Yhteystiedot Hae Valikko
09 818 1101 pvm/mpm
Chat ark. 13–16
Matka Kiinaan on hypähdys yhteen maailman kiehtovimmista ja tärkeimmistä sivilisaatioista. Nähtävyydet ovat omaa luokkaansa maassa, jonka historia ulottuu yli 5 000 vuoden päähän. Kiina tarjoaa elämyksiä niin kulinaristille kuin shoppailijalle – valtavan maan keittiöiden kirjo ja monipuoliset ostosmahdollisuudet ovat vertaansa vailla.

Hongkong on kaupunki, jossa yhdistyvät lukuisat kulttuurit ja kiehtova historia sekä moderni teknologia ja sen mukanaan tuomat nykypäivän ihmeet.

Risteilyllä Pekingistä Singaporeen nautitaan pääkaupunki Pekingin nähtävyyksistä ja maapäivistä Japanissa. Ennen saapumista Singaporen huikeaan kaupunkivaltioon kurkistat Vietnamiin ja Thaimaahan.

Jos haluat yhdistää kaksi upeaa maata samalla reissulla, valintasi on Kiinan ja Tiibetin kiertomatka. Lomalla näet Pekingin nähtävyydet, matkustat junalla Lhasaan, tutustut tiibetiläiseen kulttuuriin ja tunnet nopeasti kehittyvän Chongqingiin sykkeen.
 
Syvälle aitoon Kiinaan pääset tutustumaan Yangshuon patikointimatkalla. Guangxin maakunnan upeiden maisemien ohella matkalla tulee tutuksi Guilin, Longsheng ja Peking.

Useisiin muihin Kiinan kaupunkeihin voit matkustaa varaamalla lento+hotelli-paketin.

Pyhäpäiviä

1.1. uudenvuodenpäivä
tammi-helmikuu kiinalainen uusivuosi
1.5. työn päivä
1.10. kansallispäivä

Lue lisää »