Yhteystiedot Hae Valikko
09 818 1101 pvm/mpm
Chat ark. 13–16
Italia on maa, jolle on helppo menettää sydämensä.  Italiasta olemme valinneet kohteita, jotka tarjoavat unohtumattomat matkat Alpeille, rannoille ja kaupunkeihin. Italian lomien tähti on vuonna 2014 Kiinnostavin matkakohde -kisan voittaja, romanttinen Capri.

Adrianmeren rannikolla lomakohteet Rimini, Riccione, Cattolica ja Pesaro levittävät eteen kilometrien pituiset kultaiset hiekkarannat. Loistava rantalomakohde on myös Sisilia, jossa Taormina, Naxos ja Cefalù ovat Italiaa aidoimmillaan. Gardajärven Riva, Malcesine ja Bardolino uskomattomine maisemineen ovat unelmakohteita häämatkalaisille ja aktiivilomailijoille.

Uutuuskohteemme Ischia ja ympäröivä saari hurmaa kauneudellaan ja kylpylöillään.

Aktiivista lomaa etsivät löytävät tekemistä myös Italian pohjoisosista. Kesällä vaelletaan ja pyöräillään Dolomiittien kainalossa Andalossa.

Italian pitkä historia, ainutlaatuiset nähtävyydet ja maailmankuulu ruoka valloittavat, kun lennähtää kaupunkilomalle kohteena esimerkiksi antiikin ja nykytrendien kohtauspaikka Rooma tai kanavien Venetsia. Tai varaa Italiaan vain lennot, vaikkapa Milanon muotimekkaan tai tornistaan kuuluun Pisaan.

Yhdellä Italian matkalla voi nähdä monta paikkaa. Toscanan kiertomatka ja Rooma–Sorrento-yhdistelmämatka vievät suloisiin pikkukyliin ja henkeäsalpaaviin maisemiin.

Lue lisää »