Thaimaan matkat ovat täynnä lämpöä ja iloista tunnelmaa. Pitkät rannat, herkullista ruokaa tarjoilevat hiekkarantojen ravintolat, hauskojen hetkien harrastukset ja rento yöelämä houkuttelevat loman viettoon Hymyn maahan.
Thaimaan matkat ovat täynnä lämpöä ja iloista tunnelmaa. Pitkät rannat, herkullista ruokaa tarjoilevat hiekkarantojen ravintolat, hauskojen hetkien harrastukset ja rento yöelämä houkuttelevat loman viettoon Hymyn maahan.

Thaimaan hotellit kattavat eteesi valikoiman, josta löytyy sopiva vaihtoehto niin yksin, kaksin, lasten kanssa kuin kaveriporukalla matkaaville. Retket vievät paikkoihin, jotka painuvat mieleen ikiajoiksi. Yhteistyökumppanimme Raya Divers opastaa sukelluksen saloihin ja vie sukeltamaan uskomattomiin paikkoihin.

Finnairin Bangkokin-lennot vievät sinut viettämään lomaa Thaimaahan. Cha-Am viihtyisine hotelleineen on kuin luotu lepolomaan. Hua Hin, aito thaimaalainen lomakaupunki houkuttelee kalaravintoloillaan ja golfkentillään. Pattaya on rento ja monipuolinen lomakeskus. Rayong on ihannekohde rauhaa rakastaville ja lasten kanssa lomaileville. 

Etelä-Thaimaa kutsuu paratiisirannoilleen. Khao Lak, Koh Lanta, Krabi sekä Phuketin kohteet Bangtao Beach, Cape Panwa, Karon Beach ja Kata Beach, Laguna Phuket, Patong Beach, Rawai Beach ja Surin Beach sekä uutuuskohde Mai Khao ovat lapsille, ja miksipä ei varttuneimmillekin, unelmien hiekkalaatikoita. Nauti leppoisasta rantalomasta tai vauhdikkaammista harrastuksista, kuten golf, sukellus tai kiipeily.

Kun haluat nähdä kerralla enemmän, valintasi on yhdistelmämatkat. Lähde tekemään ostokset suurkaupungin sykkeeseen pääkaupunki Bangkokiin, ja vietä sen jälkeen rentouttava rantaloma. Yhdistelmämatkaasi voit valita myös kaksi rantalomakohdetta: Krabi–Koh Lanta, Kata Beach–Khao Lak ja Patong Beach–Khao Lak. Talvikaudella 2015–16 uutuuskohteina ovat Karon Beach–Raya YaiBangkok–Karon Beach, Bangkok–Kata Beach, Bangkok-Patong Beach ja Bangkok–Krabi.  

Upeita elämyksiä tarjoaa Thaimaan kiertomatka, jolla matkataan Pohjois-Thaimaan vuoristokylistä pääkaupunkiin Bangkokiin. Pohjois-Thaimaan ja Laosin kiertomatkalla tutuksi tulevat lisäksi myyttisen Mekongin maisemat ja viehättävä Luang Prabangin kaupunki. 

Thaimaa on tavoitettavissa vuoden ympäri reittilennoilla. Meiltä varaat kätevästi Thaimaan lento+hotelli-paketin tai vaikkapa pelkät lennot Bangkokiin, Krabiin ja Phuketiin

Kaipaatko jotain yksilöllistä? Valitse juuri sinua varten räätälöity matka, ja voit rentoutua esimerkiksi Thaimaan tasokkaissa Six Senses -hotelleissa.
Lue lisää  + Sulje  –

Matkustusalueet

Takaisin