Näe lomallasi enemmän! Retkiohjelmaamme on valittu lomakohteesi parhaat palat niin itse kohteesta kuin lähiympäristöstä. Retkiohjelmassa on suomeksi ja englanniksi opastettuja retkiä ja aktiviteetteja sekä lippuja erilaisiin teemapuistoihin.

Varattuasi Aurinkomatka-paketin, voit suunnitella lomaasi Oma loma -palvelussamme. Osan retkistä ja lisäpalveluista voi varata ja maksaa etukäteen Suomessa.

Lähde mukaan retkillemme nauttimaan uusista elämyksistä!

Sulje

Vuokraa auto kätevästi verkosta. Autonvuokraussivulta löydät tunnetuimmat autonvuokraamot.
Voit helposti verrata eri vuokraamojen hintoja ja automalleja.

Vuokra-autoja on tarjolla 171 maassa ja yli 30 000 kohteessa!

Voit noutaa auton lentoasemalta tai kaupungin keskustan noutopisteestä. Myös yhdensuuntaiset vuokraukset vaikkapa maasta toiseen ovat mahdollisia vuokrausehtojen mukaisesti.

Autonvuokrauspalvelun sivuillamme tarjoaa CarTrawler. Hakuehdot syötettyäsi siirryt CarTrawlerin varausjärjestelmään. Sopimus autonvuokrasta syntyy suoraan asiakkaan ja palveluntarjoajan eli valitun autovuokraamon välille.

VUOKRAA AUTO


Tutustu autonvuokrausehtoihin

Sulje

Lomalla voi joskus sattua ikäviä yllätyksiä, joiden varalle on syytä hankkia riittävä vakuutussuoja.
Osta matkavakuutus kätevästi matkaa varatessasi verkosta tai myyntipalvelustamme.

Kansainvälinen AIG on tunnettu vakuutusyhtiö maailmalla. AIG Moniturva -matkavakuutus korvaa hoitokulujen lisäksi myös mm. matkatavarat.

OSTA MATKAVAKUUTUS

Sulje

Voit varata mieleisesi istuinpaikan Finnairin lennoille jo puoli vuotta ennen lähtöä. Voit varata istuinpaikan samalla myös paluulennolle.

Haluatko lisää jalkatilaa mannertenvälisille lennoille? Economy Comfort -paikka on ratkaisu tähän.
Tai kenties haluat matkustaa vielä mukavammin businessluokassa.

TUTUSTU ISTUINPAIKKOIHIN

Sulje

Finnairin lennoilla tarjoillaan maksutta kahvia, teetä ja mehua.

Mannertenvälisillä lennoilla tarjoillaan maksuton ateria. Madeiran, Dubain ja Kanariansaarten lennoille voit halutessasi tilata lisämaksusta herkullisen lämpimän aterian tai raikkaan salaatin aikaisintaan 180 päivää etukäteen ja viimeistään 72 tuntia ennen lentoa Finnairin sivuilta.

Euroopan lennoilla voit ostaa välipalan Sky Bistron herkullisesta valikoimasta. Valitse suosikkisi rakastettujen klassikoiden, kausimakujen ja teemayhdistelmien joukosta – sinulla on vapaus koostaa itse oma ateriasi. Voit myös tilata Euroopan lennoille etukäteen ruokaisamman aterian Finnairin sivuilta.

Sulje

Tilaa ystävällesi tai vaikkapa itsellesi ja lomaseurueellesi Aurinkotervehdys valmiiksi odottamaan ja nostattamaan lomatunnelmaa.

Aina ilahduttava Aurinkotervehdys on saatavissa seuraaviin täyden palvelun kohteisiimme:

• Gran Canaria
• Teneriffa
• Phuket
• Kreeta
• Rodos
• Alanya

Aurinkotervehdykseen kuuluvat kuohuviini ja/tai kukkakimppu. Hinnat vaihtelevat kohteittain.

Tilaa Aurinkotervehdys myyntipalvelustamme.

Sulje

Tilaa haluamasi tuotteet Finnair Shopista.

Saat ostoksesi lentokoneeseen istuipaikallesi, ja maksat ne lennon aikana matkustamohenkilökunnalle. Voit tehdä tilauksesi myös menomatkalla, jolloin saat ostoksesi paluulennolla.

Tax free -luetteloon

TILAA TAX FREE -OSTOKSET

Sulje

Varaa golfin starttiajat etukäteen varauslomakkeella, niin varmistat pääsyn haluamillesi golfkentille lomaohjelmaasi parhaiten sopivina päivinä. Monien kenttien starttiajat täyttyvät jo kuukausia aikaisemmin. Tee varaus viimeistään 30 vrk ennen lähtöpäivää.

Sulje