Yhteystiedot Hae Valikko
09 818 1101 pvm/mpm
Chat

Tee lähtöselvitys

FINNAIRIN LENNOT

Internetissä tai matkapuhelimella

Tee lähtöselvitys Finnairin lennolle internetissä tai älypuhelimella.

Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa jopa 36 tuntia ennen lentoa.

Tutustu internetlähtöselvityksen ohjeisiin »

TEE LÄHTÖSELVITYS FINNAIRIN LENNOLLE

Huomioi varaustunnusta verkkoon syöttäessäsi:
Mikäli matkustat lomalennolla, varaustunnus on matkavahvistuksessa sukunimesi perässä oleva 6-merkkinen lentoyhtiöviite. Reittilennoilla käytä varaustunnusta (Booking Ref.) tai lipun numeroa (E-ticket Number).


Itsepalveluautomaatilla lentoasemalla

Lähtöselvityksen voi tehdä kätevästi myös itsepalveluautomaatilla lentoasemalla.

Tutustu itsepalveluautomaatilla tehtävän lähtöselvityksen ohjeisiin »

Mikäli lähtöselvitys ei ole mahdollista internetissä tai itsepalveluautomaatilla, käänny Service Desk -virkailijan puoleen.

Voit tuoda matkalaukut Finnairin seuraavan päivän lennoille Helsinki-Vantaalle myös edellisenä iltana klo 17–21.30. Lähtöpäivänä aikaa säästyy, kun voit siirtyä suoraan turvatarkastukseen.

Katso lisätietoa »MUIDEN YHTIÖIDEN LENNOT

Mikäli matkustat jollain muulla lentoyhtiöllä kuin Finnairilla, katso lähtöselvitystiedot ko. lentoyhtiön internetsivuilta tai kysy neuvoa myyntipalvelustamme 09 818 1101 (pvm/mpm).KOTIMAAN LIITTYMÄLENNOT

Mikäli olet varannut Finnairin kotimaan liittymälennon (AY-alkuinen lennonnumero), tee lähtöselvitys erikseen liittymälento-osuudelle internetissä Lähtöselvitys Finnairin lennolle internetissä -ohjeen mukaan. Tee lähtöselvitys myös Helsinki-Vantaalta lähtevälle Finnairin jatkolennolle yllä olevan ohjeen mukaan. Kerro lähtöpaikkasi lentoasemalla, että jatkat matkaasi Helsingistä, niin matkatavarasi kirjataan suoraan lopulliseen määränpäähäsi.

Jos kotimaan lento-osuutesi on muilla lentoyhtiöillä, katso lähtöselvitystiedot kyseisen lentoyhtiön internetsivuilta.