0600 060606 2 €/vastattu puhelu + pvm

Yhdysvallat - Kulttuurien sulatusuuni

Mielenkiintoisen Pohjois-Amerikan syntyhistoria on kiinnostanut kirjailijoita ja elokuvantekijöitä kautta aikojen. Kaikkialta maailmasta saapuneet siirtolaiset kerääntyivät uudelle mantereelle ja halusivat toteuttaa unelman paremmasta elämästä. Kaikilla se ei onnistunut yhtä hyvin mutta lähtökohdista sukeutui kuitenkin melko mainio maa.

Matkailijan mieltä kiehtoo niin intiaanien värikäs historia kuin orjuuden lopettaneen sisällissodan dramaattiset tapahtumat. Valtavat luonnonpuistot Yellowstone ja Yosemite vetävät puoleensa luonnon ystäviä, puhumattakaan Kalliovuorten ainutlaatuisista maisemista. Disneylandin rakastettavat satuhahmot ja huikeat vuoristoradat saavat lapset ja lapsenmieliset aina hyvälle tuulelle.

Elokuvia ja musikaaleja, amerikkalaista jalkapalloa ja jääkiekkoa, kulinaarisia nautintoja ja hampurilaisia, tarjolla on jokaiselle jotakin. Loma tässä jättiläismäisessä maassa onkin varsinainen unelmien täyttymys. Tuttujen kohteiden lisäksi kartalta löytyvät sellaisetkin paikat kuten Rooma, Oxford, Bee Ridge, Thonotosassa, Kismet, Pitkin ja Paradise. Lähde omalle löytöretkelle, Yhdysvalloissa riittää näkemistä useammallekin lomalle.


Yhdysvalloista löytyy runsaasti yksilöllisiä matkavaihtoehtoja.
Pyydä matkaehdostusta osaavilta myyjiltämme.

Lue lisää »
Matkustusalueet kartalla
Hotellit