MATKA ALANYAAN SUORAAN OULUSTA

Lasten ja Nuorten Aurinkoklubit

Aurinkomatkojen Lasten ja Nuorten Aurinkoklubit toimivat Alanyassa, Grand Zaman Garden Park -hotellissa kesällä 2016. Lasten Aurinkoklubi toimii aina toukokuun alusta elokuun loppuun sekä koululaisten syyslomaviikoilla. Nuorten Aurinkoklubin aktiviteetteihin voi osallistua koululaisten kesä- ja syyslomaviikoilla. Lue lisää maksuttomasta Lasten Aurinkoklubista perheen pienimmille ja kouluikäisille suunnatun Nuorten Aurinkoklubin hauskasta lomaohjelmasta.

Crossnature

Hikoile, ulkoile ja pidä hauskaa! Majoittumalla valikoiduissa hotelleissamme Alanyassa, voit kesällä 2016 osallistua maksuttomaan Crossnature-harjoitteluun yhdestä kolmeen kertaan viikossa 1.6.–31.8.2016. Yhdistä lomaasi kuntoa ja mieltä kohottavaa liikuntaa ulkoilmassa ja palaa takasin arkeen uutta intoa puhkuen! Crossnature-harjoitteluun voit osallistua seuraavista hotelleista:

Ark Suite
Grand Zaman Garden Park
Green Park
Elite Orkide
Riviera 

Katso myös äkkilähdöt Alanyaan!
Lue lisää  + Sulje  –

Lomakokoelmat

Oppaan terveiset

Kohde - matkaoppaan kuva

Alanyassa polskitaan vesipuistoissa ja maistellaan ihania herkkuja ravintoloissa. Tervetuloa Turkkiin, problem yok - täällä ollaan valmiina!"
Virpi

Lue lisää +  Alanyan lasten kanssa

 • Kesällä toimiva Muumikerho on lasten suosikki! Ilmaisessa suomenkielisessä kerhossa temmelletään kolme kertaa viikossa.
 • Alanyan keskustassa on Aquapark, jonka vesileikeistä nauttii koko perheelle. Vauhdikkaampaa menoa kaipaavat voivat suunnata Waterpark-vesipuistoon, joka on 30km Alanyasta.
 • Useampikin tunti vierähtää mukavasti lapsien kanssa Alanyan leikkipuistoissa. Leikkipuistoja on niin hotellien läheisyydessä kuin Alanyan keskustassakin.

 • Paikallisia makuja ja ostoksia
 • Kale-kukkulan huipulle vievän tien varrella on useita kojuja, joissa myydään pullokurpitsasta tehtyjä upeita uniikkeja lamppuja.
 • Markkinoilta ja kauppahalleista kasvikset ostetaan irtotavarana, eikä kilohinta todellakaan päätä huimaa. Todellista lähiruokaa!
 • Turkki on suuri puuvillan tuottajamaa. Täällä valmistetaan myös paljon vaatteita ja muita tekstiilejä. Esimerkiksi pyyhkeet ovat todella laadukkaita ja edullisia.

 • Maisemat
 • Kale-kukkulalta avautuvat upeat maisemat joka puolelle Alanyaa. Auringonlaskun aikaan tunnelma on maaginen, ja pimeällä Alanyan värikkäät valot levittäytyvät upeina kukkulan alapuolella.
 • Ihaile laskevaa aurinkoa White'n white -ravintolan laiturilta. Romanttinen illallinen sopii myös ystäville, jotka haluavat nauttia hyvästä ruuasta ja maisemista.
 • Vuokra-autolla pääsee tutkimaan Alanyan ympäristön maisemia. Tie Anamurin kaupunkiin mutkittelee meren yläpuolella vuorenrinteessä ja saa haukkomaan henkeä

Sulje -

Syitä matkustaa

 • Kaksi loistavaa hiekkarantaa
 • Omatoimisille retkeilijöille on monia tutustumiskohteita
 • Satoja liikkeitä, joissa tehdä ostokset, tutustu aitoon myyntikulttuuriin markkinoilla
 • Monipuolinen ravintolatarjonta ja keskikesällä vilkas iltaelämä
 • Monipuolinen lomaohjelma ja retkitarjonta

Tietoa Aurinkomatka-paketista

 • Matkustuskausi: 19.3.2016–29.10.2016
 • Lennot: Lentoyhtiö Finnair, lentoaika Helsingistä n. 3 t 50 min, Oulusta n. 4 t 30 min.
  Suorat lennot Oulusta Gazipasaan maanantaisin 20.6.–8.8.2016.
 • Lentokenttäkuljetukset:

  22.4.2016 asti tämän Aurinkomatka-paketin lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan. 23.4.2016 alkaen lentokenttäkuljetukset ovat maksullisia.
  Antalyan lentoasema–Alanya n. 120 km. Matka-aika n. 2 tuntia 15 min.
  Gazipasan lentoasema–Alanya n. 45 km. Matka-aika n. 45 min.

Sää tänään
Sää tänään:23°C Katso 10 vrk sääennuste
Päivän ylin Yön alin Vesi
Tammikuu 12 °C 4 °C 18 °C
Helmikuu 12 °C 4 °C 17 °C
Maaliskuu 15 °C 6 °C 17 °C
Huhtikuu 19 °C 9 °C 18 °C
Toukokuu 23 °C 13 °C 21 °C
Kesäkuu 27 °C 16 °C 25 °C
Heinäkuu 30 °C 19 °C 28 °C
Elokuu 31 °C 19 °C 29 °C
Syyskuu 28 °C 16 °C 28 °C
Lokakuu 23 °C 12 °C 25 °C
Marraskuu 18 °C 8 °C 22 °C
Joulukuu 14 °C 5 °C 19 °C
Takaisin

Varaa matka

Anna matkustajat

Varaa huoleton Aurinkomatka-paketti – juuri sellaisena kuin haluat!

 1. Mistä
  Helsinki
  Minne
  Alanya
 2. 1 viikko
  • 1 viikko
  • 2 viikkoa
  • 3 viikkoa
  • 4 viikkoa

Hinnoissa on huomioitu mahdolliset edut ja alennukset.

Hintakalenteri päivitetty 24.11. klo 06:44