Yhteystiedot Hae Valikko
09 818 1101 pvm/mpm
Chat

Tarjoushintaiset Aurinkomatka-paketit ovat myynnissä 24.11.–31.12.2014.

Tarjoushintainen matka tulee varata alennuskoodillla FPLUS142. Tarjoukset koskevat vain Aurinkomatka-paketteja Gran Canarialle, Teneriffalle, Agadiriin ja Miami Beachiin yllä tarjouksessa mainituilla matkustusajoilla. Alennukseen oikeuttavat kohteesta ja ajankohdasta riippuen yhden ja kahden viikon kestoiset matkat. Vain yksi alennus/aikuinen. Tarjoukset koskevat vain uusia Aurinkomatka-pakettivarauksia, eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin. Tarjousmatkan alennusta ei voi siirtää toiseen matkaan tarjousajan jälkeen, eikä tarjoushintaa voida myöntää 31.12.2014 jälkeen varaukselle mahdollisesti lisättäville matkustajille. Lapsille on voimassa normaalit lapsialennukset. Tarjous ei koske yhdistelmä- tai kiertomatkoja eikä pelkkiä lentoja. Paikkoja on rajoitetusti.

Sulje

Ansaitset Finnair Plus -jäsenenä palkintopisteitä Aurinkomatka-paketeista, pelkistä lomalennoista, Aurinkomatkojen Lento+hotelli-matkoista ja Finnair Plus Lento&Hotelli -matkoista, kun lentoyhtiönä on Finnair. 

Kerrytät pistesaldoasi, kun ilmoitat Finnair Plus -korttisi tiedot matkaa varatessasi.

Normaalihintainen Aurinkomatka-paketti kerryttää yhden Finnair Plus -palkintopisteen euroa kohden,
1 euro = 1 palkintopiste.

Ilmoita Finnair Plus -korttisi numero myös lähtöselvityksessä niin ansaitset lisäksi Finnair Plus -pisteet Finnairin lennosta.

Finnairin reitti- ja lomalentojen pistetaulukko

MATKAEHDOT

Sulje

  • Maksa osa Aurinkomatka-paketin tai pelkkien lomalentojen hinnasta

  • Hyödynnä ennakkoon määrättyjä Finnair Plus Lento+hotelli -omatoimimatkoja

  • Osta Aurinkomatkojen matkalahjakortti

Kun haluat maksaa osan Aurinkomatka-paketin tai pelkkien lomalentojen hinnasta Finnair Plus -pisteillä, valitse haluamasi matka ja kirjaudu sisään Finnair Plus -palveluun Yhteenveto-sivulla. Maksu-sivulla voit valita, kuinka suuren osan matkastasi haluat maksaa pisteillä.

HAE MATKAA


Voit varata matkan myös myyntipalvelustamme 09 818 1101 (pvm/mpm). Kerro myyjällemme, että haluat maksaa osan matkastasi Finnair Plus -pisteillä.

Kun haluat käyttää etukäteen määrätyn määrän pisteitä omatoimiseen Finnair Plus Lento&Hotelli -matkaan, varaa matkasi verkkopalvelusta.

Osta Aurinkomatkojen matkalahjakortti ja maksa haluamasi osa sen hinnasta Finnair Plus -pisteillä vierailemalla Finnair Plus -sivuilla.


MATKAEHDOT

Sulje