Hotellivaihtoehdot Aurinkomatka-paketeissa

Hotellin valintaa helpottaaksemme olemme jakaneet rantalomakohteidemme hotellit eri tyyppeihin. Kunkin maan ja kohteen tarjolla olevat hotellityypit näet maa- ja kohdesivuilta.

Tutustu hotellivaihtoehtoihin »


HOTELLILUOKITUS

Aurinkomatkojen oma hotelliluokitus vertaa yhden lomakohteen eri hotelleja keskenään huomioiden paikallisen tason. Se ei kuitenkaan ole välttämättä sama kuin hotellin saama paikallinen luokitus.

5 aurinkoa
Korkeatasoinen

4 aurinkoa
Keskitasoa parempi

3 aurinkoa
Keskitaso, vastaa matkakohteen keskitasoa

2 aurinkoa
Alempi keskitaso, matkakohteen keskitasoa alhaisempi

1 aurinko 
Erittäin vaatimaton, selvästi matkakohteen keskitasoa alhaisempi

Hieman luokitustaan paremman hotellin luokitusta on vahvistettu plusmerkillä (+). Mikäli hotelli on taas hieman luokitustaan huonompi on sitä laskettu miinusmerkillä (-).

Hotellin paikallinen luokitus ilmoitetaan hotellitiedoissa. Hotellin luokitukseen vaikuttavat monet eri asiat, kuten esimerkiksi tarjolla olevat palvelut, hotellin yleinen kunto ja huoneiden varustelutaso.


MAJOITUSVAIHTOEHDOT

Hotellissa majoituksenasi on kahden hengen huone ilman keittomahdollisuutta. Palveluun kuuluu siivous. Hotellissa on yleensä ravintolapalveluja.

Huoneistohotellissa palvelut ovat rajoitetummat ja henkilökuntaa on vähemmän kuin hotellissa.

  • Yksiössä on yhdistetty olo- ja makuuhuone. Yksiö on tarkoitettu kahdelle, ellei toisin mainita.
  • Kaksiossa on erillinen olo- ja makuuhuone. Kaksio on tarkoitettu kahdelle, ellei toisin mainita.
  • Huoneistossa on olohuone ja kaksi makuuhuonetta.

Joissakin huoneistoissa ei ole olohuonetta. Lisävuode sijataan yleensä sohvasta. Huoneistoissa on keittomahdollisuus ja jääkaappi, useimmissa erillinen keittiö tai keittosyvennys. Vakiovarusteina ovat liinavaatteet ja astiat. Sen sijaan esimerkiksi astianpesuaineet ja -välineet puuttuvat.

Lomahuoneistossa asut kuten huoneistohotellissa. Lomahuoneistosta puuttuu kuitenkin vastaanottopalvelut ja palveluun ei välttämättä kuulu siivousta.

Huvila sijaitsee rauhallisella paikalla lomakeskuksen ulkopuolella. Tilavaan huvilaan mahtuu suurempikin lomaseurue. Huvilassa on yleensä oma uima-allas. Palveluun kuuluu siivous.

Bungalow on erillinen tai rivitalotyyppinen, yksi- tai kaksikerroksinen rakennus. Varustus on sama kuin huoneistohotellissa. Kaukoidässä bungalowit vastaavat hotellihuoneita, joissa ei ole keittomahdollisuutta.

Hotellihuoneiden kuvat ovat esimerkkejä, joista huoneet ja huoneistot voivat poiketa jonkin verran. Hotellien tiedoissa ilmoitetut huoneiden koot ovat suuntaa antavia.