09 818 1101 pvm/mpm
Chat ma–pe 13–16

Hyvä tietää

Hotellivaihtoehdot Aurinkomatka-paketeissa

Helpottaaksemme hotellisi valintaa olemme jakaneet rantalomakohteidemme hotellit eri tyyppeihin.

all inclusive hotelli__All Inclusive -hotelleissa ateriat välipaloineen ja paikallisine juomineen kuuluvat joko hotellin perushintaan tai voit ostaa ne lisämaksusta. Osassa All Inclusive -hotelleista hintaan sisältyy myös erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Kun haluat helpon ja huolettoman loman, valiste All Inclusive.
   
all inclusive hotelli__Aikuisten suosikki -hotellit ovat etupäässä aikuisille, esim. hääpareille, pariskunnille ja ystäväporukoille suunnattuja hotelleja. Osa näistä hotelleista ottaa vastaan vain aikuisia vieraita.
Jos olet lähdössä yksin matkalle, valitse Soolo.
   
budjetti hotelli Budjetti Näissä varustetasoltaan vaatimattomissa hotelleissa nautit lomastasi matkabudjettiasi ylittämättä. Mikäli etsit edullista lomaa, valitse Budjetti.


   
Aurinkomatka Klassikko-hotellit ja -huoneistohotellit ovat viihtyisiä, hyvinvarustettuja hotelleja. Lomailitpa perheen kanssa tai kahden kesken Klassikko-hoteillesta löydät sopivan vaihtoehdon.


   
lasten suosikki hotelli
 Lasten suosikki -hotelleissa ja -huoneistohotelleissa viihtyvät kaikenikäiset asiakkaamme. Näistä hotelleista löytyy mm. lastenallas ja lapsiperheille sopivat perhehuoneet tai -huoneistot. Lapsiperheille sopivat hotellit on merkitty Lasten suosikki -tunnuksella. Lasten suosikki -hotelleissa lapsialennukset ovat parhaimmillaan jopa 75 %.  
Lasten Muumikerho toimii talvella Phuketissa, Costa Adejessa ja Meloneras & Maspalomasissa, kesällä Haniassa, Falirakissa ja Alanyassa. Lapsiperheet nauttivat myös vesipuistohotelleista.
   
Aurinkomatka Soolo-hotellit sopivat sinulle, joka matkustat yksin. Nämä hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla, ja ne ovat yksin matkustavien ja sinkkujen suosimia. Soolo-hotelleissa maksat yhden hengen huoneesta on tavallista vähemmän. Katso myös hotellit, joissa on tarjolla yhden hengen huoneita ilman lisämaksua
   
uniikki hotelli Uniikki-hotelleista läydät persoonallisista ja omaleimaisisia design- ja boutique-henkisiä vaihtoehtoja aikuiseen makuun. Huomaat sen jo hotelliin sisäänkirjautumisesta lähtien.


   
villa lomahuvila Villa Oma lomahuvila antaa vapauden tulla ja mennä kuten haluat. Voit vuokrata kokonaisen huvilan suuremmallekin lomaseurueelle. Osa huviloista sijaitsee omassa rauhassa keskustojen ulkopuolella, ja liikkuminen sujuu parhaiten vuokra-autolla.

   
ylellinen hotelli Ylellinen on tasokas hotelli, missä nautit matkastasi hieman enemmän. Näissä tyylikkäissä hotelleissa on monipuoliset palvelut. Ylellinen-valikoimassa löytyy vaihtoehtoja vaativaankin makuun.