Yhteystiedot Hae Valikko
09 818 1101 pvm/mpm
Chat ark. 13–16

Atlantin valtameri huuhtoo Portugalin lähes 1 800 kilometriä pitkää rantaviivaa ja Algarven kullankeltaisia hiekkarantoja. Merellisyys maistuukin myös maan keittiössä ja merenherkkujen kera maistuu pirskahtelevan raikas vinho verde -viherviini. Portugali tunnetaan myös melankolisesta fadosta, jossa kaikuu merenkulkijakansan kaiho.

Atlantilla sijaitseva Madeiran saariryhmä puolestaan tunnetaan omalaatuisesta luonnostaan ja kauniista patikointireiteistään. Madeiralla matkailijan hengen saavat salpaantumaan jopa kolen kilometrin korkuiset jyrkänteet, joista avautuu näkymä valtamerelle, vedessä loikkivat delfiinit ja utuiset rinteet, jotka jatkavat tuntuvat nousuaan ikuisesti. Madeira on myös festivaalien ja karnevaalien luvattu maa, lokakuisista omenajuhlista kevään karnevaaliriemuun ja uuden vuoden jättiläisilotulituksiin, Madeira ei jätä ketään kylmäksi.

Voit varata Aurinkomatkoilta myös Lento+hotelli-paketin Albufeiraan, Lissaboniin, Madeiralle, Cascaisiin, Faroon, Ponta Delgadaan, Portoon, Setubaliin tai Villa Franca Do Campoon. Lisäksi voit varata myös pelkät lennot Portugalin eri kaupunkeihin.

Lue lisää »